Va, pagaliau panasu, kad Elonai viskas aisku:) Prabliema isspresta ivairiausiais kampais ir net sakyciau pakampiais:D
klondaikas
2013/05/21 19:14:03 19:14:03
Va, pagaliau panasu, kad Elonai viskas aisku:) Prabliema isspresta ivairiausiais kampais ir net sakyciau pakampiais:D
ieva
2013/05/21 19:20:19 19:20:19
Galiu, ponia Elona, jus nuliudinti, kad jau is karto aisku, kad jus jokiam vyrui nebusite ta tikroji ir vienintelė. Faktas kaip blynas. Su jusu mastymu, intelektu ir primityvumu... Sorry...
Elona
2013/05/21 19:27:04 19:27:04
Galiu jus nuliudinti, ponia, nes mano intelektas yra daug aukštesnis už jūsų. Jūs paprasčiausiai nemąstote, tik atkartojate nuo vaikystės jums bobučių sektas pasakas apie tai, kaip reikia gyventi ir mastyti, kokiomis taisyklemis vadovautis. Jus nesugebate mastyti savarankiskai Ir jei butumet sukuri laiminga seima, cia TIKRAI nesedetumete. Tai rodo, kad esat menka patareja.
klondaikas
2013/05/21 19:31:20 19:31:20
Hmm Elona, tu kaip matau neteisingai supratai, ka as turejau omenyje savo paskutiniame pasisakyme:) Tavo klausimas buvo, kodel vyrai iesko ir eina pas meiluzes:) Tai vat atsakymas su skyliu uzkisimu ir buvo paaiskinimas, kodel:) O su tikra meile skyles neturi nieko bendro, nes kaip jau sakiau, joks normalus vyras niekada neieskos kitu, jeigu tures visiskai pilnavertiskus ir laimingus santykius su savo moterimi. Taigi Elona, tu supynei 2 skirtingus dalykus. Ir santykiu, paremtu tikra meiles bei istikimybe, tikrai buna.
Kad tau reikia normaliu santykiu, tai man jau buvo visiskai aisku nuo to momento, kai tik perskaiciau tavo problema. Taciau eidama "geros meiluzes" keliu, tu tokiu santykiu tikrai niekada nesukursi. Bent jau mano nuomone:) Tam teikalingas visiskai kitoks priejimas prie vyro, apie kuri as jau kalbejau.
ieva
2013/05/21 19:48:11 19:48:11
Sita moterelei su stoties mergeles intelektu to niekaip nesuprasti Kad ir kiek vyrai visais kampais beaiskintu. buka yra buka
ieva
2013/05/21 20:03:25 20:03:25
Dekoju, klondaikai, uz man skirta demesi Siek tiek ne taip supratai ir mane. I siuos santykius nejau su tikslu, kad kazka prisirist. Tiesiog pavargau nuo labai ilgos vienatves ir pasirinkimas buvo toks, ar buti meiluze, ar neturet nieko. Pasirinkau antra varianta ir del to visai nesigailiu, esu labai laiminga Gaila praleistu ilgu metu, kai buvau isdidi ir nepasirasydavau ant tokiu santykiu Kol nera nieko normalaus, gerai ir tai, man tai suteikia geru emociju, padeda pakelti vienatve Tik va beda, kad man su tuo zmogum tikrai labai gerai ir, kadangi jauciu, kad esu tik meiluze, bijau, kad tai gali labai greitai nutrukt, o as noreciau sita rysi pratest, bent jau tol, kol kazka susirasiu. Todel klausimas ir buvo apie tai, kaip padaryti, kad tas rysys nenutruktu ir - geriausiu atveju - butu daznesnis. Tiesioginio atsakymo i savo klausima negavau Bet gal jo niekas ir nezino. O kad neturiu santykiu nereiskia, kad niekam nepatinku - reiskia, kad pati nematau tinkamo kandidato ir stipriai patinkancio zmogaus:), ypac is sios svetaines... O dabar lekiu i krumus, kol davatkos ir davatkinai neuzsipuole su moraliniais pamokymais apie gyvenimo prasme
klondaikas
2013/05/21 20:28:18 20:28:18
Elona, prasom zu demesi, man nesunku:) Tai vat ka as ir noriu pasakyt, kad budama tik meiluze, tu visiskai negali itakoti to rysio pratesimo. Ta galima padaryti tik bunant vyro moterimi. Tiesa sakant, cia net jokio rysio nera, nes meiluze vyrui yra tik momentinis poreikis, kuris gali testis kazkoki kieki kartu, bet anksciau ar veliau vistiek garantuotai nutruks. Pazaidei, atsibodo ir numetei. Ir jeigu dabar tu esi pasirinkusi butent toki santykiu varianta, tai tiesiog privalai ir susitaikyti su tuo, jog jie gali nutrukti bet kuria akimirka. Zinoma, tu gali pabandyti tapti jam idomesniu zaisliuku, jeigu manai, jog tame yra prasmes. Tada tiesiog tiesiai sviesiai paklausk jo, ar gali ka nors lovoje padaryti, jog taip ivyktu. Elementaru ir paprasta:)
O poziuris "geriau buti kieno nors meiluze, nei netureti nieko" man nelabai suprantamas:) Kiekvienas zmogus (tiek moteris, tiek vyras) gali tureti tokius santykius, kokiu jam reikia. Tai yra tik asmeninio apsisprendimo, poziurio ir nuostatu klausimas. Tiek savo atzvilgiu, tiek to zmogaus atzvilgiu, kuri is tikuju noretum salia saves tureti.
ieva
2013/05/21 20:29:51 20:29:51
Surantu, viską labai gerai, Svetlana. Ačiū už apšvietimą, bet šį kartą klausimas buvo būtent apie seksą (o ne apie jo vietą žmogaus egzistencijoje). Tiesiog noriu, kad vyras stipriai trokštų manęs ir noriu prisiimti už tai atsakomybę. Esu patirtyje turėjus santykius, kai dvasinis ryšys buvo stiprus, o seksas šiaip sau... Be to, KLAUSIMAS BUVO VYRAMS, O NE MOTERIMS.[/quote]
Yra ir man taip buve. Bet tada reikia kalbetis, po to supratau, kad meiles truko...
Elona
2013/05/21 20:35:36 20:35:36
Tikrai negaliu but su zmogum, kuris manes netraukia kaip vyras, man nepatinka Esu daug atstumusi, bet gi nepriversiu saves jiems kazka jaust.
Elona
2013/05/21 20:43:24 20:43:24
Kaip tai pakomentuotum? Nedaug, bet yra vyru, kurie pasirenka meiluzes. Kodel? Apskritai klausiu. Paprastai tai buna meiluzes, kurioms tie vyrai vienodai piesia