Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/20 12:48:23 12:48:23

Ir dar padariau experimenta, paziurejau draugas.lt anketas, vienisas mamas amzius 22-28 kurios kaip ir tiktu man i poras. Tai turbut daugiau negu 80% be aukstojo isilavinimo, kas yra naturalu, nes arba mokaisi, arba vaika augini. Logiska isvada, kad be isilavinimo, tikrai neturi normaliu pajamu. Tai dabar ziurint is savo pozicijos, kada turiu gera darba, gera atlyginima, susidejas su vienisa motina, automatiskai dar tureciau ir jos vaika islaikyt Beprotyste kuriai tik koks mazohistas gali ryztis...

to rudnosiukas, jai jums genetika/kraujo rysys ne argumentas, tai nelabai turiu ka diskutuot, nebent esat koks impotentas (sprendziu is niko, kad esat vyriskis) kuriam nestovi ir savo vaiku nesugebat turet...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/03/20 13:05:19 13:05:19

Svečias: Ir dar padariau experimenta, paziurejau draugas.lt anketas, vienisas mamas amzius 22-28 kurios kaip ir tiktu man i poras. Tai turbut daugiau negu 80% be aukstojo isilavinimo, kas yra naturalu, nes arba mokaisi, arba vaika augini. Logiska isvada, kad be isilavinimo, tikrai neturi normaliu pajamu. Tai dabar ziurint is savo pozicijos, kada turiu gera darba, gera atlyginima, susidejas su vienisa motina, automatiskai dar tureciau ir jos vaika islaikyt Beprotyste kuriai tik koks mazohistas gali ryztis...

to rudnosiukas, jai jums genetika/kraujo rysys ne argumentas, tai nelabai turiu ka diskutuot, nebent esat koks impotentas (sprendziu is niko, kad esat vyriskis) kuriam nestovi ir savo vaiku nesugebat turet...

Tamstos teisė turėti kriterijus- pinigai , pajamos, svetimų vaikų auginimo kvailystė... išsilavinimas?!?!
Jei tik turite bent kiek potencijos augti, tai jums ne apie mergas galvoti, o tik augti, ir augti, ir augti... ir pradėti reikėtų nuo elementarių dalykų, o ne nuo bendravimo, santykių srities.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/20 13:15:18 13:15:18

na va, kai neturima ka pasakyt, pradedama vel sneket apie augima/amziu ir tt. Aciu bet as jau suauges, man greit 30, dirbu vadovaujanti darba ir vadovauju tikrai ne 5 zmoniu kolektyvui. Todel svaiciojimus apie augima pasilikite sau...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/03/20 13:23:24 13:23:24

Svečias: na va, kai neturima ka pasakyt, pradedama vel sneket apie augima/amziu ir tt. Aciu bet as jau suauges, man greit 30, dirbu vadovaujanti darba ir vadovauju tikrai ne 5 zmoniu kolektyvui. Todel svaiciojimus apie augima pasilikite sau...

Sakot, kai neturima ką pasakyti...

Kas čia mane, nesutinkančiu, su kažkieno nepagrįsta ir neargumentuota nuomone, impotentu vadino? Va čia tai matyt turėjimas ką pasakyti, čia, matyt ARGUMENTAS ...

Pasakyti visada turiu ką, tik kam to reikia? Jūs juk jau užaugote ir daugiau augti prasmės nebematote.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/20 13:28:17 13:28:17

rudnosiukas: [q
Kas čia mane, nesutinkančiu, su kažkieno nepagrįsta ir neargumentuota nuomone, impotentu vadino? Va čia tai matyt turėjimas ką pasakyti, čia, matyt ARGUMENTAS ...

Zmogau, leisk paklaust, tu tikrai vyras, ar tik slepete ?:D Tai argumentuok, kodel jaunam, sveikam vyrui svetimi ne problema, jai jis gali/nori savus turet:) ? Bet matyt, tos visos filosofijos nublanksta, kai bandoma pries gamta eit. Sekmes tau su tavo ale "taiklia" ironija

shenlong

S

16 įrašai

2010/03/20 16:01:16 16:01:16

Pilnai sutinku su sveciu . Dar noreciau prideti tai: pasiziurekite i gamta, kaip viskas sutverta. Juk visi padarai dauginasi tam, kad pratest savo genu fonda. Tam vyras ir reikalingas, kad pratest savo genus ir gimine, mes taip sutverti ir nieko cia nepakeisi.

Dar vienas dalykas kodel taip sunku motinoms su vaikais susilaukt demesio is vyru yra tas, kad pilna dar nesudevetu moteru be vaiku (cia 20-30 metu). Jeigu statyt santykius, tai tik ant "tabula rasa" , o ne ant isirusios santuokos griuvesiu.

P.S. Moterys pacios kaltos, kad apsivaikavo nuo nekamtikusio vyro

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/20 16:35:59 16:35:59

Svečias: na va, kai neturima ka pasakyt, pradedama vel sneket apie augima/amziu ir tt. Aciu bet as jau suauges, man greit 30, dirbu vadovaujanti darba ir vadovauju tikrai ne 5 zmoniu kolektyvui. Todel svaiciojimus apie augima pasilikite sau...

Nors su jūsų nuomone sutinku, bet tą ką jūs parašėte, negalima traktuoti kaip argumento suaugimui. Kiek suprantu, profesija neturi jokios įtakos asmens brandai, ir nesvarbu, ar vadovauja jis 5 ar 5000 darbuotojų, dirba mechaniku, pardavėju ar konsultantu. Matau kad dar yra kur bręsti, bent jau iki tol, kol nustosite vieną profesiją aukštinti prieš kitas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/20 16:53:34 16:53:34

kiek teko bendraut su merginomis kurios turi vaika, tai susidariau nuomone, kad yra du tipai siu moteru, vienos, kaip ir svecias minejo, tai be isilavinimo ir padoriu pajamu, kitos tokio tipo, kaip zemiau pakopinta viena DP nare, nuo kurios turbut jau po 5 min norisi begti kuo toliau. Tikiuosi ji neuzpyks. Todel, kas liecia moteris su vaiku, asmeniskai sakau DIDELIS NE.

Trumpai apie save
Manau esu labai įvairiapusis, ganėtinai liberalus ir novatoriškas žmogus. Dievinu svajonių išsipildymą, naujų gimimą ir netikėtumo akimirką. Idealistė, rimtuolė ir kartu linksma ir padukusi. Dirbu vadovaujamą darbą ir tą daru jau apie šešetą metų... tai rodo tam tikras asmenines savybes. Kolegos sako, kad kai dirbu ir reikalauju atrodau labai pikta, o šeip, kai bendrauju atvirkščiai - labai linksma. Ganėtinai daug manyje kraštutinumų. Daug reikalauju iš savęs ir žinoma kitų. Tikiu stebuklais ir tuo kad mes juos kurime. Dar man svarbu darbas su savimi, pasamonės galia. Kalbant apie santykius nenoriu nieko paprasto. Tik ypatingo, stebuklingo, suteikiančio sparnus, dvasinį polėkį, suteikiančio įkvėpimą, mane papildancio ir... su visu tuo netrugdančio man gyventi. Nepakanti mužikiškumui, dvasinei ubagystei ir inteligencijos trūkumui (tiek vidinės, tiek išorinės). Šalia savęs matau tik tikrai linksmą, gražų man, skoningą, išradingą, kuribyngą, iniciatyvų, greitai mastantį, megstanti šokti, dūkti, keliauti, jaučiantį saiką, turintį savyje avantiūrizmo ir kantrų žmogų. Nes aš užsiplieskianti ir esant tam tikrom aplinkybėm galiu pirštu parodyti į duris ar važiuodama sustoti ir liepti išlipti, todėl labai norėčiau, kad tas zmogus gebėtų neišeiti, suvaldyti situacija. Kai aš pradedu pykti sugebėtu žiūrėti su jumoru, nes aš dažnai ištikro net nepykstu. Dar vienas svarbus niuansas... turiu dukryte ir man ji prioritepas visame kame ir visais atvejais. Svarbu kaip šalia manes esantis žmogus sugebės su ja bendrauti ir su laiku man padeti. Beja dirbu ir daug, kartais net savaitgaliais ir per šventes. Studijuoju. Sekmadieniais pietauju su šeima ir tai taisyklė. Šeima tai dukriukas, mama, sesuo, jos šeima. Na va... atrodo esmė, bet tik maža dalelė. Dar nepasakiau kad dievinu gamtą, betkokį orą, jūrą, akmenukus, vairavimą, kaštonus, kvapus, teatrą... žodžiu labai daugybę dalykų ir nemėgstu diskusijų apie politiką ir girtų žmonių

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 17:57:57 17:57:57

gun:
samanta:
gun: nereikia man mergu su vaikais, nes is tokiu matosi, kad nemoka susitvarkyt savo gyvenimo. Net pacioj gamtoj is kur mes kile, joks patinas svetimais palikuonimis nesirupina...

Na jei laikote save TIK gyvūnų patinu, tada taip. Gyvūnai ir sužeistais, sergančiais savo gentainiais nesirūpina, ir nusenusiais tėvais, papuolusiais į bėdą draugais irgi. Bet mes čia daugumoj žmonės susirinkome... nes klavišų gyvūnai nemoka spaudyti .

Kur rupintis tevais ir kur ne savo vaikais, kuriuos kazkas kitas uzstate? Jus moteriske/mergina kazkokia is kito pasaulio man atrodot... Tiek to jame ir gyvenkit, o as gyvenu realiam pasaulyje...

Aš, moteriškė, norėjau pasakyti kad žmonių santykiai yra visai kitokie negu gyvūnų kai kuriais aspektais. Čia tik mano nuomonė. O žodis [i:1qloakir]užstatė[/i:1qloakir] šlykštus ir grubus. Negerbiate žmogučio, gal ir apie savo vaikelį pradėtą taip ciničkai pasakysite [i:1qloakir]užstačiau[/i:1qloakir]?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 18:00:11 18:00:11

rudnosiukas: Jei augini vaikus, auklėji ir tt, tai ir savi... Argi ne taip?
Kvailai atrodo, kai žmonės ima aukštint savo genetiką- vaikai mano/nemano... Galima pagalvot kad iš jo spermatozoidu kažkokie auksiniai vaikai gaunasi, o iš kitų tai šūdu drėbti...

Bravo, Rudnosiuk Į obuoliuką .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume