Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → vienišas tėtis

vienišas tėtis

Furian

F

121 įrašai

2012/02/04 19:57:25 19:57:25

As irgi kelis vienisus tecius pazinojau, tai jie visi pasizymejo perdetu rupesciu vaikams. As pati esu vienisa mama, man mano vaikai irgi bus visada svarbiausi, bet to nemetau vyrams i akis, tarsi is anksto ispedama ar priekaistaudama, neikyriu nuolatiniais graudziais pasakojimais, kaip as juos myliu, kokie jie man nuostabiausi, kaip viska del ju padaryciau, viska atiduociau ir viska paaukociau, nes tik jie yra svarbiausi pasaulyje ir tt ir pn Tai tiesiog izulus ir nepagarbus "statymas" i savo vieta, normaliuose santykiuose manau neturetu viskas taip prasideti. Nzn, gal jie taip isreiskia savo netivrta padeti, abejones, kompleksus ar dar ka. Bet vienareiksmiskai manau, kad jei vyras su vaiku nesugeba normaliai susitvarkyti asmeninio gyvenimo pries pasirodant moteriai, su juo neverta prasideti

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/04 20:19:47 20:19:47

Furian: As irgi kelis vienisus tecius pazinojau, tai jie visi pasizymejo perdetu rupesciu vaikams. As pati esu vienisa mama, man mano vaikai irgi bus visada svarbiausi, bet to nemetau vyrams i akis, tarsi is anksto ispedama ar priekaistaudama, neikyriu nuolatiniais graudziais pasakojimais, kaip as juos myliu, kokie jie man nuostabiausi, kaip viska del ju padaryciau, viska atiduociau ir viska paaukociau, nes tik jie yra svarbiausi pasaulyje ir tt ir pn Tai tiesiog izulus ir nepagarbus "statymas" i savo vieta, normaliuose santykiuose manau neturetu viskas taip prasideti. Nzn, gal jie taip isreiskia savo netivrta padeti, abejones, kompleksus ar dar ka. Bet vienareiksmiskai manau, kad jei vyras su vaiku nesugeba normaliai susitvarkyti asmeninio gyvenimo pries pasirodant moteriai, su juo neverta prasideti

as lygiai taip pat manau, kad neverta bandyti sieti savo gyvenimo su moterim su vaikais, nes visos is pradziu aiskina, kad tie vaikai nemaisys,o paskui paaiskeja,kad be tu vaiku nieko daugiau ir nemato,o is tikro tai tik finansinio remejo savo vaikams iesko.Dazniausiai tai elementarios barakudos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/05 08:23:44 08:23:44

Svečias:
Furian: As irgi kelis vienisus tecius pazinojau, tai jie visi pasizymejo perdetu rupesciu vaikams. As pati esu vienisa mama, man mano vaikai irgi bus visada svarbiausi, bet to nemetau vyrams i akis, tarsi is anksto ispedama ar priekaistaudama, neikyriu nuolatiniais graudziais pasakojimais, kaip as juos myliu, kokie jie man nuostabiausi, kaip viska del ju padaryciau, viska atiduociau ir viska paaukociau, nes tik jie yra svarbiausi pasaulyje ir tt ir pn Tai tiesiog izulus ir nepagarbus "statymas" i savo vieta, normaliuose santykiuose manau neturetu viskas taip prasideti. Nzn, gal jie taip isreiskia savo netivrta padeti, abejones, kompleksus ar dar ka. Bet vienareiksmiskai manau, kad jei vyras su vaiku nesugeba normaliai susitvarkyti asmeninio gyvenimo pries pasirodant moteriai, su juo neverta prasideti

as lygiai taip pat manau, kad neverta bandyti sieti savo gyvenimo su moterim su vaikais, nes visos is pradziu aiskina, kad tie vaikai nemaisys,o paskui paaiskeja,kad be tu vaiku nieko daugiau ir nemato,o is tikro tai tik finansinio remejo savo vaikams iesko.Dazniausiai tai elementarios barakudos.

O aš manau, kad nereikia visų mauti ant vieno kurpalio. Barakudų tikriausiai nemažai sutikai ir tarp tokių, kurios vaikų neturi

Žmonės skirtingi. O nuo tokių aštrių pasisakymų matyt nė vienai švelnios sielos mamytei ašara nuriedėtų. Kam skaudinti žmones?
O tokių pareiškimų "aš nepasiliksiu po darbo prie tos atskaitos, man vaikai prioritetas" esu išgirdusi ne iš vienos ištekėjusios ir šeimą turinčios. Tarsi tas pats pastatymas į vietą - oficialus pretekstas nedaryti kažko, ko tiesiog nesinori.
O man ką atsakyti? Aš nedarysiu, nes esu netekėjusi ir man susirasti vyrą - prioritetas, einu į alubarį?

jaucianti

J

452 įrašai

2012/02/06 18:57:29 18:57:29

Kai stinga noro, atsiranda priežastys Jeigu tikrai tarp žmonių užsimezga ryšys, tegul būna tų vaikų krūva

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/06 19:43:09 19:43:09

jaucianti: Kai stinga noro, atsiranda priežastys Jeigu tikrai tarp žmonių užsimezga ryšys, tegul būna tų vaikų krūva

Pirma zmones susizino ar tas kitas turi vaiku, o tik po to leidzia uzsimegzti rysiui arba ne. Jei yra nusisstatymas, kad nenori svetimu vaiku, tai nesivels i jokius rysio uzsimezgimus, net neprades pazinties. Ir tai gerai, nes tiksliai zino, ko nori ir jokiu nereikalingu iliuziju ir prisisvajojimu, ypac is moteru puses. Noras tikrai mazesnis, kai yra svetimi vaikai.

raska

R

39 įrašai

2012/02/06 21:01:05 21:01:05

jaucianti: [b:1ofltqhj]Kai stinga noro, atsiranda priežastys[/b:1ofltqhj] Jeigu tikrai tarp žmonių užsimezga ryšys, tegul būna tų vaikų krūva

Taikliai pasakyta

Svečias:
Pirma zmones susizino ar tas kitas turi vaiku, o tik po to leidzia uzsimegzti rysiui arba ne. Jei yra nusisstatymas, kad nenori svetimu vaiku, tai nesivels i jokius rysio uzsimezgimus, net neprades pazinties. Ir tai gerai, nes tiksliai zino, ko nori ir jokiu nereikalingu iliuziju ir prisisvajojimu, ypac is moteru puses. Noras tikrai mazesnis, kai yra svetimi vaikai.

Ir taip, ir ne. Tai, ką sakot, labiau gal pažintims nete tinka ar šiaip tikslingam pažindinimuisi. Bet realiam kasdieniam gyvenime kartais pirmiausia ryšys užsimezga, o paskui ima dominti šeimyninė padėtis, vaikų skaičius ir tt. Ir vyrai kartais ne mažiau nei moterys prisisvaigsta, būna

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/06 21:15:44 21:15:44

Kai zmones puola aklai, tada ir nedomina niekas. Nelabai isivaizduoju, kaip reikia vystyti pazinti, net nezinant kito zmogaus seimynines padeties, Gal tas vyras elementariai vedes, o as megsiu pazinti??? Atsakingi zmones visada stengiasi pazinti zmogu ir suzinoti elementarius dalykus apie ji ir jei tarp zmoniu yra atvirumas, tai visad ir suzino viska. O tada jau sprendziama - tinka tau jis kaip partneris tolesniam gyvenimui su savo padetim ir vaikais ar ne. Aisku, negalvojantys apie ateiti pirma isimyli, o paskui tik issiaiskina, kad vyras vedes arba augina vaikus.

ELITA

E

255 įrašai

2012/02/08 05:41:05 05:41:05

Vienišas... ir kas čia tokio?Kiek moterų vienišų augina vaikus?!Ir užaugina,ir neverkšlena.Ko vyrai nori,tą ir turi.Pasižiūrėkim,vis daugiau vyrų stumdo vežimėlius po miestą,vadinasi jis tėvystės atostogose!O kur mama?!Išėjusi parnešti"mamuto"šeimai?!?...suprantu,kad daug kas su manimi nesutiks,bet...nu negaliu žiūrėt,kai vyras "dekretinėse" atostogose!!!

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/30 21:09:11 21:09:11

Sveiki aš esu vieniša mama i esu sukurus vienišu mamu ir tečiu grupė facebook.lt profilija kolkas turim viena vieniša teti ,bet jai norit prisijunkt tečiai mielai laukem tik reik rasti mane ir jūs prijunksiu mano nr 867657492

ieva

I

96405 įrašai

2013/07/01 14:36:05 14:36:05

Svečias: Sveiki aš esu vieniša mama i esu sukurus vienišu mamu ir tečiu grupė facebook.lt profilija kolkas turim viena vieniša teti ,bet jai norit prisijunkt tečiai mielai laukem tik reik rasti mane ir jūs prijunksiu mano nr 867657492

Kiek tau metu, mama, ar baigei vidurine? Klaidos klaideles...Vietoj pamoku darei vaikelius?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume