Pažintys Forum

Darnipora pazintys

del mazos krutines

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/23 15:24:44 15:24:44

Esu graži,krūtinė telpa tik į delną,stangri ir nejaučiu jokių kompleksų.Vyrų nors vežimu vežk ir ne bet kokie,o geri,nes su bet kokiais neprasidedu.Tai taip, kad neieškokite problemų kur jų nėra,na bet jeigu jūs ieškote ištvirkėlio,kuriam norite laikinai pabūti žaisliuku,tai pirmyn.Na,kiek tais papų dydžiais gali džiaugtis-labai trumpai.Svarbu visa kita.Kodėl vyrai nedejuoja ir nekelia problemų juk pas juos ,kaip ir pas mus labai daug su mažais.O jų dydis ,tai svarbiau,negu papai maži.O tai moteriai,kur žemino vyras ,tai pasakysiu tik tiek,kad ko gero pas jį mažas ar kiti didžiuliai kompleksai yra.Ir jei paliko,tai gerai,į jo vietą ateis tikras.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/23 18:25:55 18:25:55

Oj tu neteisi, vyrai dėl savo mažiukų ir dar kaip kompleksuoja

Prisiminiau juokingą nutikimą. Su draugu kažkodėl pusiau juokais pradėjome tą kalbą apie krūtų dydi ir mano draugas aiškino - va, turi tilpti į delną. Sakau o mano? Sako va, kaip tavo. O mano krūtinė - D. Pridėjau savo du delnus - pats tas. O vyrukas nuraudo, sutriko ir ėmė murmėti, aj, žiūrint kieno delnas..

Tai va, o moralas - juk ne dydis svarbu, o visuma kaip atrodote. Yra daugybė fasonų, kurie nuostabiai atrodo tik ant mažos krūtinės, mažakrūtės gali vaikščioti be liemenėlių dekoltuotom nugarom, suknelėm su petnešėlėm, su korsažais, nepergyvendamos, kad atrodo pigiai demonstruodamos silikonines petnešėles ir t.t.

Aj ir dar dėl ko tu neteisi - ištvirkėliai vyrai - labai faina.

40442id_VytasR

4

108 įrašai

2011/07/23 21:39:36 21:39:36

As ir nepasakyciau, kad man tai svarbu, na svarbu tiek, kad per pilva nebutu storiau kaip per krutine. Tada tai nekas.

Nors tikrai zinau yra vyru su labai priesinga nuomone.

sunyy

S

1 įrašai

2012/05/11 15:34:11 15:34:11

Na taip nera ko kompleksuoti,jei myli myles ir be krutines,pas mane visalaika buvo B,pagimdziau dukra pamaitinau krutimi db A didis ir kaip 50kg taip 50kg nesikeicia,na bet nekompleksuoju dar vis manau kad ji padides kai svoris prades augt:D na bet kam ta krutine kai siukniukas geras:P

Ne tas

N

27 įrašai

2012/05/12 15:19:25 15:19:25

Dabartines drauges krutine, kai yra su drabuziais, tai nemaza ir pakilusi. Kai pradejom myletis, lyg ir buvo itarimu, jog lovoje ta krutine yra mazesne, truputi sudribusi. Ai sakau, gal cia del to, jog liemenele nebeprilaiko, gal kad lovoje guli. Kazkoki pasikeitima pastebejau, bet tikrai nei aistra del to sumazejo, ar dar kas nors. Karta po pasimylejimo kai ji nuejo i dusa, pakeliau nuo grindu jos liemenele ir pamaciau , jog ji pastorinta. Tik tada visiskai isitikinau, jog akys nemelavo ir drauges krutine yra mazesne. Bet jokiu man del to neigiamu emociju, na "pasigrazino" krutine, na ir kas, taigi nori moterys atrodyti grazios, nori pasidazyti, pasipudruoti. Ji lovoje yra superine, ir dzin man ta jos krutine. Einant gatve zinoma, jog labiau demesi patrauks grazesne krutine ar uzpakaliukas. Kkai pradedi su zmogum myletis tai tos kuno apimtis nublanksta, ne krutines dydziu reikia iaudrinti vyrukus Be to, po kladra is viso ne labai kas ten ir matosi. Esme ka veiki lovoje, o ne kaip atrodai

jj

J

3 įrašai

2013/06/20 17:15:21 17:15:21

O mano krutine irgi mazyte;// Nors su vaikinu esu jau puse metu, bet nors ir neseniai pradejom myletis, nenusiemu liemeneles! Suprantu,kad tai blogai..bet kaskart,kai jis prie jos prisiliecia,pabuciuoja labai susikaustau ir krupteliu,kai papraso nurengt,neleidziu.liemenele nesioju pakeliancia,optiskai didinancia,bet vis tiek mazyte.Mano dydis 75A;/ bijau jo reakcijos man nusirengus,zinau,kad nusivils.Visos jo buvusios,tikros lelytes su c dydziais. ka patartumet?

niferis

N

38 įrašai

2013/06/21 18:18:35 18:18:35

Jj: O mano krutine irgi mazyte;// Nors su vaikinu esu jau puse metu, bet nors ir neseniai pradejom myletis, nenusiemu liemeneles! Suprantu,kad tai blogai..bet kaskart,kai jis prie jos prisiliecia,pabuciuoja labai susikaustau ir krupteliu,kai papraso nurengt,neleidziu.liemenele nesioju pakeliancia,optiskai didinancia,bet vis tiek mazyte.Mano dydis 75A;/ bijau jo reakcijos man nusirengus,zinau,kad nusivils.Visos jo buvusios,tikros lelytes su c dydziais. ka patartumet?

Trenk galva i siena, gal tada durnos mintys iseis. Didesne , mazesne krutine, ne pagal krutine moteri renkamasi. Jei sekso metu moteris neleidzia nuimti liemeneles, tai bet kuris vyras supras, jog moteris kompleksuoja del savo krutines. O del ko gali kompleksuoti? Del mazos krutines, arba jei sirgo krutu veziu, tai bus nupjauta krutine, bet sitas variantas jau retesnis. Jei vyras dar su tavimi, tai vadinasi, tu jam patinki ir su maza krutine.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume