Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 18:04:10 18:04:10

Svečias: teisingai kazkas pasake, kad gyvenimas per daug trumpas, kad svaistyt ji NE SAVO vaikams. Jai jau tikras tevas nesirupina, tai kodel as turiu but durnesnis ir srebt kito privirta kose? Ir dar pastebejau, kad jai vyras pasako siek tiek astresne, bet ARGUMENTUOTA nuomone, tuoj prasideda visokie epitetai, kaip tusciagalvis ir pan

Manding tai kaip tik tikras tėvas yra durnesnis, kad vaiku nesirūpina. Be to juk gali rūpintis ir jis, tik vaikai dažniausiai su mama lieka gyventi, iš čia ir iliuzija, kad tėvas nesirūpina. Argumentas, kad vyrai yra patinai-gyvūnai?? hmm...21 amžius...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 18:12:00 18:12:00

Svečias: Ir dar padariau experimenta, paziurejau draugas.lt anketas, vienisas mamas amzius 22-28 kurios kaip ir tiktu man i poras. Tai turbut daugiau negu 80% be aukstojo isilavinimo, kas yra naturalu, nes arba mokaisi, arba vaika augini. Logiska isvada, kad be isilavinimo, tikrai neturi normaliu pajamu. Tai dabar ziurint is savo pozicijos, kada turiu gera darba, gera atlyginima, susidejas su vienisa motina, automatiskai dar tureciau ir jos vaika islaikyt Beprotyste kuriai tik koks mazohistas gali ryztis...

to rudnosiukas, jai jums genetika/kraujo rysys ne argumentas, tai nelabai turiu ka diskutuot, nebent esat koks impotentas (sprendziu is niko, kad esat vyriskis) kuriam nestovi ir savo vaiku nesugebat turet...

Na ir pasakėte . Juk žmogus gali ir savo vaikų turėti, argi būtinai tik vieną "ne savą"?
Norite, kad 22-28 metų mergina jau būtų įsitvirtinusi prestižinėje profesijoje? Karjera nepabėgs, o moters biolaikrodis rodo būtent šį amžių kaip labiausiai tinkamą vaikui pradėti. Toms, kurios pagaliau baigia visus įmanomus laipsnius, arba iš viso netenka leliuko čiučiuoti, arba jau vidutiniame amžiuje augina. Kuo vyresmė moteris, tuo aukščiau geometrine progresija auga tikimybė pagimdyti vaiką su Dauno sindromu ir kt. apsigimimais, ir tai mokslo įrodyti skaičiai ir faktai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 18:16:53 18:16:53

Svečias: na va, kai neturima ka pasakyt, pradedama vel sneket apie augima/amziu ir tt. Aciu bet as jau suauges, man greit 30, dirbu vadovaujanti darba ir vadovauju tikrai ne 5 zmoniu kolektyvui. Todel svaiciojimus apie augima pasilikite sau...

Na taip, 30 tai jau ta riba, už kurios jau auti nebereikia . Jei dirbate tokį atsakingą darbą, jums pravartu ateičiai žinoti, kad protingas veiklus žmogus AUGA VISĄ SAVO GYVENIMĄ. Yra pasakyta, kad sustojimas augime (dvasiniame, pažintiniame etc) - tai jau yra riedėjimas žemyn.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 18:20:57 18:20:57

Svečias: Zmogau, leisk paklaust, tu tikrai vyras, ar tik slepete ?:D Tai argumentuok, kodel jaunam, sveikam vyrui svetimi ne problema, jai jis gali/nori savus turet:) ? Bet matyt, tos visos filosofijos nublanksta, kai bandoma pries gamta eit. Sekmes tau su tavo ale "taiklia" ironija

Man vyrai su tokia pozicija kaip Rudnosiukas, ir yra [i:3qhrszkc]tikri [/i:3qhrszkc]vyrai, su visa potencija, tiek fizine, tik dvasine. Nes tikras vyras yra stiprus, padeda silpnesniems, geba suprasti, užjausti, rūpintis mylimu žmogumi. O ne vien savo genus leidžia į pasaulį vaikų pavidalu.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/20 18:21:09 18:21:09

REZIUME- TAI PROBLEMA BET DAUGUMOJE ATVEJŲ IŠSPRENDŽIAMA SAU TINKAMA LINKME BET NE VISADA.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 18:27:37 18:27:37

shenlong: Pilnai sutinku su sveciu . Dar noreciau prideti tai: pasiziurekite i gamta, kaip viskas sutverta. Juk visi padarai dauginasi tam, kad pratest savo genu fonda. Tam vyras ir reikalingas, kad pratest savo genus ir gimine, mes taip sutverti ir nieko cia nepakeisi.

Vėl jums gamta, betgi gamtoje yra daugybė gyvūnų, skirtingai besielgiančių. Ir ne vieno, sąmoningai spaudžiančio klavišus. Na nejaugi tik tam vyras ir reikalingas? Hei, vyrai, kurie nesiruošiate daugiau tęsti savo genų - galite pasikarti, jūs nereikalingi

shenlong: Dar vienas dalykas kodel taip sunku motinoms su vaikais susilaukt demesio is vyru yra tas, kad pilna dar nesudevetu moteru be vaiku (cia 20-30 metu). Jeigu statyt santykius, tai tik ant "tabula rasa" , o ne ant isirusios santuokos griuvesiu.
P.S. Moterys pacios kaltos, kad apsivaikavo nuo nekamtikusio vyro

Na ir pagarba moterims: apsivaikavo, nesudevėtos. Taip bus pgarbintos ir jūsų žmonos, kai ateis joms laikas apsivaikuoti ir jūs jas sudevėsite. Kaip į purvinus daiktus žiūrite į žmones...

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/20 19:59:43 19:59:43

nu ir parasyta vieniem nusisaut ,siulo ir dar apie pagarba sneka ,jūs geriau tiesiog gyvenkit ir būkit dorais žmonėm ko gero pradziai to uztektu,naturalu kad kiekvienas būtent savo seima sukurt nori nesvarbu ar tai vyras ar moteris ir aisku geriau nuo svaraus lapo.nu bet gyvenimas inesa savo direktyvas taigi ir kirvis kota turi atitikt kitaip tariant turi būt abipusis noras tai ir kliutys ir problemos issprendziamos,

shenlong

S

16 įrašai

2010/03/20 20:28:53 20:28:53

samanta:
Na ir pagarba moterims: apsivaikavo, nesudevėtos. Taip bus pgarbintos ir jūsų žmonos, kai ateis joms laikas apsivaikuoti ir jūs jas sudevėsite. Kaip į purvinus daiktus žiūrite į žmones...

Zinau, kad mano zmona bus taip pagarbinta ir ja mylesiu, del to kad taip pasiaukojo del manes ir del Musu santykiu

Tikiu santuoka iki grabo lentos ir nepripazystu skyrybu ir tokiu vienisu mamyciu kurios nori sukurti savo laime su jau turimu bagazu . Nors dar jaunas esu, gal ant senatves suminkstes mano principai

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/20 21:05:40 21:05:40

rimukas0: nu ir parasyta vieniem nusisaut ,siulo ir dar apie pagarba sneka

Taigi rimukas humoro siek tiek juodo nesupranta sypsenu, sypsenu daugiau

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 21:08:46 21:08:46

shenlong:

Zinau, kad mano zmona bus taip pagarbinta ir ja mylesiu, del to kad taip pasiaukojo del manes ir del Musu santykiu
Tikiu santuoka iki grabo lentos ir nepripazystu skyrybu ir tokiu vienisu mamyciu kurios nori sukurti savo laime su jau turimu bagazu . Nors dar jaunas esu, gal ant senatves suminkstes mano principai

Nespjaudykit į šulinį, va kaip nugyvensite su žmona iki tos lentos, tada ir ir nepripažinsite žmonių niekuo ne blogesnių už jus .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume