J8s ponas ar ponia? Kiek metuku?

aš
2013/05/14 11:30:15 11:30:15
J8s ponas ar ponia? Kiek metuku?
Sinkevic_
2013/05/14 14:07:32 14:07:32
Ne, čia, matyt, tik jauniems taip idealistiškai viskas atrodo. dvasinis ryšys svarbu, bet jei nėra seksualinio pasitenkinimo jis labai skaudžiai gali pavesti. ir atvirkščiai - kai esi seksualiai patenkintas, imi ir laimingas, ir geidžiamas, ir reikalingas jaustis. buni patenkintas. nesakau, kad tik tai arba tik tai, bet šitų dalykų negalima atskirst. vien dvasiniu ryšiu tik bažnyčioj gyvas būsi.
Be saibu
2013/05/14 15:33:31 15:33:31
Paskutiniu metu tiek daug kalbama apie dvasinius rysius ir sito branda.
Sitai mane stebina. Persigalvojau, nestebina.
Ir matai paraleles sudejo seksas ir dvasia.
Tai kitaip sakant palyginimui skaldyti malkas ir gyvybe. Jauti skirtuma?
Teisingiau butu bent wiki paskaitineti, kas yra toji dvasia?! Ir veliau koks rysys imanomas toje Dvasioje?! Bet cia mielasai be Sventosios Dvasios nei krust. Net ir Baznycioje.
ieva
2013/05/14 15:49:13 15:49:13
Keistoka. Šitiek prirašyta, o atsakymą į temos klausimą tik vienoj žinutėj galima įžvelgt. Vyrai, kur jūs????
ieva
2013/05/14 15:51:33 15:51:33
Ponas. Ir ką?
niferis
2013/05/15 19:54:36 19:54:36
Sancu yra. Jei pasitaikys taip, jog meiluze patiks ir kaip zmogus, gal tai peraugs ir i rimtus santykius.Esme manau ne tai ar tu esi meiluze ar bendradarbe, jei bus gera su tavimi ne vien lovoje , tai gali tai peraugti i kazka daugiau. Vien per seksa vyro [u:1aelx16r]ilgam[/u:1aelx16r] neuzlaikysi nors ir stebuklus lovoje isdarinesi.
Bet i pazinti prasidejusia nuo sekso tai atsargiau ziureciau. Mano atveju,tai tuo metu nenorejau visiskai jokiu prisirisimu, jokiu meiliu. Jos nepatenkindavo jos vyras ir susibegome i kruva. Is pradziu buvo labai gerai toks bendravimas, bet veliau pradejo slegti tas paprasciausias pasidulkinimas. Ziurint su kuom, kokia situacija, bet i tokius santykius nebelabai noreciau isivelti. Dabar esu vienas ir nepuolu stacia galva ieskotis rimtu ar nerimtu santykiu.
Elona
2013/05/16 10:22:56 10:22:56
Tai jei taip, gal malonėtumėte atsakyti į temos klausimą?
klondaikas
2013/05/20 15:53:50 15:53:50
Elona, tavo problemos formuluote ir priejimas prie jos yra gan keistas. Visu pirma, tai visiskai nesupratau tos vietos, kur rasai jog tai yra "meiluzis, kuri labai myliu", nors po to labai aiskiai pasakai, jog susitike tebuvote kelis kartus:) Man is karto kilo toks klausimas - kaip imanoma myleti zmogu, su kuriuo buvai susimaciusi vos keleta kartu? Sitos vietos visiskai nesupratau:) Arba tas issireiskimas turi tureti kazkokia visai kita netiesiogine prasme, kurios as nesupratau:)
O atsakant i tavo klausima, kaaip elgtis lovoje, kad jis noretu su tavimi daznikau matytis, tai atsakymas yra labai aiskus ir trumpas - gali elgtis kaip tik nori, tu tikrai jam nesuzadinsi noro su tavimi dazniau matytis. Arba tas noras bus labai trumpam laikui. Man susidaro toks ispudis (pataisyk, jei esu neteisus) jog tu nori per lova sudominti vyra, jog jis i tave pradetu ziureti ne kaip i meiluze, bet kaip i moteri. Kadangi tau anksciau (kaip pati sakei) niekaip nepavykdavo uzmegzti ilgalaikio rysio su vyrais, tai tikriausiai del to bandai eiti tokiu keliu. Beet zinok, as tau kaip vyras galiu pasakyti ir net lazintis is kiek nori, jog sitas kelias yra visiskai neteisingas:) Jeigu tu vyrui busi tik meiluze ir sekso objektas (o taip darydama tik tokia ir liksi), tai tu niekada nepriversi jo noreti taves labiau tiek lovoje,tiek uz jos ribu. Jis atejo, pasidulkino ir isejo, o toliau tu jam esi visiskai neidomi. Ir jeigu jam ta daryti su tavim norisi tarkim 3 kartus per savaite, tai lovoje tu gali buti blogiete, geriete, rami, laukine ar dar velniai zino kas, jam bus visiskai pofik. Arba bus trumpas susidomejimas kol vel atsibosi. Kol galiausiai jis uzsoks ant kito sekso masalo ir pasakys tau viso gero:) Kitaip tariant, jeigu tu bandysi zaisti zaidima pagal tokias taisykles, tai busi jam tik zaisliukas. O kas buna, kai zaisliukai pabosta, manau pati labai puikiai supranti:) O ar tu nori buti zaisliuku, ar kazkuo daugiau, tai manau cia jau tavo moteriskos savigarbos ir poziurio reikalas:)
ieva
2013/05/20 17:51:16 17:51:16
Tai kad cia aiskiau negu aisku, kad ta Elona yra gryniausia keksyte be smegeneliu. Bet gal ir gerai, reikia ir tokiu vyrams pasismaginti. Speju, kad ir duoda nachaliavai. Mazule, kai neturesi ka veikti, paskambink, jei busiu laisvas, galesi paciulpti
ieva
2013/05/20 17:54:21 17:54:21
as sekantis eileje