Pažintys Forum

Darnipora pazintys

del mazos krutines

lelijune

L

2 įrašai

2011/05/06 12:38:11 12:38:11

Klausimas vaikinams: draugauju su vaikinu jau 4 menesius, sekso dar nebuvo ir jauciu kad link to jau eina, abu to norime... Problema ta, kad mano krutine maza, nesioju optiskai ja didinancia liemenele, o kai nusirengsiu... na ji tokia, kuri tik telpa i vyro delna... Bijau , kad mano vaikinas liks nusivyles, juk isivaizduoja jis visai ka kita... Ar nepasijustumete apgauti? Noreciau normaliu pasisakymu.. Aciu...

lelijune

L

2 įrašai

2011/05/06 12:40:10 12:40:10

Dar pridursiu, aisku nera labai didelio skirtuma, gal vienu dydziu, bet vistik, nuemus liemenele kitas vaizdas nei su ja... Nesidedu jokiu pagalviu, tiesiog yra tokios liemeneles, kurios optiskai krutine padidina... vienu dydziu.

JJJJJJddddddddddddd

J

1 įrašai

2011/05/06 12:51:30 12:51:30

Esu tikra, kad jis zino kokia situacija. Jeigu susitikinejat 4 menesius be sekso, tai garantuoju jis tikrai nepabegs. Dazniausiai jau po 3 pasimatymo seksas buna

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/05/06 13:15:30 13:15:30

Ateik pas mane, as ivertinsiu ir pasakysiu...

Jei vaikinas dazniau ziuri i tavo krutine nei tau i akis, tada gal ir nusivils ...
Jei is vis neturetum krutu, tada gal ir butu problema, bet kai jas turi
... manau, kad ieskai problemu kuriu nera.

Beje, reikejo i berniuku skyreli kreiptis : )

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 15:57:41 15:57:41

lelijune: Klausimas vaikinams: draugauju su vaikinu jau 4 menesius, sekso dar nebuvo ir jauciu kad link to jau eina, abu to norime... Problema ta, kad mano krutine maza, nesioju optiskai ja didinancia liemenele, o kai nusirengsiu... na ji tokia, kuri tik telpa i vyro delna... Bijau , kad mano vaikinas liks nusivyles, juk isivaizduoja jis visai ka kita... Ar nepasijustumete apgauti? Noreciau normaliu pasisakymu.. Aciu...

Labai liūdna tiesa,bet mane yra palikę vyrai dėl mažos krūtinės,nors esu labai išvaizdi tikrąja to žodžio prasme.Ir dabar be galo kompleksuoju,su niekuo nebendrauju.Kažkodėl atrodo,kad vyrams krūtinė yra viskas.daugiau nieko nemato.

Lale

L

43 įrašai

2011/05/06 16:03:33 16:03:33

Mano maza krutine patiko net gi tam , kuris tik i didziakrutes ziurejo . Tikriausiai todel , kad as jam patinku . Kazkodel iki siol , kam teko laimė jas pamyluoti visi dziaugesi . As jau seniai to komplekso atsikraciau .
Jei tave paliko , tai patikek, tikrai ne del krūtines .Greičiau dėl to, kad kompleksuoji. O jei taip pasake , kad del krūtinės, tai reiškia ikąsti norėjo .Matyt bjaurokas kavalierius pasitaikė . Tai tik džiaukis , kad paliko - kitas bus geresnis

Filosofas

F

252 įrašai

2011/05/06 17:34:48 17:34:48

Jei mergina naudoja optines apgaules priemones - naturalu kad vaikinas jausis truputi apgautas. Gal ir nepaliks del to, bet mergina pliuso tikrai negaus (nebent vaikinui patinka mazos krutines, buna ir tokiu). Protingas vaikinas nepuls kaltinti merginos, mes zinos, kad tokios apgaules placiai paplitusios pasaulyje, bet nuo to apgaule nenustoja buti apgaule. Maza bet apgaule. Isivazduokit vaikina, kuris po svarku ant bicepsu apsivynioja vatos kad vyriskiau atrodytu. Merginos, ar jums patiktu jei figuringas atletas lovoje staiga pavirstu liesu jaunuoliu?.. Gal ne tai svarbiausia, bet vis vien netiketumas, ir maloniu jo nepavadinsi.

Bet kai jau paaiskeja tiesa - del isvaizdos kompleksuoti tikrai nereikia. Kazkam nepatinka, kazkas paliks. Tai puiku. Atsiras kitas, kuriam patinka ir kuris nepaliks.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 17:44:26 17:44:26

Svečias:
lelijune: Klausimas vaikinams: draugauju su vaikinu jau 4 menesius, sekso dar nebuvo ir jauciu kad link to jau eina, abu to norime... Problema ta, kad mano krutine maza, nesioju optiskai ja didinancia liemenele, o kai nusirengsiu... na ji tokia, kuri tik telpa i vyro delna... Bijau , kad mano vaikinas liks nusivyles, juk isivaizduoja jis visai ka kita... Ar nepasijustumete apgauti? Noreciau normaliu pasisakymu.. Aciu...

Labai liūdna tiesa,bet mane yra palikę vyrai dėl mažos krūtinės,nors esu labai išvaizdi tikrąja to žodžio prasme.Ir dabar be galo kompleksuoju,su niekuo nebendrauju.Kažkodėl atrodo,kad vyrams krūtinė yra viskas.daugiau nieko nemato.

Jeigu vyras paliko TIK del mazos krutines, vadinasi nieko daugiau be krutines ir neturejai.
Tu vyra paliktum del per trumpo pimpalo?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 18:11:22 18:11:22

Oi,nepritariu,kuri taip grubiai parašė.Labai užjaučiu tą merginą,kuri pergyvena dėl mažos krūtinės.Mano vyras mane pastoviai žemindavo dėl mažos krūtinės,mane paliko,o dabar gyvena su didžiakrūte.Štai taip.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/06 18:25:42 18:25:42

O aš visą gyvenimą kompleksuoju dėl krūtinės.Gėda nusirengti,kadangi esu graži,tai ir turiu pasisekimą tarp gerų vyrų,bet kompleksuoju žiauriai,o jie nesupranta dėl ko aš juos palieku.Ir taip esu be meilės,be laimės.O darytis operaciją negaliu.Gydytojai sako,kad labai rizikuosiu,tai jie prieš.Štai taip ir kenčiu.Ir dabar rieda ašaros.Nes labai daug esu praradusi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume