Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → neramu dėl paauglių jausmų

neramu dėl paauglių jausmų

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/14 13:18:13 13:18:13

Svečias: ""Dirbdama agentūroje aš neliksiu skolinga už mokymąsi pirmajame kurse ir gausiu gerus pažymius, - sakė mergina. – Žinoma, aš galėčiau dėlioti prekes ant lentynų „Tesco“ už 5 svarus per valandą, tačiau vis dėlto norėčiau dirbti tą darbą, kur galima per kelias valandas uždirbti daug pinigų ir turėti pakankamai laiko mokslams.“"
[url:can2wipm]http://www.balsas.lt/naujiena/379658/studentai-uzsidirba-mokslams-prostitucija[/url:can2wipm]

Dauguma mano kursiokių taip uždarbiauja ir neslepia šito - pasipasakoja. Kitos išeities nėra merginoms už mokslus susimokėti - tik užpakaliuku ar oral sex. Nematau tame nieko blogo katalikiškoje veidmainių mylimoj šalelėj. Blogai, kad dabar elitą nelabai bedomina studentės, o labai įniko į paaugles, į vaikus iš neturėjimo ką veikti, kur prisiplėštus pinigėlius pasdėti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/14 13:48:14 13:48:14

Svečias:
Svečias: ""Dirbdama agentūroje aš neliksiu skolinga už mokymąsi pirmajame kurse ir gausiu gerus pažymius, - sakė mergina. – Žinoma, aš galėčiau dėlioti prekes ant lentynų „Tesco“ už 5 svarus per valandą, tačiau vis dėlto norėčiau dirbti tą darbą, kur galima per kelias valandas uždirbti daug pinigų ir turėti pakankamai laiko mokslams.“"
[url:3p242h9c]http://www.balsas.lt/naujiena/379658/studentai-uzsidirba-mokslams-prostitucija[/url:3p242h9c]

Dauguma mano kursiokių taip uždarbiauja ir neslepia šito - pasipasakoja. Kitos išeities nėra merginoms už mokslus susimokėti - tik užpakaliuku ar oral sex. Nematau tame nieko blogo katalikiškoje veidmainių mylimoj šalelėj. Blogai, kad dabar elitą nelabai bedomina studentės, o labai įniko į paaugles, į vaikus iš neturėjimo ką veikti, kur prisiplėštus pinigėlius pasdėti.

Kam kalbi tai, ko nezinai, tik isivaizduoji, kad noretum, kad taip butu? Juk is tikro tik provokuoji DP auditorija, lauzdamas viska is pirsto ir apsimesdamas, kuo nesi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/14 15:22:16 15:22:16

Ne tik žinom, bet ir matome - ne akli!

tradicija

T

2 įrašai

2011/02/17 00:58:20 00:58:20

Perskaičiau visus komentarus, bet neradau beveik nei vieno į temą. O juk šios temos autorė akcentuoja vaikų augimo be tėvo ypatumus ir klausia ar nebus vaikams psichologinių problemų augant (ir užaugus) be to tėvo.
Kažkada skaičiau gerą straipsnį kažkokiame psichologijos žurnale apie mergaites augančias be tėvo.
Taigi. Norėjau pasakyti, kad tikra tiesa - vaikai augę be tėvo nėra pilnaverčiai bendravime ir savo antrosios pusės paieškose. Pats augau be tėvo ir matau kaip tai atsiliepia mano gyvenimui, mano pasitikėjimui savimi ir požiūriui į poros santykius. Aš niekad nemačiau pavyzdžio kaip šeimoje turi bendrauti vyras su žmona ir dabar dėl to kenčiu. Aš labai nedrąsus su moterimis ir niekada neturėjau normalių santykių, nors man jau gerokai virš 30. Manau, kad esu užprogramuotas viengungystei. Kitas pavyzdys - mano labai gera pažįstama mergina, irgi visą gyvenimą augusi be tėvo. Jos situacija yra atvirkštinė manąjai - ji kaip plaštakė puola ant didelį populiarumą turinčių vyrukų ir dažniausiai užsieniečių. Visi jie, būdami donžuanai, tik pasinaudoja ja kaip reikalas ir paskui numeta kaip skudurą, tačiau ji ir vėl tęsia tai, nes niekada neturėjo progos matyti kaip tikrovėje atrodo santykiai tarp vyro ir žmonos (tėvo ir motinos) šeimoje.
Patikėkit, žmonės, neardykit šeimų, saugokit santykius, negimdykit ne santuokoje, nes tai klaikiai atsilieps jūsų vaikams. Minėti pavyzdžiai tai patvirtina. Žinoma, yra nepalyginamai blogiau kai vaikas auga iš vis be tėvų (pvz. kokių senelių globojamas), bet geriausiai sūnums ir dukroms yra augti pilnavertėje šeimoje kartu su tėvu ir motina. To ir linkiu visiems esamiems ir būsimiems vaikams.

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/17 08:34:27 08:34:27

[[quote:1tlhloh5]quote="tradicija"]Perskaičiau visus komentarus, bet neradau beveik nei vieno į temą. O juk šios temos autorė akcentuoja vaikų augimo be tėvo ypatumus ir klausia ar nebus vaikams psichologinių problemų augant (ir užaugus) be to tėvo.
Kažkada skaičiau gerą straipsnį kažkokiame psichologijos žurnale apie mergaites augančias be tėvo.
Taigi. Norėjau pasakyti, kad tikra tiesa - vaikai augę be tėvo nėra pilnaverčiai bendravime ir savo antrosios pusės paieškose. Pats augau be tėvo ir matau kaip tai atsiliepia mano gyvenimui, mano pasitikėjimui savimi ir požiūriui į poros santykius. Aš niekad nemačiau pavyzdžio kaip šeimoje turi bendrauti vyras su žmona ir dabar dėl to kenčiu. Aš labai nedrąsus su moterimis ir niekada neturėjau normalių santykių, nors man jau gerokai virš 30. Manau, kad esu užprogramuotas viengungystei. Kitas pavyzdys - mano labai gera pažįstama mergina, irgi visą gyvenimą augusi be tėvo. Jos situacija yra atvirkštinė manąjai - ji kaip plaštakė puola ant didelį populiarumą turinčių vyrukų ir dažniausiai užsieniečių. Visi jie, būdami donžuanai, tik pasinaudoja ja kaip reikalas ir paskui numeta kaip skudurą, tačiau ji ir vėl tęsia tai, nes niekada neturėjo progos matyti kaip tikrovėje atrodo santykiai tarp vyro ir žmonos (tėvo ir motinos) šeimoje.
Patikėkit, žmonės, neardykit šeimų, saugokit santykius, negimdykit ne santuokoje, nes tai klaikiai atsilieps jūsų vaikams. Minėti pavyzdžiai tai patvirtina. Žinoma, yra nepalyginamai blogiau kai vaikas auga iš vis be tėvų (pvz. kokių senelių globojamas), bet geriausiai sūnums ir dukroms yra augti pilnavertėje šeimoje kartu su tėvu ir motina. To ir linkiu visiems esamiems ir būsimiems vaikams.[/quote:1tlhloh5][/quote]

Truputi paprieshtariausiu... viskas gal ir graziai aprashyta, na blizga tiesiog, o blizga visuomenes akimis, taip yra nustatyta... kadangi ash kaip visada priesh taisykles- pasibjaurosiu... uzteks lipdyti robotus!!! geras zmogus tik ish geros darnios sheimos? kas tai nustate, ogi mes patys... yra ta baime, o ka jai ash neishauklesiu vaiko savaip? koks jis bus? o jis bus toks koks turetu buti, be pashalinio isikishimo... pernelyg daznas kishimasis tevu i vaiko brendima kaip asmeni, ji ishkraipo.... tik nereikia pradeti cia, tipo gal ishvis ishleisti vaika i gatve ir juo nesirupinti, nepulkim i krashtutinumus, visi mes protingi.... reiketu duoti kazkiek laisves ir tiek nesaugoti kaip duztati kiaushini, leisti gyventi savarankishkiau....

O del sheimu ardymo, atseit tegu vyras mane lupa girtas, bet del vaiku pasiaukosiu, arba zmona tegu vaikshto pas meiluzius, del vaiko viska ishkesiu, blefas ir tiek...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/17 08:59:24 08:59:24

Aš manau, kad būtent darni šeima yra pats tinkamiausias pavyzdys, kaip žmonės turi bendrauti šeimoje, kokios jų pareigos, kokie santykiai, kaip sprendžiamos problemos, kaip kalbamasi ir klausomasi vienas kito. Tėvai neturi kištis į vaiką kaip į asmenį, bet tėvai - abu tėvai - turi atidžiai stebėti ir stengtis parodyti vaikui tinkamą kelią. Ne vesti tuo keliu už rankos, bet parodyti kelią, pakreipti vaiką, kai jis abejoja, pakviesti vaiką kartu pasvarstyti. Nereikia stengtis vaikų apsaugoti nuo visų jų klaidų, nedidelės klaidos priverčia juos mąstyti, bet nuo lemtingų klaidų, natūralu, kad tėvai stengiasi juos apsaugoti.
Danieliau, nereikia pulti į kraštutinumus, niekas neliepia gyventi su žmoną lupančiu vyrų, bet kad šeima visuomenėje nebelaikoma vertybe - tai yra faktas. Ir nuo to tikrai niekam ne geriau.
Esu visiškai tos nuomonės, kad pilna darni šeima, paremta pagarba ir ištikimybe vienam kitam, yra pati tinkamiausia terpė tinkamai išauginti ir išauklėti vaikus.
Nejaugi nežinai, koks procentas vaikų, užaugusių išsiskyrusiose šeimose, paskui išsiskiria patys? Pagaliau, negi nežinai, kad iširusiose šeimose, kur tėvai nesikiša į vaikų auklėjimą, kai vaikai auga gatvėje, kai turi daug laisvės ir mažai pareigų, jų nusikalstamumas daug kartų viršija vaikų iš tvirtų šeimų nusikalstamumą?
Aišku, yra daug išimčių, bet bendra tendencija yra tokia.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/17 09:04:15 09:04:15

O mane uzkabino tai:
"Aš niekad nemačiau pavyzdžio kaip šeimoje turi bendrauti vyras su žmona ir dabar dėl to kenčiu. Aš labai nedrąsus su moterimis ir niekada neturėjau normalių santykių, nors man jau gerokai virš 30. Manau, kad esu užprogramuotas viengungystei."
Manau, kad geriau nematyti jokio pavyzdzio nei atkurti bloga.
Hm. Teva as turejau, bet jis manes niekada nevedziojo uz rankos paemes pas mergas. Cia gerai ar blogai, nesuprantu?!
O iniciatyvos diegimas vaiko auklejime nepriskiriamas konkreciai tevui arba mamai.
Ne uzprogramuotas, o uzsiprogramaves nes neva tu nemoki. Nemoki, nes bijai.
O santykiai tarp vyro ir moters ne matematika*, tai kuryba.
Taigi, paleidi mamos sijona. Pasijuoki is visko. Dar nei vienas negime mokedamas, pirmyn.

Siaip zinau sukurta seima is kurios jiedu uzauge internate. Daug ko galeciau is ju pasimokinti.

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/17 09:18:28 09:18:28

Ugnele, nesu kazkur shiaures ashigalyje be civilizacijos, viska matau, zinau kas vyksta.... nusikalsta ir idealios sheimos vaikuciai ir dar baisiau uz gatvinius.... kodel tai ivyksta? zmoguje uzprogramuotas ziaurumas, savisauga, pavydas, kershtas..... angelu sheimoje ishauges vaikas nebent slopina shias zmogaus juodasias puses, bet jai jau jos atsiveria, buna trigubai baisesnes....
Nesuprask klaidingai, nei ash priesh nei uz, yra ir bus darniu ir plevesishku sheimu, ash daugiau priesh robotukus auginancias sheimas, ishaugina medinuka, kuris kiekviena keismazodi kuniguij klausykloij pasisako, kur toki det, tuo labiau shiais laikais, kai turi moket pakovot del savo ishlikimo, toksai angeliukas netures galimybes net skirtis, nes nesusiras antros puses.....

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/17 09:42:55 09:42:55

Danielius: nusikalsta ir idealios sheimos vaikuciai ir dar baisiau uz gatvinius.

Gal todel, kad tos "idealios seimos" tai tik pasaliniu akimis. Va ir namas ir rankutemis susikabine. Viduje tos ale seimos gali nebuti nei dvasinio, nei jausmu, net ir fizinio rysio.
Nereik mistiku kurti.

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/17 09:48:17 09:48:17

man vis knieti... kas daba yra kodel tu pinigeliu vis neturi, kas cia dabar yra? pasipasakok...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume