Man nelimpa merginos/moterys su vaiku, kad ir kokia ji ten 'super' butu, gal del to, kad savo vaiku neturiu

ieva
2010/03/25 17:05:31 17:05:31
Man nelimpa merginos/moterys su vaiku, kad ir kokia ji ten 'super' butu, gal del to, kad savo vaiku neturiu
rimukas0
2010/03/25 20:10:58 20:10:58
jei ieskosite bet ar rasite ,visokiu zmoniu yra gal jums pasiseks ir vaikas nebus problema cia gincas beprasmis nes vieniem tai problema kitiems ne.cia priklauso nuo kiekvieno asmeniskai todėl būna ivairiai ir vienos tiesos nėra.
raminta123
2010/03/26 12:32:48 12:32:48
idomi diskusija pati auginu dukrele, taip jau nutiko, kad likau vienisa mama. antra puse-zinoma jos noreciau, kad vaika mano myletu-taip pat butu neblogai. esu maciusi net kelis pavyzdzius kaip moteris sukuria darnia seima su vienu vaikeliu is pirmos santuokos. pavyzdziai teikia vilciu, bet realybe yra tokia. kol buvau viena nepavyko susirastu tinkamo zmogaus, gal but kaip kazkas forume minejo, kol draugauji is tiesu praleidi pro pirstus kai kuriuos minusus zmogaus, ar manai kad kai kurie iskylantys nesutarimai nera svarbus. taciau kai uzgriuna atsakomybe, gyvenimas su visais sunkumais supranti, kad nereiketu prasidejus draugystei vaikscioti uzsidejus vien rozinius akinius. tad dabar taip pat maza viltis suirasti tinkama zmogu.noretusi tiketis kad kazkada sutiksiu zmogu kuri galesiu myleti ir kuris myles ir gerbs mane.gal but nuskambes ziauriai ir nemamiskai, bet mano dukrele man tikrai nepadekotu uzaugusi, jei as buciau pasilikusi su tikruoju jos tevu, ar jei visa likusi gyvenima pasvesciau vien jei, pamirsdama save ir savo norus. kadangi nuo pacios pirmos akimirkos kai paemiau dukrele i rankas supratau kad ji yra asmenybe, kuri man nepriklauso, kuri atejus dienai tures savus interesus, savus draugus savo meiles ir savo gyvenima, o as visa laika busiu tik dalis josios gyvenimo, tad nemanau kad tureciau atiduoti jai visa savo gyevnima, kai ji yra taip pat tik dalis mano gyvenimo.
pabaigai-ar vaikas problema? ne vaikas nera problema.problema esame mes patys
ieva
2010/03/26 15:55:54 15:55:54
ragas, tokios jaunos mergos, o jau vaiku prisidirbusios, bei vienos augina. Kita karta kai krusies apspangus, bent jau pasiziurek, ar su apsauga lipa ant taves!!!
Samanta
2010/03/26 16:27:16 16:27:16
Raminta123, jūsų brandus požiūris. O įžeidinėja tik mažvaikiai ir nesvarbu ar jie dar nepilnamečiai, ar perkopę 40 - mažiukai ir tiek . paskaitai tokių komentarų ir atrodo kad jie patys pyksta kad juos kažkas pradėdamas lipo be apsaugos. Nes kaip kitaip paaiškinti tą panieką??
ieva
2010/03/26 16:46:16 16:46:16
Vyra gali palygint su arkliu. Jai arkliui pakisi avizu po nosimi, tai jis ir es. Tas pats ir cia, jai kokia merguzele duoda ikist, tai kiekvienas ir ikis, bet pasekmes, jau pacios merguzeles reikalas. Kad lietuvoj yra tokia situacija ir labai daug vaiku auga be tevo, visu pirmiausia tokios miargos kaip virsuj parasiusi ir yra kaltos, kurios leidzia kist belekam, o rezultata patys matot. Tu galvoji, jos naujam kadrui, tas vaikas rupes?? Nebuk naivi, bet ta jos dukra uzaugus be tevo, perims tokia pacia estafeta, nes pas vaika, toks seimos modelis nuo mazu dienu susiformuoja. Ir taip eina is kartos i karta
Samanta
2010/03/26 17:03:51 17:03:51
Bet iš kur jūs apie ją viską taip žinote??? Na gal pažistate ją, bet apie jos vaiką ??? Jau žinote, kaip jis ar ji darys užaugusi???
Na negalima taip teigti. Pažistu moterį ypatingai dorą, visą gyvenimą tik vieną vyrą - savo sutuoktinį turėjusią. O jos 14-15-metė dukrytė , nors buvo mokyta dorybės, buvo supažindinta jos tėvo su berneliu ir ... jau kaip ir gyvena su juo - Meilė. Ir mama nuleido rankas - po peštynių kumščiais nemojuojama. Uždraus bendrauti - taps priešu. Taigi ne visada vaikai eina tėvų pėdomis...
Samanta
2010/03/26 17:05:35 17:05:35
Gal ji tikėjo (buvo įtikinta) kad jis ją myli? Kaip patikrinti tiesa ar ne?
ieva
2010/03/26 17:16:47 17:16:47
eikit pailset, nes aplamai snekat pievas. O gal pas ja vaikas nuo ufonautu atsirado. Kaip tai dabar patikrint, tiesa tai ar ne? O gal ja kokia ragana uzkerejo, kaip jus manot, tiesa tai ar ne?
ieva
2010/03/26 17:34:10 17:34:10
Skuba žmonės etiketes klijuoti ir galvoti tik bloga - LT , ką padarysi...