Na jau, visu amziaus grupiu nekisk. Jau rasiau, kad vyresni jei sveiki, tai beveik visi vaiku turi.
Pats vaiku neturi, bevaiku ieskai- sekmes. Kazkas gal pats vaiku jau turi ir vaikai nebe problema.

ieva
2010/03/23 06:57:44 06:57:44
Na jau, visu amziaus grupiu nekisk. Jau rasiau, kad vyresni jei sveiki, tai beveik visi vaiku turi.
Pats vaiku neturi, bevaiku ieskai- sekmes. Kazkas gal pats vaiku jau turi ir vaikai nebe problema.
Nerisana
2010/03/23 07:14:35 07:14:35
jeigu cia rase vyras,tai tikrai jam apagarba...nu nereikia man tokiu vyru,kurie aukstina savo spermatozoidus,kaip cia kazkas rase...nereikia mna tokiu,kurie sako,pilna ir taip tu moteru netekejusiu ir jaunu,nereikia,nes tokie vyrai ne meiles iesko, o veda is iskaiciavimo ir savo egoizmo...Manes nedomina tokie vyrai,nes pati turiu du vaikus nuo tokio vyro...vyro,kuris turi 3 nesantuokinius vaikus,kuris skaitosis esas erelis ir visokiu alia zvezdu bobu labai trokstamas, aciu tokiu krasavcu man jau gana...pati esu tikrai pakankamai simpatiska,pakankamai protinga ir turiu nuostabius leliukus ir tikiuosi sutikti dar siais metais pagarbos verta zmogu,kuris bus neabejingais nei man,nei mano graziems,mieliems ir protingiemas vaikams.
Nerisana
2010/03/23 07:26:20 07:26:20
kad tamsta vadovaujate kazkam tai dar nereiskias ,kad augima pasiekes...cia kalbama apie vidini augima,todel akivaizdziai, jums reikia augti...
ai dar kazas rase,kad visnisas mama reikia islaikyti,o ka ...jeigu jau dairaisi i jaunesnes,tai reiskias,kad ji gali buti studente,kad ji gali buti tik pradedanioji ir t.t. draugaujate ir batc pastoja, ka jos nereikia islaikyti????
Smagu,kai raso vyrai,iskart atkrina mase tokiu vadovu,tokiu ieskanciu pinigingu,ieskanciu netekejusi ir nekaltu
Prasau.labai prasau,artsiliepkite vyrai,kurie galvoja kitaip...kurie pereje ta barjera - mama auginanti vaikus viena...
Beje del savokos, mamos,kurios vaikus augina vienos,jos ne vienos....tai cia vyrai vienisi,kurie tu vaiku neaugina,nes amzinai blaskosi tarp pajamu,tarp jaunu,trap savo egozentrizmo ir pan. ...nu gaila man jusu...
Ir dar, kas dairosi i tas jaunas, as zinau,nes su medikais dirbu, kad lietuvoje DIDZIULIS nevaisingumas,ar zinote kodel?Del to:
- KAD MERGINOS VARTOJA KONTRACEPTIKOS;
- KAD MERGINOS KURIOS NENORI ANKSTI VAIKU TURETI,T.Y. NERIZUOKA GIMDYTI NUO "GAIDZIU",DAROSI ARBORTUS,PO KURIU TAIP PAT DAUGELIS LIEKA NEVAISINGOS...
Samanta
2010/03/23 07:41:35 07:41:35
Nerisana, ką siūlote, kad nevaisingumo nebūtų? Gal merginos pačios pasirašo santykiams, negi kas jas verčia? Ir tų pačių kontraceptikų į burną niekas nepila. Kiek supratau, kaltinate vyrus. Ir kaltinate, ir kartu prašote, maldaujate - [i:21bfdyz6]Prasau.labai prasau,artsiliepkite vyrai,kurie galvoja kitaip....[/i:21bfdyz6]. Daugiau Savigarbos ir Orumo - tada vyrai nesibodės ir mamos su vaiku.
Po jūsų posto galima manyti, kad teisūs tie vyrai, nenorintys susieti gyvenimo su moterim, turinčia vaikų. Nes tikrai atrodo, kad nežinojote, kur einate ir ką darote, kai pasirašėte dėl santykių su "krasavcu", turinčiu 3 nesantuokinius vaikus . Pažvelkita į save iš šalies ir suprasite vyrus..
Nerisana
2010/03/23 07:51:39 07:51:39
liuks
Nerisana
2010/03/23 07:58:39 07:58:39
Samanta, as noriu, pasakyti vyrams,kurie deklaruoja,kad pilna jaunu,netekejusi ir su jom gali seima kurti ir su jom gali vaikus nuosavus tureti..
Oruma pas mane protoribose...tikrai prasau ir ne ant keliu ..kad rasytu vyrai ,kurie gerbia mamas...
o kodel neteisu , teisus,jie turi savo vizijas ,savo svajones...tegu..tik rasau ,su tokiais vyrais MAN NEPAKELIUI...
KURIOJ VIETOJ PAZVELGTI I SAVE IS SALIS ,KAD VYRUS SUPRASCIAU??? :::::DDDDD
ieva
2010/03/23 10:48:07 10:48:07
Va va, tipine moteriske ta nerissana. Kaip sakoma, prisidirbau ir oj, klaida padariau, reikia viska greit bandyt taisyt, esu simpatiska patraukli ir tt. Deja, kai greit leki su motociklu be galvos ir nusilauzi koja, ji nauja nebeatauga.
O kas del islaikymo, tai nebuk juokinga, kur islaikyt savo vaiko motina, kur islaikyt vaikus, kuriuos kazkoks krasavcas padare Joks normalus vyras sau gedos nedarys.
Nerisana
2010/03/23 11:01:18 11:01:18
Zinoma,kad tipne,ne stebukline tikrai, nesistengianti nustebinti forumieciu "proto boksto pasisakymais" ir imantriais isvedziojimais...beja, mano vaikai man ne klaida, nerealiai juos myliu...Ir tikrai esu sipmatiska Ir su mocu tikrai prasilekciau,jeigu geras vairuotojas butu,tada bent jau koju nusilauzti nereiks...
Mangofruit
2010/03/23 11:32:40 11:32:40
kvaila kaip avis-nusilausi kojas-kas tavo vaikus augins???
ieva
2010/03/23 12:52:29 12:52:29
kaip tai kas? kitas "Gaidys"