Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/24 10:00:52 10:00:52

Svečias:
samanta:
Svečias: O JAI SUSILAUKET VAIKU, SU LAIKO NEPATVIRTINTU VYRISKIU, TAI REISKIAS CIA JAU JUSU BEDOS... NES VAIKAI IS SVENTOS DVASIOS NEGIMSTA, JUOS PADARO ABU... REIKEJO PRIES TAI MASTYT

Matai, yra tokių vyrų, kuriuos "patvirtina" ne laikas, o vaikai: kaip tik jie atsiranda, taip ir vyras į kojas

Rasai tik tai ka pati nori girdeti. Kartais pataikauji, kad net graudu.

Ot nematau kur čia pataikauta . Man taip nėra buvę - vyras į kojas. O kai kurioms kitoms dar ir kaip. Tai koks čia pataikavimas - tai graudi realybė .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/24 11:33:52 11:33:52

Graudi realybe "gali buti" ir tame, kad moteris nepripazins fakto, jei to nenores. Pataikavimas savireklamoje prasilenkiantys su profesija.

Neneigiu, kad vyrai taip elgiasi, bet tokioje diskusijoje antruoju butu keliamas klausimas kodel. Siuo atveju galvoti ir ieskoti reikia. O pirmuoju viskas paprasta-jis kaltas.
Temoje nenagrinejama, kaip tas vaikelis atsirado. Vieniems "netycia", kitiems is dideles "meiles" kiti del to, kad kazkas norejo is namu pabegti ir tt
Va cia niuansai. Jei tai paciai mamai vaikelis problema, tai koks skirtumas ieskant ar ne ieskant vyro?! jei taip tai greiciau bus, kad vaikelis auga be meiles ir tt
Imtinai visa foruma, o gal net ir visa realybe, didesnes pastangos ieskojimui antros puses ir manymas, kad neva jis (ji) padarys laimingu.
Jei as pats sau galiu buti laimingas tai as turiu to kas to nores. Mano busenos nesalygoja kitas asmuo. Nebent i pliusa. Jei as toks esu, tai kokios cia problemos? ir ar reikia cia ieskoti?!
Tikrai nemanau, kad vaikas yra problema. Visos problemos tai as pats sau.

Nerisana

N

38 įrašai

2010/03/24 12:31:50 12:31:50

Svečias: Graudi realybe "gali buti" ir tame, kad moteris nepripazins fakto, jei to nenores. Pataikavimas savireklamoje prasilenkiantys su profesija.

Neneigiu, kad vyrai taip elgiasi, bet tokioje diskusijoje antruoju butu keliamas klausimas kodel. Siuo atveju galvoti ir ieskoti reikia. O pirmuoju viskas paprasta-jis kaltas.
Temoje nenagrinejama, kaip tas vaikelis atsirado. Vieniems "netycia", kitiems is dideles "meiles" kiti del to, kad kazkas norejo is namu pabegti ir tt
Va cia niuansai. Jei tai paciai mamai vaikelis problema, tai koks skirtumas ieskant ar ne ieskant vyro?! jei taip tai greiciau bus, kad vaikelis auga be meiles ir tt
Imtinai visa foruma, o gal net ir visa realybe, didesnes pastangos ieskojimui antros puses ir manymas, kad neva jis (ji) padarys laimingu.
Jei as pats sau galiu buti laimingas tai as turiu to kas to nores. Mano busenos nesalygoja kitas asmuo. Nebent i pliusa. Jei as toks esu, tai kokios cia problemos? ir ar reikia cia ieskoti?!
Tikrai nemanau, kad vaikas yra problema. Visos problemos tai as pats sau.

Nerelu!! Jeigu yra dar taip galvojanciu zmoniu kaip Jus,kaip as ,tai tikrai saunu.Aciu uz si posta.
Sitoje vietoje as sia tema palieku,nes nebera man cia kas veikti.
Sekmes visiem ieskantiems savo antru pusiu!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/24 12:42:54 12:42:54

Svečias: Graudi realybe "gali buti" ir tame, kad moteris nepripazins fakto, jei to nenores. Pataikavimas savireklamoje prasilenkiantys su profesija.

BŪtent, ši tema nėra nuodugni psichologinė analizė tema "kaip nutiko, kad tevas vaikus paliko, ką padarė mama kad taip nutiko". Tokių dalykų aiškinamasi kitoje vietoje ir su kitais asmenimis. Profesionalumas čia niekuo dėtas: nes "gali nebūti tu poetu - bet žmogumi būt privalai". Žiūriu į problemą iš žmogiškosios pozicijos, nes vėlgi kartoju: forumas ne psichoterapijos sesija.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/24 13:02:18 13:02:18

Neneigiu, yra cia tokiu kurie raso tik todel, kad neturi ka veikti.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/24 19:49:06 19:49:06

o kam patiktų kad tavo vaiku rūpintūsi ne tu pats o koks ex meiluzis ar sugyventinis ir nuteikinėtu prieš tave matau daug pavyzdziu kad taip ir buna susikukave smeizia vaikui tave ir nuteikinėja todel ir sakau nėr ko kist nagų kas ne tavo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/24 21:06:49 21:06:49

Nemanau, kad keli žmonės, išreiškę savo nuomonę, kad vaikai netrukdo moteriai susirasti vyrą, jau ir yra atsakymas, kad nėra tos problemos. Esu giliai įsitikinusi (ir savo patirtimi, ir aplinkinių), kad tai yra didelis minusas moteriai. Na jūs pagalvokite logiškai - koks ganėtinai nesenas, perspektyvus, išvaizdus ir nebiednas vyriškis čiups iš pasigailėjimo vargšę su keliais vaikais ir skubės jais rūpintis????? Na nebūkite naivios... Aišku, yra pavienių pavyzdžių, kai išvaizdi ir nekvaila moteris su 1 vaiku, dažniausiai mergaite, randa tą neblogą egzempliorių. Bet dažniausiai tie jaunesni ir nėkart nevedę vyrai nori šeimą kurti ant švaraus lapo ir auginti SAVO vaikus. Ir tai normalu... O kai jau vyrui ~40, tada jau gal ir su vaiku moteris pusė velnio... O jauna moteris su vaiku turi būti LABAI GERESNĖ už tas bevaikes, kad ją pasirinktų. Nepykit, moterys, bet taip yra. Užsiauginkit savo vaikus, džiaukitės jais, o kai jau būsite beveik laisvos, tada atsiras ir vyrai šalia jūsų. Ir neapgaudinėkit savęs, kad nėra problemos. Yra problema ir labai didžiulė problema,o tie, kas kalba priešingai, tai tiesiog su tuo nesusidūrę arba kalba bile kad kalbėtų...
Dirbu su vyrais, turiu daug draugų vyrų, tai ne mano, tai - jų, normalių vyrų, nuomonė.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/24 21:23:54 21:23:54

Tas pats svečias:

Ir man dar labai įdomu, kuri dalis moterų - normalių, simpatiškų, iš 2 analogiškų vyrų (tik vienas su vaiku/vaikais, o kitas - be jų) rinktųsi tą vaikingąjį????? Na garantuoju - tikrai visos norėtų laisvo, neužimto vaikų rūpesčiais vyro. Todėl žmonės su vaikais lieka antrame plane ir reikia tikrai labai palankių aplinkybių, kad ir jiems pasisektų...
Sorry...

Miks

M

12 įrašai

2010/03/24 22:31:42 22:31:42

tai jei vyras ir moteris kartu gyvena tai kartu ir rupinas...o dabar tu pagalvok jeigu moteris turi vaika is pirmos santuokos ir jos gyvenime atsiranda vyras jie susituokia ir gimsta jiems bendras vaikas...tai tu pagalvok kaip tas vaikas is pirmos santuokos jausis jei jam demesio neskirs patevis....

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/24 23:21:54 23:21:54

o kas kalbėjo apie atsieit vargšelę su vaikais?
Sakote, normalių vyrų nuomonė? o kas yra normalu? diskutuoti apie tai, kad moteris su vaiku nenusipelno dėmesio ar meilės? atleiskite, man neatrodo normalu.
ir dar- kodėl jūs, būdami vyrai, mojuojaties pinigine po nosim ? negi manot kad tai pati didžiausia vertybė yra pinigai? daugiau nieko negalit pasiūlyt?
ar jūsų išvaizda?
ir vienas dalykas, ir antras yra labai laikini, netgi labai... (pvz. filmas-Vanila sky), o va dvasia lieka.. bet jūs ir nežinot, kas tai yra. šįkart neaiškinsiu.

Svečias: Nemanau, kad keli žmonės, išreiškę savo nuomonę, kad vaikai netrukdo moteriai susirasti vyrą, jau ir yra atsakymas, kad nėra tos problemos. Esu giliai įsitikinusi (ir savo patirtimi, ir aplinkinių), kad tai yra didelis minusas moteriai. Na jūs pagalvokite logiškai - koks ganėtinai nesenas, perspektyvus, išvaizdus ir nebiednas vyriškis čiups iš pasigailėjimo vargšę su keliais vaikais ir skubės jais rūpintis????? Na nebūkite naivios... Aišku, yra pavienių pavyzdžių, kai išvaizdi ir nekvaila moteris su 1 vaiku, dažniausiai mergaite, randa tą neblogą egzempliorių. Bet dažniausiai tie jaunesni ir nėkart nevedę vyrai nori šeimą kurti ant švaraus lapo ir auginti SAVO vaikus. Ir tai normalu... O kai jau vyrui ~40, tada jau gal ir su vaiku moteris pusė velnio... O jauna moteris su vaiku turi būti LABAI GERESNĖ už tas bevaikes, kad ją pasirinktų. Nepykit, moterys, bet taip yra. Užsiauginkit savo vaikus, džiaukitės jais, o kai jau būsite beveik laisvos, tada atsiras ir vyrai šalia jūsų. Ir neapgaudinėkit savęs, kad nėra problemos. Yra problema ir labai didžiulė problema,o tie, kas kalba priešingai, tai tiesiog su tuo nesusidūrę arba kalba bile kad kalbėtų...
Dirbu su vyrais, turiu daug draugų vyrų, tai ne mano, tai - jų, normalių vyrų, nuomonė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume