Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

svetys

S

26 įrašai

2010/03/28 12:49:15 12:49:15

Deinara: Trumpai į temos klausimą - taip, problema. Tačiau aš vis dėlto matau daug mamyčių, kurios turėdamos ne vieną vaikutį, sukurią dar vieną santuoką. Nežinau, kaip joms tai pavyksta ir kokie vyrai kliūva. Dalis tokių mamyčių - paprastos kaimo moterys, gal ir išgert mėgėjos. Gal jos labai ir nesuka sau galvos, kaip bus jų vaikučiams. O va tos atsakingesnės neskuba... Joms ir bile koks vyras netinka... Bet tikrai, patikėkit, visko būna.....
O vakas problema tuom, kad žmonės ne viena turės vienas kitu džiaugtis ir medų kopinėt, bet ir vaikučio poreikio žiūrėti... Na, pragmatiškai žiūrint - kam vyrui tos problemos? Nebent ta moteris TOOOOKIŲ liusų turi, kad jau ir pragmatiškumas nebeatsilaiko....

Nu va pirmas normalus postas. Todel manau, mastanciam, pragmatiskam vyrui ir netinka moteris su vaiku, kai tuo tarpu moteris su vaiku kaip tik iesko rimto, ne vejavaikio, pragmatisko vyro bet abieju poliai kaip nebutu gaila ir nesueis sitoj vietoj

Man tik keista buna, kai moteriskes jau metuose, vis dar skrajoja kaip paaugles, kad jas su ju vaikais paims koks princas ir tt. Niekam tie svetimi vaikai, apart tevu ir nerupi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/28 13:36:23 13:36:23

Kai moteris "metuose", iesko vyto irgi "metuose"- naslio ar issiskyrusio ir daznausiai vaiku turincio,nes jei vyras sveikas "metuose" jis vaiku jau turi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/28 13:58:40 13:58:40

Svečias: Kai moteris "metuose", iesko vyto irgi "metuose"- naslio ar issiskyrusio ir daznausiai vaiku turincio,nes jei vyras sveikas "metuose" jis vaiku jau turi.

Na "metuose" turejau omeny, kad nuo 25 ir virs. Papasakosiu toki atsitikima is realaus gyvenimo. Mano pusbrolis, gerai isimokslines, gera darba turintis 29 metu, pradejo susitikinet su mergina pora metu jaunesne bet su vaiku. Jau ten tie santykiai, tokie kaip ir rimti gavosi, bet tevams savo dar nesake, kad pas ja vaikas. Tai per gimines susiejima, sedejom visi, tai dede ikales pradejo pasakot apie savo bendradarbio sunu, kad pasieme mergina su vaiku, tai tas bendradarbis tam sunui jokio turto neuzrase. Kazkas paklause, nu o jai pas js toks atvejis ivyktu, tai tas nusikeike ir sako, nu as tai dziaugiuosi, kad Vytukas draugauja su Jolanta, jie tinka viens kitam puikiai. Bet jai nutiktu kaip tam mano bendradarbio sunui, tai Vytukui palikciau spyga taukuota po mirties Tai kita diena Vytukas labai graziai ir mete ta mergicka:)

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/28 18:13:58 18:13:58

raminta123: idomi diskusija pati auginu dukrele, taip jau nutiko, kad likau vienisa mama. antra puse-zinoma jos noreciau, kad vaika mano myletu-taip pat butu neblogai. esu maciusi net kelis pavyzdzius kaip moteris sukuria darnia seima su vienu vaikeliu is pirmos santuokos. pavyzdziai teikia vilciu, bet realybe yra tokia. kol buvau viena nepavyko susirastu tinkamo zmogaus, gal but kaip kazkas forume minejo, kol draugauji is tiesu praleidi pro pirstus kai kuriuos minusus zmogaus, ar manai kad kai kurie iskylantys nesutarimai nera svarbus. taciau kai uzgriuna atsakomybe, gyvenimas su visais sunkumais supranti, kad nereiketu prasidejus draugystei vaikscioti uzsidejus vien rozinius akinius. tad dabar taip pat maza viltis suirasti tinkama zmogu.noretusi tiketis kad kazkada sutiksiu zmogu kuri galesiu myleti ir kuris myles ir gerbs mane.gal but nuskambes ziauriai ir nemamiskai, bet mano dukrele man tikrai nepadekotu uzaugusi, jei as buciau pasilikusi su tikruoju jos tevu, ar jei visa likusi gyvenima pasvesciau vien jei, pamirsdama save ir savo norus. kadangi nuo pacios pirmos akimirkos kai paemiau dukrele i rankas supratau kad ji yra asmenybe, kuri man nepriklauso, kuri atejus dienai tures savus interesus, savus draugus savo meiles ir savo gyvenima, o as visa laika busiu tik dalis josios gyvenimo, tad nemanau kad tureciau atiduoti jai visa savo gyevnima, kai ji yra taip pat tik dalis mano gyvenimo.
pabaigai-ar vaikas problema? ne vaikas nera problema.problema esame mes patys

Butent! Tikrai taip.

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/28 18:44:24 18:44:24

[quote="Mangofruit"]o kas kalbėjo apie atsieit vargšelę su vaikais?
Sakote, normalių vyrų nuomonė? o kas yra normalu? diskutuoti apie tai, kad moteris su vaiku nenusipelno dėmesio ar meilės? atleiskite, man neatrodo normalu.
ir dar- kodėl jūs, būdami vyrai, mojuojaties pinigine po nosim ? negi manot kad tai pati didžiausia vertybė yra pinigai? daugiau nieko negalit pasiūlyt?
ar jūsų išvaizda?
ir vienas dalykas, ir antras yra labai laikini, netgi labai... (pvz. filmas-Vanila sky), o va dvasia lieka.. bet jūs ir nežinot, kas tai yra. šįkart neaiškinsiu.
Labai gerai ir teisingai pasakyta. Man regis, kad smerkia ir niekina "moteris su vaikais" tie vyrai, kurie patys tu vaiku pridare "tepa slides". Juk be vyriskojo prado moteriai vaikas negims. Kodel nesipiktinama tuos vaikus palikusiais teciais, kurie net neturi drasos prisiimti atsakomybe uz savo vaika? O jei taip visi gime vaikai butu palikti juos (grubiai tariant) padariusiems? Idomu, ar moterys piktintusi "vienisais vyrais su vaikais"?

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/28 18:51:47 18:51:47

gerbiamoji emporija pasiskaityk moterų postus ir suprasi kad moterys tiesiog dievina storas vyrų pinigines tai jie ir mojuoja cia ne mes sugalvojom o jus pacios juk jautis dabar pinigai

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/28 18:59:34 18:59:34

[quote="Mangofruit"]taip, naujam vyrui vaikas gali ir rūpėti. kai kuriais atvejais daugiau nei tą vaiką padariusiam vyrui. aš tiesiog pagalvojau-negi visai žmoniškumo nebeturit rašydami tokius vėjus? ir išvis-kaip jums negėda?
motinų neturit, kad apie moteris taip kalbat?
jeigu tamstos motina nebūtų davusi įkišt-visi šiandien laimingesni būtume-būtų vienu išgama mažiau. [quote="Svečias"]
Labai taikliai!!! Visiski proto luosiai gali piktintis ir nekesti "moteru su vaikais". Apgailetini vargseliai tokie kvailiai , "vyrais"' save laikantys. Ne vienai normaliai moteriai tokie vargani stuobriai nereikalingi. Rimti vyrai cia nesedi ir nerasineja debilisku nesamoniu!

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/28 19:06:35 19:06:35

rimukas0: jo o dar ir antra padarysi zenytis nenorėsi ir elementus turėsi mokėt vot kaip prisidirbsi

"elementais" neatsipirksi. Nepatyres - nekompetetingas, nediskutuok.

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/28 19:14:30 19:14:30

rimukas0: jau tikrai pievos koks skirtumas su apsauga be apsaugos darė tai abudu tai ir pasekmes srėbt turi abudu.bet pasidaro su vienu o vyro iesko kito ,pasidariau su kuriuo smagiau o susirasiu su kuriuo saugiau ,ka gal ne taip..

O kodel "pasekmiu" neprisiima tas, kuriam buvo smagu? Kodel tos "pasekmes" lieka moteriai? Nevarykit ant moteru!!! Vyrai taip pat atsakingi! Bet jie, neturi tiek drasos tos atsakomybe prisiimt! Taip pezeti gali tik visiski mulkiai, kvailiai, bailiai, dvasios ubagai ir degradai!!!

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/28 19:14:55 19:14:55

rimukas0: jau tikrai pievos koks skirtumas su apsauga be apsaugos darė tai abudu tai ir pasekmes srėbt turi abudu.bet pasidaro su vienu o vyro iesko kito ,pasidariau su kuriuo smagiau o susirasiu su kuriuo saugiau ,ka gal ne taip..

O kodel "pasekmiu" neprisiima tas, kuriam buvo smagu? Kodel tos "pasekmes" lieka moteriai? Nevarykit ant moteru!!! Vyrai taip pat atsakingi! Bet jie, neturi tiek drasos tos atsakomybe prisiimt! Taip pezeti gali tik visiski mulkiai, kvailiai, bailiai, dvasios ubagai ir degradai!!!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume