Su visa pagarba ir tolerancija Jums - mane pribloškia tokios frazės kaip "mamytei nepasisekė gyvenime". Čia turiu galvoje ne asmeniškai tik Jus, bet visą mūsų visuomenę - vaikas yra laimė arba nelaimė priklausomai nuo moters šeimyninės padėties! Jei ištekėjusi - tai džiaugsmas, laimė, jei netekėjusi - tai tragedija. Va šito tai nesuprantu. Mes, "vienišosios", nebūtinai esam "paliktosios", tarkim, mano sprendimas negyventi su kūdikio tėvu buvo vienas sėkmingiausių dalykų gyvenime. Nesijaučiu nei brokuota, nei nemėgstama, netgi atvirkščiai, tiesa, naujų pažinčių sąmoningai neieškau. Žinau, kad jei panorėsiu, toks žmogus atsiras. Jaučiuosi labai gerai, mano vaikas paauglys, o aš tebesu jauna! Turiu "n" vienišų draugių, kurios net netyčiuko neturi nuo ko pasigimdyti, todėl rimtai depresuoja ir gyventi nebenori, nes biologinis laikrodukas ramybės neduoda. Taip kad nežinia, kam čia labiau gyvenimas nepasisekė. Žmonės, nustokite mąstyti klišėmis, kad vienišos motinos nelaimingos, "suklydusios", "nepasisekusios"...
Tikra tiesa: vaikai - didelė laimė ir sėkmė. Tik taip mąstant moteriai įmanoma sutikti žmogų, su kuriuo bus gerai. [i:1jthclv1]Žinau, kad jei panorėsiu, toks žmogus atsiras.[/i:1jthclv1] - va šios auksinės nuostatos ir laikykitės - išbandyta sėkmingai ant savęs .