Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kodėl Moterys tampa tokios isterikės kai įsimyli?

Kodėl Moterys tampa tokios isterikės kai įsimyli?

tha_psycho_lunatic

T

51 įrašai

2009/07/17 23:13:22 23:13:22

atsiprasau, pitai, bet tu esi slykstus. gana seiletis cia

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 19:55:11 19:55:11

Labux mieloji KORA

Pradėkim nuo Sokrato , matai, mane taip realiai gyvenime vadina, tai aš neprieštarauju. Taip kad, kas už ko pečių (ar stogų) slepiasi dar didis klausymas.
O dabar apie pečius, mano pečiai platūs, už jų daug kas slepiasi, MATAU NORĖTUM IR TU [/quote]

Miela ar nemiela, juk nezinai Taciau, Labas

Daznai mes matome per savo prizme, taciau, is tiesu, man imponuoja ne tiek peciu platumas, kiek saugumas, kad suremus aplink dairytis nereiketu, kiekvienas dirbtu savo darba ir butu atsakingas ne vien tik uz save, bet ir stovinti salia. [/quote]

MIELOJI
PRITARIU PILNAI

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 20:01:11 20:01:11

GabijaGabija: Manau, kad su visomis moterimis elgiesi taip, lyg jos būtų [u:265j47kd]išskirtinės [/u:265j47kd] (kaip beje ir čia, forume )ir padarai viską, kad tave įsimylėtų. Jos, kaip kad rašei, "sužydi" ir svaigsta iš laimės, kad sutiko tą vienintelį. O kai netikėtai pamato, kad tėra tik haremo dalis, iš nevilties ištinka "isterija".

Tad pripažink, kad nelabai sąžinigai elgiesi, sužadindamas viltis ir po to jas daužydamas. Geriau jau iš karto išklok savo haremo filosofiją, ir apskritai kalbėkis atviriau.

Sveika Gabija

BET JUK TAIP IR YRA [color=#0000FF:265j47kd]VISOS MOTERYS YRA IŠSKIRTINĖS[/color:265j47kd], NEPAKARTOJAMOS!!!

mentos

M

1 įrašai

2009/07/20 12:56:09 12:56:09

Tikriausiai hormonai savo darbą atlieka

_gelyte_

_

52 įrašai

2009/07/20 14:33:12 14:33:12

Jezau,koks durnius tas pitas!...Tuscias indas garsiai skamba...Ir daug,idomu,tokiu Lietuvoj?

saule1122

S

3 įrašai

2009/07/20 23:36:02 23:36:02

Idomu idomu...pitas tox populiarus, saldzialiezuvis, komplimentus tik meto, kilmingas ir savimi pasitikintis, tai wtf...ka jis veikia virtualaus bendravimo forume...klausk atsakymo savo nesuskaiciuojamos daugybes merginu. Manyciau, kad turedamas toooookia patirti atsakyma jau senai turejai rasti, o gal nuobodziais vakarais besigilindamas i moteru psichologija nusprendei savo frustruota realybe maskuoti tokiu nerealiu samoju...vienzo, imas juokas konkretus, realybej tokie bernai, kurie savo nepasitikejima lauzia erzidami ir vesdamo is kantrybes patinkancias merginas kelia lengva vemuli...blyn, gerai, kad nevalgius esu...DDDD

Neeiline

N

74 įrašai

2009/08/18 11:52:01 11:52:01

Na aš įsimylėjusi,bet nesijaučiu isterikė,jaučiuosi pažeidžiama ir silpna.
Meilė vienpusė todėl jaučiuosi,jog nepajėgiu kovoti su savyje verdančiais jausmais.

pitas

P

152 įrašai

2009/08/23 05:07:39 05:07:39

saule1122: Idomu idomu...pitas tox populiarus, saldzialiezuvis, komplimentus tik meto, kilmingas ir savimi pasitikintis, tai wtf...ka jis veikia virtualaus bendravimo forume...klausk atsakymo savo nesuskaiciuojamos daugybes merginu. Manyciau, kad turedamas toooookia patirti atsakyma jau senai turejai rasti, o gal nuobodziais vakarais besigilindamas i moteru psichologija nusprendei savo frustruota realybe maskuoti tokiu nerealiu samoju...vienzo, imas juokas konkretus, realybej tokie bernai, kurie savo nepasitikejima lauzia erzidami ir vesdamo is kantrybes patinkancias merginas kelia lengva vemuli...blyn, gerai, kad nevalgius esu...DDDD

Panele, savo nepasitikėjimo nėra ko kaltinti kitų, jai bulimija sergi, tai nėra ko pykti, aš tai ne prie ko. Matyt vyrų dėmesio per mažai sulauki tai ir prunkštauji čia

"ka jis veikia virtualaus bendravimo forume" - ieškau išmintingų patarimų ir šaunių žmonių, kurių čia apstu, o kad retai užsuku tai jau atleisk

pitas

P

152 įrašai

2009/08/23 05:16:51 05:16:51

Neeiline: Na aš įsimylėjusi,bet nesijaučiu isterikė,jaučiuosi pažeidžiama ir silpna.
Meilė vienpusė todėl jaučiuosi,jog nepajėgiu kovoti su savyje verdančiais jausmais.

Labas Neeiline

ačiū už nuoširdumą,
tikrai matyti - esi labai šilta ir nuostabi mergina, tikrai sulauksi savo tikros laimės.
Ir linkiu, kad tai įvyktu, kuo greičiau

salvija35

S

99 įrašai

2009/08/23 07:18:11 07:18:11

Užjaučiu dėl tokių "isterikių". Tik ar girdėjote, "Sokrate", kad pritraukiame dažnai į save panašius

P.S. Tik nepradėk, kad ir man tavęs labai norėtųsi... Apsaugok, viešpatie, nuo tokių šaunuoliukų realiame gyvenime. Mano visiškai kitoks skonis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume