Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 07:02:44 07:02:44

[quote:35yqtaom]Ar nori pasakyti, kad vietoj to, jok nakti su miela partnere bendrautum, seksu uzsiimtum sedi nosi i kompa ikises? [/quote:35yqtaom]

Amantium:
Seksu užsiiminėtum. Iškart seksas. Neįsižeiskit, bet ar tamstą taip spaudžia? Ar jūs įsivaizduojat, kad ilgalaikiuose santykiuose kiekvieną laisvą akimirką reikia mylėtis? Baikit juokus su tokiom keistom išvadom. Didžiąją dalį laiko praleidžiu skaitydamas, rašydamas arba mokydamąsis. Kartais taip nutinka, kad net išmušam iš režimo. Mergina miega naktį, o aš dieną, vėliau vėl grįžtam. Bendras gyvenimas tai nėra nuolatiniai aistros priepuoliai. Greičiau tarpusavo pagarba ir taip toliau. Atvirai pasakius esu nustebęs žmonių mintimis čia, todėl po šito komentaro iškart išsiregistruosiu. Ir pasakysiu dėl ko. Nors čia kažkas mėgina aprengti save dorybingumo rūbais, tačiau jei geriau įsižiūrėsi, tai visų dėmesys koncentruotas į seksą. Seksas seksas seksas. Tai nėra normalu. Žmogui, kuris gyvena pilnavertį gyvenimą, seksas toli gražu, manau, nėra toks svarbus. Ir pasakysiu kodėl. Aš turiu daug pomėgių, interesų ir darbų. Šiaip tai palinkėsiu Jums visiems sėkmės ir atsipalaiduoti šiek tiek. Nepriklausomai nuo to, ką žmonės sako, aistra sukyla visiems (ir tikrai ne tik žiūrint į partnerį). Tai normalu. Išdavystė - atskira tema.

O atsakant į tamstos klausimą. Taip. Neretai iškeičiu seksą į gerą knygą ar įdomų filmą. Mat mylėtis šiaip jau reikia ne tada, kai "turi galimybę", o tada, kai nori. Kartais tai būna septynis kartus per dieną, kartais tai būna kartą per septynias dienas. Visaip pasitaiko. Bet manau, jog į viską žiūrėti sausai per sekso prizmę yra paprasčiausiai nesveika. Mūsų vartotojiškos visuomenės pasėkmė. Sėkmės gyvenime! Aš su Jumis atsisveikinu:)

Tamsta, tiek prirasei, bet akivaizdu, kad paciam bendravimas su partnere yra vien seksas. Bendrauti, BENDRAUTI SU PARTNERE reikia, o ne internete.
Jei Tamstai dar neaisku, [url:35yqtaom]http://lt.wikipedia.org/wiki/Bendravimas[/url:35yqtaom]

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 07:07:46 07:07:46

saule-graza: Nuolat pykstuosi su savo patneriu, nes jis lb kritiskas, vis as negerai ka padarau namu ukyje. Atrodo mylime vienas kita, bet jau pavargau gincytis, sakyti jam kas man nepatinka. Nes jam apskritai sunku itikti, o as net ir nesistengiu, noriu buti savimi. Kaip tycia gatveje mane pakalbino nepazistamas vyras, jis noretu su manim susitikti, bendrauti, kavos isgerti...Na, man kaip tik ta vakara taip buvo bloga su saviskiu, kad pasiemiau is nepazistamojo jo tel. nr, sakiau parasysiu...Saviskiui papasakojau beveik viska, tik jis nezino kad turiu kontakta. Ar labai smerktina jei susitikciau su tuo vyru del dvasinio bendravimo? Man reikia palaikymo, pripazinimo kad esu puiki moteris, nes is kitu ta girdejau ne syki, tik ne is dabartinio. Ir ka darytumete, moterys, tokiu atveju?

Pirmiausia mesk savo dabartini partneri ir kuo greiciau. Akivaizdu, kad jautiesi labai blogai. Ar nori visa gyvenima taip jaustis? Jus kazkuo stipriai vienas kitam netinkat. Kai busi laisva, galesi lengviau atsikvepti ir ieskoti sau tinkamo zmogaus. Visokie dvasiniai palaikytojai- ne iseitis. Tu turi gyventui pilnaverti gyvenima VISADA.
Jums tik atrodo, jok mylit vienas kita, pati rasai "atrodo mylim vienas kita"

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/06/04 07:33:48 07:33:48

Svečias:
saule-graza: Nuolat pykstuosi su savo patneriu, nes jis lb kritiskas, vis as negerai ka padarau namu ukyje. Atrodo mylime vienas kita, bet jau pavargau gincytis, sakyti jam kas man nepatinka. Nes jam apskritai sunku itikti, o as net ir nesistengiu, noriu buti savimi. Kaip tycia gatveje mane pakalbino nepazistamas vyras, jis noretu su manim susitikti, bendrauti, kavos isgerti...Na, man kaip tik ta vakara taip buvo bloga su saviskiu, kad pasiemiau is nepazistamojo jo tel. nr, sakiau parasysiu...Saviskiui papasakojau beveik viska, tik jis nezino kad turiu kontakta. Ar labai smerktina jei susitikciau su tuo vyru del dvasinio bendravimo? Man reikia palaikymo, pripazinimo kad esu puiki moteris, nes is kitu ta girdejau ne syki, tik ne is dabartinio. Ir ka darytumete, moterys, tokiu atveju?

Bet sutik su tuo, kad tavo dabartinis draugas puikus vyras kai nesipykstat. Bent jau man tai atrodo, nes pas mane labai panasu i tavo situacija. Protrukiais buna kad atrodo viskas - tuoj skambinsiu anam, kurio kontaktus taip pat turu... Bet atvestu, praeina pyktis ir mano zmogelis man pats mylimiausias ir geriausias. .. Jega!
Banziau atsakymu ieskot siame forume kas ir kaip, bet eilini karta nusivyliau, nes zmogeliai -es) cia kai kurie (-ios) tik ir ziuri kaip igelt, arba problema supranta visai ne taip, kaip nori pasakyti...
Tai kad tavo siuometinis brangiausias tikrai neabejingas tau bet charakteris jo toks. Nieko nepadarysi, kazkaip reikia laikytis, o ne save siulyt su peruku nepazistamiems vyrams uzmiezscio miskelyje... Tu turi pacia didziausi vertybe - buti savimi ir dar islikti ne kekse.

O kad taip paprasta butu, atsiverti foruma ir randi visus atsakymus : )
Buti savimi... Hm ... Buti savimi ar tai nereiskia buti nupjautu medziu, t.y. Kelmu, kai nebeaugi ir galiausiai pradedi puti. ( CIA konkreciai niekam netaikau, nebent sau garsiai galvoju )

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/04 08:39:47 08:39:47

Manau, kad pačio svarbiausio nepapasakojai. Vyrai nėra ekstrasensai.
o kita vertus nelabai čia yra ką pasakoti. Jei tenkintu komplimentai, tai juos sakyti nėra sunku išmokti.
Sunku atspėti ką Jūs vadinate palaikymu.
Pripažinimo siekti iš artimo nėra teisinga. Manau tai susija su neteisingu auklėjimu. Už dešimtuką liaupsės. Jei nėra liaupsiu kerta per pasitikėjimą savimi. Pripažinimo reik ieškoti savo paties iššūkiuose, įprasminti save.
Tai nėra dvasinis bendravimas. Tai labiau panašu į psichologinių problemų perkėlimą trečiam asmeniui.
Ką reiškia šlovinti žmogų, būtu ne brandi diskusija, bet siekis šitas.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/04 08:41:22 08:41:22

Svečias:
Pirmiausia mesk savo dabartini partneri ir kuo greiciau. Akivaizdu, kad jautiesi labai blogai. Ar nori visa gyvenima taip jaustis? Jus kazkuo stipriai vienas kitam netinkat. Kai busi laisva, galesi lengviau atsikvepti ir ieskoti sau tinkamo zmogaus. Visokie dvasiniai palaikytojai- ne iseitis. Tu turi gyventui pilnaverti gyvenima VISADA.

Briedas visiškas.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/04 08:46:23 08:46:23

Svečias:
Bet sutik su tuo, kad tavo dabartinis draugas puikus vyras kai nesipykstat. Bent jau man tai atrodo, nes pas mane labai panasu i tavo situacija. Protrukiais buna kad atrodo viskas - tuoj skambinsiu anam, kurio kontaktus taip pat turu... Bet atvestu, praeina pyktis ir mano zmogelis man pats mylimiausias ir geriausias. .. Jega!
Banziau atsakymu ieskot siame forume kas ir kaip, bet eilini karta nusivyliau, nes zmogeliai -es) cia kai kurie (-ios) tik ir ziuri kaip igelt, arba problema supranta visai ne taip, kaip nori pasakyti...
Tai kad tavo siuometinis brangiausias tikrai neabejingas tau bet charakteris jo toks. Nieko nepadarysi, kazkaip reikia laikytis, o ne save siulyt su peruku nepazistamiems vyrams uzmiezscio miskelyje... Tu turi pacia didziausi vertybe - buti savimi ir dar islikti ne kekse.

Atsakymo tiesiogine prasme forume nerasi. Todėl, kad tavo atsakymas yra pas tave.
Kad rodosi (nesakau yra čia tokių) kad kažkas kesinasi įgelti, greičiausiai yra todėl, kad atsakymas neskanus.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/04 09:07:06 09:07:06

Svečias:
Ugnele, man rodos Jus kazkaip uzstrigot vienoj vietoj kazkuriam gyvenimo tarpsny ir bandot patarinet kazka, nors pati ar esate isitikinusi savo ''gudrom kalbom''? Ar taip lengva susirasti normalu partneri, kuris butu tiesiog idealus ir priimtu Jus su visais Jusu trukumais? Kad abiem butu gera gyventi niekada nesipykstant tarpusavyje? Tokiu poru gal 1 is 1000000. Tai kad neieskokim idealumo kur jo nera, nes net dvyniai yra skirtingi...

Nemanau, kad Ugnelė užstrigusi.
Nesusibarus būti nerealu. Kad su visais trūkumais realu.
Vienas iš milijono. Ar ne šito vertas?!
O kam reik bet kaip? tada geriau vienam.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/04 13:44:20 13:44:20

be šaibų:
Svečias:

Briedas visiškas.

Į žodi visada telpa visa galybė komentarų. Tiesa sakant ir trumpai, tai neįmanoma.

Yra toks anekdotas.
Jei tau ištisai šviečia saulė, laikas narkotikams pasakyti ne.

Kad siekti pilnaverčio gyvenimo visada, tada taip.
[url:dslbeunj]http://www.balsas.lt/naujiena/601544/moterys-primena-neramia-jura/1[/url:dslbeunj]
O kas yra pinavertis gyvenimas? Puiki buitis? Ne. Prabangus automobilis? Ne.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 13:56:28 13:56:28

ugnelė.:
Susirasti idealų partnerį neįmanoma, nes tokių nebūna. Ir to nereikia, nes būtų visiškai neįdomu gyventi su savo paties kopija.
Bet žmogus šalia turėtų būti toks, kad norėtųsi dėl jo stengtis, galbūt pasiginčyti, gal ir susipykti kartais, bet kad iš to būtų kažkoks rezultatas, gautųsi kažkoks sprendimas. Kam jums tas žmogus, dėl kurio net stengtis nebesinori? Kas tada tokias poras besieja? Seksas? Bendri finansai? Visose porose būna ginčų, nesutarimų, bet kertiniai dalykai turi sieti žmones.
Aš už tai, kad problemas spręsti su savo žmogu, o ne ieškoti nepažįstamo, kuris tau patvirtintų, kokia tu puiki. Ir kaip paskui? Paskui tu sutvirtėjusi nuo tos minties grįžti pas saviškį, kuriam tu ne puiki?

Hm. O jei stengtums dėl savęs, o darytum dėl jo?
"galbūt pasiginčyti, gal ir susipykti kartais, bet kad iš to būtų kažkoks rezultatas, gautųsi kažkoks sprendimas."
Kažin ar kas be šito apseina. Taip atsargiai parašyta atrodytu kas bloga.
"Aš už tai, kad problemas spręsti su savo žmogu,"
o kas kitas geriau žino mūsų ydas jei ne artimas? galbūt toks išganymo sumanymas. Surasti savo ydas ir patiems jas palenkti. Ir tada gal tik vienas kertinis lieka, tai Meilė.

" Paskui tu sutvirtėjusi nuo tos minties grįžti pas saviškį, kuriam tu ne puiki?"
Kai žmogus nesutaria su savimi jis nesutaria su supančia aplinka.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/04 13:59:02 13:59:02

Kasdien vis ką nors sužinodavau apie jo planetą, apie tai, kaip jis išvyko, kaip keliavo. Tatai išaiškėdavo pamažu, samprotaujant apie šį bei tą. Pavyzdžiui, trečią dieną išgirdau, koks nelemtas dalykas yra baobabų kerojimas.

Čia irgi prisidėjo avis, nes mažasis princas staiga, lyg kažkuo rimtai suabejojęs, paklausė:

• Juk tiesa, kad avys nuėda krūmus?

• Taip. Tiesa.

• O, aš labai patenkintas.

Aš nesupratau, kodėl jam taip svarbu, kad avys nuėstų krūmus. Bet mažasis princas pridūrė:

• Tada jos nuėda ir baobabus?

Pasakiau mažajam princui, kad baobabai - ne krūmai, o medžiai, aukštumo sulig bažnyčia, ir kad jeigu jis atsigabentų net visą bandą dramblių, jie nesusidorotų nė su vienu baobabu.

Išgirdęs apie bandą dramblių, mažasis princas nusijuokė:

• Juos tektų sustatyti vieną ant kito.

Tačiau išmintingai pridūrė:

• Baobabai, kol dar neužaugę, būna mažiukai.

• Tiesa! Bet kodėl tu nori, kad tavo avys nuėstų mažiukus baobabus?

Jis man atsakė: "Na, suprask!"- lyg tai būtų buvę savaime aišku. Ir aš turėjau gerai pasukti galvą, kol įminiau šią mįslę.

Iš tikrųjų mažojo princo planetoje, kaip ir visose planetose, buvo gerų žolių ir piktžolių. Vadinasi, iš gerų žolių - geros sėklos, iš blogų žolių - blogos sėklos. Tačiau sėklos - nematomos. Jos miega įgludusios žemėje, ligi kuri nors įsimano pabusti. Tada ji pasirąžo ir droviai išleidžia link saulės žavų nekaltą daigelį. Jeigu tai būna ridikėlio arba rožės daigas, jis gali sau augti kaip tinkamas. Tačiau jei išdygsta piktžolė, reikia jos daigą išrauti tuojau, kai tik gali jį pažinti. O mažojo princo planetoje buvo baisiai netikusių sėklų... baobabo sėklų. Jomis buvo užteršta visa planetos dirva. Na, o baobabu, jeigu per vėlai imsi jį tvarkyti, niekada nenusikratysi. Jie apkeroja visą planetą. Perveria ją kiaurai savo šaknimis. O jei planeta per maža ir baobabų priauga per daug, ji nuo jų suskyla.

"Reikia būti drausmingam,- aiškino man vėliau mažasis princas.- Kai rytą baigi pats ruoštis, turi rūpestingai apruošti planetą. Reikia prisiversti visada išrauti baobabus, kai tik juos gali atskirti nuo rožių, o kol dar visai jaunučiai, jie labai į jas panašūs. Tas darbas labai nuobodus, bet visai lengvas."

Ir kartą jis man patarė pasistengti nupiešti gražų piešinį, kad įkalčiau tai į galvą savo krašto vaikams. "Jeigu jie kada sumanys keliauti,- aiškino jis man,- jiems tat pravers. Kartais nieko blogo, jei darbą atidedi vėlesniam laikui. Bet jei tuoj nesutvarkai baobabų, visada atsitinka nelaimė. Žinojau vieną tokią planetą, kurioje gyveno tinginys. Jis davė išsikeroti trims krūmokšniams.

Baobabai

Pagal mažojo princo paaiškinimus nupiešiau šią planetą. Nemėgstu sakyti pamokslų. Bet juk nedaug kas žino, kaip pavojinga leisti išsikeroti baobabams, ir paklysti asteroide taip rizikinga, kad šį kartą neiškenčiu ir sakau: "Vaikai! Pasisaugokite baobabų!" Norėdamas įspėti savo bičiulius, koks pavojus mums jau seniai gresia, nors nieko apie tai ir nežinome, taip atsidėjęs nupiešiau šitą piešinį. Ši pamoka tikrai bus naudinga. Jūs turbūt paklausite: kodėl šioje knygoje nėra kitų tokių didžiulių piešinių kaip tie baobabai? Atsakymas paprastas: mėginau, bet neišėjo. O kai piešiau baobabus, mane skatino mintis, kad tai svarbu, neatidėliotina.

[url:3diz5zhn]http://prince.night.lt/princas/5.htm[/url:3diz5zhn]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume