o kas kalbėjo apie atsieit vargšelę su vaikais?
Sakote, normalių vyrų nuomonė? o kas yra normalu? diskutuoti apie tai, kad moteris su vaiku nenusipelno dėmesio ar meilės? atleiskite, man neatrodo normalu.
ir dar- kodėl jūs, būdami vyrai, mojuojaties pinigine po nosim ? negi manot kad tai pati didžiausia vertybė yra pinigai? daugiau nieko negalit pasiūlyt?
ar jūsų išvaizda?
ir vienas dalykas, ir antras yra labai laikini, netgi labai... (pvz. filmas-Vanila sky), o va dvasia lieka.. bet jūs ir nežinot, kas tai yra. šįkart neaiškinsiu.
Svečias: Nemanau, kad keli žmonės, išreiškę savo nuomonę, kad vaikai netrukdo moteriai susirasti vyrą, jau ir yra atsakymas, kad nėra tos problemos. Esu giliai įsitikinusi (ir savo patirtimi, ir aplinkinių), kad tai yra didelis minusas moteriai. Na jūs pagalvokite logiškai - koks ganėtinai nesenas, perspektyvus, išvaizdus ir nebiednas vyriškis čiups iš pasigailėjimo vargšę su keliais vaikais ir skubės jais rūpintis????? Na nebūkite naivios... Aišku, yra pavienių pavyzdžių, kai išvaizdi ir nekvaila moteris su 1 vaiku, dažniausiai mergaite, randa tą neblogą egzempliorių. Bet dažniausiai tie jaunesni ir nėkart nevedę vyrai nori šeimą kurti ant švaraus lapo ir auginti SAVO vaikus. Ir tai normalu... O kai jau vyrui ~40, tada jau gal ir su vaiku moteris pusė velnio... O jauna moteris su vaiku turi būti LABAI GERESNĖ už tas bevaikes, kad ją pasirinktų. Nepykit, moterys, bet taip yra. Užsiauginkit savo vaikus, džiaukitės jais, o kai jau būsite beveik laisvos, tada atsiras ir vyrai šalia jūsų. Ir neapgaudinėkit savęs, kad nėra problemos. Yra problema ir labai didžiulė problema,o tie, kas kalba priešingai, tai tiesiog su tuo nesusidūrę arba kalba bile kad kalbėtų...
Dirbu su vyrais, turiu daug draugų vyrų, tai ne mano, tai - jų, normalių vyrų, nuomonė.