Taip kad DP vyručiai, susiprastinkit, nes sėdit be babkių mamytėms ant sprando ir dar mergų ieškote, begėdžiai. Štiš nuo kompų prie darbų mamai bulves skust padėt! Čia mums reikia tikrų vyrų, o ne išlaikytinių.

Viešnia
2010/04/08 12:03:37 12:03:37
Taip kad DP vyručiai, susiprastinkit, nes sėdit be babkių mamytėms ant sprando ir dar mergų ieškote, begėdžiai. Štiš nuo kompų prie darbų mamai bulves skust padėt! Čia mums reikia tikrų vyrų, o ne išlaikytinių.
ieva
2010/04/08 13:15:48 13:15:48
Emporija, ant kiek ikainavai save? Nebijok, sakyk viska, suprasiu.
xxx
2010/04/08 14:48:52 14:48:52
pritariu svecio paskutiniam sakiniui jis labai teisingas.
Viešnia
2010/04/08 18:07:06 18:07:06
oho net susimastyt priverte klausimas - tikriausiai butu geriausia jiems bunant kartu duoti vienodus dienpinigius o del gyrimosi kompiuteriu tai manau cia nera blogai, visi vaikai giriasi, mano vaiko klaseje vos keli vaikai neturi kompo, tokie jau laikai atejo. Net neabejoju kad drauges vaikas irgi ras kuo pasigirti, gal pasiekimais gal dar kuo.
O siaip tai pinigai nelabai ka lemia santykiuose juk arba gera kartu arba ne.
Buvo laikas kai as uz vyrus mokedavau buvo kai jie. Juk kas geriau laikosi tas ir dengia.
Siandien gali but milijonierius, o ryt ubagas - juk niekada nezinai.
Gat tiesiog kai kurios moterys ir kai kurie vyrai iesko turtingo save islaikancio zmogaus ne del pinigu o tikriausiai del to kad toks zmogus turi mus traukiancias savybes, jei jis pasiekes si bei ta gyvenime tai ir bendrauti idomiau ir jumoras subtilesnis ir t.t.
ieva
2010/04/08 18:45:20 18:45:20
nu klysti daugeliu atveju turtingi galvoja jai ubagas tai ir durnas ir ziuri iš aukšto o be to ir praturtėjo todėl kad buvo sukciai ,gobšus ir egoistai as galiu su visa atsakomybe pasakyt kad turtingų dorai uzdirbusių zmoniu didesnius turtus yra vienetai ant rankų pirstų gali suskaiciuot ne tokioj valstybej gyvenam. taigi patikėt kad turtingas zmogus gali but geras ir nuosirdus ir myli dazniausiai juos neuz tai kad jie tokie yra kaip zmonės o kads turi pinigu kas bus salia tas bus kiek finansiskai saugesnis bet tai negarantuoja laimės jau cia rasė brazauskas tai mete ir isitaise bufetninkę ,paulauskas irgi jau antra turi apie oligarhus isvis ner ka kalbėt keicia bobas kaip kojines ka ar as neteisus paneikit kad taip nėra.
Mangofruit
2010/04/08 18:52:17 18:52:17
Aš nekalbu, kad reikia ieškoti vyro, kuris jau turi susikrovęs turtus. Aš kalbu apie tai, kad vyras turi išlaikyti šeimą-uždirbti duoną. Kas vyksta Lietuvoj-nėra joks rodiklis-žmonės yra nuskurdę, nusivylę ir pikti. Yra vyrų trūkumas-todėl keli likę vyrai, jei juos galim taip pavadinti-mano, kad yra aukso gabalai ir kad moteris mat gali jį išlaikyt ir tupinėt aplink.. nes nėra darbo, nėra uždarbio...
viena pažystama pasakojo, kad gyvena su jaunu vyru, kuris neranda darbo. laimei, ji tą darbą turėjo, galėjo išsilaikyt pati ir jį išlaikyt.. galėjo iki tos dienos, kaip atrado jo anketą pažinčių svetainėj, kurioj save pristatęs neįsipareigojusiu jaunikiu... ir tokių jaunikių daug, oi daug...ne tik savigarbą praradę bet ir padorumą, manyčiau...
ieva
2010/04/08 19:06:14 19:06:14
O tai ko tam jaunam su sene but, jai ne del pinigu ?:D Susiras darba ir vynios meskeres pas jaunesnes, matyt tam jau ir ruosesi
ieva
2010/04/08 19:12:03 19:12:03
vaizduoja ta mangofruit tokia baisiai protinga, bet elementariu gyvenimo tiesu nesupranta ir baisiai nustebusia vaizduoja. Ko cia nustebt, jai jaunas vyras gyvena su sene laikinai neturedamas darbo? Reikia kazkaip pratempt kol darba susiras, o paskui pas jaunesnes galima saut. Kai vyrui blogai su finansais, tiks belekokia, kad ir sene, o kai reikalai finansuose klostosi puikiai, tai ir jaunesniu greit atsiranda
ieva
2010/04/08 19:15:30 19:15:30
Jo, cia tai geras, su tuo jaunu Nu man pvz 32, tai draugas.lt moteriske prie 40 ont siekso is ketvirto laisko prikalbinu ir pasirinkimas nors vezimu vezk Tik, kad savigarba neleidzia su senem susidet
Mangofruit
2010/04/08 19:32:50 19:32:50
O ar aš minėjau kad jis labai jaunesnis buvo? ji buvo jaunesnė už jį. Noriu pasakyti, kad [u:my7jy2y4]jaunas, darbingas vyras[/u:my7jy2y4]o ne jaunesnis.. kiekvienas išvedžioja pagal savo sugedimo laipsnį.. beje, turiu pasakyti, kad užsienio pažinčių svetainėse vyrai ieško normalių, vienmečių moterų, o ne darkosi kaip lietuviai-praplikę seniai nestovinčiais pimpalais ieško aštuoniolikinių-ir deja,jokiais turtais apaugę, dažniausiai iš namų išvaryti ir niekam nereikalingi.....