Tokiu vyru pilna lietuva deja...

ieva
2011/01/24 15:54:23 15:54:23
Tokiu vyru pilna lietuva deja...
ieva
2011/01/24 17:07:53 17:07:53
Žinai, dėl to vaikų nuteikinėjimo prieš tėvus... Nėra kvailesio pasakymo.
Mano tėvukas buvo alkoholikas. Ne šeip, žmogelis kuris išlenkia po taurelę-kitą, o alkoholikas. Iki daiktų nešimo iš namų nepriiminėjo, bet mano, vaiko, piniginę mokyklos portfelyje pakraustydavo.
Ir buvo tokia dainelė prisigėrus mamai - tu prieš mane vaikus nuteikinėji.
Ir kažkaip neatėjo jam į galvą, kad čia savo elgesiu prieš mane nuteikinėja, kad man gėda, kad jį pamatys mano draugai (todėl draugų į namus ir nevesdavau), kad jaučiuosi gyvenanti kaip kare ir t.t. Vaikas jau daug ką ir pats gali išprotauti ir pamatyti.
Ir žinai, net jei kokia pagiežinga moteris ir nuteikinėja vaikus prieš tėvą (visko gi būna, sutinku), tai jau geras pasiteisinimas vaiku nesidomėti, juo nesirūpinti - juokinga tai, ką pasakei. Tėvas yra suaugęs, o vaikas yra vaikas. Atsiprašau, vaikas, nėra kitas bitčas-draugelis, su kuriuo galima pažaisti futbola, po bokalą alaus (na, vienam alaus, kitam pieno) išgerti, ar eiti mergas kabinti.
ieva
2011/01/24 18:21:26 18:21:26
Rimtai - su TOKIA neapykanta vyrams, ko chia DP triniesi?
cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti
2011/01/24 18:46:36 18:46:36
Nieko nesupratau. Kam cia man suvedi savo vaikystes ir esamas problemas. Tai du skirtingi zmones. Pyst prisiminiau, Kartoji savo vaikyste?!
Tavo gyvenimas tu ir renkiesi, prie ko cia visi vyrai kiaules?
"kad man gėda, kad jį pamatys mano draugai (todėl draugų į namus ir nevesdavau)" turejai ta ka norejai turet. As cia prie ko? vaikas cia kuo detas?
Zinau, zinau. Nera viskas cia taip paprasta, bet nera ko man brangiu dalyku siulinti. O aplamai kalbant ,tai as nekaltas ka rinkaisi tu.
Lelis Borgia
2011/01/24 18:59:02 18:59:02
Palaukit, o kaip čia tada gaunasi? Tai kaip jūs savo vaikus auklėjate, kurie vėliau vyrais tampa, vaikų tėčiais tampa? Ką jūs su jais veikiate, ką jūs su jais darote, kad jie degradais gimsta ar užauga? Markūzą kartu su Kubiliumi skaitote vietoj pasakų? Friedman'o ekonomikos pasakėčias ar "bojevykus" kartu žiūrite - "mordobojų"? Kame reikalas, nebent pusryčius kasdien į lovą nešiojote, jokiųnamų ruošos darbelių, vergavote arba jūsų sūnelis buvo pats geriausias pasaulyje vaikinukas, tada aišku, kad Lietuvos vyrams artėja galas. Aš iki maždaug 18 metų negalėjau savo mamai prieštarauti ir būsiu dėkingas jai iki mirties kol gyvas būsiu už tai, nes pasaulis yra žiaurus ir negailestingas iliuzionistams. Iš vadovėlių ir bailės, drebančios prieš direktorių, prieš valdžią, mokytojos pasakojimų gyvenimo tiesos nesužinosi ir gyvenimo druskos negausi. Ji, mama, man buvo šventa, jos jau nebėra. Pirmiasuia bernuose reikia pradėti ugdyti savarankiškumą ir atsakomybę. Turi turėti užsiėmimą ir darbų, įsipareigojimų namie, o ne taukšti niekus, kad nėr kas veikti ir viskas neįdomu, nemiela, o mama arba mokytoja, auklėtoja - dūra.
ieva
2011/01/24 19:16:35 19:16:35
tu tas nelaimingas jos isvarytas impotentas neverk, bibukas nudzius
Lady_scorpio1302026861_db
2011/01/24 19:18:20 19:18:20
Tik Adomą sukūrė Dievas, visus kitus vyrus sukuria moterys.
Svetlana
2011/01/24 20:14:47 20:14:47
O kur jūsų buvę vyrai, didžiosios meilės, vaikų tėčiai? Kas jie tokie ir kodėl pasiplovė nuo rūpinimosi vaikais ir apskritai, kodėl tokius vyrus renkatės į porą, kodėl su jais vaikų prisigalvojate, žinodamos, kad jiems dzin tie vaikai bus, kai aplink yra normalių, rūpestingų vyrų, bet ne tokių kietų dalbajobų, o o kur kas kuklesnių, bet atsakingesnių - gebančių mylėti ir rūpintis savo vaikais? Ne, bet renkatės bajavus, agresyvius, žodžiu, grubijanus? Kodėl taip elgiatės? Kodėl atstūmiate normalius, padorius, kuklius, kultūringus vyrus, o pasirenkate prachodimcus?[/quote]
Dar karteli, mielas svecias, kas jums pakuzdejo (negi nuojauta? ) kad [b:1wl2ywwf]visos[/b:1wl2ywwf] mes renkames grubijanus? Nezinau kaip ten su kitom, bet nemanau kad taip jau visos. Netrauke ir netraukia manes kruti turtuoliai ar agresyvus. Kaip tik ieskojau nepasiturincio - kad ir kaip keistai nuskambetu - kad savo rankomis abu seimos gerove pasiektume. Mano ex buvo:kulturingas,kuklus, gan rupestingas, mylintis vaikus, jokiu zalingu iprociu. Keiksmazodzio negirdejau ne sykio.Ir dabar jis rupinasivaikais, jau tiesa beveik suaugusiais.Bet gyventi neisejo. O vaikams patevio niekada neieskojau. O ir ne vaikuose cia esme. Jei zogu myli - priemi ji toki koks yra, ir nebutinai myleti jo/jos vaikus - priemi ir tiek.
Lelis Borgia
2011/01/24 21:00:12 21:00:12
Madame, Dievas neturi lyties! Dievo sūnus - taip!
ieva
2011/01/24 21:19:02 21:19:02
tai krušasi su visokiais kalėjimo kamsciais ale kietais vyrukais renka šustrą genofonda tipo o paskui pačios i snukį gauna taip ir reik žinos karta su kuo miega!