Sveiki.
Iki galo neperskaičiau, bent pagrindines gaires problema/neproblema lyg ir aiškios Tad ir aš savo nuomonę pareikšiu.
Jei susipažinčiau su žmogumi, kuris jau turi vaiką, man natūraliai kiltų klausimų - kas ir kaip. Tai truputi apsunkintų pažintį, bet "gerąją" prasme. Pagal tai, kaip ir ką žmogus papasakotų būtų galima labai daug ką pasakyti apie žmogų ir iš kart atsirinkti.
Aišku, visviena išankstinė nuomonė apie moterį/vyrą vieną auginantį vaiką jau ir susidaro nejučia - iš tų pačių naturalių klausimų. Ar verta pažindintis su žmogumi, kuris nesugebėjo sukurti sėkmingų santykių (ir pačių rimčiausių - šeimos), kuris nesugebėjo spręst santykių problemų? Kyla ir įvairių baimių iš tų pačių iškilusių klausimų, kai dar nežinai į juos atsakymų.
Taigi visai natūralu, kad kartais net bijoma užduoti klausimus ir pažindintis. Papraščiau - pasitraukti. Na, ir kamgi pradėti pažintį nuo problemos, kuri atsirado vien šiems klausimams iškilus. Manau, labai neteisinga iš karto apšaukti tokius žmonės (nesvarbu vyrus ar moteris) bailiais.
O dabar apie tą "gerąją" prasmę Kaip žmogus pasakoja apie savo buvusius santykius labai daug pasako apie žmogų. Pvz, jei beveik absoliučiai dėl visko kaltina savo ex, tai toks žmogus tikrai siauraprotis, o jei jis siauraprotis, tai tikrai nesimoko iš klaidų, o jei jis nesimoko iš klaidų, tai... na jau čia ir patys suprantat tai kam man toks žmogus??? Ir šiuo atveju ar jis turi vaiką ar neturi - jau neesmė
Čia išdėščiau savo nuomonę tema "[i:1mpgbug6]Ar vaikas problema ieškant vyro?[/i:1mpgbug6]", ta prasme susipažįstant O [i:1mpgbug6]Ar vaikas tampa problema naujiems santykiams plėtoti[/i:1mpgbug6] čia jau visai kita tema, kuri labai individuali pagal situacijas, žmones, santykius ir visus kitus aspektus
Nu, o aš pati esu dar neseniai iškepta mamytė ir esu vieniša. Kolkas dar neskiriu jėgų vyro paieškoms, nors ir svajonės sukurti darnią šeimą, susilaukti dar ne vieno vaikučio, neatsisakau Nors iš kitos pusės - dar kai neturėjau vaikelio, buvau laisva kaip paukštis ir visas pasaulio laikas priklausė tik man - ieškoti vyro man nesisekė Taigi, kartais pati ir [b:1mpgbug6]didžiausia problema - ieškoti vyro [/b:1mpgbug6]ir rasti tinkamą