cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti : Mielasai nepatiko tonas. Elektrikas ir mano galva buvo neteisus. Bet tai ne pagrindas ji zeminti.
Priimk manaja kritika.
Elitinis intelektas sprendzia Elektriko problemas. Vienok butum intelektas, butum nusisipsojes i nepagrysta Elektriko kritika.
Niekur nesidesi be vidutines ir zemesnes luomos. Pagarbos jiems. Be ju esi niekas. Vadovauti ir durnius gali, o dirbti ne visi...
Mano tevai nieko nebaige, o as va koks puikus net universiteta baigiau. Ir?!
Susitvarkyk su savim, po to gelbek pasauli. Ne postringavimais, o darbais. Prie darbu ir as ranka prideciau.
Manau grazu butu, jei vienas kito atsiprasytumet.
Nenoriu veltis į polemiką, bet jaučiu pareigą atsakyti į keistą tamstos komentarą. Reikalauti santūrumo, tolerancijos ir atlaidumo iš žmogaus, kuris tik "pirma karta nuo žagrės", yra juokinga. Iš kitos pusės mano lūpomis kalbėjo kompleksai bei neapykanta tiems, iš kurių ilgą laiką patyriau patyčias vien už tai, kad stengiausi atitrūkti nuo tamsumo ir nežinojimo, ar bodėjausi "malonumais", susijusiais su qrvomis ir degtine.
O visokių elektrikų problemas spręsti nėra mano reikalas nei pašaukimas. Sumautais sovietiniais laikais buvo "visi už vieną, vienas už visus", o dabar "kiekvienas už save, Dievas už visus". Gyvename Informacinių technologijų ir absoliučios apšvietos amžiuje, todėl norint tobulėti nei mesijai, nei autoritetai nereikalingi. Kai yra internetas, skaityklos, bibliotekos, mokslo įstaigos, tai kiekvienas ubagas (mano pavyzdys tai patvirtina) gali savarankiškai pakilti iš tamsumo ar moralinio blogio be Pakso ar vyskupo Valančiaus pagalbos.
Vadovaujančio darbo niekad nedirbau, o duobes kasdamas, prie konvejerio stovėdams ar senelių namuose plušdamas savo pareigas atlikinėju gerai - ir daug geriau už neišsimokslinusius. Tačiau net ir dėl šito kartais patirdavau nemalonumų iš prolių luomo pusės. Tai įrodymas, kad mokslus baigę individai ne tik gali vadovauti, bet ir fizinį darbą atlikti geriau už vengiančius mokslo.
O Lietuva šioje srityje apskritai yra stebūklų kraštas, kur apie žemės ūkį geriausiai išmano net neuostę agronomijos, mokesčių politikos žinovais skelbiasi net nesusipažinę su ekonomikos pagrindais, o apie tarptautinius santykius garsiausiai savo nuomonę perša žmonės, net negirdėję apie tokį dalyką kaip geopolitika.
Atsiprašinėti irgi nejaučiu pareigos. Atvirkščiai. Kas būtų jei pradėčiau visų man gadinusių/gadinančių gyvenimą narkomanų, pijokų ar analfabetų atsiprašinėti? Jie, turbūt, pasijaustų dar labiau turintys teisę tyčiotis iš proto laisvę pamėgusių žmonių. O manęs atsiprašinėti taip pat niekam nereikia - tamsūs žmonės nusibaudžia ir nuskriaudžia save patys. Tai įrodo kai kurie postai net šiame forume. Palinkėjimas visiems - atstatykime savo tautos garbę pradėdami kiekvienas asmeniškai nuo savęs, kad nebūtume kaimynui našta ir papiktinimas. Sėkmės!