2010/03/28 19:19:52 19:19:52
rimukas0: ieskant vyro ir pradinis issilavinimas tinka nesusireiksminkit eruditai.
Jeigu jautiesi tokia reta ir paieskoma rusimi...
2010/03/28 19:23:42 19:23:42
rimukas0: menko protelio tie kurie giriasi kad protingi nes jiems atrodo kad jie tokie aukstesni uz kitus, o issilavinimas čia niekuo dėtas jaunimas dabar kurie baigia aukstasias lietuvoj neranda darbo tampa bedarbiais arba mauna uzsienin tai ka ir jie lohai anot vienos rašytojos.,mano nuomone vyrai greiciausiai renkasi žemesnio issilavinimo moteris todel kad jos maziau siekia karjieros o labiau rūpinasi seima bet gal ir klystu man tik taip atrodo.
Net zemo issilavinimo ir nesiekianti karjeros, vargiai tave bepasirinks...
2010/03/28 19:24:16 19:24:16
rimukas0: menko protelio tie kurie giriasi kad protingi nes jiems atrodo kad jie tokie aukstesni uz kitus, o issilavinimas čia niekuo dėtas jaunimas dabar kurie baigia aukstasias lietuvoj neranda darbo tampa bedarbiais arba mauna uzsienin tai ka ir jie lohai anot vienos rašytojos.,mano nuomone vyrai greiciausiai renkasi žemesnio issilavinimo moteris todel kad jos maziau siekia karjieros o labiau rūpinasi seima bet gal ir klystu man tik taip atrodo.
Net zemo issilavinimo ir nesiekianti karjeros, vargiai tave bepasirinks...
2010/03/28 19:28:24 19:28:24
rimukas0: jei sukuria tai liuks niekas dėl to nepriestarauja,klausimas buvo ar vaikas problema ,taip problema bet ji issprendziama tam kuris nori ja issprest
Krc, nepezek pievu, nes jau vbsc, NERVINI !!!
2010/03/28 19:34:52 19:34:52
emporija mano traukinukas jau nuvaziavo ,as ir nesiekiu kad kas mane rinktūsi sutinku sutavim tik va tas intelektas man nėra preoritetas man labiau patinka draugiški žmonės.
2010/03/28 19:35:40 19:35:40
Emporija: Mangofruit: Kodel nesipiktinama tuos vaikus palikusiais teciais, kurie net neturi drasos prisiimti atsakomybe uz savo vaika?
Dar buna variantas, kai zmona sugalvoja issiskirti, tada nuteikia vaikus pries teva, atskleisdama esamus ar tariamus trukumus. Vaikams belieka pritarti (dar bijodami pasakyti pries) valdingai motinai, o vyrui/tevui pasitraukti. Kaip tada turi jaustis tevas, kaip toliau bendrauti su savo vaikais? Cia galit delioti kaleidoskopus, ne tik viena varianta, kuris patinka vienai ar kitai pusei. Tai, kad tema sulaukia didziausio atgarsio, vertetu atsakingiau ziureti i vaiku likima. Nuo to priklausys ir Lietuvos likimas.
2010/03/28 19:45:37 19:45:37
rimukas0: emporija mano traukinukas jau nuvaziavo ,as ir nesiekiu kad kas mane rinktūsi sutinku sutavim tik va tas intelektas man nėra preoritetas man labiau patinka draugiški žmonės.
Intelektualus zmogus irgi gali buti draugiskas O ar tas tavo traukinukas, kuri paminejai, isviso buvo atvaziaves?
2010/03/28 19:47:11 19:47:11
2010/03/28 20:19:08 20:19:08
kas cia prisigalvojo ir prisirase mano vardu??? as nerasiau to
Svečias: Emporija: Mangofruit: [u:5ph1pdkf]Kodel nesipiktinama tuos [/u:5ph1pdkf][u:5ph1pdkf]vaikus palikusiais teciais, kurie net neturi drasos prisiimti atsakomybe uz savo vaika? [/u:5ph1pdkf]
Dar buna variantas, kai zmona sugalvoja issiskirti, tada nuteikia vaikus pries teva, atskleisdama esamus ar tariamus trukumus. Vaikams belieka pritarti (dar bijodami pasakyti pries) valdingai motinai, o vyrui/tevui pasitraukti. Kaip tada turi jaustis tevas, kaip toliau bendrauti su savo vaikais? Cia galit delioti kaleidoskopus, ne tik viena varianta, kuris patinka vienai ar kitai pusei. Tai, kad tema sulaukia didziausio atgarsio, vertetu atsakingiau ziureti i vaiku likima. Nuo to priklausys ir Lietuvos likimas.
2010/03/28 20:44:26 20:44:26
Cia tai virsune. Daugiau jokiu reikalu su moterim.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume