Pažintys Forum

Darnipora pazintys

del mazos krutines

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/07 16:04:36 16:04:36

ugnelė.: O aš pasakysiu taip: kiekvienai prekei savas pirkėjas.
Ta moteris, kurią vyras nuolat žemindavo dėl mažos krūtinės ir po to paliko, reikėjo po pirmo pažeminimo pačiai jį palikti kaip netinkantį jai žmogų. Tada nebūtų tiek kompleksų užaugę ir pati save labiau mylėtų.
Žmonės visi skirtingi. Lieknos moterys labai dažnai turi nedideles krūtines. Pasižiūrėkite tarp šokėjų, sportininkių, kiek ten tų ,,krūtingųjų'' tėra. Bet tai yra grakščios, lieknos, judrios moterys, kurios irgi patinka tam tikrai kategorijai vyrų.
Kitas dalykas - ar visada ta maža krūtinė yra labai blogai? Didelė krūtinė gražu, kol jauna moteris, o po to su amžiumi irgi pradeda veikti žemės trauka... Taip kad...
Manau, kad problema ne tiek krūtinės dydyje, kiek mąstysenoje. Mylėkite save ir pasitikėkite savim, ir viskas bus gerai.

Keistas įsigalėjęs mūsuose guodimo tipas - sumenkinant kitus - jei mergina apkūni, tai "vyrai ant kaulų nepuola|" švelniausias epitetas būna, o dabar - jei krūtinė maža, tai atseit tos kurios kitokios "veikiamos žemės traukos". Kaip ir protinga moteris ugnelė, bet vis nepataikote.

Kompleksai ir yra kompleksai, jei pas mus galvoje - iš nepasitikėjimo savimi, nuolatinio savęs lyginimo su kitais, beprasmio pavydo.Na traumavo jus tėvai vaikystėje, įsikalėte sau įš galvą, kad negalite būti laimingos. O po to kita - tik pretekstų ieškojimas - plaukai negrąžūs, krūtinė per didelė/ per maža, kojos kreivos ir todėl negaliu būti laiminga su vyru...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/07 16:20:20 16:20:20

Aš nieko nenoriu sumenkinti. Noriu tik pasakyti, kad visame kame yra pliusų ir minusų. Nebūna visko vienu kartu ir kad viskas būtų gerai.
Ir tikrai yra daug dalykų, kurie viename amžiaus tarpsnyje yra pliusai, o po kažkiek metų tampa minusais.

gitanciik

G

2 įrašai

2011/05/07 18:57:54 18:57:54

maza krutine yra dar vadinama sportiskais papukais,nereik saves nuvertint,vat kai busim senuciukes jie tikrai atrodys graziau nei turinciu dideles krutines:)

Taskas

T

207 įrašai

2011/05/08 09:53:37 09:53:37

Net trupučiuka žeidžia tokios moterų diskusijos. Ne tokie jau tie vyrai gyvuliai, kaip čia norite nupiešti, kad rinktusi moterį tik pagal jos krutinės dydį. Jei be krutinės neturite ko daugiau pasiūlyti vyrui, tai ir kyla dėl to problemos. Dejuojate jog negalite susirasti vyro nes turite viršsvorį, bet nutylyte jog tada turite didelę krutinę. Dabar dejuojate dėl mažos krutinės, bet tylyte jog esate lieknos Ar tikrai krutinės dydis ar tas virsvoris yra esmė, ką ?

Net jei į moterį būtų žiurima tik kaip į sekso objektą, ir ji turi didelę rutinę , tai dar nereiškia, jog ji yra gera meilužė ir yra verta dėmesio

kamasutra

K

2 įrašai

2011/05/11 22:27:36 22:27:36

Mano antroji puse turejo didelius papus.Bet veliau kai numete apie 10kg svorio tai oras issileido is papu.Dabar belieka tenkintis subliuskusiai kamuoliais.Geriau jau butu mazi bet stangrus,ir speneliai i akis,kad badytu .Na jei mergina linkusi i apkunuma ir papu nerasta tada jau sakyciau sudetingiau .Jei tavo speneliai stovi kaip raketos kai susijaudini manau jam patiks juos patampyt

Na vien del papu nemesiu.Geriau protinga pana,nei dideli papai.

vytas0527

V

153 įrašai

2011/05/17 09:36:26 09:36:26

man asmeniškai patinka mažesnės krutinės negu didelios. Kai telpa į delna.

Dailute

D

2 įrašai

2011/05/17 14:29:54 14:29:54

Tai juk ir sakoma,kad IDEALI moters krutine tada,kai viena krutis telpa vyrui i delna

kaprizulia

K

1 įrašai

2011/07/22 11:02:43 11:02:43

As irgi nesioju pastorinta liemenele... Turejau pasimatyma, ir vaikinas pirma karta paliete mano krutine, su liemenuku... viskas ejo link to, tada ja atsege... ir paliete krutine, nezinau, ar man taip pasirode, ar jis is tiesu suletino bucinius, bet nenustojo glamonejes, viskas ivyko... Bet as iki siol jauciu kazkoki kompleksa, ir abejoju, gal jis nusivyle... Po to karto nesimatem dar.. Mano krutine telpa i delna...

Dailute

D

2 įrašai

2011/07/22 11:09:08 11:09:08

Maziau tu kvarsink sau galvele tokiais bereiksmiais klausimais. Patiko... ar nepatiko... Juk ne del krutines dydzio vaikinas su tavim buna. Na,o jei tu nori,kad tik del krutines su tavim butu,tai vadinasi,protelio pas tave visai nera

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/22 14:40:18 14:40:18

Nesuprantu problemos. Na nebent visai beveik papu nera. Man pvz mano jau per didele. Anksciau buvo B- toks man buvo pats geriausias dydis...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume