Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Lady.scorpio

L

13 įrašai

2011/02/03 19:01:01 19:01:01

Piktzole33:
Lady.scorpio:
Piktzole33: NESAMONE!!!cia tu nusipezi.ir ta tavo drauge-4 vaiku mama.branginti labiau vyra nei vaikus yra ziauru...

Geras Jūsų požiūris į vyrus. Užtai Lietuvoj ir ''nėr normalių vyrų'', kaip įprasta deklaruoti forume, - moterys su tokiu požiūriu į vyrus normalių vyrų neišaugina. Apskritai koks gali būti klausimas, kas svarbiau - vyras ar vaikai. Ir... teisūs tie, kas sako, kad vaikai po kurio laiko išeina kurti savo gyvenimo, o vyras visada šalia (aišku, jei jis VYRAS).

aisku,kad tokio klausimo negali net buti,kas svarbiau vyras ar vaikai!nes ir taip aisku,kad VAIKAS!tai kam tada juos gimdyti?tai gyvenk su vyru ir dziaukis,kam tais vaikais apsikraut?!siaip tai ir vaikai ir vyras svarbu...bet vaikas svarbiau

O kam tas vyras - yra spermos bankų.

melete

M

74 įrašai

2011/02/03 19:03:24 19:03:24

na,tuo klausimu,kas svarbiau,negaliu kategoriskai teigt,kad tik vaikas svarbiausia,ir daugiau nieko. vyras lyginai yra svarbus,jam taip pat reikia demesio.
ir dar. verkslenanti moteris,kuriai viskas tik blogai,atstumia vyrus

o galu gale,moteris visu pirma iesko partnerio,draugo sau,o ne savo vaikams

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/03 19:07:02 19:07:02

donatella:
Elektrikas: o dėl ko ta baimė nenoras nėra baimė

baime,kad Jis nemyles mano vaiko...o keisti vyrus kaip kojines,ir ziuret,kaip jis su maniskiu bendrauja-nesinori.juk ir vaikui tai ne i gera...labai norisi artimo draugo,bet vaikas man svarbiausia

Myleti svetimo vaiko niekas neprivalo, gali toleruoti, gerasirdiskai elgtis arba tiesiog nedalyvauti auklejime, buti autonomiskas- ir tai jau gerai.

Piktzole33

P

20 įrašai

2011/02/03 19:09:22 19:09:22

sia tema visi turi savo nuomone ir nereikia smerkti uz tai...as tik isakiau savo nuomone

melete

M

74 įrašai

2011/02/03 19:13:43 19:13:43

as nesmerkiu nuomoniu,tiesiog mano toks poziuris,kad verkslenancios moterys,vyrams kelia tik gailesti aukstyn galva!

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/02/03 19:31:23 19:31:23

Ten tas svečias pagyrų puodas ir tiek demonstruojantis savo erudicija į kitus žiūrintis iš aukšto jam derėtų priminti kad į žmogų iš aukšto gali žiurėti tik tada kada pats jį pakeli o ne pasislėpus po svečio kauke!

Lady.scorpio

L

13 įrašai

2011/02/03 19:32:20 19:32:20

Piktzole33: sia tema visi turi savo nuomone ir nereikia smerkti uz tai...as tik isakiau savo nuomone

Nieks Jūsų nesmerkia, tad nesijauskite smerkiama. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Nuo to tik geriau. Kiekvienam savo.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/03 20:15:09 20:15:09

Piktzole33:
Lady.scorpio:
Piktzole33: NESAMONE!!!cia tu nusipezi.ir ta tavo drauge-4 vaiku mama.branginti labiau vyra nei vaikus yra ziauru...

Geras Jūsų požiūris į vyrus. Užtai Lietuvoj ir ''nėr normalių vyrų'', kaip įprasta deklaruoti forume, - moterys su tokiu požiūriu į vyrus normalių vyrų neišaugina. Apskritai koks gali būti klausimas, kas svarbiau - vyras ar vaikai. Ir... teisūs tie, kas sako, kad vaikai po kurio laiko išeina kurti savo gyvenimo, o vyras visada šalia (aišku, jei jis VYRAS).

aisku,kad tokio klausimo negali net buti,kas svarbiau vyras ar vaikai!nes ir taip aisku,kad VAIKAS!tai kam tada juos gimdyti?tai gyvenk su vyru ir dziaukis,kam tais vaikais apsikraut?!siaip tai ir vaikai ir vyras svarbu...bet vaikas svarbiau

Man atrodo vienodai svarbus abu. Kai auginau vaikus viena, net klausimo nekeliau kas svarbiau - vaikams buvo skirta viskas, bet apie vyra tuomet nei svajojau, nei svarsciau, myletu jis (kazkuris) mano vaikus ar ne, samoningai vengiau pazinciu, nes zinojau, kad negalesiu skirti santykiams su vyru visos saves. Kai vaikai uzaugo - prioritetu tapo vyras. Jis ir yra dabar mano gyvenime. Jei kiltu dilema -su kuo as - pasirinkciau vyra - DABAR, nes vaikai gana dideli. Mano atvejis gal ne pavyzdinis - bet viskam yra savo laikas.

zinantis

Z

17 įrašai

2011/02/04 10:17:25 10:17:25

kas svarbiausia dabar pilna tokiu kuriom vos 20 meteliu ir jau su vaiku. nelabai ikertu, kas su tokiom gali prasidet rimciau, nes tokios tik ant laisvalaikio

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/04 16:16:02 16:16:02

Elektrikas: Ten tas svečias pagyrų puodas ir tiek demonstruojantis savo erudicija į kitus žiūrintis iš aukšto jam derėtų priminti kad į žmogų iš aukšto gali žiurėti tik tada kada pats jį pakeli o ne pasislėpus po svečio kauke!

Tokie nabagai kaip tu, pasižymintys dėmesio deficitu, sukelia gailestį. Psichologijos kryptys išskiria amžiaus tarpsnius, todėl įrodytas dalykas yra, kad vaikai mėgsta ryškių spalvų drabužius ir neatsakingus pezėjimus, o suaugę, brandūs žmonės - atvirkščiai. Bet kaip matyti, tam tikri individai pasilieka vaiko stadijoje visą gyvenimą. Jei negali nurodyti kur mano buvo gyrtąsi, tai kaip drįsti vadinti mane pagyrų puodu? O savo erudicijos aš nedemonstruoju - ji tiesiog yra. Vidurinė mokykla, profkė, kariuomenė ir šeši metai univiero davė savo. Mano motina nebaigusi mokyklos, o pats augau be tėvo, todėl dėjau visas jėgas, kad pasiekčiau tai, ko neturėjo mano protėviai. Aš čia nesiteisinu, tik noriu pasakyti, kad rusiškieji okupantai pirmąja banga sunaikino 300 000 tautiečių ir tai buvo visuomenės žiedas, intelekto generatorius. Kol nebus atkurtas atitinkamas procentas atitinkamai išsimokslinusių žmonių dabartinėje mūsų visuomenėje, tol Lietuva skendės baisiose ekonominėse ir socialinėse problemose - tarp jų ir šeimos problemose.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume