2010/03/26 19:51:12 19:51:12
jau tikrai pievos koks skirtumas su apsauga be apsaugos darė tai abudu tai ir pasekmes srėbt turi abudu.bet pasidaro su vienu o vyro iesko kito ,pasidariau su kuriuo smagiau o susirasiu su kuriuo saugiau ,ka gal ne taip..
2010/03/26 20:01:47 20:01:47
Man gaila taip mastanciu vyru. Jiems jau niekas nebepades. Beviltiska su jais diskutuoti.
Kaip jums nedaeina,vaika moteris sugeba auginti ir viena, ir gana sekmingai. Reikia ne tevo,reikia antros puseles, draugo.
2010/03/26 20:06:48 20:06:48
Svečias: Man gaila taip mastanciu vyru. Jiems jau niekas nebepades. Beviltiska su jais diskutuoti.
Kaip jums nedaeina,vaika moteris sugeba auginti ir viena, ir gana sekmingai. Reikia ne tevo,reikia antros puseles, draugo.
.daeina paskaityk temos pavadinima ten parasyta vyro reiskia busimo seimos nario buvo turima galvoje o ne draugo,draugu but vaikai niekada netrugdo.
2010/03/26 21:31:57 21:31:57
Svečias: Man gaila taip mastanciu vyru. Jiems jau niekas nebepades. Beviltiska su jais diskutuoti.
Tai taip ir vadinkim daiktus tikrais vardais, kad reikia susirast ta, su kuriuo pasiglamzyt laisvalaikiu ir tt Tai jau negalit susirast su kuo pasiglamzyt, laikydamos, kad vaikas problema, tai ka as zinau. O diskusijos vyksta jau n tajam psl. Man tai asmeniskai neipareigojantys santykiai, ar moteriske su vaiku ar be tai jokio skirtumo. Bet jai jau kazka rimtesnio, tai tik bevaike
2010/03/27 11:45:09 11:45:09
taip, naujam vyrui vaikas gali ir rūpėti. kai kuriais atvejais daugiau nei tą vaiką padariusiam vyrui. aš tiesiog pagalvojau-negi visai žmoniškumo nebeturit rašydami tokius vėjus? ir išvis-kaip jums negėda?
motinų neturit, kad apie moteris taip kalbat?
jeigu tamstos motina nebūtų davusi įkišt-visi šiandien laimingesni būtume-būtų vienu išgama mažiau.
Svečias:
Vyra gali palygint su arkliu. Jai arkliui pakisi avizu po nosimi, tai jis ir es. Tas pats ir cia, jai kokia merguzele duoda ikist, tai kiekvienas ir ikis, bet pasekmes, jau pacios merguzeles reikalas. Kad lietuvoj yra tokia situacija ir labai daug vaiku auga be tevo, visu pirmiausia tokios miargos kaip virsuj parasiusi ir yra kaltos, kurios leidzia kist belekam, o rezultata patys matot. Tu galvoji, jos naujam kadrui, tas vaikas rupes?? Nebuk naivi, bet ta jos dukra uzaugus be tevo, perims tokia pacia estafeta, nes pas vaika, toks seimos modelis nuo mazu dienu susiformuoja. Ir taip eina is kartos i karta
2010/03/27 13:46:29 13:46:29
Mangofruit: taip, naujam vyrui vaikas gali ir rūpėti. kai kuriais atvejais daugiau nei tą vaiką padariusiam vyrui. aš tiesiog pagalvojau-negi visai žmoniškumo nebeturit rašydami tokius vėjus? ir išvis-kaip jums negėda?
motinų neturit, kad apie moteris taip kalbat?
jeigu tamstos motina nebūtų davusi įkišt-visi šiandien laimingesni būtume-būtų vienu išgama mažiau.
Svečias:
Vyra gali palygint su arkliu. Jai arkliui pakisi avizu po nosimi, tai jis ir es. Tas pats ir cia, jai kokia merguzele duoda ikist, tai kiekvienas ir ikis, bet pasekmes, jau pacios merguzeles reikalas. Kad lietuvoj yra tokia situacija ir labai daug vaiku auga be tevo, visu pirmiausia tokios miargos kaip virsuj parasiusi ir yra kaltos, kurios leidzia kist belekam, o rezultata patys matot. Tu galvoji, jos naujam kadrui, tas vaikas rupes?? Nebuk naivi, bet ta jos dukra uzaugus be tevo, perims tokia pacia estafeta, nes pas vaika, toks seimos modelis nuo mazu dienu susiformuoja. Ir taip eina is kartos i karta
Kas del mano motinos, tai as uzxaugau normalioj seimoj su abiem tevais. Todel, cia nelygink su tom sliundrom, kurios su vienu prisidaro vaiku ir paskui iesko kitu durniu, kurie pades uzaugint. Kaip sakoma, sliundra kita sliundra gina. Nors tai naturalus reiskinys.
2010/03/27 13:57:40 13:57:40
Svečias: Kas del mano motinos, tai as uzxaugau normalioj seimoj su abiem tevais. Todel, cia nelygink su tom sliundrom, kurios su vienu prisidaro vaiku ir paskui iesko kitu durniu, kurie pades uzaugint. Kaip sakoma, sliundra kita sliundra gina. Nors tai naturalus reiskinys.
Matyt normali šeima dar ne garantas išmokti tolerantiškumo kitiems žmonėms ir pagarbos moteriai. Merginos, pagimdžiusios vaikų, jūsų asmeniškai niekuo neįžeidė? Jos nereikalauja iš jūsų auginti jų vaikų? Tad ko jūs taip nepagarbiai apie jas kalbate? O jei tos kalbos išskridę paukščiu sugriš jums akmeniu - Jei pvz, kada nors jūsų dukrai atsitiks kažkas panašaus?? Ar jūsų sūnus įsimylės moterį su keliais vaikais? Gal pagalvokim prieš smerkdami kieno tai elgesį...
2010/03/27 14:35:49 14:35:49
Svečias:
Kas del mano motinos, tai as uzxaugau normalioj seimoj su abiem tevais. Todel, cia nelygink su tom sliundrom, kurios su vienu prisidaro vaiku ir paskui iesko kitu durniu, kurie pades uzaugint. Kaip sakoma, sliundra kita sliundra gina. Nors tai naturalus reiskinys.
Nekokia tavo vaikyste buvo. Esi piktas, drabstai purvais,o pikti buna nelamingi zmones. Todel tau ir uzuojauta. Gerai, kad daugelis moteru issiskyre ir nekentejo augindamos nedarnoj seimoj tokius vaikus. Vienisos geresnius uzaugina. Dauguma moka suprasti ir atjausti.
2010/03/27 18:30:54 18:30:54
o tai jūs draugystę suprantat kaip pasiglamžyt laisvalaikiu? įdomus požiūris. o turit tokių draugių? daug?
Svečias: Svečias: Man gaila taip mastanciu vyru. Jiems jau niekas nebepades. Beviltiska su jais diskutuoti.
Tai taip ir vadinkim daiktus tikrais vardais, kad reikia susirast ta, su kuriuo pasiglamzyt laisvalaikiu ir tt Tai jau negalit susirast su kuo pasiglamzyt, laikydamos, kad vaikas problema, tai ka as zinau. O diskusijos vyksta jau n tajam psl. Man tai asmeniskai neipareigojantys santykiai, ar moteriske su vaiku ar be tai jokio skirtumo. Bet jai jau kazka rimtesnio, tai tik bevaike
2010/03/27 19:13:48 19:13:48
Mangofruit: o tai jūs draugystę suprantat kaip pasiglamžyt laisvalaikiu? įdomus požiūris. o turit tokių draugių? daug?
Svečias: Svečias: Man gaila taip mastanciu vyru. Jiems jau niekas nebepades. Beviltiska su jais diskutuoti.
Na gal reiketu iskirt ir amziaus grupe ir pan Jai tu kaip sakoma iki kokia 35-40 ir dar nevedes ir savo vaiku neturi, tai draugyste as suprantu, kad kazkas galetu peraugt i vedybas ar bendru vaiku turejima ir pan O laisvalaikis, tai nueit kur kartu, kai nera ka veikt, pasiglamzyt ir viskas t.y neipareigojantys santykiai Todel, jai pana su vaiku is karto pasamonej uzsiblokuoja, kad tai gali but kazkas rimtesnio, sita turejau omeny
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume