Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar slepiat praeitį?

Ar slepiat praeitį?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/04 16:35:48 16:35:48

deepsorrow:
nedundukas:
nedurnas bernas tave permato daug geriau nei tu ji

Pritariu naivu manyti, kad tik tu gali analizuoti žmogų jam visiškai neįtariant. Visų pirma protingas, daugiau klauso, ką kalba moteris - leidžia išsikalbėti, antra protingas su nauja mergina niekada nekalbės apie buvusias "meiles" ir kitus santykius, protingas gali ilgai kalbėti apie save, tačiau nieko konkretaus nepasakyti, jau nekalbant apie alfonsus, kurie akimirksniu gali tapti tuo , ko tau reikia ir kalbėti tai, ką nori girdėti. Žinoma jeigu kalbėsim apie persiprašau "labusus"("Nu krc pas mane šimts mergų buvo, visas laimingas yr") tai gal ir gali permatyt, nes tai nėra sunku, paprasti kaip trys kapeikos.

va cia tai protingas vyras kalba

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/04 16:44:00 16:44:00

deepsorrow:

Pritariu naivu manyti, kad tik tu gali analizuoti žmogų jam visiškai neįtariant. Visų pirma protingas, daugiau klauso, ką kalba moteris - leidžia išsikalbėti, antra protingas su nauja mergina niekada nekalbės apie buvusias "meiles" ir kitus santykius, protingas gali ilgai kalbėti apie save, tačiau nieko konkretaus nepasakyti, jau nekalbant apie alfonsus, kurie akimirksniu gali tapti tuo , ko tau reikia ir kalbėti tai, ką nori girdėti. Žinoma jeigu kalbėsim apie persiprašau "labusus"("Nu krc pas mane šimts mergų buvo, visas laimingas yr") tai gal ir gali permatyt, nes tai nėra sunku, paprasti kaip trys kapeikos.

Protinga moteris žino kaip prakalbinti protingus vyrus. Visi jie atsiveria vėliau anksčiau, reikia tik takto, laiko, ir aplinkybių.. Vyrai nori atsiverti,bet tada kai jau yra pasitikėjimas. Puikiai skiriu kada padaugina, pamažina patirtį ir kada kalba nuoširdžiai.. Nereikia net įvardinto skaičiaus.. Ir visos tos kalbos "koks skitumas kas buvo iki tavęs.." - sorry, bet skirtumas didžiulis, jei yra rimti ketinimai santykių atžvilgiu, ne viesiems norisi nusivalkiojusio ir išsidalinusio gyvenimo draugo (ės).

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/05/04 17:20:14 17:20:14

Svečias:
[color=#0000FF:29inuffu]Protinga moteris žino kaip prakalbinti protingus vyrus. Visi jie atsiveria vėliau anksčiau, reikia tik takto, laiko, ir aplinkybių.. Vyrai nori atsiverti,bet tada kai jau yra pasitikėjimas.[/color:29inuffu] Puikiai skiriu kada padaugina, pamažina patirtį ir kada kalba nuoširdžiai.. Nereikia net įvardinto skaičiaus.. Ir visos tos kalbos "koks skitumas kas buvo iki tavęs.." - sorry, bet skirtumas didžiulis, jei yra rimti ketinimai santykių atžvilgiu, ne viesiems norisi nusivalkiojusio ir išsidalinusio gyvenimo draugo (ės).

Sutinku, kai yra pasitikėjimas, vadinas jau yra ir kažkokio pobūdžio santykiai, o tada ir ta žmogaus papasakota praeitis nebus toks globalus ir viską lemiantis veiksnys. Nori nenori vertinsi bendrai, tai ką jūs šiuo metu turite ir jo praeitį, taigi nėra aišku į kurią pusę nusvirs svarstyklės, nebus taip lengva pasakyti "viso gero" kaip po kelių pasimatymų, o ir pasirinkus nors ir radikalų, tačiau tenkinantį principus sprendimą gali apnikti abejonės, kad visgi gal žmogus pasikeitė ir tai natūralu žmogus yra gana prieraišus.

pakeleivė

P

2 įrašai

2011/05/04 17:45:34 17:45:34

Svečias:
deepsorrow:

Protinga moteris žino kaip prakalbinti protingus vyrus. Visi jie atsiveria vėliau anksčiau, reikia tik takto, laiko, ir aplinkybių.. Vyrai nori atsiverti,bet tada kai jau yra pasitikėjimas. Puikiai skiriu kada padaugina, pamažina patirtį ir kada kalba nuoširdžiai.. Nereikia net įvardinto skaičiaus.. Ir visos tos kalbos "koks skitumas kas buvo iki tavęs.." - sorry, bet skirtumas didžiulis, jei yra rimti ketinimai santykių atžvilgiu, ne viesiems norisi nusivalkiojusio ir išsidalinusio gyvenimo draugo (ės).

O tai kiek laukti reikia iki to nušvitimo ir atsivėrimo ?Dešimt metų?Penkis?Tris?O gal kai atsiras tas pasitikėjimas tu jam būsi drauge, bet ne antra puse:)
Šiaip jau nelabai suprantu esmės skaičiuose, esmė pačiame žmoguje yra.Ar tau nuo to bus geriau jei pasakys kiekį?:D jei tas žmogus yra svarbus su kuriuo šiuo metu esi tai dėl jo ir stengiesi, net jei iki jo buvo keturi ar penki partneriai, ar jam iki tavęs prie ko čia tas nusivalkiojimas....Nusivalkiojimas yra tada kai tu negerbi to žmogaus su kuriuo esi ir eini per visus ,kurie tik papuola tavo kelyje,miegi su bet kuo ir bet kada ...
Bet jei prieš tai buvę santykiai nebuvo su happy end...tai gal neisi nusišauti, nes turėjai daugiau nei tris partnerius?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/04 18:07:11 18:07:11

"Sergėkitės netikrų pranašų, kurie ateina pas jus avių kailyje, o viduje yra plėšrūs vilkai. Jūs pažinsite juos iš vaisių. Argi kas gali pasiskinti vynuogių nuo erškėčių ar figų nuo usnių?! Juk geras medis duoda gerus vaisius, o netikęs medis – blogus. Geras medis negali duoti blogų vaisių, o netikęs gerų.
Kiekvienas medis, kuris neduoda gerų vaisių, bus iškirstas ir įmestas į ugnį. Taigi jūs pažinsite juos iš vaisių".
Mt 7, 15–20

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/04 18:12:10 18:12:10

Kai gerai žinai ko nori iš partnerio, pasirinkimui nesutrukdys nei prisirišimas, nei galbūt atsiradusi kažkokia draugystė (bičiulystė), sakai "viso gero" arba geriausiu atveju pasiūlai likti bičiuliais. Bet tai tik mano požiūris, taip darau aš, neretai apkaltinama kategoriškumu
Miela,pakeleive, nusivvalkiojimas prie to, kad daugelis turi ne kelių,o keliolikos ar keliasdešimties partnerių patirtį, gyvenimo susimetus n metų.. Sakysit suklydo, nepasisekė, paliko ir t.t? Galbūt. O tada paklausiu, o kaip rinkosi,kad taip n kartų suklydo? Gal vertėtų pirma pažinti save kaip asmenį, tobulėti, subręsti.. tada ir supratimas būtų geresnis kokio žmogaus tau reikia šalia,ką gali duoti ir gauti. Deja, dabar pamačius gražų fasoną daugiau apie nieką nebemąstoma.
Kaip iš tos pasakos- tam davė, anam davė.. o trečiam ir nebeliko. Nenoriu būti to trečiojo vietoje ir tenkintis trupiniais, juolabiau kai pati turiu ką šalia būsinčiam pasiūlyti.
Tai mano požiūris.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/04 18:21:28 18:21:28

Svečias: Kai gerai žinai ko nori iš partnerio, pasirinkimui nesutrukdys nei prisirišimas, nei galbūt atsiradusi kažkokia draugystė (bičiulystė), sakai "viso gero" arba geriausiu atveju pasiūlai likti bičiuliais. Bet tai tik mano požiūris, taip darau aš, neretai apkaltinama kategoriškumu
Miela,pakeleive, nusivvalkiojimas prie to, kad daugelis turi ne kelių,o keliolikos ar keliasdešimties partnerių patirtį, gyvenimo susimetus n metų.. Sakysit suklydo, nepasisekė, paliko ir t.t? Galbūt. O tada paklausiu, o kaip rinkosi,kad taip n kartų suklydo? Gal vertėtų pirma pažinti save kaip asmenį, tobulėti, subręsti.. tada ir supratimas būtų geresnis kokio žmogaus tau reikia šalia,ką gali duoti ir gauti. Deja, dabar pamačius gražų fasoną daugiau apie nieką nebemąstoma.
Kaip iš tos pasakos- tam davė, anam davė.. o trečiam ir nebeliko. Nenoriu būti to trečiojo vietoje ir tenkintis trupiniais, juolabiau kai pati turiu ką šalia būsinčiam pasiūlyti.
Tai mano požiūris.

tamsta be savo kategoriskumo ne ka daugiau gali pasiulyti. matau tik siauraprotiskuma. tamstai ne zmogaus reikia,o grazaus fasono (issilavinimas,mazai partneriu, socialine padetis) Nenuostabu ,kad viena ,nes nelabai istversi salia tokio Liucipieriaus.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/05/04 19:01:56 19:01:56

Svečias: Kai gerai žinai ko nori iš partnerio, pasirinkimui nesutrukdys nei prisirišimas, nei galbūt atsiradusi kažkokia draugystė (bičiulystė), sakai "viso gero" arba geriausiu atveju pasiūlai likti bičiuliais. Bet tai tik mano požiūris, taip darau aš, neretai apkaltinama kategoriškumu
Tai mano požiūris.

Kiekvienas pats sau režisierius. Visgi manau, kad dažnai per daug koncentruojamės į praeitį ir permažai į dabartį, bei ateitį. Praeitis, jeigu ji nėra bendra, manyčiau skirta tik paties individo apmąstymams ir analizei, o ne viešam aptarimui. Man asmeniškai praeitis nėra svarbi, jeigu ji visiškai neturi įtakos/sąlyčio taškų su dabartimi.

Kalbant apie „santykių naudos modelį“ – ką aš galiu pasiūlyti ir ką man gali pasiūlyti, sutikit tai individualu, nebūtinai tai ką jūs laikote dideliu pliusu, kitam irgi bus pliusas ir atvirkščiai. Vėlgi mano galva santykiai nėra „biznis“ ir juos reiktų vertinti per kiek kitokią, nei naudinga-nenaudinga, prizmę.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/04 19:40:52 19:40:52

Labai sutinku su Deepsorrow.
Pagaliau gal tai buvo žmogaus jaunystės klaidos, gal pasimokė. Na ar maža kas gali būti...

O kai tikrai labai patiks žmogus, protas ir visi skaičiavimai nuslinks į šalį. Meilė akla:)

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/04 20:11:25 20:11:25

Ane. Pasirinkimas patiko ar nepatiko trunka minute. Po to skaiciavimas. Myleti visu pirma reik noreti, ar ne?

Meile akla ta kuria tau padovanoja. O kai ji praeina?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume