Pažintys Forum

Darnipora pazintys

del mazos krutines

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/06 18:37:23 18:37:23

Atleiskite, o kokio dydžio tos krūtinės, kurias jūs laikote mažomis, del kurių kompleksuojate ir del kurių palieka vyrai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 18:39:53 18:39:53

Filosofas: Jei mergina naudoja optines apgaules priemones - naturalu kad vaikinas jausis truputi apgautas. Gal ir nepaliks del to, bet mergina pliuso tikrai negaus (nebent vaikinui patinka mazos krutines, buna ir tokiu). Protingas vaikinas nepuls kaltinti merginos, mes zinos, kad tokios apgaules placiai paplitusios pasaulyje, bet nuo to apgaule nenustoja buti apgaule. Maza bet apgaule. Isivazduokit vaikina, kuris po svarku ant bicepsu apsivynioja vatos kad vyriskiau atrodytu. Merginos, ar jums patiktu jei figuringas atletas lovoje staiga pavirstu liesu jaunuoliu?.. Gal ne tai svarbiausia, bet vis vien netiketumas, ir maloniu jo nepavadinsi.

Bet kai jau paaiskeja tiesa - del isvaizdos kompleksuoti tikrai nereikia. Kazkam nepatinka, kazkas paliks. Tai puiku. Atsiras kitas, kuriam patinka ir kuris nepaliks.

teisingai. O dar prisiminkim, kad prieš kokį pusantro šimto metelių moterys ir dažytis neturėjo, nes ta buvo ne kas kitas kaip apgaulė - apgaudinėdavo vargšus vyrus, apsimesdavo gražuolėmis

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 18:42:04 18:42:04

ugnelė.: Atleiskite, o kokio dydžio tos krūtinės, kurias jūs laikote mažomis, del kurių kompleksuojate ir del kurių palieka vyrai?

Atvirkščiai proporcinga kompleksų dydžiui

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 18:45:43 18:45:43

Svečias: O aš visą gyvenimą kompleksuoju dėl krūtinės.Gėda nusirengti,kadangi esu graži,tai ir turiu pasisekimą tarp gerų vyrų,bet kompleksuoju žiauriai,o jie nesupranta dėl ko aš juos palieku.Ir taip esu be meilės,be laimės.O darytis operaciją negaliu.Gydytojai sako,kad labai rizikuosiu,tai jie prieš.Štai taip ir kenčiu.Ir dabar rieda ašaros.Nes labai daug esu praradusi.

priaukite svorio - krūtinė padidės.
tuomet galėsite kompleksuoti dėl užaugusio užpakalio, palikinėti vyrus ir kentėti toliau. taip kaip jums patinka.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 19:03:29 19:03:29

ugnelė.: Atleiskite, o kokio dydžio tos krūtinės, kurias jūs laikote mažomis, del kurių kompleksuojate ir del kurių palieka vyrai?

Tai be abejo 0 arba 1 dydžio.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 19:12:18 19:12:18

Svečias:

Tai be abejo 0 arba 1 dydžio.

UUUUUUU o vat šitas dėdulė liemenės nematė nuo kokių aštuoniasdešimtųjų...

pienė123

P

1 įrašai

2011/05/06 19:26:01 19:26:01

Skaitau, galvoju ir kraupstu! Kaip Jūs moterys rinkotės tuos vaikinus, sutuoktinius?? kad jie paskui Jūs žemina, pameta.. net dėl tokių priežasčių kaip netinkamos apimtys. Niekaip nesuprantu, KUR JŪS ŽIŪRĖJOTE besileisdamos į artimą ryšį su šiais Jūsų minimais žmonėmis??

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/07 07:38:09 07:38:09

Svečias: Oi,nepritariu,kuri taip grubiai parašė.Labai užjaučiu tą merginą,kuri pergyvena dėl mažos krūtinės.Mano vyras mane pastoviai žemindavo dėl mažos krūtinės,mane paliko,o dabar gyvena su didžiakrūte.Štai taip.

kompleksuotas vyras gal jam kitaip nepasistoja zemina tie zmones, kurie patys pilni kompleksu ir jauciasi nepilnaverciais

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/05/07 14:51:23 14:51:23

Buna, kad moterys isikala i galva, kad jos papai mazi ir kai vyras tai pasako, kaip fakta, jai atrodo, kad
jis ja zemina, o jei del ko nors jie issiskiria, jai atrodo, kad del mazu papu.
Gal but mes vyrai ir storzieviai...., bet jei moteris maza krutine klausia ar mano papai mazi, ka as turiu pasakyti ? Kad jie dideli? Jei pasakysiu, kad normalus pavadins melagiu, jei pasakysiu, kad mazi iskaudinsiu. Gal tiesiog reikia paklausti teisingai, jei jau tai taip rupi.
Pvz.- Ar mano krutine grazi ?
Vyrui, kuris moteryje mato Venera nera labai svarbu, kokio dydzio jos krutine.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/07 15:14:14 15:14:14

O aš pasakysiu taip: kiekvienai prekei savas pirkėjas.
Ta moteris, kurią vyras nuolat žemindavo dėl mažos krūtinės ir po to paliko, reikėjo po pirmo pažeminimo pačiai jį palikti kaip netinkantį jai žmogų. Tada nebūtų tiek kompleksų užaugę ir pati save labiau mylėtų.
Žmonės visi skirtingi. Lieknos moterys labai dažnai turi nedideles krūtines. Pasižiūrėkite tarp šokėjų, sportininkių, kiek ten tų ,,krūtingųjų'' tėra. Bet tai yra grakščios, lieknos, judrios moterys, kurios irgi patinka tam tikrai kategorijai vyrų.
Kitas dalykas - ar visada ta maža krūtinė yra labai blogai? Didelė krūtinė gražu, kol jauna moteris, o po to su amžiumi irgi pradeda veikti žemės trauka... Taip kad...
Manau, kad problema ne tiek krūtinės dydyje, kiek mąstysenoje. Mylėkite save ir pasitikėkite savim, ir viskas bus gerai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume