Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/02/04 16:55:54 16:55:54

Man atrodo vienodai svarbus abu. Kai auginau vaikus viena, net klausimo nekeliau kas svarbiau - vaikams buvo skirta viskas, bet apie vyra tuomet nei svajojau, nei svarsciau, myletu jis (kazkuris) mano vaikus ar ne, samoningai vengiau pazinciu, nes zinojau, kad negalesiu skirti santykiams su vyru visos saves. Kai vaikai uzaugo - prioritetu tapo vyras. Jis ir yra dabar mano gyvenime. Jei kiltu dilema -su kuo as - pasirinkciau vyra - DABAR, nes vaikai gana dideli. Mano atvejis gal ne pavyzdinis - bet viskam yra savo laikas.[/quote]
Hm, gaila, likimas, bet vaikus geriau auginti kartu dviems, bet kaip sakoma, nuo likimo nepabėgsi - yra kaip yra. Mane augino tik mama ir seneliai ir aš jaučiausi nekaip, todėl va ir mėgėjas paplepėti ne laiku ir ne vietoje. O šiaip, moteris, viena užauginusi vaikus tikrais, garbingais žmonėmis verta, net nežinau kaip čia ir pasakyti, verta didelės pagarbos pirmiausia ir...na, patys žinote ko.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/05 11:52:39 11:52:39

Svečias: Tokie nabagai kaip tu, pasižymintys dėmesio deficitu, sukelia gailestį. Psichologijos kryptys išskiria amžiaus tarpsnius, todėl įrodytas dalykas yra, kad vaikai mėgsta ryškių spalvų drabužius ir neatsakingus pezėjimus, o suaugę, brandūs žmonės - atvirkščiai. Bet kaip matyti, tam tikri individai pasilieka vaiko stadijoje visą gyvenimą. Jei negali nurodyti kur mano buvo gyrtąsi, tai kaip drįsti vadinti mane pagyrų puodu? O savo erudicijos aš nedemonstruoju - ji tiesiog yra. Vidurinė mokykla, profkė, kariuomenė ir šeši metai univiero davė savo. Mano motina nebaigusi mokyklos, o pats augau be tėvo, todėl dėjau visas jėgas, kad pasiekčiau tai, ko neturėjo mano protėviai. Aš čia nesiteisinu, tik noriu pasakyti, kad rusiškieji okupantai pirmąja banga sunaikino 300 000 tautiečių ir tai buvo visuomenės žiedas, intelekto generatorius. Kol nebus atkurtas atitinkamas procentas atitinkamai išsimokslinusių žmonių dabartinėje mūsų visuomenėje, tol Lietuva skendės baisiose ekonominėse ir socialinėse problemose - tarp jų ir šeimos problemose.

Mielasai nepatiko tonas. Elektrikas ir mano galva buvo neteisus. Bet tai ne pagrindas ji zeminti.
Priimk manaja kritika.
Elitinis intelektas sprendzia Elektriko problemas. Vienok butum intelektas, butum nusisipsojes i nepagrysta Elektriko kritika.
Niekur nesidesi be vidutines ir zemesnes luomos. Pagarbos jiems. Be ju esi niekas. Vadovauti ir durnius gali, o dirbti ne visi...
Mano tevai nieko nebaige, o as va koks puikus net universiteta baigiau. Ir?!
Susitvarkyk su savim, po to gelbek pasauli. Ne postringavimais, o darbais. Prie darbu ir as ranka prideciau.
Manau grazu butu, jei vienas kito atsiprasytumet.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/05 12:42:32 12:42:32

Lelis Borgia: Man atrodo vienodai svarbus abu. Kai auginau vaikus viena, net klausimo nekeliau kas svarbiau - vaikams buvo skirta viskas, bet apie vyra tuomet nei svajojau, nei svarsciau, myletu jis (kazkuris) mano vaikus ar ne, samoningai vengiau pazinciu, nes zinojau, kad negalesiu skirti santykiams su vyru visos saves. Kai vaikai uzaugo - prioritetu tapo vyras. Jis ir yra dabar mano gyvenime. Jei kiltu dilema -su kuo as - pasirinkciau vyra - DABAR, nes vaikai gana dideli. Mano atvejis gal ne pavyzdinis - bet viskam yra savo laikas.

Hm, gaila, likimas, bet vaikus geriau auginti kartu dviems, bet kaip sakoma, nuo likimo nepabėgsi - yra kaip yra. Mane augino tik mama ir seneliai ir aš jaučiausi nekaip, todėl va ir mėgėjas paplepėti ne laiku ir ne vietoje. O šiaip, moteris, viena užauginusi vaikus tikrais, garbingais žmonėmis verta, net nežinau kaip čia ir pasakyti, verta didelės pagarbos pirmiausia ir...na, patys žinote ko. [/quote]
Aciu,Leli, malonu is jusu tai skaityti . O jus plepekit - yra zmoniu cia jus vertinanciu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/05 17:10:15 17:10:15

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti : Mielasai nepatiko tonas. Elektrikas ir mano galva buvo neteisus. Bet tai ne pagrindas ji zeminti.
Priimk manaja kritika.
Elitinis intelektas sprendzia Elektriko problemas. Vienok butum intelektas, butum nusisipsojes i nepagrysta Elektriko kritika.
Niekur nesidesi be vidutines ir zemesnes luomos. Pagarbos jiems. Be ju esi niekas. Vadovauti ir durnius gali, o dirbti ne visi...
Mano tevai nieko nebaige, o as va koks puikus net universiteta baigiau. Ir?!
Susitvarkyk su savim, po to gelbek pasauli. Ne postringavimais, o darbais. Prie darbu ir as ranka prideciau.
Manau grazu butu, jei vienas kito atsiprasytumet.

Nenoriu veltis į polemiką, bet jaučiu pareigą atsakyti į keistą tamstos komentarą. Reikalauti santūrumo, tolerancijos ir atlaidumo iš žmogaus, kuris tik "pirma karta nuo žagrės", yra juokinga. Iš kitos pusės mano lūpomis kalbėjo kompleksai bei neapykanta tiems, iš kurių ilgą laiką patyriau patyčias vien už tai, kad stengiausi atitrūkti nuo tamsumo ir nežinojimo, ar bodėjausi "malonumais", susijusiais su qrvomis ir degtine.
O visokių elektrikų problemas spręsti nėra mano reikalas nei pašaukimas. Sumautais sovietiniais laikais buvo "visi už vieną, vienas už visus", o dabar "kiekvienas už save, Dievas už visus". Gyvename Informacinių technologijų ir absoliučios apšvietos amžiuje, todėl norint tobulėti nei mesijai, nei autoritetai nereikalingi. Kai yra internetas, skaityklos, bibliotekos, mokslo įstaigos, tai kiekvienas ubagas (mano pavyzdys tai patvirtina) gali savarankiškai pakilti iš tamsumo ar moralinio blogio be Pakso ar vyskupo Valančiaus pagalbos.
Vadovaujančio darbo niekad nedirbau, o duobes kasdamas, prie konvejerio stovėdams ar senelių namuose plušdamas savo pareigas atlikinėju gerai - ir daug geriau už neišsimokslinusius. Tačiau net ir dėl šito kartais patirdavau nemalonumų iš prolių luomo pusės. Tai įrodymas, kad mokslus baigę individai ne tik gali vadovauti, bet ir fizinį darbą atlikti geriau už vengiančius mokslo.
O Lietuva šioje srityje apskritai yra stebūklų kraštas, kur apie žemės ūkį geriausiai išmano net neuostę agronomijos, mokesčių politikos žinovais skelbiasi net nesusipažinę su ekonomikos pagrindais, o apie tarptautinius santykius garsiausiai savo nuomonę perša žmonės, net negirdėję apie tokį dalyką kaip geopolitika.
Atsiprašinėti irgi nejaučiu pareigos. Atvirkščiai. Kas būtų jei pradėčiau visų man gadinusių/gadinančių gyvenimą narkomanų, pijokų ar analfabetų atsiprašinėti? Jie, turbūt, pasijaustų dar labiau turintys teisę tyčiotis iš proto laisvę pamėgusių žmonių. O manęs atsiprašinėti taip pat niekam nereikia - tamsūs žmonės nusibaudžia ir nuskriaudžia save patys. Tai įrodo kai kurie postai net šiame forume. Palinkėjimas visiems - atstatykime savo tautos garbę pradėdami kiekvienas asmeniškai nuo savęs, kad nebūtume kaimynui našta ir papiktinimas. Sėkmės!

1n1aoge

1

1 įrašai

2011/02/05 18:27:22 18:27:22

[quote:2lr6ts51]atstatykime savo tautos garbę pradėdami kiekvienas asmeniškai nuo savęs, kad nebūtume kaimynui našta ir papiktinimas. Sėkmės![/quote:2lr6ts51]
Tai užuot mikines kitus ir pradėk nuo savęs nes tavo arogancija liejasi per kraštus ,kad net nepastebi jog rašai visai ne i tema perskaityk bent pavadinimą,,,Ar vaikas problema ieškant vyro?''

zinantis

Z

17 įrašai

2011/02/05 18:42:34 18:42:34

Kvailiausia, kad moteriskes turedamos mazus vaikus iesko 'durniu' kas padetu uzaugint tuos SVETIMUS. Ir kalbos, kad tevo neieskau, neprasau duot pavardes ir tt yra briedas. Neprasys pirma pusmeti, bet veliau vien ant to ir jos. Asmeniskai, jai mergina su vaiku, nesvarbu kokia ji ten super duper yra, net neziuriu i ta puse. Net ir laisvalaikiui tokios neimu, nes prasideda paskui, neturiu kur vaiko palikt ir tt, gal pasemam ir tt. Aisku, tie vaikai nekalti, bet viso pasaulio neisgelbesiu. O ir tai buna pamoka kitom mergelem, kurios masto ai pasitrinsiu su vienu, jai neiseis susirasiu koki kita asila kuris tuos vaikus uzaugins. Mano gyvenymo filosofija yra, GRIEZTAI NE MOTERISKEM SU VAIKU, NES NIEKO GERO IS TO NEBUS

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/05 18:55:40 18:55:40

zinantis: Kvailiausia, kad moteriskes turedamos mazus vaikus iesko 'durniu' kas padetu uzaugint tuos SVETIMUS. Ir kalbos, kad tevo neieskau, neprasau duot pavardes ir tt yra briedas. Neprasys pirma pusmeti, bet veliau vien ant to ir jos. Asmeniskai, jai mergina su vaiku, nesvarbu kokia ji ten super duper yra, net neziuriu i ta puse. Net ir laisvalaikiui tokios neimu, nes prasideda paskui, neturiu kur vaiko palikt ir tt, gal pasemam ir tt. Aisku, tie vaikai nekalti, bet viso pasaulio neisgelbesiu. O ir tai buna pamoka kitom mergelem, kurios masto ai pasitrinsiu su vienu, jai neiseis susirasiu koki kita asila kuris tuos vaikus uzaugins. Mano gyvenymo filosofija yra, GRIEZTAI NE MOTERISKEM SU VAIKU, NES NIEKO GERO IS TO NEBUS

Tiesa sakant tai yra ir mano pozicija: niekada nenorejau kad mano vaikus augintu svetimas dede. Bet visaip nutinka. Sekmes rizikuojantiems

Vot vciom vopros

V

1 įrašai

2011/02/05 18:56:30 18:56:30

Tema formuluociau kitaip - ar vaikui problema yra durna motka, kuri jau viena karta pasimokius vel verziasi sau gadinti gyvenimo, o kartu ir tam vaikui gadinti. Kur garantijos, kad jau antra karta renkantis bus geresnis vyras negu buves

Simas78

S

12 įrašai

2011/02/05 19:02:41 19:02:41

Vot vciom vopros: Tema formuluociau kitaip - ar vaikui problema yra durna motka, kuri jau viena karta pasimokius vel verziasi sau gadinti gyvenimo, o kartu ir tam vaikui gadinti. Kur garantijos, kad jau antra karta renkantis bus geresnis vyras negu buves

Antra karta jai ir paims moteriske su vaiku koks, tai bus lapsurdokas, nes moteriskes su vaiku, marke labai krenta

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/05 19:19:55 19:19:55

Simas78:
Vot vciom vopros: Tema formuluociau kitaip - ar vaikui problema yra durna motka, kuri jau viena karta pasimokius vel verziasi sau gadinti gyvenimo, o kartu ir tam vaikui gadinti. Kur garantijos, kad jau antra karta renkantis bus geresnis vyras negu buves

Antra karta jai ir paims moteriske su vaiku koks, tai bus lapsurdokas, nes moteriskes su vaiku, marke labai krenta

Kas tas "lapsurdokas"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume