[quote:35yqtaom]Ar nori pasakyti, kad vietoj to, jok nakti su miela partnere bendrautum, seksu uzsiimtum sedi nosi i kompa ikises? [/quote:35yqtaom]
Seksu užsiiminėtum. Iškart seksas. Neįsižeiskit, bet ar tamstą taip spaudžia? Ar jūs įsivaizduojat, kad ilgalaikiuose santykiuose kiekvieną laisvą akimirką reikia mylėtis? Baikit juokus su tokiom keistom išvadom. Didžiąją dalį laiko praleidžiu skaitydamas, rašydamas arba mokydamąsis. Kartais taip nutinka, kad net išmušam iš režimo. Mergina miega naktį, o aš dieną, vėliau vėl grįžtam. Bendras gyvenimas tai nėra nuolatiniai aistros priepuoliai. Greičiau tarpusavo pagarba ir taip toliau. Atvirai pasakius esu nustebęs žmonių mintimis čia, todėl po šito komentaro iškart išsiregistruosiu. Ir pasakysiu dėl ko. Nors čia kažkas mėgina aprengti save dorybingumo rūbais, tačiau jei geriau įsižiūrėsi, tai visų dėmesys koncentruotas į seksą. Seksas seksas seksas. Tai nėra normalu. Žmogui, kuris gyvena pilnavertį gyvenimą, seksas toli gražu, manau, nėra toks svarbus. Ir pasakysiu kodėl. Aš turiu daug pomėgių, interesų ir darbų. Šiaip tai palinkėsiu Jums visiems sėkmės ir atsipalaiduoti šiek tiek. Nepriklausomai nuo to, ką žmonės sako, aistra sukyla visiems (ir tikrai ne tik žiūrint į partnerį). Tai normalu. Išdavystė - atskira tema.
O atsakant į tamstos klausimą. Taip. Neretai iškeičiu seksą į gerą knygą ar įdomų filmą. Mat mylėtis šiaip jau reikia ne tada, kai "turi galimybę", o tada, kai nori. Kartais tai būna septynis kartus per dieną, kartais tai būna kartą per septynias dienas. Visaip pasitaiko. Bet manau, jog į viską žiūrėti sausai per sekso prizmę yra paprasčiausiai nesveika. Mūsų vartotojiškos visuomenės pasėkmė. Sėkmės gyvenime! Aš su Jumis atsisveikinu:)
Tamsta, tiek prirasei, bet akivaizdu, kad paciam bendravimas su partnere yra vien seksas. Bendrauti, BENDRAUTI SU PARTNERE reikia, o ne internete.
Jei Tamstai dar neaisku, [url:35yqtaom]http://lt.wikipedia.org/wiki/Bendravimas[/url:35yqtaom]