Visų pirma,tai esi visiškas degradas/ė,jeigu gali dar negimusį vaiką pavadinti benkartu. Koks tavo reikalas kas ir kada pastoja? Gal sugrįžk iš "paskenduolės" laikų į 21 amžių? Vaikui svarbiausia,kad būtų mylimas ir jeigu mama jį mylės,tuomet super. Aišku,tokių ale tyčinių pastojimų turėtų būt kuo mažiau,bet jeigu moteris praradus visas viltis sutikti savo pusę,o amžius gimdymui baigiasi,tai aš visom keturiom,kad gimdytų,jeigu tik bus galimybė vaikutį užauginti ir jį mylėti.
O tokių kaip tu-pilni pakampiai-užsimauna ant piršto žiedą,pasidaro pavardę -ienė ir jau įsivaizduoja esanti pasaulio bamba. (Jeigu vyras-tai dar baisiau) "Šliubovkė" tavęs geresniu žmogum nepadarys,moraliste didysis.
Na o autorei linkiu sėkmės-tikiuosi šitas žingsnis ne ant "bajerio",o labai rimtai apsvarstytas,nes vaikas tai ne "bajeris".[/quote]
matosi, kad esi kompleksuota ir neturinti ne maziausio sanso tureti seima ir mylima vyra. Neturi jokio sanso auginti vaikus pilnaverteje seimoje. Nes toks egoistiskas ir iskreiptas mastymas galejo susiformuoti tik pas zmogu auginta nepilnaverteje seimoje.Tavo pagieza normaliom laimingom istekejusiom moterim auginanciom vaikus santuokoje niekuo nepagrista, mazdaug is tos pacios serijos ,,visi vyrai kiaules. Gal tau ir teko sutikti vien kiaules su tokiu mastymu ir visiskai nusivilti seima, bet is tikro vaikai turi augti seimoje, mylimi, turintys mama ir teti ir matantys pilnavercius santykius, o ne su tokia depresuota moteriske. Nes su tokiu mastymu tu pati esi nusiteikusi pries vyrus, ta pati skiepysi savo vaikams ir jiems jau uzprogramuotas iskreiptas ir negatyvus pasaulio matymas. Linkiu pasigydyti pas psichiatra pirmiausiai,kad atsoktu tokie kvaili norai. Nelaimingas bus toks vaikas,matysi.[/quote]
Na tiesiog malonu iki beprotybės,kad sugebat vertinti kažką iš vieno parašyto komentaro,turiu pripažinti,kad tai reikalauja beprotiškos išminties ir išsilavinimo beje,labai dėkui už komentarą,tikrai smagiai pasijuokiau
Matot,jei tikrai taip gerai išmanytumėt gyvenimą ir pažintumėt žmones, tai suprastumėt,kad nevisada žmogus,išreiškęs vienokią ar kitokią nuomonę,būtinai pats atstovauja tą grupę žmonių (šiuo atveju vienišas mamas) man tiesiog labai nepatinka siauras ir bukas mąstymas,bet jeigu būtumėt gerai įsiskaitęs/čiusi į mano buvusį komentarą,o ne paviršutiniškai perskaičius,/ęs,tai būtumėt supratęs/usi, ką norėjau pasakyti tiesiog norėčiau patarti niekada nevertinti žmogaus asmeniškai,juolab iš kelių sakinių,o sugebėti diskutuoti argumentuotai,kaip čia jau buvo minėta vienos moters.
Ir pabaigai-man regis suprojektavot savo galimybes į mane-tai jums su tokiu būdu ir su tokia mąstysena yra sunku ir aš nesistebiu,kad kai kurie komentarai tokie sakyčiau netgi žiaurūs- mąstantys žmonės būna kitokie.
Pagarbiai