Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 14:59:18 14:59:18

Svečias:
Svečias: Moterie, bene davatka busi??? Atmink - kiekviena prekė turi savo pirkėją Kai kas ir tokia sexulka su nuolaida paimtu

Tai ir bus davatka. Tokios nepistos labai piktos

O pats jau nusunktas, o mama jau žino, kad taip stipriai nupistas esi? Nieko nesako, pritaria? Leidžia eit per bobas?

klondaikas

K

24 įrašai

2013/05/21 15:35:17 15:35:17

Elona:
klondaikas: Elona, o tu nemanai, jog butu pas ji pati paimti ir paklausti, del kokios priezasties jis nenori su tavimi suarteti labiau? Manau, tokiu atveju is karto gautum atsakyma, kuris tau reikalingas ir nereiktu klausineti kitu ir sukti per aplinkui:) As nelabai suprantu, negi taip baisu paimti ir pasikalbeti:) Nuo to tikrai nemirstama:)
O dabar del tavo klausimo apie mano mergina lovoje. Visu pirmiausia, tam, kad as nenoreciau lakstyti per "sekso objektus", mano lovoje turi buti ne gera meiluze, o moteris. O tai jau yra n kartu platesne savoka, nes meiluze yra tik viena is tikros moters visumos sudedamuju daliu, kuri man kaip vyrui yra reikalinga. Ir galiu uztikrinti, jog tas pats yra su visais kitais normaliais vyrais. Cia zinoma reikia pabrezti ir pabraukti zodi "normaliais":D Nes tie, kurie masto pimpalu, o ne galva, i vyru kategorija pagal mane nepakliuva:) Todel as tavo vietoje klausciau ne "kaip turetu elgtis mergina, kad ji butu gera meiluze?", bet "kaip turetu elgtis mergina, kad ji vyrui taptu idomia ir patrauklia moterimi"? Ir cia atsakymas yra labai aiskus bei vienareiksmiskas - idomia ir patrauklia moterimi tampama ne elgesio lovoje, bet savo asmenybes deka. Vat turint salia saves tokia moteri, man niekada nekyla noras lakstyti pas kitas, o ji automatiskai kartu tampa ir geriausia meiluze. Jei problema spresi tik bandydama keisti elgesi lovoje, tu liksi meiluze ir niekada nesudominsi vyro. Jei pradesi elgtis kaip moteris, paskui tave sekios kruvos vyru, is kuriu tikrai galesi issirinkti sau tinkama, kuris tave vertintu ne kaip meilzue, bet kaip moteri ir nelakstytu paskui kitas:) O jeigu vyrui tokios taisykles netinka, tu tiesiog meti ji per borta ieskai toliau. Normalus vyras visada randa savo moteri, o moteris vyra, tai tik laiko klausimas:)
Ar atsakiau i tavo klausima:)? Gal dar kokiu klausimu, cia ziauriai tema tema:D

Aciu tau labai, tikrai pameginai atsakyti i klausima.
Jei vyras eina į kairę, reiskia savo moteryje nemato pilnavertiskai idomios ir patrauklios moters daliu? Tai kodel jos nepalieka, nors miega su kitom? Kodel ateina pas kitas, jei turi savo idomybe? Ar ateina pas tas, kuriomis slykstisi, ar pas tas, kurios siek tiek patinka? Klausimas vertas tukstancio
Klausiu, kokia cia esanciu vyru manymu yra gera meiluze? Atsakyma gavau toki - idomi asmenybe Esą svarbu ne tai, kur ji liecia ir ka daro, bet kaip elgiasi, kaip bendrauja, gundo. Ar teisingai supratau? O nesvankybes lovoje isvis nejaudina? Yra buve mano patirtyje, kai mano buves vaikinas man tikrai patiko, bet lovoje jis kazkaip nesugebedavo elgtis vyriskai, trukdavo iniciatyvos, dominavimo ir kazkaip per laika mano jausmai jam atsalo. Nebuvo blogai, bet nebuvo ir super, taip per vduri. Jis buvo per daug gerietis:) Man butu patike, jei butu pasakes *****
Sutikau kita. Lovoj man su situo daug geriau nei kad buvo su tuo, kuris i mane ziurejo kaip i asmenybe, su kuriuo siejo draugyste. Ne viska lemia idomumas ir pagarba. Davatku spjaudymu nebijau

Zinoma Elona, kad vyras i sona eina tik del to ir del nieko daugiau. Tu pati pagalvok, kam vyrui lakstyti pas kitas, jei jis is savo moters gauna absoliuciai viska, ko jam reikia:)? Jokio kito normalesnio atsakymo i sita klausima as nezinau. Zinoma, velgi reikia pabrezti, jog cia kalbu apie tuos vyrus, kurie masto galva, o ne galvute. Apie pimpagalviu kategorija as nekalbu, cia kaip sakoma duok durniui sautuva, tai ir jis ir i vamzdi prikakos:D Jeigu jis eina pas kitas, reiskia jam kazko truksta ir ta trukuma jis bando kompensuoti. O kam jam palikt savo moteri vardan meiluzes? Jis su meiluze uzpildo ta trukuma, o is savosios gauna visa kita. Ir tai gali testis tol, kol jos abi nesusitiks:D Tiesiog tokia yra vyriska psichologija, kad esamas skyles asmeniniuose santykiuose galima uzkisineti skirtingais kistukais (jeigu neiseina vienu), svarbu, kad jos butu uzkistos:) Va tau ir atsakymas i tukstancio verta klausima:) O kodel taip yra, tai manau neverta gilintis, tiesiog eikia priimti tai kaip fakta ir viskas:) Nes juk galima pvz. bandyti gilintis ir atsakyti i klausima, kodel saule teka rytuose, o ne vakaruose:D? Gali knistis, gaisti tam daugybe laiko, bet klausimas kas is to:)? Tokiu dalyku nepakeisi, tai yra gamtos desnis ir fsio:) SU vyru mastymu ir psichologija yra lygiai tas pats:)
O ten niuansai, kas kam patinka ar nepatinka lovoje, tai yra labai individualus dalykas. Ir telepatiniu budu nuspeti, kas patinka kitam gali buti labai sunku:) Todel ir rekia kalbetis tarpusavyje, tam juk ir yra skirta burna ir ausys:D O jeigu visada tikiesies, kad vyras kazkokiu stebuklingu budu atspes tavo norus, arba tu jo, yra beviltiska ir tai niekur neveda. Taip ir visa gyvenima gali lakstyti nuo vyro prie vyro, nesuprasdama, kodel nieko nesigauna. Ir dar toks pastebejimas - pilnavertiskuose santykiuose su vyrru visu pirmiausia turi sieti nepagarba, draugyste ar dar velniai zino kas, bet tas giluminis rysys, kuris yra vadinamas meile. Jeigu to nera, reiskia vyra ir moteris yra tik draugai, pazystami, meiluziai ar whatever, bet tik ne pora. O seksas su drauge:D? Hmm, ne kazka...

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 16:02:29 16:02:29

Elona:

Jei vyras eina į kairę, reiskia savo moteryje nemato pilnavertiskai idomios ir patrauklios moters daliu? Tai kodel jos nepalieka, nors miega su kitom? Kodel ateina pas kitas, jei turi savo idomybe? Ar ateina pas tas, kuriomis slykstisi, ar pas tas, kurios siek tiek patinka? Klausimas vertas tukstancio

Ateina pas tokias kurveles, kurios tinka pasidulkinimui. Jei visai prasta, tai tinka 1 kartui, o ryte leki neatsisukdamas, jei čiut geresnė - galima su ja 3-5 kartus pasidulkinti. Iš tavo pasakojimo supratau, kad jis į tave kaip į rimtą moterį santykiams tikrai nežiūri ir jokių santykių su tavim kurti nežada. Čia aišku kaip 2 kart 2. Tu matyt jam tinki keliems pasidulkinimams, kol suras savo tikrąją.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 16:06:02 16:06:02

Enzo: Meiluze isivaizduoja, kad zmona - stora, zirzianti, isteriska kodletu kepeja, su kuria sekso nebuvo jau desimt metu, o zmona, kad meiluze - kurva, skirta tik dulkinimui, kuri kaip moteris vyro nedomina, bet cia tik stereotipai, kurias guodziames, gyvenimas ivairus ir daug sudetingesnis.

Mano draugė turi meilužį, vedusį vyrą. Bet ji nežino, kad jo žmona mano bendradarbė. Meilužė aiškina, kaip jis nemiega su žmona jau 4 metai, kokia ji baisi. Čia taip jai jis pripasakojęs:) O ta žmona visai faina, ir miega jie ten, ir visur važinėja su vaikais. Kvailiausia čia meilužė, kuri įsivaizduoja, kad čia dėl jos jis eina iš proto.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 18:45:15 18:45:15

Svečias:
Enzo: Meiluze isivaizduoja, kad zmona - stora, zirzianti, isteriska kodletu kepeja, su kuria sekso nebuvo jau desimt metu, o zmona, kad meiluze - kurva, skirta tik dulkinimui, kuri kaip moteris vyro nedomina, bet cia tik stereotipai, kurias guodziames, gyvenimas ivairus ir daug sudetingesnis.

Mano draugė turi meilužį, vedusį vyrą. Bet ji nežino, kad jo žmona mano bendradarbė. Meilužė aiškina, kaip jis nemiega su žmona jau 4 metai, kokia ji baisi. Čia taip jai jis pripasakojęs:) O ta žmona visai faina, ir miega jie ten, ir visur važinėja su vaikais. Kvailiausia čia meilužė, kuri įsivaizduoja, kad čia dėl jos jis eina iš proto.

Taip, kvailiausia meilužė, vyras nekalčiausias, o žmona - idealas Sudėkim taškus ant i Ir jų santykiai, be jokios abejonės, tobuli, nes visur važinėja su vaikais ir žmona faina

Elona

E

28 įrašai

2013/05/21 18:51:17 18:51:17

Svečias:
Elona:

Ateina pas tokias kurveles, kurios tinka pasidulkinimui. Jei visai prasta, tai tinka 1 kartui, o ryte leki neatsisukdamas, jei čiut geresnė - galima su ja 3-5 kartus pasidulkinti. Iš tavo pasakojimo supratau, kad jis į tave kaip į rimtą moterį santykiams tikrai nežiūri ir jokių santykių su tavim kurti nežada. Čia aišku kaip 2 kart 2. Tu matyt jam tinki keliems pasidulkinimams, kol suras savo tikrąją.

Ačiū, kad paaiškinai

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 19:05:30 19:05:30

Svečias:
Svečias:

Taip, kvailiausia meilužė, vyras nekalčiausias, o žmona - idealas Sudėkim taškus ant i Ir jų santykiai, be jokios abejonės, tobuli, nes visur važinėja su vaikais ir žmona faina

Žmona normali moteris, bet gal neitaria apie jo zygius, nezinau. Vyras, aisku kiaule, bet seimos net nezada palikti, paisdykaus ir gris, tuo galim net neabejoti. O meiluze visai durna, maitina ji per pietus karstu maistu savo saskaita ir galvoja, kad be jos jis numirtu. Ir gaista savo laika vietoj to, kad normalaus ieskotusi. Ai, bet jei tokia durna, tegul maitina, zmona ant ji maisto sutaupys:)

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 19:05:59 19:05:59

Svečias:
Svečias:

Žmona normali moteris, bet gal neitaria apie jo zygius, nezinau. Vyras, aisku kiaule, bet seimos net nezada palikti, paisdykaus ir gris, tuo galim net neabejoti. O meiluze visai durna, maitina ji per pietus karstu maistu savo saskaita ir galvoja, kad be jos jis numirtu. Ir gaista savo laika vietoj to, kad normalaus ieskotusi. Ai, bet jei tokia durna, tegul maitina, zmona ant ji maisto sutaupys:)

Elona

E

28 įrašai

2013/05/21 19:10:47 19:10:47

klondaikas:
Elona:
klondaikas: Zinoma Elona, kad vyras i sona eina tik del to ir del nieko daugiau. Tu pati pagalvok, kam vyrui lakstyti pas kitas, jei jis is savo moters gauna absoliuciai viska, ko jam reikia:)? Jokio kito normalesnio atsakymo i sita klausima as nezinau. Zinoma, velgi reikia pabrezti, jog cia kalbu apie tuos vyrus, kurie masto galva, o ne galvute. Apie pimpagalviu kategorija as nekalbu, cia kaip sakoma duok durniui sautuva, tai ir jis ir i vamzdi prikakos:D Jeigu jis eina pas kitas, reiskia jam kazko truksta ir ta trukuma jis bando kompensuoti. O kam jam palikt savo moteri vardan meiluzes? Jis su meiluze uzpildo ta trukuma, o is savosios gauna visa kita. Ir tai gali testis tol, kol jos abi nesusitiks:D Tiesiog tokia yra vyriska psichologija, kad esamas skyles asmeniniuose santykiuose galima uzkisineti skirtingais kistukais (jeigu neiseina vienu), svarbu, kad jos butu uzkistos:) Va tau ir atsakymas i tukstancio verta klausima:) O kodel taip yra, tai manau neverta gilintis, tiesiog eikia priimti tai kaip fakta ir viskas:) Nes juk galima pvz. bandyti gilintis ir atsakyti i klausima, kodel saule teka rytuose, o ne vakaruose:D? Gali knistis, gaisti tam daugybe laiko, bet klausimas kas is to:)? Tokiu dalyku nepakeisi, tai yra gamtos desnis ir fsio:) SU vyru mastymu ir psichologija yra lygiai tas pats:)
O ten niuansai, kas kam patinka ar nepatinka lovoje, tai yra labai individualus dalykas. Ir telepatiniu budu nuspeti, kas patinka kitam gali buti labai sunku:) Todel ir rekia kalbetis tarpusavyje, tam juk ir yra skirta burna ir ausys:D O jeigu visada tikiesies, kad vyras kazkokiu stebuklingu budu atspes tavo norus, arba tu jo, yra beviltiska ir tai niekur neveda. Taip ir visa gyvenima gali lakstyti nuo vyro prie vyro, nesuprasdama, kodel nieko nesigauna. Ir dar toks pastebejimas - pilnavertiskuose santykiuose su vyrru visu pirmiausia turi sieti nepagarba, draugyste ar dar velniai zino kas, bet tas giluminis rysys, kuris yra vadinamas meile. Jeigu to nera, reiskia vyra ir moteris yra tik draugai, pazystami, meiluziai ar whatever, bet tik ne pora. O seksas su drauge:D? Hmm, ne kazka...

Nesakau, kad jam nepakartojama savo moteri reikia palikti del kokios k pasipisimui .Reikia susirasti trečia, kuri užkiš visas skyles. Logiška? Tai vadinama meile Man baisu užpulti ant dvigubus santykius palaikančio žmogaus. Visai nesvarbu, ar būsiu ta tikroji, kuri skaniai kepa kodletus, bet kuriai per maža aistros, ar ta "k", ne moteris Tiesiog nenoriu to. Noriu normaliu santykiu, gyvent dviese, ne trise. O jei tokia vyru psichologija, tai iseitu, kad tu normaliu santykiu nebuna Stengsiuos but optimiste

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/21 19:13:26 19:13:26

Svečias: [

Nebuciau Jusu vietoj optimiste. Aisku, kad gris, bet po to dar viena meiluze susiras. Santykiu sekme priklauso ne tik nuo to, grizta jis pas ja ar ne, vaziuoja jie kur su vaikais ar ne. I ta sekmes ieina daugybe aspektu, o jus taip keistai sprendziate... Negerai, kai isiterpia trecias zmogus, nes tai tiesiog jauciasi, trukdo poros artumui, rimtam rysiui (kalbua ne apie bendru kodletu kepimo lygi, o apie giluminio rysio isirima).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume