Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Tarakonas Antanas arba vaikiškas rašinėlis apie šeimą

Tarakonas Antanas arba vaikiškas rašinėlis apie šeimą

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/04 15:18:17 15:18:17

Tai kas Jums normalu man gali buti nenormalu ir visai gali buti tai nepatiks "Antanui"
Mano mazyte nuomone, kad rasinelio autorius susvelnino tona. Vadindamas teva "Tarakonu" isreiskia savo begalini skausma ir neapykanta tokiu jo poelgiu. "Dziaugtis" reiktu, kad ne zasinu
Ir dar "vaidenasi", kad rasinelio autorius bus doras zmogus jei jis bus stiprus. Jei savo dar tik prasidedanciame gyvenime supras, kad Seima reikia kurti ne todel, kad tai daro dauguma. Jei jam nepasiseks, geriausiu atveju,tai po keliolikos metu skaitys ka mes cia sapaliojam. Blogiausiu bus tuo "tarakonu", o jo vaikai tokiu rasineliu autoriais.

Realiai, vaikas ir suauges vertina situacija taip kaip jam atrodo. Is savosios patirties galiu pasakyti, kad man kaip gali buti ir sitam vaikui paskaitu apie gyvenimo patirti nereikejo. Reikejo abieju tevu darnoje.
Ex kaip as noreciau buti neteisus, bet didzioji dauguma tie kurie "skaito" uzdare si langa gyvens kaip ismano. Taip ir vaikas kol neuzlips ant greblio.

Pagyrimu uz lakia fantazija esu gaves, tai sitas rasinelis man ta pati tema kaip seksas per pirma pasimatyma.

Cia siaip laisvalaikiui pamastymui: "Tevu susirinkimas" mokykloje, o renkasi mamos. Keista ar ne?!
swx

Gvardietis

G

107 įrašai

2010/01/04 15:33:31 15:33:31

ilona:
mangofruit0406: Esu ne mokytoja-tą rašinį man parodė vienas žmogus.
Esmė yra tame, kad mano kartos vaikai, rašydavo rašinėlius visai kitokius-tai buvo gal kiek svajonėmis padailinti rašinėliai.
Šeimos samprata buvo daug maž tokia-tėis ir mama dirba, po darbo mama verda valgt, tėtis kažką taiso/remontuoja, vaikai ruošia pamokas; o savaitgaliais visa šeima lanko senelius kaime, padeda sušienaut šieną žiemai; padeda daržuose; renka grybus-uogas miške. Visuomet būdavoo minima, kad kai tėvai taps seneliais(mums keldavo juoką tuomet) - mums irgi reikės jiems taip padėti. Mane močiutė išmokino melžti karvę.
Apie vaikų darymą kalbų net nebuvo ir tėvai viešai nedemonstravo intymumo. Oi ilgai negalėjau žinoti, kaip tie vaikai atsiranda(nekalbant apie pasisakymus-užaugo bernai ir pas mergas išėjo; o jei užaugo mergos-kur jos išėjo?);
Ką noriu pazsakyti-kaip auklėjame tokius vaikus ir turime ir tai atspindi paprastas rašinėlis.

Klausimas buvo Ar nemanot , jog neetiška rodyti viešai vaiko rašinį?:)

Mano atsakymas vienareiksmis-neetiska,amoralu,viesam svarstimui isstatyti kito zmogaus mintis,juolab vaiko,be jo sutikimo.Nors temos autore ir neigia esanti mokytoja,taciau tai niekaip nepateisina jos amoralaus elgesio.Jei tokiu budu butu viesinamos,vagiamos,mano mintis,tai nedvejodamas kreipsciausi i teisma.

Gvardietis

G

107 įrašai

2010/01/04 15:37:22 15:37:22

ilona:
Esmė yra tame, kad mano kartos vaikai, rašydavo rašinėlius visai kitokius-tai buvo gal kiek svajonėmis padailinti rašinėliai.
Šeimos samprata buvo daug maž tokia-tėis ir mama dirba, po darbo mama verda valgt, tėtis kažką taiso/remontuoja, vaikai ruošia pamokas; o savaitgaliais visa šeima lanko senelius kaime, padeda sušienaut šieną žiemai; padeda daržuose; renka grybus-uogas miške. Visuomet būdavoo minima, kad kai tėvai taps seneliais(mums keldavo juoką tuomet) - mums irgi reikės jiems taip padėti. Mane močiutė išmokino melžti karvę.
Apie vaikų darymą kalbų net nebuvo ir tėvai viešai nedemonstravo intymumo. Oi ilgai negalėjau žinoti, kaip tie vaikai atsiranda(nekalbant apie pasisakymus-užaugo bernai ir pas mergas išėjo; o jei užaugo mergos-kur jos išėjo?);
Ką noriu pazsakyti-kaip auklėjame tokius vaikus ir turime ir tai atspindi paprastas rašinėlis.

Mano atsakymas vienareiksmis-neetiska,amoralu,viesam svarstimui isstatyti kito zmogaus mintis,juolab vaiko,be jo sutikimo.Nors temos autore ir neigia esanti mokytoja,taciau tai niekaip nepateisina jos amoralaus elgesio.Jei tokiu budu butu viesinamos,vagiamos,mano mintis,tai nedvejodamas kreipsciausi i teisma.

Gvardietis

G

107 įrašai

2010/01/04 15:39:38 15:39:38

ilona:

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/04 15:46:44 15:46:44

Tiesa paskius man pirmoji mintys sove tokia, prasyti Mango, kad istrintu rasineli. Nespejau nuejo FW
Jei Mango nepriestarautu, galime paprasyti DP komandos?!
swx

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/04 15:56:21 15:56:21

Žinoma-ištrinkime viską-kaip sovietmečiu-palikime, kas malonu akiai-taip visiems bus patogiau. Visi apsimeskime, kad problemos nėra ir mes gyvename puikiai. Vaikai auga laimingi, patenkinti, sotūs ir prie šiukšlių konteinerių nesirausia. Visi tėvai yra idealūs ir nevaikšto pas kaimynes į svečius.
Čia yra vaiko rašinėlis, mielieji, o ne x failai. Vaiko motina turėjo būti pirmoji šio rašinio skaitovė. Ir patarėja.

Svečias: Tiesa paskius man pirmoji mintys sove tokia, prasyti Mango, kad istrintu rasineli. Nespejau nuejo FW
swx

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/04 16:03:41 16:03:41

Is esmes Mango esi teisi, taciau jei asmenini laiska be Jusu sutikimo idetume i foruma taip pat nebutu x failai?!
Atrodo as jau pasakiau ka norejau...
swx

Gvardietis

G

107 įrašai

2010/01/04 16:14:45 16:14:45

Svečias: Tiesa paskius man pirmoji mintys sove tokia, prasyti Mango, kad istrintu rasineli. Nespejau nuejo FW
swx

Visiskai tam pritariu.Prie visos pagarbos Mango,laikausi ankstesnes nuomones ir pritardamas kitu DP nariu issakytoms mintims,taip pat kvieciu Mango istrinti si rasini.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/04 16:23:21 16:23:21

Čia nėra asmeninis dienorašis-čia vertinimui pateiktas namų darbas-rašinys apie šeimą. manau, kad jis labai gerai atsako į tokias temas forume kaip "Įsimylėjau vedusį vyrą" ar pan. Jis ragina suaugusius ir būti suaugusiais-būti atsakingais ir neluošinti kitų likimų. Norėčiau, kad realybė būtų kitokia ir vaikai kurtų gražius rašinius apie šeimą ir augtų laimingi. Bet šiuo metu man tikrai yra liūdna.

Svečias: Is esmes Mango esi teisi, taciau jei asmenini laiska be Jusu sutikimo idetume i foruma taip pat nebutu x failai?!
Atrodo as jau pasakiau ka norejau...
swx

Gvardietis

G

107 įrašai

2010/01/04 16:54:28 16:54:28

Klausimas iskylo ne del diskusijoje issakytu minciu,o del pacio budo,kokiu budu tas daroma.Istrinus rasineli pacios problemos neistrinsi,sutinku,taciau esant bendram visiuomenes amoralumui mes jo dar labiau nedidintume...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume