2011/11/09 22:19:34 22:19:34
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Svečias:
Beje man ir vyras kai vienas augina greiciau graudu nei grazu.
Kodel?
O kaip tu manai kodel? Puiku, kai vaikas be mamos??? Ne, gerbiamieji, tai GRAUDU.Verkti norisi.
2011/11/09 22:25:31 22:25:31
Dalia: Sureagavau į praėjusį pasisakymą taip todėl,kad tai buvo didelė nepagarba visoms vienišoms motinoms,o kur nepagarba,ten jau negerai.
Jokios ten nepagarbos nebuvo, kad parasiau zodi apgailetina, tai yra tiesa ir nieko cia nepagarbaus tiesoje. O ka, tau labai grazu ir tinkama kai moterys augina vaikus vienos? Gal nereikia versti fakto nuo koju ant galvos?
2011/11/09 22:30:22 22:30:22
Dalia: :
Aš kaip tik esu prieš tokią nuomonę,kad Lietuvoje viskas blogai,jūs ne taip mane supratot:) esu pasisakiusi,kad kaip tik[color=#BF0000:28w8it0s] kai kurie keikia [/color:28w8it0s]visus aplink,kad visi aplink blogi,nepriima kitokios nuomonės. O ir šitame saite yra "pasikapojimų",kaip ir visuomenėje,kad visi vyrai kiaulės,o vyrai savo ruožtu daro tą patį. Aš taip stengiuosi nedaryti.
Oi ne, nereikia teisintis, juk tai tavo pacios zodziai nesusiderina su dabar ka tik parasytais:[color=#BF0000:28w8it0s]Lietuvoje tikrų asmenybių,individualistų žiūriu ant pirštų suskaičiuot..visi tik ir tegyvena vienu vieninteliu žodžiu "stereotipai". Pilka masė,klonai.[/color:28w8it0s]
Taigi -ne kai kurie, o visi, nes kitokie ant pirstu suskaiciojami. Pamirsti ka rasei pries tai
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/11/10 07:49:45 07:49:45
Svečias: cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Svečias:
Beje man ir vyras kai vienas augina greiciau graudu nei grazu.
Kodel?
O kaip tu manai kodel? Puiku, kai vaikas be mamos??? Ne, gerbiamieji, tai GRAUDU.Verkti norisi.
Viena ka as manau. Antra kam tai idomu.
Kazkada maniau, kad vaikus palieka tik degradavusios mamos (tevai). Toli grazu nera taip. As klydau.
Adresuokit prasau savo isgyvenimus busimoms gegutems.
2011/11/10 10:22:11 10:22:11
Svečias: sonataZ: ir bent jau man asmeniskai grazu kai vyras augina vienas vaika ar vaikus,man tai savotiskai grazu
Vyras gal ir grazu, bet ne moteris - tai apgailetina.Toks jau musu visuomeneje susiformaves stereotipas. Beje man ir vyras kai vienas augina greiciau graudu nei grazu.
O man nei gražu, nei graudu, bet visada atkreipiu dėmesį, nes tai mūsų visuomenėje gana neįprasta. Iš 100 oficialiai besiskiriančių šeimų vaikai su tėčiu lieka kažkur 2-3 atvejais. Tai arba degradavusios moterys, arba išvažiavę svetur ir nebepasirodančios ir nesidominčios vaikais, kartais darančios karjerą svetur. Dar teko matyti, kad moteris ruošėsi sudaryti naują santuoką, kurioje būsimasis sutuoktinis nepriėmė jos vaiko ir vaikas liko pas tėtį, juolab tėtis buvo emociškai artimas vaikui, norintis jį auginti ir finansiškai galintis išlaikyti.
Jei visuomenėje būtų kiek kitokia nuostata, manau, kad dalis tėčių vistik norėtų auginti vaikus, bet šeimos santykių institutas ir vaikų teisių apsaugos tarnybos, linkę pirmenybę atiduoti mamoms, ypač, jei kalba eina apie mergaičių likimą.
Iš mano pusės - pagarba tokiems tėčiams.
2011/11/10 11:06:40 11:06:40
Svečias: Svečias: sonataZ: ir bent jau man asmeniskai grazu kai vyras augina vienas vaika ar vaikus,man tai savotiskai grazu
Vyras gal ir grazu, bet ne moteris - tai apgailetina.Toks jau musu visuomeneje susiformaves stereotipas. Beje man ir vyras kai vienas augina greiciau graudu nei grazu.
O man nei gražu, nei graudu, bet visada atkreipiu dėmesį, nes tai mūsų visuomenėje gana neįprasta. Iš 100 oficialiai besiskiriančių šeimų vaikai su tėčiu lieka kažkur 2-3 atvejais. Tai arba degradavusios moterys, arba išvažiavę svetur ir nebepasirodančios ir nesidominčios vaikais, kartais darančios karjerą svetur. Dar teko matyti, kad moteris ruošėsi sudaryti naują santuoką, kurioje būsimasis sutuoktinis nepriėmė jos vaiko ir vaikas liko pas tėtį, juolab tėtis buvo emociškai artimas vaikui, norintis jį auginti ir finansiškai galintis išlaikyti.
Jei visuomenėje būtų kiek kitokia nuostata, manau, kad dalis tėčių vistik norėtų auginti vaikus, bet šeimos santykių institutas ir vaikų teisių apsaugos tarnybos, linkę pirmenybę atiduoti mamoms, ypač, jei kalba eina apie mergaičių likimą.
Iš mano pusės - pagarba tokiems tėčiams.
mano:)
C
1075 įrašai
2011/11/10 12:46:02 12:46:02
Svečias: Tai arba degradavusios moterys, arba išvažiavę svetur ir nebepasirodančios ir nesidominčios vaikais, kartais darančios karjerą svetur.
Neapsirikau Ugnele spedamas kas rase. : )
Esat senamadiska, taip kaip ir as.
Technologiju amziuje vaikus AUGINTI galima sekanciai:
Susitikti pvz galima skype tris kartus per savaite. Skatinti ir ukdyti galima laikinant.
Sakyti, kad vaikais as rupinuosi, galima tada kai padarai bankini pavedima i vaiku asmenine saskaita.
O myleti atitinkamai pagal pervedamos sumos dydi. Daugiau arba maziau.
Tai anokia cia problema vaikas?!
2011/11/10 14:03:11 14:03:11
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Svečias: Tai arba degradavusios moterys, arba išvažiavę svetur ir nebepasirodančios ir nesidominčios vaikais, kartais darančios karjerą svetur.
Neapsirikau Ugnele spedamas kas rase. : )
Susitikti pvz galima skype tris kartus per savaite. Skatinti ir ukdyti galima laikinant.
Sakyti, kad vaikais as rupinuosi, galima tada kai padarai bankini pavedima i vaiku asmenine saskaita.
Aš šiuo atveju tik pasakiau, kokia yra situacija realiai, t.y. su kuo susidūriau per pastarąjį nepilną dešimtmetį. Ir dar - kad kartais įstatymas ir asmeninė žmogiška nuomonė prasilenkia.
Tačiau finansinės pusės nuvertinti irgi nereiktų, nes kalbos kalbom, bet kaip taisyklė būtent šitoje vietoje labiausiai stringa reikalai iš vyrų pusės. O vaikas valgyti nori šiandien ir dabar.
Jei asmeniškai - man vaikas nėra problema. Mano vyriškio vaikai po skyrybų liko su juo...
C
1075 įrašai
2011/11/10 14:08:35 14:08:35
Ugnelė.:
Aš šiuo atveju tik pasakiau, kokia yra situacija realiai, t.y. su kuo susidūriau per pastarąjį nepilną dešimtmetį. Ir dar - kad kartais įstatymas ir asmeninė žmogiška nuomonė prasilenkia.
Tačiau finansinės pusės nuvertinti irgi nereiktų, nes kalbos kalbom, bet kaip taisyklė būtent šitoje vietoje labiausiai stringa reikalai iš vyrų pusės. O vaikas valgyti nori šiandien ir dabar.
Jei asmeniškai - man vaikas nėra problema. Mano vyriškio vaikai po skyrybų liko su juo...[/quote]
Siuo savu komentaru nenusitaikiau i konkrecia lyti.
2011/11/10 18:30:18 18:30:18
Svečias: Dalia: :
Aš kaip tik esu prieš tokią nuomonę,kad Lietuvoje viskas blogai,jūs ne taip mane supratot:) esu pasisakiusi,kad kaip tik[color=#BF0000:nlrc7ooh] kai kurie keikia [/color:nlrc7ooh]visus aplink,kad visi aplink blogi,nepriima kitokios nuomonės. O ir šitame saite yra "pasikapojimų",kaip ir visuomenėje,kad visi vyrai kiaulės,o vyrai savo ruožtu daro tą patį. Aš taip stengiuosi nedaryti.
Oi ne, nereikia teisintis, juk tai tavo pacios zodziai nesusiderina su dabar ka tik parasytais:[color=#BF0000:nlrc7ooh]Lietuvoje tikrų asmenybių,individualistų žiūriu ant pirštų suskaičiuot..visi tik ir tegyvena vienu vieninteliu žodžiu "stereotipai". Pilka masė,klonai.[/color:nlrc7ooh]
Taigi -ne kai kurie, o visi, nes kitokie ant pirstu suskaiciojami. Pamirsti ka rasei pries tai
Aš įvardijau faktą,bet tai nereiškia,kad verkiu kokie blogi:)faktas yra faktas,nieko nepadarysi:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume