Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 21:39:48 21:39:48

Jokių problemų!:
ralistas: Taip vaikas visiskai ne kaltas, kad mamytei nepasiseke gyvenime.

Su visa pagarba ir tolerancija Jums - mane pribloškia tokios frazės kaip "mamytei nepasisekė gyvenime". Čia turiu galvoje ne asmeniškai tik Jus, bet visą mūsų visuomenę - vaikas yra laimė arba nelaimė priklausomai nuo moters šeimyninės padėties! Jei ištekėjusi - tai džiaugsmas, laimė, jei netekėjusi - tai tragedija. Va šito tai nesuprantu. Mes, "vienišosios", nebūtinai esam "paliktosios", tarkim, mano sprendimas negyventi su kūdikio tėvu buvo vienas sėkmingiausių dalykų gyvenime. Nesijaučiu nei brokuota, nei nemėgstama, netgi atvirkščiai, tiesa, naujų pažinčių sąmoningai neieškau. Žinau, kad jei panorėsiu, toks žmogus atsiras. Jaučiuosi labai gerai, mano vaikas paauglys, o aš tebesu jauna! Turiu "n" vienišų draugių, kurios net netyčiuko neturi nuo ko pasigimdyti, todėl rimtai depresuoja ir gyventi nebenori, nes biologinis laikrodukas ramybės neduoda. Taip kad nežinia, kam čia labiau gyvenimas nepasisekė. Žmonės, nustokite mąstyti klišėmis, kad vienišos motinos nelaimingos, "suklydusios", "nepasisekusios"...

Tikra tiesa: vaikai - didelė laimė ir sėkmė. Tik taip mąstant moteriai įmanoma sutikti žmogų, su kuriuo bus gerai. [i:1jthclv1]Žinau, kad jei panorėsiu, toks žmogus atsiras.[/i:1jthclv1] - va šios auksinės nuostatos ir laikykitės - išbandyta sėkmingai ant savęs .

Jokių problemų!

J

2 įrašai

2010/01/10 21:48:56 21:48:56

Tai jau taip. Ačiū, visad spinduliuojanti 'samanta'

ralistas

R

10 įrašai

2010/01/11 13:13:31 13:13:31

Jokių problemų!:

Su visa pagarba ir tolerancija Jums - mane pribloškia tokios frazės kaip "mamytei nepasisekė gyvenime". Čia turiu galvoje ne asmeniškai tik Jus, bet visą mūsų visuomenę - vaikas yra laimė arba nelaimė priklausomai nuo moters šeimyninės padėties! Jei ištekėjusi - tai džiaugsmas, laimė, jei netekėjusi - tai tragedija. Va šito tai nesuprantu. Mes, "vienišosios", nebūtinai esam "paliktosios", tarkim, mano sprendimas negyventi su kūdikio tėvu buvo vienas sėkmingiausių dalykų gyvenime. Nesijaučiu nei brokuota, nei nemėgstama, netgi atvirkščiai, tiesa, naujų pažinčių sąmoningai neieškau. Žinau, kad jei panorėsiu, toks žmogus atsiras. Jaučiuosi labai gerai, mano vaikas paauglys, o aš tebesu jauna! Turiu "n" vienišų draugių, kurios net netyčiuko neturi nuo ko pasigimdyti, todėl rimtai depresuoja ir gyventi nebenori, nes biologinis laikrodukas ramybės neduoda. Taip kad nežinia, kam čia labiau gyvenimas nepasisekė. Žmonės, nustokite mąstyti klišėmis, kad vienišos motinos nelaimingos, "suklydusios", "nepasisekusios"...

As neturejau omeny saves, ar moteriskos gimines konkreciai. kaip mamytes taip ir teveliai klysta. Paprasciausiai norejau pasakyti, kad jei iskilo kokiu nors problemu del to kad vienisas zmogus gyvena su vaiku ir negali susirasti kitos antrosios puses, pirmiausiai priezasties reikia ieskoti savyve, o ne visuomeneje, t.y. kituose zmonese.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/11 13:26:40 13:26:40

Jūs esate labai teisus, t.y. mąstote teisingai.Deja, dauguma vyrų labai dažnai mąsto tik apie save-savo ego.Todėl protingam, mąstančiam, gerai uždirbančiam ir be kompleksų vyrui vaikas niekuomet nebus kliūtis, bet visiems kitiems-taip, taps. Kitas vyras pagalvos-o kam man merga su benkartu, jeigu pilna be jų. Ir jam giliai nusispjaut bus dvasinis ar kitoks moters pasaulis(nes jam jo nereikės)-jam rūpės jo bulvienės lėkštė ir dar geriau, jei nereikės dalintis jo su niekuo.

Taskas: Jei butu dvi identiskos moterys. Viena su vaiku o kita be vaiko tai zinoma , kad rinkciausi kuri be vaiko. Bet identisku zmoniu nebuna. Ir atsiradus moteriai kuri patiktu, kurios geistum ne vien fiziskai, bet ir moraliskai ir noretum buti tik su ja tai zinoma pradeciau galvoti kaip cia susidraugavus su jos vaiku. As nesu papuoles i tokia situacija, todel nezinau ar galima ta vaika pamilti kaip savo, bet draugiskuma ir pagarba tai duociau, nes jis butu TOS moters vaikas. Todel mielos moterys, maziau akcentuokite ta fakta kad turite vaika. Eikite aukstai iskelusios galva, neuzsisedekite namie, uzsiimkite megstama veikla ir t.t. Negalvokite kaip cia patikti vyrams kai esu su vaiku, o galvokite kaip vien paciai patikti vyrams, ir viskas. Teisingai cia viena forumiete parase, kad jei vyras pabega nuo jusu tai dar nereiskia jog jis pabego del to jog turite vaika, gal jis pabego jog tiesiog jus pati nepatikote. Zinoma yra tokie kurie pabega butent del vaiko, bet mes vyrai irgi galime padejuoti, kad va yra moteru kurios i mus neziuri nes neturime prabangios masinos ir t.t. Abiejose barikadu pusese rasime zmoniu kuriuos galetume pasmerkti. Bet smerkti ir dejuoti yra lengviausia. Bet taip sunku yra paziureti butent i save ir stengtis buti patraukliam/iai visomis prasmemis.

simbak

S

12 įrašai

2010/01/11 17:12:47 17:12:47

mangofruit0406: Jūs esate labai teisus, t.y. mąstote teisingai.Deja, dauguma vyrų labai dažnai mąsto tik apie save-savo ego.Todėl protingam, mąstančiam, gerai uždirbančiam ir be kompleksų vyrui vaikas niekuomet nebus kliūtis, bet visiems kitiems-taip, taps. Kitas vyras pagalvos-o kam man merga su benkartu, jeigu pilna be jų. Ir jam giliai nusispjaut bus dvasinis ar kitoks moters pasaulis(nes jam jo nereikės)-jam rūpės jo bulvienės lėkštė ir dar geriau, jei nereikės dalintis jo su niekuo.

Na jau tik nepradekite pult i krastutinumus Tik mano nuomone yra kardinaliai priesinga negu jusu Protingas, gerai uzdirbantis bei [b:2ddqnnvf]mastantis[/b:2ddqnnvf], veliau ar anksciau prades mastyt, kam savo uzgyventa turta ir pan uzrasyt, jai jau apie tai kalba pasisuko:) Visi zmones is prigimties yra egoistai
P.S mano postai daugiau remiasi racionalumo pagrindu...

Taskas

T

207 įrašai

2010/01/11 18:46:47 18:46:47

simbak:
Na jau tik nepradekite pult i krastutinumus Tik mano nuomone yra kardinaliai priesinga negu jusu Protingas, gerai uzdirbantis bei [b:1fjyrsll]mastantis[/b:1fjyrsll], veliau ar anksciau prades mastyt, kam savo uzgyventa turta ir pan uzrasyt, jai jau apie tai kalba pasisuko:) Visi zmones is prigimties yra egoistai
P.S mano postai daugiau remiasi racionalumo pagrindu...

Na as pries pradedant bendrauti su moterimi ir jos vaiku tai mazu maziausiai sukciau galva kam cia reikes savo turta palikti po mirties

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/01/12 13:51:11 13:51:11

Taskas: Jei butu dvi identiskos moterys. Viena su vaiku o kita be vaiko tai zinoma , kad rinkciausi kuri be vaiko. Bet identisku zmoniu nebuna. Ir atsiradus moteriai kuri patiktu, kurios geistum ne vien fiziskai, bet ir moraliskai ir noretum buti tik su ja tai zinoma pradeciau galvoti kaip cia susidraugavus su jos vaiku. As nesu papuoles i tokia situacija, todel nezinau ar galima ta vaika pamilti kaip savo, bet draugiskuma ir pagarba tai duociau, nes jis butu TOS moters vaikas. Todel mielos moterys, maziau akcentuokite ta fakta kad turite vaika. Eikite aukstai iskelusios galva, neuzsisedekite namie, uzsiimkite megstama veikla ir t.t. Negalvokite kaip cia patikti vyrams kai esu su vaiku, o galvokite kaip vien paciai patikti vyrams, ir viskas. Teisingai cia viena forumiete parase, kad jei vyras pabega nuo jusu tai dar nereiskia jog jis pabego del to jog turite vaika, gal jis pabego jog tiesiog jus pati nepatikote. Zinoma yra tokie kurie pabega butent del vaiko, bet mes vyrai irgi galime padejuoti, kad va yra moteru kurios i mus neziuri nes neturime prabangios masinos ir t.t. Abiejose barikadu pusese rasime zmoniu kuriuos galetume pasmerkti. Bet smerkti ir dejuoti yra lengviausia. Bet taip sunku yra paziureti butent i save ir stengtis buti patraukliam/iai visomis prasmemis.

Jei šis žmogus tikrai taip galvoja, kaip ir gražiai rašo, tuomet lenkiu prieš jį galvą.

gryzau

G

32 įrašai

2010/01/12 15:30:27 15:30:27

Jokių problemų!:

Taip!vaikas problema ieskant vyro!...taip rase moteris...kAIP galima sitaip ismastyt?jokiu budu nepritariu sitai nuomonei!!atsiprasau -suklaidinus minti- uz zodi NEPASISEKE..o siaip,jusu minciai pritariu..

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/13 06:43:27 06:43:27

....ta moteris ne ismaste,o ta patyre..niekada nesakykit-HOP ,o pritarti ar ne,tai jusu teise

waidusiukas

W

2 įrašai

2010/01/13 11:37:45 11:37:45

pacios kaltos kad nerandat antros puses,o ne waikus reik kaltit.jei zmogus nori su tawim pazaist tai jam ne tik vaikas kliudys.vaikai ne kliutis tiesiog zmones ne wisi moka ir sugeba bendraut

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume