Dainininkas pareiškė, kad, kai jo mažoji dukrelė užaugs, pats jai nupirks narkotikų – vyras nori būti tikras, kad mergina nevartotų bet ko.
39 metų vyras, reabilitacijos klinikoje gydęsis nuo priklausomybės svaigiesiems gėrimams ir receptinėms piliulėms, yra nieko prieš narkotikus vartoti drauge su dukra. Robbie prisipažino, kad ir pats kadaise išbandė tokias narkotines medžiagas kaip heroinas ir kokainas.
Vienam žurnalui dainininkas sakė: „Nemanau, kad ji bus panaši į mane. Ji nepateks į tokią situaciją, į kokią buvau patekęs aš, o, jei taip ir nutiks, žinau, ko reikės imtis, – pasirūpinti, kad ji gautų kokybiškiausių narkotikų, kuriuos suvartosime kartu.“
„Take That“ žvaigždė, įkvėptas bėdų su narkotikais ir alkoholiu, netgi parašė savo dukrai dainą.
Australų žurnalui Robbie kalbėjo: „Daina skamba taip: „Prisėsk, uždaryk duris, manau, dabar turėtumei suprasti, kodėl jautiesi keistai. Vieną dieną sužinosi, kaip tavo tėvelis išlaisvino savo velnius ir privertė juos rėkti. Tad, kai tu būsi jau užaugusi, gyvensi savo gyvenimą ir jausi, kad prarandi meilę, žinok, kad tai nutiko, nes... tavo dėdė pardavinėja narkotikus, mama save žaloja, senelė – sąvadautoja, senelis – nevykėlis, mama yra psichė, o tu esi prakeikta moč*****!“
[url:2arhehyp]http://www.alfa.lt/straipsnis/15142178/Robbie.Williamsas..pats.savo.dukrai.pirksiu.narkotiku[/url:2arhehyp]