kiek teko bendraut su merginomis kurios turi vaika, tai susidariau nuomone, kad yra du tipai siu moteru, vienos, kaip ir svecias minejo, tai be isilavinimo ir padoriu pajamu, kitos tokio tipo, kaip zemiau pakopinta viena DP nare, nuo kurios turbut jau po 5 min norisi begti kuo toliau. Tikiuosi ji neuzpyks. Todel, kas liecia moteris su vaiku, asmeniskai sakau DIDELIS NE.
Trumpai apie save
Manau esu labai įvairiapusis, ganėtinai liberalus ir novatoriškas žmogus. Dievinu svajonių išsipildymą, naujų gimimą ir netikėtumo akimirką. Idealistė, rimtuolė ir kartu linksma ir padukusi. Dirbu vadovaujamą darbą ir tą daru jau apie šešetą metų... tai rodo tam tikras asmenines savybes. Kolegos sako, kad kai dirbu ir reikalauju atrodau labai pikta, o šeip, kai bendrauju atvirkščiai - labai linksma. Ganėtinai daug manyje kraštutinumų. Daug reikalauju iš savęs ir žinoma kitų. Tikiu stebuklais ir tuo kad mes juos kurime. Dar man svarbu darbas su savimi, pasamonės galia. Kalbant apie santykius nenoriu nieko paprasto. Tik ypatingo, stebuklingo, suteikiančio sparnus, dvasinį polėkį, suteikiančio įkvėpimą, mane papildancio ir... su visu tuo netrugdančio man gyventi. Nepakanti mužikiškumui, dvasinei ubagystei ir inteligencijos trūkumui (tiek vidinės, tiek išorinės). Šalia savęs matau tik tikrai linksmą, gražų man, skoningą, išradingą, kuribyngą, iniciatyvų, greitai mastantį, megstanti šokti, dūkti, keliauti, jaučiantį saiką, turintį savyje avantiūrizmo ir kantrų žmogų. Nes aš užsiplieskianti ir esant tam tikrom aplinkybėm galiu pirštu parodyti į duris ar važiuodama sustoti ir liepti išlipti, todėl labai norėčiau, kad tas zmogus gebėtų neišeiti, suvaldyti situacija. Kai aš pradedu pykti sugebėtu žiūrėti su jumoru, nes aš dažnai ištikro net nepykstu. Dar vienas svarbus niuansas... turiu dukryte ir man ji prioritepas visame kame ir visais atvejais. Svarbu kaip šalia manes esantis žmogus sugebės su ja bendrauti ir su laiku man padeti. Beja dirbu ir daug, kartais net savaitgaliais ir per šventes. Studijuoju. Sekmadieniais pietauju su šeima ir tai taisyklė. Šeima tai dukriukas, mama, sesuo, jos šeima. Na va... atrodo esmė, bet tik maža dalelė. Dar nepasakiau kad dievinu gamtą, betkokį orą, jūrą, akmenukus, vairavimą, kaštonus, kvapus, teatrą... žodžiu labai daugybę dalykų ir nemėgstu diskusijų apie politiką ir girtų žmonių