Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/05/07 06:41:19 06:41:19

O aš suformuluočiau klausimą: ar mano vaikui problema naujas vyras ? ). Būdama mama esu atsakinga už sveiko žmogaus užauginimą, suteikiant tam tinkamą, sveiką atmosferą. "Sveikas" labiau suprantu kaip psichologiškai, dvasiškai. Į mano šeimą turėtų ateiti brandus žmogus, gebantis gyventi bendruomeniškai, šeimoje, kuriam gyventi tarp žmonių yra džiaugsmas, o spręsti iškilusius dalykus - kasdienybė, būtinybė.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/07 09:48:27 09:48:27

aurkau: sveiki visi, nemanau, kad musu maziukai yra problema ieskant vyro. jei normalus ir suprantantis vyras, jei jis miles tave tai myles ir tavo vaikucius, juk jie nekalti kad kartais gyvenime taip susiklosto, kad jie yra paliekami savo tikru biologiniu tevu. daug yra vyru kurie tavo vaikus gali myleti ir auginti kaip savo

Saves raminimas cia manau Kiek is savo aplinkos pazystu panu su vaikais, tai vis vienos ir vienos Svetimas vaikas yra pati didziausia kliutis, ir joks normalus sveikas vyras, kuris gali savo turet, neuzims augint svetimo. Nes tai visu pirma yra DIDELE GEDA vyriskumui, kad nesugebi savo padaryt, todel augini svetima

Svečias

S

689 įrašai

2010/05/07 09:58:30 09:58:30

Svečias:
aurkau: sveiki visi, nemanau, kad musu maziukai yra problema ieskant vyro. jei normalus ir suprantantis vyras, jei jis miles tave tai myles ir tavo vaikucius, juk jie nekalti kad kartais gyvenime taip susiklosto, kad jie yra paliekami savo tikru biologiniu tevu. daug yra vyru kurie tavo vaikus gali myleti ir auginti kaip savo

Saves raminimas cia manau Kiek is savo aplinkos pazystu panu su vaikais, tai vis vienos ir vienos Svetimas vaikas yra pati didziausia kliutis, ir joks normalus sveikas vyras, kuris gali savo turet, neuzims augint svetimo. Nes tai visu pirma yra DIDELE GEDA vyriskumui, kad nesugebi savo padaryt, todel augini svetima

na turbut esi nebrendyla paauglys. Eik pamoku ruosti, o ne diskutuok su suaugusiais apie tai, ko neismanai. Reikia uzaugti dar . Bet gali taip atsitikti, kad net ir nepavyks.

amse

A

14 įrašai

2010/05/10 19:47:58 19:47:58

Sveiki.
Iki galo neperskaičiau, bent pagrindines gaires problema/neproblema lyg ir aiškios Tad ir aš savo nuomonę pareikšiu.

Jei susipažinčiau su žmogumi, kuris jau turi vaiką, man natūraliai kiltų klausimų - kas ir kaip. Tai truputi apsunkintų pažintį, bet "gerąją" prasme. Pagal tai, kaip ir ką žmogus papasakotų būtų galima labai daug ką pasakyti apie žmogų ir iš kart atsirinkti.
Aišku, visviena išankstinė nuomonė apie moterį/vyrą vieną auginantį vaiką jau ir susidaro nejučia - iš tų pačių naturalių klausimų. Ar verta pažindintis su žmogumi, kuris nesugebėjo sukurti sėkmingų santykių (ir pačių rimčiausių - šeimos), kuris nesugebėjo spręst santykių problemų? Kyla ir įvairių baimių iš tų pačių iškilusių klausimų, kai dar nežinai į juos atsakymų.
Taigi visai natūralu, kad kartais net bijoma užduoti klausimus ir pažindintis. Papraščiau - pasitraukti. Na, ir kamgi pradėti pažintį nuo problemos, kuri atsirado vien šiems klausimams iškilus. Manau, labai neteisinga iš karto apšaukti tokius žmonės (nesvarbu vyrus ar moteris) bailiais.

O dabar apie tą "gerąją" prasmę Kaip žmogus pasakoja apie savo buvusius santykius labai daug pasako apie žmogų. Pvz, jei beveik absoliučiai dėl visko kaltina savo ex, tai toks žmogus tikrai siauraprotis, o jei jis siauraprotis, tai tikrai nesimoko iš klaidų, o jei jis nesimoko iš klaidų, tai... na jau čia ir patys suprantat tai kam man toks žmogus??? Ir šiuo atveju ar jis turi vaiką ar neturi - jau neesmė

Čia išdėščiau savo nuomonę tema "[i:1mpgbug6]Ar vaikas problema ieškant vyro?[/i:1mpgbug6]", ta prasme susipažįstant O [i:1mpgbug6]Ar vaikas tampa problema naujiems santykiams plėtoti[/i:1mpgbug6] čia jau visai kita tema, kuri labai individuali pagal situacijas, žmones, santykius ir visus kitus aspektus

Nu, o aš pati esu dar neseniai iškepta mamytė ir esu vieniša. Kolkas dar neskiriu jėgų vyro paieškoms, nors ir svajonės sukurti darnią šeimą, susilaukti dar ne vieno vaikučio, neatsisakau Nors iš kitos pusės - dar kai neturėjau vaikelio, buvau laisva kaip paukštis ir visas pasaulio laikas priklausė tik man - ieškoti vyro man nesisekė Taigi, kartais pati ir [b:1mpgbug6]didžiausia problema - ieškoti vyro [/b:1mpgbug6]ir rasti tinkamą

Svetė

S

256 įrašai

2010/05/11 05:33:54 05:33:54

amse: Sveiki.

O dabar apie tą "gerąją" prasmę Kaip žmogus pasakoja apie savo buvusius santykius labai daug pasako apie žmogų. Pvz, jei beveik absoliučiai dėl visko kaltina savo ex, tai toks žmogus tikrai siauraprotis, o jei jis siauraprotis, tai tikrai nesimoko iš klaidų, o jei jis nesimoko iš klaidų, tai... na jau čia ir patys suprantat tai kam man toks žmogus??? Ir šiuo atveju ar jis turi vaiką ar neturi - jau neesmė

Sutinku su siuo teiginiu. Labai daug pasako apie zmogu tai, ka jis kalba apie ex. Negali teigti, kad jis siauraprotis , bet kad su kruva vidiniu problemu- tai jau tikrai. Ir kazin ar kitai, -am pavyks isgydyti . Ir dar daug pasako žmogaus santykis su vaiku. Savu.

snakeye

S

8 įrašai

2010/05/27 12:18:13 12:18:13

aisku kad problema,tik klausimas ar vyras su tuo susitaikys,ir jausis komfortabiliai , svetima vaika augint yra didele atsakomybe,as pats neturiu vaiku,bet susipazinau su mergina kuri turi dukryte,tai kaip jaustis? patirties jokios,nemoku elgtis as su tais vaikais,zinau kad reikia susidraugaut,bet tik tiek,krc pasimetes... va taip va papuoliau,isikliopinau i mamyte ,dabar reik sukti galva ... reik uzvest tema geriau,- santykiai tarp ne savo vaiku? ar ka... mielieji patarkit

patyrus situacija

P

1 įrašai

2010/05/27 13:05:29 13:05:29

t

snakeye: aisku kad problema,tik klausimas ar vyras su tuo susitaikys,ir jausis komfortabiliai , svetima vaika augint yra didele atsakomybe,as pats neturiu vaiku,bet susipazinau su mergina kuri turi dukryte,tai kaip jaustis? patirties jokios,nemoku elgtis as su tais vaikais,zinau kad reikia susidraugaut,bet tik tiek,krc pasimetes... va taip va papuoliau,isikliopinau i mamyte ,dabar reik sukti galva ... reik uzvest tema geriau,- santykiai tarp ne savo vaiku? ar ka... mielieji patarkit

O tu su dukrytes mamyte pasikalbek ir paprasyk patarimu kaip elgtis su jos vaiku, ka daryti kad susidraugautum.. Ji turi tau padeti, kad jusu santykiai su mergaite butu kuo puikiausi.. Tik ji geriausia zino savo vaika ir kokio "priejimo" reikia.. O siaip, visus vaikus galima prisijaukinti, tik reikia isikalti sau i galva, kad nepulti ju aukleti, o tiesiog patapti draugu. Nezinia kokio amziaus vaikas, bet kuo mazesnis, tuo lengviau.. Nupirk sokolada, ledu.. Iseik i lauka. Suzinok ka megsta veikti ir kartais daryk buten tai.. Nusivesk i kina (be mamytes, tik dviese).. Tik svarbiausia, nevaidink, buk savimi ir jokiu budu neparodyk kad "bijai" to vaiko.. Jie kaip suniukai "uzuodzia" baime, o tada pradeda tuo manipuliuoti.. Ir nepriimk oziavimosi ar "neigiamos" reakcijos "asmeniskai"... Turi praeiti laiko, kol vaikas tavim pasitikes ir jausis saugiai su tavimi.. O tada viskas bus Super!!!

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/27 14:53:29 14:53:29

labai aciu uz patarimus,tikrai manau man jie pades,nes izvelgiau juose nuosirduma,bei nora padeti pasimetusiam, aciu,tikrai jais pasinaudosiu

EditaSa

E

65 įrašai

2010/05/28 10:16:19 10:16:19

EX musu visuomene. Moteris su vaiku, tai jau kliutis, neverta demesio, arba geriausiu atveju "eiles gale". GI vyras auginantis vaika vienas ....... DIDVYRIS :) Vertas didziausios pagarbos ir dievinimo. FU Kuom toliau tuom labiau pradedu tiketi, kad vyru - tikru vyru. Nebera.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/28 10:50:00 10:50:00

Mano draugas nuo pirmu dienu puole aukleti mano penkiameti sunu. Nerekauk, nekalbek garsiai, eik nuo televizoriaus, ne taip eini, ne taip....Trap musu buvo viskas puiku, o del vaiko pradejome pyktis. Kai pajauciau, ka dvaikas baisiai nelaimingas, norejau pasikalbeti apie tai, bet draugas atsove, kad vaikai turi buti savo vietoje , kad vaikui per daug demesio skiriu ir t.t. Vaikas stengesi keistis, prisitaikyti, bet vistiek neitiko, tuomet man beliko parasyti, kad isvaziuotu draugas su visam. Vaikas, jo busena man svarbiau. SU draugu palikom rysi el.pastu retkarciais, bet zinau, kad daugiau kartu nebusime.
Visgi bent tol, kol pripras vaikas, reikia buti tik stebetoju, o ne seimininku. Negalima palauzti vaikucio, jis gi turi sirdele.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume