Kokia dieta jums padėjo numesti svorio ir jis nebeataugo?
Aš laikiausi japoniškos dietos 2 savaites, numečiau 5 kg, bet jie labai greit sugrįžo.
pempė
2008/07/15 18:54:10 18:54:10
Kokia dieta jums padėjo numesti svorio ir jis nebeataugo?
Aš laikiausi japoniškos dietos 2 savaites, numečiau 5 kg, bet jie labai greit sugrįžo.
alkana
2008/07/16 10:10:39 10:10:39
Butent. Po visu dietu sugrizta. Neprisivalgymas iki soties turi tapti gyvenimo budu.
ugnelė
2008/07/16 14:44:11 14:44:11
Manau, esmė ne dietose. Reikia keisti gyvenimo būdą iš pagrindų, daugiau judėti, mažiau valgyti, liesesnį maistą rinktis. Tikrai nebus neskanu, čia tik įpročio reikalas. Bet kuriuo atveju, kalorijos, gaunamos iš suvalgomo maisto neturi viršyti to, ką sunaudoja organizmas judėdamas ir t.t. per dieną. Ir viskas. Ir jeigu tai taps Jūsų gyvenimo būdu, tada nebus jokio streso, nebus kabančių odų nuo plonėjimo, nebus celiulito nuo svorio svyravimo. Tegul per mėnesį numesite 2 kg, bet per metus tai bus 24 kg. Ir toks lėtas svorio metimas nesukels tokio greito svorio grįžimo. O dietos, kai maitinamasi per prievartą tuo, kas nurodyta ir kiek nurodyta, tik sukelia stresą, nuo kurio dar daugiau valgyti norisi. Be to, išbalansuoja medžiagų apykaitą, nes organizmas, negaudamas pakankamai maisto, pradeda jį kaupti, t.y.lėtina medžiagų apykaitą. Mano nuomone, naudinga paskaityti Almos Mieliauskienės ,,Valgau ir lieknėju'. Labai gerai išdėstyta pati lieknėjimo psichologija. O šiaip, daugiau judėkite, sportuoti, šokti ir pan.yra nuostabu ir dar nuostabiau jausti, kaip gražėja kūnas, vien nuo to apima gera nuotaika ir valgyti norisi daug mažiau. Sėkmės.
Boruze
2008/07/17 09:37:43 09:37:43
Dietos gali duoti tik trumpalaiki poveiki.
Man pavyko svori sumazinti kai ka pakeitus savo mityboje. Saldainius ir pyragus pakeiciau vaisiais ir uogom. Dar pradejau parduotuveje skaityti etiketes ir rinktis liesiausius produktus. Pavyzdziui, perku 12proc. riebimo grietine, anksciau pirkdavau 30 proc. Po kurio laiko pradejau pastebeti pokycius, svoris letai, bet mazeja.
Kiara
2008/07/19 16:50:22 16:50:22
Noriu pasiulyti isbandyta,patikrinta buda.Svoris krenta tikrai neblogai.Prasidejus delciai pradeti gerti Guvital kapsules aconitum firmos(tai mirtmedzio ekstraktas).Sveikatai nekenksmingas,zolinis preparatas.Apetitas sumazeja,svoris krenta,kaina prieinama.Sekmes!
pi
2008/07/20 13:42:28 13:42:28
Čia ką reklama? Kiek kartų jau per žiniasklaidą aiškino, kad tie žoliniai preparatai gali sveikatą sugadinti ir juose gali būti nelabai žolinių priedų... Be to, ir žolės juk yra ne tik vaistai, bet gali būti ir nuodai...
Agne
2008/07/25 06:25:51 06:25:51
Visiškai sutinku, kad su vaistais geriau nežaisti, nors ir rašoma, kad jie žoliniai. Graži figūra neverta sveikatos sugadinimo.
smaila
2008/09/11 09:10:06 09:10:06
Merginos, nejuokaukit su dietomis. Mano drauge kažkada užsimanė numesti porą kilogramų ir nuo tada prasidėjo jos problemos. Anoreksija, bulimija. Visiškai išsekusią, sveriančią 38 kilogramus, ją paguldė į psichiatrinės ligoninės valgymo sutrikimų skyrių. Ten prievarta maitino. Bet kai grįžo namo, ji vėl grįžo prie senų įpročių. Taigi jauna, žavi mergina, kuriai atrodė, kad 60 kilogramų yra per didelis svoris, dabar tapo perkarusia liguista mergina. Metė mokslus, prarado vaikiną. Ir viskas tik dėl tų kelių kilogramų...
ieva
2008/09/25 12:58:52 12:58:52
saunuole,ugnele,-tai teisingiausias atsakymas,manau.
Agne
2008/09/26 08:08:13 08:08:13
Per porą savaičių sukūdau 3 kg. Mano dieta daug darbo, reikalų, šokiai, pilates, kepti obuoliai vietoj pyragų ir daug visokių daržovių sriubų. Savaime taip gavosi, specialiai nesistengiau ;)