Aš nevirkauju,o tik patariu gyventi be stereotipų daug lengviau [/quote]
O pati, norite, pasakyti, esate visiškai laisva nuo stereotipų? Paskaičius kitus jūsų pasisakymus man tikrai taip nepasirodė.[/quote]
Jums gali taip atrodyti,aš gerbiu visų žmonių nuomonę,kol ji neįžeidi ir nepažeidžia kitų žmonių laisvių ir teisių. Sureagavau į praėjusį pasisakymą taip todėl,kad tai buvo didelė nepagarba visoms vienišoms motinoms,o kur nepagarba,ten jau negerai.
Taip,neįmanoma gyventi visuomenėj,kur nesilaikai jokių normų,apie tai aš nekalbu,visi mes kažko laikomės,aš tik kalbu apie kiek kitokį požiūrį,apie laisvesnį žmogų ir nebijojimą pasakyti ką galvoji. Galiu prisitaikyti prie aplinkos,koreguoti savo charakterį,bet charakterio bjaurumas/gerumas juk ne tas pats kas turėjimas kitokios pozicijos tam tikrais klausimais. O kai turi kitokią poziciją,paprastai ir prasideda stereotipų klausimas-"juk dauguma galvoja taip,tai ir tu taip galvok". To aš nemėgstu. Todėl dažnai esu apšaukiama "pasikėlusi,arogantiška,žvaigždė,su vadovėlinėm mintim",nors to nė minty neturėjau:) tiesiog esu už kiekvieno žmogaus laisvę gyventi taip,kaip nori ir atkreipiu dėmesį,kai kažkas ima vadovautis vadinamais stereotipais primetant kitam savo įsitikinimus. Pripažinsit ar ne-didelė dalis stereotipų yra tiesiog buki.