Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Sociologija

S

2 įrašai

2011/01/24 21:56:37 21:56:37

Perskaičiau aš čia visus postus šiame tope ir man iškilo štai tokios išvados.

Jūsų “logika”, moterys, mane užmuša. Pasižiūrėjus į bet kokio pažinčių puslapio (tiek lietuviško, tiek angliško) anketas matyti kaip jūs veržliai išreiškiate norą nebendrauti su vyrais – rūkančiais, geriančiais, išsiskyrusiais, bedarbiais ir t.t. O kai jūs užsiimdamos seksu su idiotais (neidiotai savo vaikų nepalieka) net nesinaudojate kontracepcija ir taip susilaukiate vaiko – tai čia jau privalumas??? O vyras, kuris laiko tai trūkumu, yra išvadinamas bailiu, vengiančiu atsakomybės... Wtf? Juk čia paminėtas seksavimas su idiotais yra daug didesnė neigiamybė nei rūkymas.
Ar jum su vertybių skale viskas gerai? Nieko nesumaišėt? Gal nustokit pagaliau žaidusios dvigubą žaidimą: feminizmą bei laisvą seksualinį elgesį ir pilnavertės šeimos propagavimą vienu metu. Tai nesuderinama.

Sociologija

S

2 įrašai

2011/01/24 22:12:07 22:12:07

Ir dar.

Kodėl jūs nemąstote apie savo vaikų ateitį??? Daugelis jaučia, kad yra atėjusios iš nedarnių šeimų ir turinčios labai neigiamos patirties bagažą, yra sužeistos, emociškai nestabilios ir nelaimingos. Tai gal turėtumėte išeinant iš šios temos kelti sau klausimą – Kaip padaryti, kad mano užaugintas sūnus nepaliktų savo moters taip kaip aš buvau palikta, ar kokius auklėjimo metodus naudoti, kad mano užaugusi dukra nesantykiautų su bet kuo be atsakomybės, o siektų mokslo, pasaulio pažinimo ir tik būdama emociškai ir psichiškai subrendusi ieškotųsi sau antrosios pusės??? Jei jūs neigiat moralines vertybes, kurios skiria žmogų nuo gyvulio, tai savo visas nelaimes perduosit estafetės būdu savo vaikams ir tai tęsis be galo... O to nereikėtų.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/25 08:14:18 08:14:18

Sociologija rimtas mokslas su daugeliu argumentų galima sutikt ,bet negalima nepastebėt kad daugelį gyvenime dalykų lemia aplinkybės kurios tave supa bet nuo taves nepriklasuso!

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/25 08:36:06 08:36:06

Jei yra normali moteris ir normalus jos vaikaus - brandiems, vyresniems žmonėms tikrai nėra kliūtis susipažinti, mylėti, draugauti ir susidraugauti su jos vaiku. Kartais toks vyras, ne tėtis, atėjęs į mamos namus tampa jo geriausiu draugu pasaulyje, arba atėjusi moteris, ne mama, pas tėtį tampa geriausiu žmogumi, geriausiu draugu. Taip irgi būna ir pasaulis nėra ant tiek pagedęs, kad jis va tuoj ims ir sugrius. Žinoma, jei tas vaikas teroristas - tada jau aišku, kad nieko gero nebeišeis. Tada tokio vaiko mama neturi jau galimybės susirasti padorų vyrą, belieka tik sekso pramonė.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/01/25 09:02:42 09:02:42

Sociologija: Ir dar.

Kodėl jūs nemąstote apie savo vaikų ateitį??? Daugelis jaučia, kad yra atėjusios iš nedarnių šeimų ir turinčios labai neigiamos patirties bagažą, yra sužeistos, emociškai nestabilios ir nelaimingos. Tai gal turėtumėte išeinant iš šios temos kelti sau klausimą – Kaip padaryti, kad mano užaugintas sūnus nepaliktų savo moters taip kaip aš buvau palikta, ar kokius auklėjimo metodus naudoti, kad mano užaugusi dukra nesantykiautų su bet kuo be atsakomybės, o siektų mokslo, pasaulio pažinimo ir tik būdama emociškai ir psichiškai subrendusi ieškotųsi sau antrosios pusės??? Jei jūs neigiat moralines vertybes, kurios skiria žmogų nuo gyvulio, tai savo visas nelaimes perduosit estafetės būdu savo vaikams ir tai tęsis be galo... O to nereikėtų.

Ar manai esanti(-is) geresnė nei kitos moterys? Sutinku, kad verta labiau ieškoti atsakymų, kodėl vyksta tam tikri dalykai. Tai skatina domėtis ir keisti savo požiūrį į gyvenimą, formuoti vertybes.
Tačiau man "girdisi" iš parašymo agresyvus kaltinimas ir absoliutinimas neva "aš esu geresnė, ne tokia kaip dauguma, kitos ..."

Manau, kad visi mes esame klystantys, nes esame tik žmonės. Žinoma, kad reikia stengtis ir prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, tačiau reikia pradėti keisti ir keistis nuo saves (keisti požiūrį į aplinkinius juos priimant visokius, kaip klystančius, nežinančius ir pan.), bet nesiekti kitus kaltinti, vertinti ir absoliutinti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/25 11:05:42 11:05:42

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
"daugeliui vyru,meile vaikams ir rupestis isgaruoja po skirybu su ju mama."
Negaliu pasakyti uz daugeli. [b:rhoykrhc]Gal but todel, kad pacios mamos nuteikineja ir kursto pries teva vaikus?! Jus save pacios pasiskaitykite, kokie gyvuliai jusu eksai [/b:rhoykrhc]. Visas forumas nusietas pagieza ir neapykanta. Ant vienos rankos pirstu butu galima suskaiciuoti moteris forume, kurios susitaike su praeitimi.
Del "daugelio". Keiskit aplinka.

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti:
Nieko nesupratau. Kam cia man suvedi savo vaikystes ir esamas problemas. Tai du skirtingi zmones. Pyst prisiminiau, Kartoji savo vaikyste?!
Tavo gyvenimas tu ir renkiesi, prie ko cia visi vyrai kiaules?
"kad man gėda, kad jį pamatys mano draugai (todėl draugų į namus ir nevesdavau)" turejai ta ka norejai turet. As cia prie ko? vaikas cia kuo detas?
Zinau, zinau. Nera viskas cia taip paprasta, bet nera ko man brangiu dalyku siulinti. O aplamai kalbant ,tai as nekaltas ka rinkaisi tu.

Nesupratai, vadinasi blogai parašiau. Bet tavo parašymas irgi buvo toks - jei vaikas su tėvu nesutaria, tai čia motina nuteikia prieš tėvą. Ir iš visko dar išplaukia, jei jau vaikas nusiteikęs prieš tėvą tai tėvas pasišvilpaudamas sau ramiai gali juo ir nesirūpinti.

O apie save pasakojau tik kaip pavyzdį - nešnekėkit, kad vaikai tik kvaili žaisliukai suaugusiųjų žaidimuose. Save prisimink - būdamas vaikas viską tu supratai ir viską žinojai

cia tas ddraugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1 įrašai

2011/01/25 11:45:11 11:45:11

Svečias:
Nesupratai, vadinasi blogai parašiau. Bet tavo parašymas irgi buvo toks - jei vaikas su tėvu nesutaria, tai čia motina nuteikia prieš tėvą. Ir iš visko dar išplaukia, jei jau vaikas nusiteikęs prieš tėvą tai tėvas pasišvilpaudamas sau ramiai gali juo ir nesirūpinti.

O apie save pasakojau tik kaip pavyzdį - nešnekėkit, kad vaikai tik kvaili žaisliukai suaugusiųjų žaidimuose. Save prisimink - būdamas vaikas viską tu supratai ir viską žinojai

Parasiau "gal but"! ir nepuskit is to burbulo. Taip, as puikiai prisimenu savo vaikyste as prisimenu leksikona is skirtingu barikadu pusiu. Kuri dazna prasilengdavo su realybe. Kur buvo aiskinamasi kas yra geras, o kas yras blogas. Girdejau tai ko neturejau girdeti. Negirdejau to, ka turejau girdeti.

Jei tevas nesirupina savo vaiku, tai jis toks tevas. Elementus galit prisitesti, joks cia ne stebuklas. Tiesa ir ta, kad reikejo ziureti su kuo prasidedi. Bet ne dabar aimanuoti, koks neteisingas tavo pasirinkimas.
Moteris mama tampa kai pagimdo, o vyrai tevu, kai tai supranta.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/25 15:51:54 15:51:54

cia tas ddraugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias:

Parasiau "gal but"! ir nepuskit is to burbulo. Taip, as puikiai prisimenu savo vaikyste as prisimenu leksikona is skirtingu barikadu pusiu. Kuri dazna prasilengdavo su realybe. Kur buvo aiskinamasi kas yra geras, o kas yras blogas. Girdejau tai ko neturejau girdeti. Negirdejau to, ka turejau girdeti.

Jei tevas nesirupina savo vaiku, tai jis toks tevas. Elementus galit prisitesti, joks cia ne stebuklas. Tiesa ir ta, kad reikejo ziureti su kuo prasidedi. Bet ne dabar aimanuoti, koks neteisingas tavo pasirinkimas.
Moteris mama tampa kai pagimdo, o vyrai tevu, kai tai supranta.

,,Alimentai'' ir ,,elementai'' yra du skirtingi dalykai, ismintingasai...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/25 15:57:13 15:57:13

Sociologija: Perskaičiau aš čia visus postus šiame tope ir man iškilo štai tokios išvados.

Jūsų “logika”, moterys, mane užmuša. Pasižiūrėjus į bet kokio pažinčių puslapio (tiek lietuviško, tiek angliško) anketas matyti kaip jūs veržliai išreiškiate norą nebendrauti su vyrais – rūkančiais, geriančiais, išsiskyrusiais, bedarbiais ir t.t. O kai jūs užsiimdamos seksu su idiotais (neidiotai savo vaikų nepalieka) net nesinaudojate kontracepcija ir taip susilaukiate vaiko – tai čia jau privalumas??? O vyras, kuris laiko tai trūkumu, yra išvadinamas bailiu, vengiančiu atsakomybės... Wtf? Juk čia paminėtas seksavimas su idiotais yra daug didesnė neigiamybė nei rūkymas.
Ar jum su vertybių skale viskas gerai? Nieko nesumaišėt? Gal nustokit pagaliau žaidusios dvigubą žaidimą: feminizmą bei laisvą seksualinį elgesį ir pilnavertės šeimos propagavimą vienu metu. Tai nesuderinama.

Tonas yra per kategoriškas, bet iš principo sutinku.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/25 16:59:34 16:59:34

Lelis Borgia:
Lady_scorpio: Tik Adomą sukūrė Dievas, visus kitus vyrus sukuria moterys.

Madame, Dievas neturi lyties! Dievo sūnus - taip!

Oui, Monsieur, Dievas lyties neturi. Ir ačiū Dievui! Nes jei Dievas būtų vyras, būtų nulipdęs moterį, o vėliau užsiėmęs serijine moterų lipdyba. Ir visos tik tobulos - 90-60-90, 90-60-90... Po to gal netgi būtų pareiškęs, kad jei jau jis toks vienintelis, tobulas ir nesibaigiantis, užteks joms ir vieno tokio - pasidalins. Jei Dievas būtų moteris, būtų nulipdžiusi vyrą, nutarusi, kad jis toli gražu netobulas, ir būtų pradėjusi karštligiškai lipdyti vieną vyrą po kito ir vis nebūtų patenkinta rezultatu. Liūdnas būt pasaulis, valdomas nusivylusios Dievės (Deivės) kūrėjos. Tad, ačiū Dievui, kad Dievas belytis - vyrai turi moteris, moterys - vyrus ir gali susikurti gražų gyvenimą, jei tik nori.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume