Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kodėl Moterys tampa tokios isterikės kai įsimyli?

Kodėl Moterys tampa tokios isterikės kai įsimyli?

Liepa5

L

3 įrašai

2009/07/14 09:33:06 09:33:06

Labas, Pitai!

niekad nedalyvauju forumuose, paskaitineju. bet sikart nesusilaikiau neparasiusi- nenuosirdus tu kazkoks. ne del to, kad daug moteru turi, bet paskaityk savo pasisakymus. perdetai geras poziuris i moteris, tavo zodziais tariant, isterikes,perdetas manieringumas (gal cia kalta bajoriska kilme? ) )
tai mano diagnoze butu tokia- tavo nenaturali kauke ir isveda tavo moteris is proto, gal tokiu budu jos bando atkasti tikraji zmogu, tik nezino kaip.
o isvada- neduok dieve man sutikti tokio kaip tu, tai pats baisiausias variantas- draugauti su kauke.
gal pabandyk nors truputuka parodyti ir savo tikraji as- patikek, moterys isterikuos daug maziau..

Inet

I

74 įrašai

2009/07/14 12:51:42 12:51:42

pitas:
zineta: o jei rimtai, tai juk dazniausiai visokiu kvailysciu zmones (tiek vyrai, tiek moterys) pridaro budami pikti arba jausdamiesi nesaugiai, neuztikrintai... galbut tai ir yra tokiu isteriku priezastimi?
pamegink su jomis atviriau, nuosirdziau kalbetis, daugiau paaiskint kas ir kaip, ir viskas bus gerai!!

Sveika Zineta

sakai gal neužtikrintai jaučiasi
gal yra tiesos, jos gal bijo kad aš jas paliksiu, aplink mane visada daug merginų sukiojasi, jos jaučiasi neužtikrintos

bet ar tai blogai, turėti daug merginų ir moterų, jai aš neiko rimto niekam nepasižadėjas, žiedų nesumainęs? neivienai neįsipareigojas, jok gyventi turint harema smagiau ar gi tai blogai??? kaip jums atrodo

Pitai, sirdele,
niekas nesako, kad yra blogai tureti daug merginu ir moteru, kurioms esi nepasizadejes. Lygiai taip pat, kaip ir manes niex nesugebetu itikint, kad blogai turet daug draugu vaikinu.
Zinai kame tavo bedu saknys? ogi tame, kad tavo ir tavo merginu situacijos suvokimas, supratimas ir vertinimas.... skiriasi kardinaliai. Galbut kartais su jomis elgiesi taip, kad perzengi draugiskumo ribas... Ir ar visada tavo zodziai, sakomi merginoms, sutampa su tavo veiksmais? Na, turbut puikiai zinai apie taip vadinama "verbaline" ir "neverbaline" komunikacija, jei nori gero rezultato - jomis abiem perteikiama informacija turi sutapti, o jei to nera, tai bet kox zmogus (nepriklausomai nuo lyties) situacija suvoks taip, kaip jam norisi, kaip jam priimtiniau...
Sutvarkyk sita reikala, ir viskas eis geriau nei galetum isivaizduot

Inet

I

74 įrašai

2009/07/14 12:56:15 12:56:15

man atrodo, kad toki kalusima i foruma "imetei" del to, kad tau lyg ir nuobodu, nes kol kas lengvai uzkariauji merginas, manau truputi kitaip pakryptu diskusijos, jei sutiktum panasiai kaip tu besielgiancia mergina ir ja isimyletum

va tada tavo "medziotojo instinktas" turetu ka veikt

wintersun

W

6 įrašai

2009/07/14 16:14:43 16:14:43

labas, nors suprantu, kad diskusijos greiciausiai nebeliko, ar nebeliks, nes pats jau 3 puslapy padekojai visiems uz komentus ir atsilabinai, taciau... moterys "isterikes" patapti gali del: 1) kaip daug kas jau minejo - nuo tave elgesio ypatumu; 2) del savo paciu "kaukiu", kurias ,beje, (atleiskit mielosios, bet tai tiesa) visos nesioja taip pat is pradziu, kol "apsyla" kojas tavo draugijoje; ir pagaliau is to sekantis pastebejimas 3) is paprasciausio zmogiskojo EGOIZMO, kuri, leiskite pastebeti, turi ir vyrai. Vadinasi, vyrai sekminga gali patapti tokiais paciais "isterikais" kaip ir moterys

Taciau dazniausia visu mano isvardintu punktu apraiska yra egoizmas, noras TURETI. O tureti galime tik daiktus, deja, mielieji. Ne zmones. Aciu uz galimybe issakyti savo nuomone

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 08:32:44 08:32:44

kora:
???: Pitas krūtas, jis nebijo iniciatyvių moterų - jos turi užsitarnauti jo dėmesį

Manau, kad elgiasi nevyriskai, nes slepiasi savo klausimu sprendimais ne vien tik uz Sokrato, bet ir moteru peciu.

Labux mieloji KORA

Pradėkim nuo Sokrato , matai, mane taip realiai gyvenime vadina, tai aš neprieštarauju. Taip kad, kas už ko pečių (ar stogų) slepiasi dar didis klausymas.
O dabar apie pečius, mano pečiai platūs, už jų daug kas slepiasi, MATAU NORĖTUM IR TU

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 08:43:31 08:43:31

Liepa5: Labas, Pitai!

niekad nedalyvauju forumuose, paskaitineju. bet sikart nesusilaikiau neparasiusi- nenuosirdus tu kazkoks. ne del to, kad daug moteru turi, bet paskaityk savo pasisakymus. perdetai geras poziuris i moteris, tavo zodziais tariant, isterikes,perdetas manieringumas (gal cia kalta bajoriska kilme? ) )
tai mano diagnoze butu tokia- tavo nenaturali kauke ir isveda tavo moteris is proto, gal tokiu budu jos bando atkasti tikraji zmogu, tik nezino kaip.
o isvada- neduok dieve man sutikti tokio kaip tu, tai pats baisiausias variantas- draugauti su kauke.
gal pabandyk nors truputuka parodyti ir savo tikraji as- patikek, moterys isterikuos daug maziau..

Labas LIEPA NR.5

labai malonu kad pagaliau išdrįsai

o DIEVAS jau suvedė mūsų kelius (AČIŪ DIEVUI)

P.s. jai būčiau ne nuoširdus, tai pasakėles tau sekčiau, o dabar skeliu viska realiai, kaip gyvenime yra
o jai nori veidmainių, pasiieškos kokio kadro, kur tau pasakėles prieš miegą suoks

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 09:10:29 09:10:29

wintersun: labas, nors suprantu, kad diskusijos greiciausiai nebeliko, ar nebeliks, nes pats jau 3 puslapy padekojai visiems uz komentus ir atsilabinai, taciau... moterys "isterikes" patapti gali del: 1) kaip daug kas jau minejo - nuo tave elgesio ypatumu; 2) del savo paciu "kaukiu", kurias ,beje, (atleiskit mielosios, bet tai tiesa) visos nesioja taip pat is pradziu, kol "apsyla" kojas tavo draugijoje; ir pagaliau is to sekantis pastebejimas 3) is paprasciausio zmogiskojo EGOIZMO, kuri, leiskite pastebeti, turi ir vyrai. Vadinasi, vyrai sekminga gali patapti tokiais paciais "isterikais" kaip ir moterys
Taciau dazniausia visu mano isvardintu punktu apraiska yra egoizmas, noras TURETI. O tureti galime tik daiktus, deja, mielieji. Ne zmones. Aciu uz galimybe issakyti savo nuomone

Sveika WINTERSUN
MALONU KAD PRISIJUNGEI

Na žinai pas mane yra didelis noras DUOTI, bet niekas nesupranta visi bando testuoti, psichologus siuntinėja, stt ir t.t....

bet kaip taisyklė, nieko jiems nesigauna suprasti

džiaugsmas ne turėjime, o galimybėje išreikšti savo pagalbą, rūpintis, aukotis

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 09:15:42 09:15:42

zineta:
pitas:
zineta: o jei rimtai, tai juk dazniausiai visokiu kvailysciu zmones (tiek vyrai, tiek moterys) pridaro budami pikti arba jausdamiesi nesaugiai, neuztikrintai... galbut tai ir yra tokiu isteriku priezastimi?
pamegink su jomis atviriau, nuosirdziau kalbetis, daugiau paaiskint kas ir kaip, ir viskas bus gerai!!

Sveika Zineta

sakai gal neužtikrintai jaučiasi
gal yra tiesos, jos gal bijo kad aš jas paliksiu, aplink mane visada daug merginų sukiojasi, jos jaučiasi neužtikrintos

bet ar tai blogai, turėti daug merginų ir moterų, jai aš neiko rimto niekam nepasižadėjas, žiedų nesumainęs? neivienai neįsipareigojas, jok gyventi turint harema smagiau ar gi tai blogai??? kaip jums atrodo

Pitai, sirdele,
niekas nesako, kad yra blogai tureti daug merginu ir moteru, kurioms esi nepasizadejes. Lygiai taip pat, kaip ir manes niex nesugebetu itikint, kad blogai turet daug draugu vaikinu.
Zinai kame tavo bedu saknys? ogi tame, kad tavo ir tavo merginu situacijos suvokimas, supratimas ir vertinimas.... skiriasi kardinaliai. Galbut kartais su jomis elgiesi taip, kad perzengi draugiskumo ribas... Ir ar visada tavo zodziai, sakomi merginoms, sutampa su tavo veiksmais? Na, turbut puikiai zinai apie taip vadinama "verbaline" ir "neverbaline" komunikacija, jei nori gero rezultato - jomis abiem perteikiama informacija turi sutapti, o jei to nera, tai bet kox zmogus (nepriklausomai nuo lyties) situacija suvoks taip, kaip jam norisi, kaip jam priimtiniau...
Sutvarkyk sita reikala, ir viskas eis geriau nei galetum isivaizduot

Labas fainulka

reiks patvarkyti ir šį reikaliuką

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 09:18:20 09:18:20

zineta: man atrodo, kad toki kalusima i foruma "imetei" del to, kad tau lyg ir nuobodu, nes kol kas lengvai uzkariauji merginas, manau truputi kitaip pakryptu diskusijos, jei sutiktum panasiai kaip tu besielgiancia mergina ir ja isimyletum
va tada tavo "medziotojo instinktas" turetu ka veikt

ne žinai,
dar nesutikau tokios

Inet

I

74 įrašai

2009/07/16 09:24:38 09:24:38

Labas, sirdele!

va va, vadinas, mano moteriska intuicija neapgavo, kad tavo sirdele dar ne kart nesuspurdejo.... o tai paskui issivystytu nauja tema: kodel vyrai buna tokie isterikai kai isimyli?"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume