Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ginčai su tėvais

Ginčai su tėvais

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/27 19:07:24 19:07:24

ugnelė.: O tavo atmintis gera...
Taip, viską parodė, visas vėžes ir galimas provėžes, bet žinai, būna toks amžius, kai nors ir dediesi viską į galvą, bet neprieštarauti jiems negali:) Kai visada atrodo, kad tėvai nesupranta, nenori suprasti ir apskritai... niekada nebuvo jauni. Kai nuo visos tos į galvą kemšamos išminties pradedi jaustis lyg ne savo gyvenimą nugyvenęs senučiukas. Kai norisi pagaliau bent šiek tiek pasimokyti iš SAVO klaidų...

O tėvus suprasti pradedi tik tada, kai pagyveni be jų mėnesį, pusmetį... Kuo ilgiau gyveni be jų, tuo labiau pradedi pasiilgti, įvertinti juos, permąstai viską, ką jie sakė ir ko mokė.
O kai būna netoli 30, tada konstatuoji, kad jie buvo teisūs 100%...

O kas turejo buti tuo protingesniu kuris tave pakiso, kad pasaulio tvarka nesibaige tavo spintoje?
as cia mazdaug niekad nebuvau maistingas?!
Kemsamos, butent. Bet ne pateikiamos kaip nuomone. Kaip galima versija.
Oi Ugnele, viska supranti kai atsisedi ant savo uzpakalio. Kai supranti tai ko netenki. Butent cia ir statau klausima kodel mergaite vis dar su tevais?!

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/27 19:19:46 19:19:46

Nenaudinga vel varineti ta uzburta rata a la kodel tevai neismokino pagarbos ir pan. - teigiamu rezultatu tokie samprotavimai neduos, o gali nuvaryti i zila senove, kur pamatysime, kad ir tevu tevai neismokino ir ju tevai...ar idomu dabar ieskoti kas buvo del to kaltas pacioje pradzioje? Mergaite galetu pati nutraukti si ydinga rata ir pradeti gerbti ir suprasti savo tevus. Geriausia, be abejo, iseiti gyventi atskirai. Tevai yra semininkai savo namuose- be islygu. Ir tik nuo ju malones priklauso, ar jie priima gyventi jiems svetima zmogu. Laiskas tevams - ideja gera.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/01/27 19:42:38 19:42:38

svetlana: Mergaite galetu pati nutraukti si ydinga rata ir pradeti gerbti ir suprasti savo tevus. Geriausia, be abejo, iseiti gyventi atskirai. Tevai yra semininkai savo namuose- be islygu. Ir tik nuo ju malones priklauso, ar jie priima gyventi jiems svetima zmogu.

as nesupratau, kas prase pradeti mane kaip vaika kazkada?
kazkada kazkas mane maitino is kruties, saugojo. Veliau lydejo i mokykla.o dabar? Dabar valink nx?!
malones? cia kalba psichologe?!
wow

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/01/27 20:00:08 20:00:08

Tai dabar tevai turetu tave iki grabo lentos serti uz tai kad tave pagimde? UZAUGAI - gyvenk savo gyvenima, o ne ant sprando kazkam sedek del to kad tave pagimde. O gal tamstai dar mamos papo reikia?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
svetlana: Mergaite galetu pati nutraukti si ydinga rata ir pradeti gerbti ir suprasti savo tevus. Geriausia, be abejo, iseiti gyventi atskirai. Tevai yra semininkai savo namuose- be islygu. Ir tik nuo ju malones priklauso, ar jie priima gyventi jiems svetima zmogu.

kazkada kazkas mane maitino is kruties, saugojo. Veliau lydejo i mokykla.o dabar? Dabar valink nx?!
wow

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/27 20:03:11 20:03:11

wow

Na negražiai tu čia kalbi...
Iš namų niekas nemeta, bet manau, jei tėvai tvirtai pasakytų, kad su draugu priima tik laikinai, o šiaip siūlytų pagalvoti apie savarankišką gyvenimą ir santykių kūrimą tik dviese, be pašalinių akių, tai tikrai nebūtų nedora iš jų pusės. Kažkas gi turi nutraukti tą bambagyslę... Iš širdies gi neišmeta. Tėvų meilė iki amžiaus galo...
Beje, atsimenu ir tai, kai mama mane 20-metę ,,naujai iškeptą žmoną'' pamokė - nuo šiol turi vyrą ir viską pirmiausiai derink su juo. Jis dabar svarbiausias tavo gyvenime ir jis tavo šeima. O mes būsime šalia ir tik tuo atveju, jei pati paprašysi, ateisime į pagalbą.
Tai va, kai atsisėdi taip ant savo užpakalio, tada atvėsti, visi maištai išgaruoja ir po truputį pradedi lipdyti savo gyvenimą... Ir kitom akim žiūrėti į tėvus.
Ko ir linkiu:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/27 20:07:17 20:07:17

wow

Būtent, kad ji ir yra rimta psichologė, nes sulaukei 18 metų ir prašom apleisti tėvų namus. Kam tiek metų mokyklos suolą trynei? Mokytis reikėjo. Vaikai mokykloje mokosi gyvenimo, nežinojai? O ne durnių volioja. Reikia klausyti ką mokytoja sako, o ne ...

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/27 22:16:34 22:16:34

wow

Jusu poziuris labai nebrandus. Jusu tevai irgi neprase kad juos pradetu. Paklauskite kitu: gal kuris nors is cia esanciu prase tevu, kad juos pagimdytu? Jei mastyti taip, kaip jus, tada reikia eiti i konfrontacija su tevais del menkiausio reikalavimo ar priekaisto is ju puses. Pasaulis virstu kovos arena. Taip, pasikartosiu: tevai susikure savo gyvenima ir isleido i gyvenima mus. Jei mes tokie infantilus, kad sedime su jais viename lizde (prisiminkite - ju susikurtame), bukime tokie malonus ir nenustatinekime savo taisykliu. Bet kuris psichologas panasiai pasakytu.

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/28 05:37:34 05:37:34

svetlana: Jusu poziuris labai nebrandus. Jusu tevai irgi neprase kad juos pradetu. Paklauskite kitu: gal kuris nors is cia esanciu prase tevu, kad juos pagimdytu? Jei mastyti taip, kaip jus, tada reikia eiti i konfrontacija su tevais del menkiausio reikalavimo ar priekaisto is ju puses. Pasaulis virstu kovos arena. Taip, pasikartosiu: tevai susikure savo gyvenima ir isleido i gyvenima mus. Jei mes tokie infantilus, kad sedime su jais viename lizde (prisiminkite - ju susikurtame), bukime tokie malonus ir nenustatinekime savo taisykliu. Bet kuris psichologas panasiai pasakytu.

Kokios taisykles?! va tokios, kad mergaitei 26 ir ji gyvena su tevais!
"Jei mastyti taip, kaip jus, tada reikia eiti i konfrontacija " kodel reiktu?! vaikai uzauginti meileje ir pagarboje reta eina susikibti.
"Jei mes tokie infantilus, kad sedime su jais viename lizde (prisiminkite - ju susikurtame), bukime tokie malonus ir nenustatinekime savo taisykliu."
kiekvienas is musu visu pirma atsakingi uz savo gyvenima.
"Bet kuris psichologas panasiai pasakytu." aciu visagaliui, kad panasiai. Bet ne taip.

Ok kodel tuomet vaika reik islesti nuo 20? kodel ne nuo 13?! kodel tuomet piktinates tais vyrais kurie nedalyvauja savo vaiku ukdyme?!

Man kazkaip mielosios pasnekoves panasu, kad priimat asmeniskai. O vaikas jums savotiska nasta. Atejes zmogus i si pasauli, laukia ka mes jam duosim. Tik po to is jo galim kazko reikalauti. Kas ten kalbejo apie mokykla?! Mokykla prasideda seimoje. O rezultatus ka ismokome, tyliai pasiziurim i save.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/28 06:49:00 06:49:00

Nesąmonę čia pats suskėlei gryniausią.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/01/28 07:21:15 07:21:15

Svečias: Nesąmonę čia pats suskėlei gryniausią.

kuo tai nesamone? tai niekas netrukdo savo teisybe parasyti.

Gal todel, kad apstu tokiu. Tokiu kurie tiki, kad kazkas kazkuo turi pasirupinti ar padaryti tik ne as pats? mokykla turi ismokinti gyvenimo! vaikas turi suprasti!
Vaikai turi patys uzsimanyti kurti savo gyvenimus, o kada tai ivyks, kitas klausimas. Kurti savo gyvenimus ne todel, kad pabegti nuo "blogos" mamos ar tevo.

Uzduodu sau ir jums klausima. Kodel LT pirmoji santuoka vidutiniskai per 22 ? ar kartais nesaugumo jausmas vercia tai daryti?! Gal tame nieko blogo nebutu, jei po ju nebutu "ar vaikas problema kitam vyrui" ir "visi vyrai kiaules". Taip gyvenime taip ir sioje temoje. Is mergaites reikalaujate to, ko patys nenorite daryti.

As pasilieku sau galimybes klysti kaip ir bet kuris kitas zmogus. Ne idealogijas as cia skleidziu, o diskutuoju.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume