Mangofruit: bet juk tamsta esate ne vyras
gyvenimas pasikeite ir aciu dievui zmones gali issiskirti ir nesikankinti patys ar nekankinti kitu. lieka vaikai. dazniausiai su mamomis. tai ka toms moterims daryt, kad susirast vyra? pasmaugt vaikus kaip Jonaitiene padare?
bet aciu dievui ne visi masto taip kaip tamsta, nes yra vyru, kurie nebijo atsakomybes ir jei myli moteri priima ja su visais jos vaikais. (zinau atveji, kai vyras vede moteri su 11 vaiku ir dar plius du savo suorganizavo. va tokie vyrai ir nusipelno pagarbos, o ne tokie kurie apie savo pimpala galvoja ir daugiau nieko..
Kocelas: Apie didziaja dali vyru :
1. Jie iesko tokios moters kuri butu be vaiku
2. Jiems nusispjaut i mamas ir ju sunkumus auginant atzalas.
3. Vyrai ne filosofai, tikrai nemastys taip kaip nori moterys " jei jis myles mane , tai ir mano vaikus turi mylet ir t.t." Vyru mastymas apie jausmus pasizymi super paprastumu ir pavirsutinisku suvokimu.
4. Vyrai nenori augint kitu vyru vaiku pasamoningai.
5. Visi mes vyrai esam daugiau maziau egoistai.
Tad atsakymas i klausima ar vaikas problema ---> taip tai didziule problema, nors motinos ir noretu, kad jas kas suprastu, suprastu ju situacija, kad vaikas nekaltas del to, kad atejo i si pasauli ir t.t.
P.S. mano tevukas sakydavo: "gera vyra susirast, tai kaip du pirstus apmyzt " tai pirmyn i paieskas mamytes, gal dar turit sansu
Visu pirma, man nerupi, ka vienisoms mamoms daryti, kad susirasti vyra. Kodel turiu uzsikrauti kitu problemas sau? Man nepatinka moteris su vaikais - ir taskas.
Jei net as isimylesiu moteri su vaiku, tai tik ja, o ne jos vaikus. Nesakau, kad vaikus reikia mesti i gatve, as jai padeciau rupintis, stengciausi atstoti teva, saugoti, mokyti, bet NEMYLECIAU. Rupinciausi todel, kad jie yra svarbus mano moteriai.
As nebijau atsakomybes, bet kodel tureciau rupintis svetimais vaikais? Prie ko cia atsakomybe, jei man tai NEPATINKA? Rupintis as galiu, bet NENORIU.
Beje, jei vyrai kurie nenori moters su vaikais galvoja tik apie savo pimpala, tai moterys, kurios prisidare vaiku su nezinia kuom (su laiko nepatikrintu vyru) tuomet galvojo tik apie savo p %zda.