šeimos kodekse parašyta kitaip,negalvok kad sedesi vyrui ant sprando.

xxx
2010/04/07 20:33:11 20:33:11
šeimos kodekse parašyta kitaip,negalvok kad sedesi vyrui ant sprando.
Mangofruit
2010/04/07 20:38:55 20:38:55
Tai su šeimos kodeksu ir gulėk lovoj
xxx
2010/04/07 20:50:20 20:50:20
3.27 straipsnis. Sutuoktinių pareiga vienas kitą remti
1. Sutuoktiniai privalo būti vienas kitam lojalūs ir vienas kitą gerbti, taip pat vienas kitą remti moraliai bei materialiai ir, atsižvelgiant į kiekvieno jų galimybes, prisidėti prie bendrų šeimos ar kito sutuoktinio poreikių tenkinimo.
2. Jeigu vienas sutuoktinis dėl objektyvių priežasčių negali pakankamai prisidėti prie bendrų šeimos poreikių tenkinimo, tą pagal savo galimybes turi daryti kitas sutuoktinis. ir mangofrit pagal galimybes o ne pagal tavo poreikius.......kam man reik su juo gulėt tuo kodeksu as galiu ir be jo apsieit,esu laisvas kaip vėjas
Emporija
2010/04/08 05:22:24 05:22:24
O man isviso tavo nuomone dzin. Neturi teises nei vertint, nei smerkt, nes net nezinai visu aplinkybiu ir detaliu. Parasydama tai, zinojau, kad daugelio piktziugisku niektauziu busiu kalama ir linciuojama. Ka gi smaginkites!
Emporija
2010/04/08 05:31:49 05:31:49
Na tikrai labai linksma paskaitineti jusu rasliavas Matosi, ko verti cia susirinke. Vienintele Mango yra protinga, zinanti savo verte moteris. Bet visokiems nevykeliams cia sedintiems ir niekais uzsiimantiems tokiu moteru niekada neturet! Ne jusu nosims tikros moterys! Uztat ir nirsta, draskosi kaip pasiute sunys Nagi, pirmyn - lokit toliau!
ieva
2010/04/08 07:10:49 07:10:49
oHo. Tiesiog prasotes komentaru.
Toji kuri mano jog pinigais turi pasirupinti tik vyras, gausis taip, jog ji juos tures uzdirbti.
Norit sutikit norit ne, bet nei vienas padorus vyras nepasiliks su moterimi kuriai pinigai Nr1. Atsiras tokiu, kurie finansuos kol lovoje atidirbsit. Kai atsibosit ims kita.
Lygiai taip pat kaip ir Jus mielosios nenoretumet islaikyti Alfonso. Nezinau kaip daugumai, alle. Kazkada* uzduodavau sau klausima kas bus kaip manieji pinigeliai pasibaigs? busiu nereikalingas? kokiu perkuno as turiu rupintis, jei galiu rupintis tik savimi?
Nx man moteris kuriai mamutas svarbiau uz mane!
Lelis Borgia
2010/04/08 07:57:34 07:57:34
Nenusimink, Emporija, manau, kad yra pasauly tų vyrų, vertų tavęs, kurie visgi mato
„Das Paradies in deinen Augen das gehört uns nicht ganz allein.
Da reicht ein Blick und wir kennen glauben
du wirst immer bei uns sein.
Ja den Rest von Dir teil wir gerne dafür
ohne dass unsere Herzen zerbricht
Das Paradies in deinen Augen teil uns nicht“
Emporija
2010/04/08 11:20:37 11:20:37
Aciu uz supratima, Leli Neabejoju, kad yra
Emporija
2010/04/08 11:42:39 11:42:39
Matau, kad pinigai, jums, vyruciai, yra labai opi tema, jei taip jautriai ir net neadekvaciai reaguojate. Isisamoninkit - mums nereikia, kad mus islaikytu ir visai neketiname jusu isnaudoti. Pacios sugebame uzsidirbti ir normaliai gyventi, bet tikrai niekada nepatrauks musu demesio vyras, nesugebantis buti finansiskai bei materialiai savarankiskas ir nepriklausomas. Dvieju zmoniu tarpusavio santykiuose turi buti pagarba ir supratimas, o kad taip butu, neturi buti egoizmo ne is vieno puses. Bet darnus ir harmoningi santykiai, pripazinkit, nesant pinigu, neimanomi. Vyras be pinigu - socialinis nulis, nevyras. Ar manote, normalu yra, jei vyras moteriai net geliu negali nupirkti? Nekalbant jau apie kazka daugiau. O pakvietes kavos, skausmingai isgyvens del tu keliu varganu lituku, nes jau nebegales vakarienei nusipirkti batono ir kefyro...
ieva
2010/04/08 11:59:57 11:59:57
Noreciau cia paklaust moteru nuomones. Reikalas tame, kad as dirbu pats ant saves, srityje kuri per krize dar labiau auga finansu prasme. Siuo metu susitikineju su moterim, kuri turi vaika kuris mokosi pradineje klaseje. Taciau, ta moteris uzdirba nedaug, matosi, kad taupo kiekviena lita. Savaitgali planuojam kur isvaziuot, mano sunus ir ji su vaiku. Iki kokio lygio kaip jus galvojat, tam kitam vaikui as tureciau padet pinigais, nes truputi nesmagu paciam, mano sunus aprupintas, o anas toks vargsiukas atrodo, nors abudu beveik bendraamziai. Jau pasakiau savo sunui, kad nesigirtu nei kompiuteriu, nei dar kuom, ka tetis tau nuperka.