Tai kas Jums normalu man gali buti nenormalu ir visai gali buti tai nepatiks "Antanui"
Mano mazyte nuomone, kad rasinelio autorius susvelnino tona. Vadindamas teva "Tarakonu" isreiskia savo begalini skausma ir neapykanta tokiu jo poelgiu. "Dziaugtis" reiktu, kad ne zasinu
Ir dar "vaidenasi", kad rasinelio autorius bus doras zmogus jei jis bus stiprus. Jei savo dar tik prasidedanciame gyvenime supras, kad Seima reikia kurti ne todel, kad tai daro dauguma. Jei jam nepasiseks, geriausiu atveju,tai po keliolikos metu skaitys ka mes cia sapaliojam. Blogiausiu bus tuo "tarakonu", o jo vaikai tokiu rasineliu autoriais.
Realiai, vaikas ir suauges vertina situacija taip kaip jam atrodo. Is savosios patirties galiu pasakyti, kad man kaip gali buti ir sitam vaikui paskaitu apie gyvenimo patirti nereikejo. Reikejo abieju tevu darnoje.
Ex kaip as noreciau buti neteisus, bet didzioji dauguma tie kurie "skaito" uzdare si langa gyvens kaip ismano. Taip ir vaikas kol neuzlips ant greblio.
Pagyrimu uz lakia fantazija esu gaves, tai sitas rasinelis man ta pati tema kaip seksas per pirma pasimatyma.
Cia siaip laisvalaikiui pamastymui: "Tevu susirinkimas" mokykloje, o renkasi mamos. Keista ar ne?!
swx