Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Tarakonas Antanas arba vaikiškas rašinėlis apie šeimą

Tarakonas Antanas arba vaikiškas rašinėlis apie šeimą

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/22 13:52:32 13:52:32

Ana: ir tikrai imanoma, kad tarkim i si psl. uzsuks vaiko mama, tetis, brolis ar sesuo, ar dar kas- kas galetu atpazinti rasineli...va tada jau visai nesmagu... arba neduok Dieve dar koks idiotas padarys Copy_paste ir ides si rasineli kitur... kol jis nepasieks vaiko, o tas gaus psichologine trauma. Kita karta MangoFruit galvokit galva, o ne kitom vietom

Greit per tas vaikų paslaptis nosies į gatvę nebeiškišit - nupjaus!

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/06/23 13:49:52 13:49:52

Po paraliais, kas čia vėl medžioja Borgia? Gal nesklandumai lovoje ar su babkėmis prasidėjo, o gal Maximoje šokoladas dingo? Nesuprantu, kuo aš čia jau jums taip dažnai vaidenuos? Geriau kirstumėte šokoladą nei Borgia medžiotumėte – naudos panelėms daugiau iš to būtų. Daugiau „laimės hormono“ prisigamintumėte ir damoms išdalintumėte, o dabar laiką leidžiate tuščiai. Nėr naudos nei jums, nei jūsų moterims ir draugužėms ar meilužėms.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/23 16:51:35 16:51:35

Borgia, o mėlynių jau yra miške?

x,x,x

X

476 įrašai

2010/06/23 19:21:27 19:21:27

man tai neduoda kad barzdos nesiskutu dėl dantų dar nieko ,net pinigai nepadeda nu ir nesiskusiu turiu teise budamas garbingo amziaus ir kam man to reik geriau ant klozeto pasėdėt ir laikrastį paskaityt

Viešnia

V

281 įrašai

2010/06/24 05:50:19 05:50:19

x,x,x: man tai neduoda kad barzdos nesiskutu dėl dantų dar nieko ,net pinigai nepadeda nu ir nesiskusiu turiu teise budamas garbingo amziaus ir kam man to reik geriau ant klozeto pasėdėt ir laikrastį paskaityt

Fui, kaip jūs negražiai pasakėte! Linkėtume pasitaisyti.

Liepa

L

212 įrašai

2010/07/07 21:20:10 21:20:10

Tarakonas Antanas greičiausiai yra rašinėlio autoriaus tėtis, kuris jau daug metelių nemoka mamai alimenų, skirtų jo išlaikymui, nesveikina jo ir per šventes, nesusitinka ir nebendrauja. Mama greičiausiai varo per du darbus, kad sumokėtų mokesčius, aprengtų vaiką keturiems metų laikams ir rugsėjo pirmąją išleistų į mokyklą. Tikriausiai mama grįžta vėlai pavargus ir puola atlikti namų ruošos darbus, o vaikas užmiega taip ir nesulaukęs, kad mama jam paglostys prieš miegą galvą. Atostogos prie jūros ar turiningas laisvalaikis šiai šeimai nepasiekiama svajonė, o susikaupusi dvidešimttūkstantinė alimentų skola antstolių nedomina, nes tėtis visą nekilnojamą ir kilnojamą turtą perrašė giminaičiams ( namas- močiutei, butas- seseriai, mašina-pusbroliui verslas- nelegalus, jis-bedarbis- stovi darbo biržoje)- vargšas! Štai ir kaupiasi mažo žmogučio širdelėje pagieža -išgamai tėvui. Tokių antanų tarakonų mūsų Lietuvoje knibždėte knibžda, o kadangi jų yra ir seime, tai tarakonas tarakono nenaikina- nesodina į kalėjimą, nekonfiskuoja giminių turto, neatima vairuotojo pažymėjimo, kaip kaimyninėje Lenkijoje. Štai jie ir bujoja. Taigi, moteriškės, reikia žiūrėti su kuo vaiką daraisi, o jei pasitaikytų toks kaip tarakonas Antanas, tai pavaišinkite jį Diklofosu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume