Geras. As pamaniau, kad diskutuojama apie poras. Pamaniau, kad vistik su tuo zmogumi i viena lova gulsi. Na bent i namus parsivesi tai tikrai.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/05/04 20:32:16 20:32:16
Geras. As pamaniau, kad diskutuojama apie poras. Pamaniau, kad vistik su tuo zmogumi i viena lova gulsi. Na bent i namus parsivesi tai tikrai.
Ugnelė.
2011/05/04 20:36:43 20:36:43
Ką tu nori tuo pasakyti? Man jau, matyt, per vėlyvas metas, galva nebeveikia...
Be abejo, reikia norėti mylėti.
O meilės visos aklos. Ta, kurią dovanoji besąlygiškai, juk irgi akla...
Ir netikiu, kad skaičiavimas atneša daug laimės. Nors... vienam reikia daugiau stabilumo, o kitam polėkio...
ieva
2011/05/04 20:56:12 20:56:12
Tamsta esi sena merga, tokia ir liksi. Amen.
2011/05/04 21:01:46 21:01:46
nekyla klausimas del kokiu priezasciu reik noreti myleti ta ar kita asmeni?
cia saip garsiai mastau, jei jau taip butu nesvarbu (besalygiska) tai nebutu skirtumo ka myleti. Jei ji butu besalygiska, nemanau, kad tiek skyrybu butu.
deepsorrow
2011/05/04 21:35:08 21:35:08
Blogai pamanei – ne apie poras čia diskutuojama, o apie partnerio rinkimąsi, praeitį imant kaip esminį jo vertinimo kriterijų. O konkrečiau prieš jus buvusiųjų skaičių. Kažką skaičiuoti ir vertinti yra beprasmiška, jeigu nėra vieno tai apibrėžiančio standarto/sistemos. Ar yra kur reglamentuota, koks skaičius yra per mažas, koks per didelis, koks yra normalus statistinis vidurkis? Nėra, todėl kad tai individualu – tada ir išvadų daryti negalima, nes jos bus subjektyvios. Koks skirtumas tarp merginos, kuri turėjo 1 partnerį ir tarp merginos, kuri turėjo 10? Jeigu tai neturi įtakos esamiems santykiams(dabarčiai) – jokio, nesu linkęs teisti žmonių ar laikyti blogesniais, ar geresniais už save, jis yra lygus man. Ar verta gyventi kažkieno praeitimi/praeityje, logiškiau būtų gyventi bendra dabartimi ir ateitimi.
ieva
2011/05/05 06:06:22 06:06:22
Be abejo, kad slepiame savo sex nuotykius nuo savo žmonų ar vyrų.
2011/05/05 06:29:58 06:29:58
Sistemos, sablonai visu musu smegenyse besirenkant partneri ilgalaikiams santykiams. Vieno standarto ir buti negali. Besirenkant partneri siai akimirkai beabejones, nera jokio skirtumo kas jis viduje ir kelintas skaicius. Svarbiau estetine isvaizda.
Siai akimirkai skirtumo jokio. Ziurint per ilgalaikiu santykiu prizme. Skirtumas esminis. Kodel ji (jis) turejo tik viena partneri? Kodel jis (ji) turejo desimt partneriu? Su kokiomis patirtimis ir isvadomis jie ateina i musu "svente".
Nezinau ar paciam teko su siuo reiskiniu susidurti. Poravimosi periode tiek vyrai tiek moteris rodo tik graziausias savybes asistuojanciam asmeniui. Praejus susizavejimo laikui ar meilei kaip chemijai, flirtai ir panasus dalykai baigiasi*. Opapa maiso nevietoje padetos kojines ir tt. Va tada ir atsiranda esme su kuo pradejai kelione.
Ar ta kuri turejo desimt prireiks dvylikto. O gal ta kuri pries tai turejo viena, vel tapo namu ukio kombainu? Galiausiai kas mes patys esam tokie?!
Jokiu budu nepersu niekam savosios nuomones. Zmogu atpazinsi pagal jo nuveiktus darbus. As noreciau zinoti kam patikiu savuosius perlus. Kad veliau netektu gailetis ir laizytis zaizdu.
Ugnelė.
2011/05/05 14:59:59 14:59:59
O nemanai, kad tas pats žmogus vienoks gali būti šalia vieno ir kitoks šalia kito?
Taip, aš prisipažįstu, kad man irgi būtų daug ramiau būtų šalia žmogaus su ,,gera'' praeitim. Bet - o kam tada teks tie, suklydę? Jie pasmerkti?
O jei tai būtų tavo vaikas? Tada, ko gero, kaltintum visas buvusias šalia jo ir vistiek linkėtum jam pačios pačios geriausios, kad tik jis pagaliau taptų laimingas. Juk taip būtų... Žmogus privalo atsakyti už savo suklydimus, bet juk dalis mūsų poelgių yra išprovokuoti ir tuokartinės situacijos, ir žmonių, buvusių šalia.
Aš labai suprantu ir pateisinu tas neįsivardijusias moteris, kurios ieško švarios praeities. Negaliu sakyti, kad ir pati esu visiškai išsivadavusi iš to. Bet labai norėčiau būti visai nuo to nepriklausoma. Labai gerbiu Deepsorrow nuomonę šiuo klausimu.
deepsorrow
2011/05/05 16:49:31 16:49:31
Suprantu apie ką tu kalbi, bet ta vadinkime „trintis“ atsiranda visuose santykiuose. O kojinių vieta skalbinių dėžėje, kad ir kaip estetiškai jos atrodytų kitoje vietoje
Kalbant apie „poravimosi ritualą“ gal čia ir klaida, kad rodome ir žavimės tik teigiamomis savybėmis. Koks tikslas slėpti savo minusus, apsimesti kažkuo, kuo nesame, jeigu tai anksčiau ar vėliau išaiškės, jeigu tai “one night stand‘as“ tada taip - nes esu tikras, kad santykiai nesitęs tiek, kad išryškėtų minusai. Tačiau jeigu mano ketinimai merginos atžvilgiu rimti, geriau būsiu pačiu savimi – iš jos laukiu to paties ir tie minusai manęs negąsdina, nes jų turime visi, o kaikurie iš jų netgi žavūs. Santykių pagrindas manau turėtų būti tvirtas, o ne smėlio pilys, nes smėlis kaip žinome yra labai prastas gruntas „pamatams“ statyti.
2011/05/05 19:03:00 19:03:00
Jei zinai kurioje vietoje tinka namo pamatai, nereik kelti audru.