Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

saule-graza

S

5 įrašai

2012/06/04 17:52:12 17:52:12

Ugnelė.:
Kam gyventi su žmogum, su kuriuo taip blogai, kad net reikia svetimų žmonių palaikymo? Gal tada reikia susirasti partnerį, su kuriuo galėtum būti savimi ir kuris tau ir pasakytų, kokia tu puiki?
Ar tu norėtum savo partneriui būti tik, tarkim, virėja ir meilužė, o kad savo dvasiniu pasauliu ir išgyvenimais jis dalytųsi su kita moterimi, kuri jį palaikytų ir pripažintų? Ir kaip manai, kiek ilgai tai tęstųsi?

Tas ir yra kad vyksta pasidalinimas savo dvasiniu gyvenimu tarp musu abieju,tik lb daug priestaravimu ir diskusiju, ir gincu. O jie isvargina mus abu.Musu poziuriai lb daznai skiriasi ir nesuprantu ar esminiai tie dalykai ar smulkmenos.Daznai net neprisimenu kita diena del ko gincijomes.

saule-graza

S

5 įrašai

2012/06/04 17:54:52 17:54:52

[quote="Svečias"
Bet sutik su tuo, kad tavo dabartinis draugas puikus vyras kai nesipykstat. Bent jau man tai atrodo, nes pas mane labai panasu i tavo situacija. Protrukiais buna kad atrodo viskas - tuoj skambinsiu anam, kurio kontaktus taip pat turu... Bet atvestu, praeina pyktis ir mano zmogelis man pats mylimiausias ir geriausias. .. Jega!
Banziau atsakymu ieskot siame forume kas ir kaip, bet eilini karta nusivyliau, nes zmogeliai -es) cia kai kurie (-ios) tik ir ziuri kaip igelt, arba problema supranta visai ne taip, kaip nori pasakyti...
Tai kad tavo siuometinis brangiausias tikrai neabejingas tau bet charakteris jo toks. Nieko nepadarysi, kazkaip reikia laikytis, o ne save siulyt su peruku nepazistamiems vyrams uzmiezscio miskelyje... Tu turi pacia didziausi vertybe - buti savimi ir dar islikti ne kekse.[/quote]
Sutinku Tik lb pavargau nuo gincu, noriu pertraukos. Gerai kad dar negyvename kartu. O jei gyventume?...Oi..

saule-graza

S

5 įrašai

2012/06/04 17:59:47 17:59:47

Senas hrienas:
Manau, kad teisingai pasielgei kad papasakojai vyrui apie ta nepazistama, jei ne kvailas , turetu padaryt teisingas isvadas. Bet del to dvasinio bendravimo, gal vis tik nereiketu skubeti...
Zinoma as nepazistu jusu , todel galiu ir klysti, bet is tavo komentaro supratau, kad Abu su savo vyru, vienas kitame ieskote tik savo poreikiu patenkinimo, ir per prievarta tenkinate kito poreikius,is cia ir konfliktai.

Ka reiskia mes ieskome tik savo poreikiu patenkinimo? Susimasciau dabar. Pvz kokius mano poreikius jis tenkina per prievarta? Atrodo ieskome meiles, buvimo kartu, palaikymo, pasidalinimo. Tai irgi juuk poreikiai?Man ypac reikia palaikymo, o is jo vien tik kritika paskutiniu metu, nes jis nori kad viska daryciau to-bu-lai.O as zinau kad to nedarysiu, nes negaliu, paparasciausiai ne-ga-liu.

saule-graza

S

5 įrašai

2012/06/04 18:08:25 18:08:25

be šaibų:
Manau, kad pačio svarbiausio nepapasakojai. Vyrai nėra ekstrasensai.
o kita vertus nelabai čia yra ką pasakoti. Jei tenkintu komplimentai, tai juos sakyti nėra sunku išmokti.
Sunku atspėti ką Jūs vadinate palaikymu.
Pripažinimo siekti iš artimo nėra teisinga. Manau tai susija su neteisingu auklėjimu. Už dešimtuką liaupsės. Jei nėra liaupsiu kerta per pasitikėjimą savimi. Pripažinimo reik ieškoti savo paties iššūkiuose, įprasminti save.
Tai nėra dvasinis bendravimas. Tai labiau panašu į psichologinių problemų perkėlimą trečiam asmeniui.
Ką reiškia šlovinti žmogų, būtu ne brandi diskusija, bet siekis šitas.

Daug kartu sakiau jam, o ir psichologai pastebeta kad nuolatine kritika ir priekaistai zudo santykius. Jei ka blogai darau, reikia svelniai pasakyti, o ne teisejo tonu skaityti nuosprendi ir i prieki teigti kad kita kart bus dar blogiau, dar netobuliau, tuoj sudegs nuo mano veiksmu ir namai ir arklides...ne komplimentu man reikia o nuosirdaus palaikimo ir pripazinimo kad esu jam geriausia arba bent jau gera neziurint i tuos visus trukumus.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 18:38:28 18:38:28

As tau sakau- skirkis! Juk dar negyvenat kartu, o jau blogai jautiesi. Patikek, gyvenant kartu bus zymiai zymiai blogiau. Neziurek, ka tas besaibis rasineja. Padebesinis jis, tik sventa rasta ismano, kur parasyta, kad moteris turi but priklausoma nuo vyro ir su viskuo taikytis. Bet mes visi asmenybes ir turim teise buti savimi, buti gerbiami ir vertinami. Turejau as panasu partneri. net ne visai toki kritiska ir tai neistveriau. Buna tokiu zmoniu, kurie elgiasi despotiskai, negali buti nekritikave, neslopine. Tokie gerai jauciasi, kai kita nusodina, taip jie savo verte kelia. Tokiam labai stiprios partneres reikia, kuri pries toki kritika atsilaikytu ir atkirti duoru. O tave "sues".
Nezinau, kiek jums metu, gal jauni esat, tuomet juo labiau- turi daug sansu sau tinkama zmogu rasti. O jei jau pagyvene esat, tai irgi, negi nori iki gyvenimo galo slopinama buti.
Tokie kritikai per savo despotizma pririsa emociskai partneri. Sunku dabar trumpai paaiskinti, bet taip yra. Todel geriau skirkis kuo greiciau.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 18:52:48 18:52:48

[quote:oq19bgz4]Sutinku Tik lb pavargau nuo gincu, noriu pertraukos. Gerai kad dar negyvename kartu. O jei gyventume?...Oi..[/quote:oq19bgz4]
Daryk pertrauka, nebendrauk, gyvenk savo gyvenima. Pamatysi, ar tikrai jau jis toks reikalingas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 19:22:36 19:22:36

Svečias: [quote:1agxl1w0]Sutinku Tik lb pavargau nuo gincu, noriu pertraukos. Gerai kad dar negyvename kartu. O jei gyventume?...Oi..

Daryk pertrauka, nebendrauk, gyvenk savo gyvenima. Pamatysi, ar tikrai jau jis toks reikalingas.[/quote:1agxl1w0]
Cia gerai tau patare, tikrai daryk pertrauka ir nebendrauk. Tu apmastysi ir jis pamastys.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 20:23:11 20:23:11

saule-graza:
Senas hrienas:
Manau, kad teisingai pasielgei kad papasakojai vyrui apie ta nepazistama, jei ne kvailas , turetu padaryt teisingas isvadas. Bet del to dvasinio bendravimo, gal vis tik nereiketu skubeti...
Zinoma as nepazistu jusu , todel galiu ir klysti, bet is tavo komentaro supratau, kad Abu su savo vyru, vienas kitame ieskote tik savo poreikiu patenkinimo, ir per prievarta tenkinate kito poreikius,is cia ir konfliktai.

Ka reiskia mes ieskome tik savo poreikiu patenkinimo? Susimasciau dabar. Pvz kokius mano poreikius jis tenkina per prievarta? Atrodo ieskome meiles, buvimo kartu, palaikymo, pasidalinimo. Tai irgi juuk poreikiai?Man ypac reikia palaikymo, o is jo vien tik kritika paskutiniu metu, nes jis nori kad viska daryciau to-bu-lai.O as zinau kad to nedarysiu, nes negaliu, paparasciausiai ne-ga-liu.

nu bet tiksliai, jus tik meiluziai ir jis tave taip eda Bek nuo jo kuo toliau, kol dar sveikatos nesusigadinai. Rasi 100 kartu supratingesni vyra, cia pilna tokiu, kurie uz tai, kad duosi pasidulkinti, dar tave dovanom nuo galvos iki koju apipils. O ana pasiusk i visas 4 puses, tegul bruzinasi i siena, jei nemoka su tikra moterim tinkamai elgtis Zinok, niekad nereikia leisti vyrui uzsilipti ant galvos, nes uzgraus negyvai. Garbes zodis Po menesio prisiminsi kaip bloga sapna. arba gali su tuo savo nepazistamuoju kur nors fiti-miti

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 20:34:13 20:34:13

oj oj oj mergaites,dabar kai paskaiciau, tai irgi noreciau zavaus nepazistamojo, pageidautina is Klaipedos krasto, vyresnio, inteligentisko, kad dar pajegtu ta kaip jus sakote FIti miti Gal dar yra koks atliekamas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/04 20:44:54 20:44:54

Paskaicius jusu,tai visos temos susiveda i seksa ir toks vaizdas, kad cia sedi tokia minia isalkusiu smaukaliu ir........

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume