Viena nuo žemiausios pakopos neatsiplešia, kiti jau eilėje laukia. Vyrai, gėda jus skaityti. Verti vieni kitų.

ieva
2013/05/20 19:02:50 19:02:50
Viena nuo žemiausios pakopos neatsiplešia, kiti jau eilėje laukia. Vyrai, gėda jus skaityti. Verti vieni kitų.
ieva
2013/05/20 19:36:55 19:36:55
Moterie, bene davatka busi??? Atmink - kiekviena prekė turi savo pirkėją Kai kas ir tokia sexulka su nuolaida paimtu
Elona
2013/05/21 09:05:16 09:05:16
Ačiū tau, Klounadai, už išsamų, nuoširdų atsakymą Tu nesupratai pirmos vietos, bet atsakant į mano klausimą jos ir nereikia. Mes pažįstami jau seniai, tik tuos "kelis susitikimus" paskaičiavau kaip mūsų pasimylėjimus. Esu ir iš jo girdėjusi žodžių apie jausmus man, bet čia jau kita tema, į kurią nenorėčiau gilintis. Nežinau, kodėl jis vengia manęs ir nori tik tokių santykių. Kas liečia susidomėjimą, tai ir taip aišku, kad nemiegam su tais, kurie mūsų visiškai nedomina nei kaip objektai, nei kaip ne objektai (nekalbu apie dvidešimtmečius berniukus).
Tada paklausiu kitaip: kokia lovoje turėtų būti tavo mergina (jei šitas žodis tau labiau patinka), kad ji būtų gera meilužė ir tau nesinorėtų lakstyti per "sekso objektus"?
ieva
2013/05/21 10:25:05 10:25:05
Tai ir bus davatka. Tokios nepistos labai piktos
Kloinaidui
2013/05/21 10:34:51 10:34:51
Man pačiai buvo keista, kai toks vaikinas/vyras po susitikinėjimų kartą per mėnesį kokius tris metus (neįpareigojančių santykių) neatstoja ir toliau, vis rašinėja, skambinėja, o kai pasakiau jam, kad nebenoriu tokio bendravimo, kad iš jo išaugo, pradėjo siūlyt visur kartu važiuot, leist laiką ir kone nori draugaut. Aš jam pasakiau gražia forma, kad manęs tai nebedomina, nes tiesa, kad tokie santykiai niekur neveda, jie atsibosta... Bet vis vis tiek nori? Kaip tai suprasti? Buvo laikas, kai aš norėjau, bet nenorėjo jis, dabar atvirkščiai. kaip tai iš vyro pusės pakomentuotum, jei sakai, kad seksas negali suartinti? O gal jis nieko kito neranda, todėl taip? Bet neatrodo toks beviltiškas.
klondaikas
2013/05/21 10:37:08 10:37:08
Elona, o tu nemanai, jog butu pas ji pati paimti ir paklausti, del kokios priezasties jis nenori su tavimi suarteti labiau? Manau, tokiu atveju is karto gautum atsakyma, kuris tau reikalingas ir nereiktu klausineti kitu ir sukti per aplinkui:) As nelabai suprantu, negi taip baisu paimti ir pasikalbeti:) Nuo to tikrai nemirstama:)
O dabar del tavo klausimo apie mano mergina lovoje. Visu pirmiausia, tam, kad as nenoreciau lakstyti per "sekso objektus", mano lovoje turi buti ne gera meiluze, o moteris. O tai jau yra n kartu platesne savoka, nes meiluze yra tik viena is tikros moters visumos sudedamuju daliu, kuri man kaip vyrui yra reikalinga. Ir galiu uztikrinti, jog tas pats yra su visais kitais normaliais vyrais. Cia zinoma reikia pabrezti ir pabraukti zodi "normaliais":D Nes tie, kurie masto pimpalu, o ne galva, i vyru kategorija pagal mane nepakliuva:) Todel as tavo vietoje klausciau ne "kaip turetu elgtis mergina, kad ji butu gera meiluze?", bet "kaip turetu elgtis mergina, kad ji vyrui taptu idomia ir patrauklia moterimi"? Ir cia atsakymas yra labai aiskus bei vienareiksmiskas - idomia ir patrauklia moterimi tampama ne elgesio lovoje, bet savo asmenybes deka. Vat turint salia saves tokia moteri, man niekada nekyla noras lakstyti pas kitas, o ji automatiskai kartu tampa ir geriausia meiluze. Jei problema spresi tik bandydama keisti elgesi lovoje, tu liksi meiluze ir niekada nesudominsi vyro. Jei pradesi elgtis kaip moteris, paskui tave sekios kruvos vyru, is kuriu tikrai galesi issirinkti sau tinkama, kuris tave vertintu ne kaip meilzue, bet kaip moteri ir nelakstytu paskui kitas:) O jeigu vyrui tokios taisykles netinka, tu tiesiog meti ji per borta ieskai toliau. Normalus vyras visada randa savo moteri, o moteris vyra, tai tik laiko klausimas:)
Ar atsakiau i tavo klausima:)? Gal dar kokiu klausimu, cia ziauriai tema tema:D
Elona
2013/05/21 14:36:16 14:36:16
[quote="klondaikas"]Elona, o tu nemanai, jog butu pas ji pati paimti ir paklausti, del kokios priezasties jis nenori su tavimi suarteti labiau? Manau, tokiu atveju is karto gautum atsakyma, kuris tau reikalingas ir nereiktu klausineti kitu ir sukti per aplinkui:) As nelabai suprantu, negi taip baisu paimti ir pasikalbeti:) Nuo to tikrai nemirstama:)
O dabar del tavo klausimo apie mano mergina lovoje. Visu pirmiausia, tam, kad as nenoreciau lakstyti per "sekso objektus", mano lovoje turi buti ne gera meiluze, o moteris. O tai jau yra n kartu platesne savoka, nes meiluze yra tik viena is tikros moters visumos sudedamuju daliu, kuri man kaip vyrui yra reikalinga. Ir galiu uztikrinti, jog tas pats yra su visais kitais normaliais vyrais. Cia zinoma reikia pabrezti ir pabraukti zodi "normaliais":D Nes tie, kurie masto pimpalu, o ne galva, i vyru kategorija pagal mane nepakliuva:) Todel as tavo vietoje klausciau ne "kaip turetu elgtis mergina, kad ji butu gera meiluze?", bet "kaip turetu elgtis mergina, kad ji vyrui taptu idomia ir patrauklia moterimi"? Ir cia atsakymas yra labai aiskus bei vienareiksmiskas - idomia ir patrauklia moterimi tampama ne elgesio lovoje, bet savo asmenybes deka. Vat turint salia saves tokia moteri, man niekada nekyla noras lakstyti pas kitas, o ji automatiskai kartu tampa ir geriausia meiluze. Jei problema spresi tik bandydama keisti elgesi lovoje, tu liksi meiluze ir niekada nesudominsi vyro. Jei pradesi elgtis kaip moteris, paskui tave sekios kruvos vyru, is kuriu tikrai galesi issirinkti sau tinkama, kuris tave vertintu ne kaip meilzue, bet kaip moteri ir nelakstytu paskui kitas:) O jeigu vyrui tokios taisykles netinka, tu tiesiog meti ji per borta ieskai toliau. Normalus vyras visada randa savo moteri, o moteris vyra, tai tik laiko klausimas:)
Ar atsakiau i tavo klausima:)? Gal dar kokiu klausimu, cia ziauriai tema tema:D
Aciu tau labai, tikrai pameginai atsakyti i klausima.
Jei vyras eina į kairę, reiskia savo moteryje nemato pilnavertiskai idomios ir patrauklios moters daliu? Tai kodel jos nepalieka, nors miega su kitom? Kodel ateina pas kitas, jei turi savo idomybe? Ar ateina pas tas, kuriomis slykstisi, ar pas tas, kurios siek tiek patinka? Klausimas vertas tukstancio
Klausiu, kokia cia esanciu vyru manymu yra gera meiluze? Atsakyma gavau toki - idomi asmenybe Esą svarbu ne tai, kur ji liecia ir ka daro, bet kaip elgiasi, kaip bendrauja, gundo. Ar teisingai supratau? O nesvankybes lovoje isvis nejaudina? Yra buve mano patirtyje, kai mano buves vaikinas man tikrai patiko, bet lovoje jis kazkaip nesugebedavo elgtis vyriskai, trukdavo iniciatyvos, dominavimo ir kazkaip per laika mano jausmai jam atsalo. Nebuvo blogai, bet nebuvo ir super, taip per vduri. Jis buvo per daug gerietis:) Man butu patike, jei butu pasakes *****
Sutikau kita. Lovoj man su situo daug geriau nei kad buvo su tuo, kuris i mane ziurejo kaip i asmenybe, su kuriuo siejo draugyste. Ne viska lemia idomumas ir pagarba. Davatku spjaudymu nebijau
ieva
2013/05/21 14:41:36 14:41:36
Suprantu, ka norejai pasakyt, bet, matai, idomi moteris labai abstrakti savoka . Zinau pavyzdi, kad meiluze gebejo buti idomia moterimi, del kurios vyras paliko net seima, o kai ji nutare ji palikt, megino sokti nuo tilto. Nesakau, kad pritariu tokiems poelgiams - ji buvo barakuda. Bet vat kaip taip vyra suviliot, kai esi meiluze pofik - cia jau menas, kurio as nemoku
Enzo
2013/05/21 14:48:42 14:48:42
Meiluze isivaizduoja, kad zmona - stora, zirzianti, isteriska kodletu kepeja, su kuria sekso nebuvo jau desimt metu, o zmona, kad meiluze - kurva, skirta tik dulkinimui, kuri kaip moteris vyro nedomina, bet cia tik stereotipai, kurias guodziames, gyvenimas ivairus ir daug sudetingesnis.
Enzo
2013/05/21 14:49:01 14:49:01
Meiluze isivaizduoja, kad zmona - stora, zirzianti, isteriska kodletu kepeja, su kuria sekso nebuvo jau desimt metu, o zmona, kad meiluze - kurva, skirta tik dulkinimui, kuri kaip moteris vyro nedomina, bet cia tik stereotipai, kurias guodziames, gyvenimas ivairus ir daug sudetingesnis.