Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Mamos, ar mylite visus savo vaikus vienodai?

Mamos, ar mylite visus savo vaikus vienodai?

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/23 15:38:06 15:38:06

samantta:
Moteris33: Manau, besiguodžiančių, kad mamos nemylėjo problema - negali visiškai užaugti. Užaugti tiek, kad suprasti, kad jūs jau senai ne mažos mergaitės, o jūsų mamos - tiesiog paprastos moterys, o ne mamos.
Mylėjo kiek galėjo, augino kaip mokėjo. Nėra to meilės mato - daugiau, mažiau.

O jūs savo vaikus auginkite kaip jūs mokate. Ne kitaip kaip jūsų motinos (kad tik paprieštarauti) o savaip.

Man atrodo, čia gali būti ir mamos neužaugimas, nesubrendimas kaip Motinos. Tikra brandi Mama myli visus savo vaikus vienodai, nes supranta, kad jie negali būti tokie kaip ji nori, negali būti panašūs - jie yra atskiros asmenybės. Juk kiekvienas norime būti mylimi tokie kokie esame, o ne už kažkokias savybes. Aš myliu savo abi dukras vienodai, nepaisant to, kad jos labai skirtingos - kaip dangus ir žemė.

O jūs pati ar turite vaikų? ir juos mušate?

Samantta

S

481 įrašai

2009/10/23 20:03:57 20:03:57

Svečias:
samantta:
Gal tuomet tėtis tave galėtų užtarti ir padėti? Tėčiai dažnai [u:34u283hj]labiau myli dukras[/u:34u283hj].

Teciai daugiau bendro rastu su sunumis.
Is savosios patirties pasakysiu, tuo paciu papriestarausiu. Naujausius pasiekimus mokykloje, mergaites pirmiau parodo man, o po to mamai. Vadinasi atvirksciai mergaites labiau myli tecius, nei mamas?!
O kai "nera" tecio?! Jos komentare nei vieno zodzio apie teti!
Aplamai, kodel mergaite parase butent i si foruma?! Man tai pasirode maištas pries mama, kuri greiciausiai sio forumo nare?!
swx

Jūsų atveju, [b:34u283hj]swx[/b:34u283hj], manau, yra tas dalykas, kad pasąmoningai jūsų dukros jaučia, kad mama jas mylės bet kokias - vien už tai, kad jos yra dukros. O štai tėvo meilę ir savotišką pripažinimą reikia užsitarnauti (tam tikra prasme) - apie tai kalba psichologai. Todėl jūsų mergaitės ir skuba pirmiausia pas jus su savo pasiekimais.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/26 14:21:50 14:21:50

Nors temos pavadinimas manes neliecia, jau isiveles.

Na neneigsiu, tik tas zodelis "uzsitarnauti" isties netinka.
"„Na palauk, grįš tėvas, viską jam pasakysiu kaip tu elgeisi...“.
[url:2z6lcsbh]http://www.sieloszemelapis.lt/psichologiniai-straipsniai/tevas-pagalbininkas-partneris-draugas.htm[/url:2z6lcsbh]
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/26 14:47:24 14:47:24

Na radau "ta" straipsneli, liko dar keliolika

Tai paaiskina kitus dalykus, bet manau turetu atgulti cia.
"Dar vienas svarbus aspektas, kurį reikėtų paminėti, kalbant apie partnerių pasirinkimą, yra siekimas patenkinti globos ir saugumo poreikį. Čia ne paskutinį vaidmenį atlieka santykis su tėčiu. Kuo mažiau tie troškimai buvo išpildyti tėvo, tuo svarbesni jie tampa jaunai merginai bendraujant su priešingos lyties atstovais. Kadangi vyresni vyrai artimiausiai gali atitikti gimdytojo paveikslą, pasirinkimas būti brandesniu partneriu yra tarsi kompensacija to, ko negalėjote patirti vaikystėje ir paauglystėje – tėvo teikiamo žavėjimosi, saugumo ir šilumos."
[url:19avkgpy]http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=23553696[/url:19avkgpy]
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/27 13:52:26 13:52:26

O man atrodo, kad vienodai myleti tiesiog neimanoma. Nes jau patys vaikai skirtingi, tai ir meiles jiems kitokios reikia. Su vienu reikia daugiau kalbetis, su kitu - zaisti. Svarbu, kad demesio butu skiriama vienodai. Ir dar svarbu netapatinti demesio skyrimo su daiktu pirkimu.

lankytojas

L

4 įrašai

2009/10/28 14:59:34 14:59:34

SVX, dekui uz nuorodas!

monsette

M

265 įrašai

2009/11/02 14:17:50 14:17:50

Mamos turbut myli vaikus vienodai, bet vaikai daznai jauciasi ne vienodai mylimi. Butent del to, kad kiekvienas yra isskirtinis. Tad ir demesio laukia isskirtinio.

simn1988

S

1 įrašai

2009/12/11 09:48:06 09:48:06

as turiu du brolius ir viena sese, brolis su sese yra nuo vieno tevo, o as su vyresniu broliu nuo kito, mes su sese kenciam nuo mamos, nors as esu atrodo nekenciamiausia, jeigu mama kas sunervina visada kieku kalta as nors net nezinau kodel, namo grysti man visiskai nemiela, ir toks jausmas kad mama vaikus augina, kad dirbtu, nes mano mama darboholike, toks jausmas.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 10:45:21 10:45:21

simn1988: as turiu du brolius ir viena sese, brolis su sese yra nuo vieno tevo, o as su vyresniu broliu nuo kito, mes su sese kenciam nuo mamos, nors as esu atrodo nekenciamiausia, jeigu mama kas sunervina visada kieku kalta as nors net nezinau kodel, namo grysti man visiskai nemiela, ir toks jausmas kad mama vaikus augina, kad dirbtu, nes mano mama darboholike, toks jausmas.

Kaip jūs paaiškintumėte [i:31vxrku7]mama vaikus augina, kad dirbtu, nes mano mama darboholike[/i:31vxrku7]? Greičiau priešingai, mama vaikus augina, kad [b:31vxrku7]ne[/b:31vxrku7]dirbtų? Kažkodėl jūsų mama labiau myli brolius. Deja, kartais taip būna. Gerai, kad turite ir sesę. Ar bandėte pasikalbėti su mama: kodėl manęs taip nemyli?

swx

S

127 įrašai

2009/12/16 08:03:51 08:03:51

"Užpernai 178 pasaulio valstybių „laimingumo reitinge“ Lietuva užėmė 155 vietą. Kaip visada, mus aplenkė estai, o mes aplenkėm latvius. Taip pat aplenkėm Zimbabvę, tačiau nusileidom Etiopijai. Ką jau kalbėt apie Zambiją, Bangladešą ar Lenkiją, kurioje žmonės laimingesni jaučiasi kelis kartus labiau, nei lietuviai. Pernai sekėsi dar blogiau – smuktelėjome dar porą pozicijų, mus aplenkė net Uganda, prieš tai buvusi 156-ta."
[url:2o8eltfe]http://gyvenimas.delfi.lt/career/lietuvos-vizija-drasi-nelaiminga-mirstanti-tauta.d?id=26887985[/url:2o8eltfe]
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume