Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Gosua

G

36 įrašai

2010/01/10 13:17:14 13:17:14

[b:1170lgo8]Ar vaikas problema ieškant vyro?[/b:1170lgo8] - Tai tampa problema tą akimirką kai tai laikai problema. Jokių kitų išimčių nėra.

Nesuprantu ką čia reikėjo tiek lapų gvildenti

gryzau

G

32 įrašai

2010/01/10 16:48:32 16:48:32

ralistas: Taip vaikas visiskai ne kaltas, kad mamytei nepasiseke gyvenime. Taip ko gero tai siokia tokia problema, bet viskas juk sprendziama. Mamos tvarkydamos savo gyvenimus, juk tuo paciu stengiasi ir del savo atzalu. Taip sprendziant toki dalyka reikia zinoti ir vaiko nuomone, bet nereikia tos nomones iskelti virs visko. Vaikas irgi yra zmogus, ir jis supranta daug daugiau negu mes suauge. Tik vienas dalykas, vaikai labai lengvai pasiduoda suaugusiu itakai. Tai ko gero klaidos bus ne tame, kad iskeliama vaiko nuomone i pati virsu ir leidziama jam reguliuoti suaugusiuju gyvenima, bet tame, kad pasamoneje mes itakojam vaiku nuomone, ju isvadas, kurios kartais buna nepalankios tom paciom mamytem. Ar as klystu?

Tai mamyte privalo suprasti,kaip vaikeliui geriau,nes jei ji pati vel'susimove'atsiprasau uz issireiskima,kas kaltas jei skubama..man asmeniskai vaiko nuomone labai svarbi,as jos paisau,nors ne karto neteko parvesti patevio,o cia jau kiti dalykai

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 16:59:27 16:59:27

gryzau:
ralistas:
Tai mamyte privalo suprasti,kaip vaikeliui geriau,nes jei ji pati vel'susimove'atsiprasau uz issireiskima,kas kaltas jei skubama..man asmeniskai vaiko nuomone labai svarbi,as jos paisau,nors ne karto neteko parvesti patevio,o cia jau kiti dalykai

Idealu, kai vaiko ir mamos nuomonė sutampa. Bet apskritai tai yra mamos gyvenimas, ir vaikas niekada nesijaus laimingas, jei mama augins jį vieniša ir nelaiminga. Jei mamai gerai, gerai ir vaikui. O kaip dažnai vaikas kaprizingai neleidžia mamai turėti kito vyro: vis laukia, kad tėtis grįš (nors to niekada nebus) ar bijo, kad jam dėmesio sumažės. Įmanoma turėti kitą vyrą ir nesudaryti vaikui problemų. Galų gale vaikas paliks mamą ir išeis kurti savo šeimos, o mama viena rymos...nepamirškime šito. Tokių moterų daug - vyresniam amžiuje sunkiau porą susirasti.

simbak

S

12 įrašai

2010/01/10 17:17:39 17:17:39

http://www.zebra.lt/lt/vyrams/seksas/Is ... 10-13.html

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 17:27:09 17:27:09

simbak: http://www.zebra.lt/lt/vyrams/seksas/Is ... 10-13.html

Gal tokių moterų ir yra, kaip straipsnyje, bet kai kurių tokių pačių trūkumų turi ir bevaikės neišsiskyrusios. Keista, bet beveik ne vieno savo bruožo išvardintame neradau. Gali būti ir taip, ir visai kitaip - žmonės labai skirtingi. Pvz. yra žmonių, pasimokiusių iš skyrybų ir išmokiusių, branginančių naują santuoką, nes skaudus praradimas savaip vertybes sustatė...

Nanndinni

N

10 įrašai

2010/01/10 17:44:08 17:44:08

Manau, kad vyrai apskritai bijo vaiku, o svetimu vaiku bijo dar labiau man 22 metai esu vienisa mama is Kauno, vaiko tetis mego svetimas lovas todel buvo praspirtas, o dabar labai sunku, nes tik pasakai kad turi vaikuti ir iskart buni nukelta i draugiu sarasa seip visa laik sakau kad turiu vaikuti, nes nematau priezasties del kurios tureciau slepti

ralistas

R

10 įrašai

2010/01/10 18:03:16 18:03:16

Nanndinni: Manau, kad vyrai apskritai bijo vaiku, o svetimu vaiku bijo dar labiau man 22 metai esu vienisa mama is Kauno, vaiko tetis mego svetimas lovas todel buvo praspirtas, o dabar labai sunku, nes tik pasakai kad turi vaikuti ir iskart buni nukelta i draugiu sarasa seip visa laik sakau kad turiu vaikuti, nes nematau priezasties del kurios tureciau slepti

Na nereikia taip vienareiksmiskai kalbeti apie vyrus. Buna visokiu vyru, buna ir visokiu moteru. Gal kazkam tai ir problema moteris su vaikuciu, bet nemanqau, kad visiems.

gryzau

G

32 įrašai

2010/01/10 18:21:42 18:21:42

samanta:
gryzau:
ralistas:

Idealu, kai vaiko ir mamos nuomonė sutampa. Bet apskritai tai yra mamos gyvenimas, ir vaikas niekada nesijaus laimingas, jei mama augins jį vieniša ir nelaiminga. Jei mamai gerai, gerai ir vaikui. O kaip dažnai vaikas kaprizingai neleidžia mamai turėti kito vyro: vis laukia, kad tėtis grįš (nors to niekada nebus) ar bijo, kad jam dėmesio sumažės. Įmanoma turėti kitą vyrą ir nesudaryti vaikui problemų. Galų gale vaikas paliks mamą ir išeis kurti savo šeimos, o mama viena rymos...nepamirškime šito. Tokių moterų daug - vyresniam amžiuje sunkiau porą susirasti.

Pritariu Samantai--imanoma tureti kita vyra ir nesudaryti vaikui problemu!

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/10 21:12:56 21:12:56

Ir vyresniam amziui sunku susirast vyra ir jaunesnem ne ka paprasciau ji susirast, kad ir kokio amziaus butum sunku antra puse rast

Jokių problemų!

J

2 įrašai

2010/01/10 21:25:08 21:25:08

ralistas: Taip vaikas visiskai ne kaltas, kad mamytei nepasiseke gyvenime.

Su visa pagarba ir tolerancija Jums - mane pribloškia tokios frazės kaip "mamytei nepasisekė gyvenime". Čia turiu galvoje ne asmeniškai tik Jus, bet visą mūsų visuomenę - vaikas yra laimė arba nelaimė priklausomai nuo moters šeimyninės padėties! Jei ištekėjusi - tai džiaugsmas, laimė, jei netekėjusi - tai tragedija. Va šito tai nesuprantu. Mes, "vienišosios", nebūtinai esam "paliktosios", tarkim, mano sprendimas negyventi su kūdikio tėvu buvo vienas sėkmingiausių dalykų gyvenime. Nesijaučiu nei brokuota, nei nemėgstama, netgi atvirkščiai, tiesa, naujų pažinčių sąmoningai neieškau. Žinau, kad jei panorėsiu, toks žmogus atsiras. Jaučiuosi labai gerai, mano vaikas paauglys, o aš tebesu jauna! Turiu "n" vienišų draugių, kurios net netyčiuko neturi nuo ko pasigimdyti, todėl rimtai depresuoja ir gyventi nebenori, nes biologinis laikrodukas ramybės neduoda. Taip kad nežinia, kam čia labiau gyvenimas nepasisekė. Žmonės, nustokite mąstyti klišėmis, kad vienišos motinos nelaimingos, "suklydusios", "nepasisekusios"...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume