Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/06/05 05:55:19 05:55:19

saule-graza:
Senas hrienas:
Manau, kad teisingai pasielgei kad papasakojai vyrui apie ta nepazistama, jei ne kvailas , turetu padaryt teisingas isvadas. Bet del to dvasinio bendravimo, gal vis tik nereiketu skubeti...
Zinoma as nepazistu jusu , todel galiu ir klysti, bet is tavo komentaro supratau, kad Abu su savo vyru, vienas kitame ieskote tik savo poreikiu patenkinimo, ir per prievarta tenkinate kito poreikius,is cia ir konfliktai.

Ka reiskia mes ieskome tik savo poreikiu patenkinimo? Susimasciau dabar. Pvz kokius mano poreikius jis tenkina per prievarta? Atrodo ieskome meiles, buvimo kartu, palaikymo, pasidalinimo. Tai irgi juuk poreikiai?Man ypac reikia palaikymo, o is jo vien tik kritika paskutiniu metu, nes jis nori kad viska daryciau to-bu-lai.O as zinau kad to nedarysiu, nes negaliu, paparasciausiai ne-ga-liu.

Pati turetum žinoti kokius poreikius, aš nežinau, gal iš tikro viskas kitaip. O tobulai niekas nieko nedaro, nebent robotai. Bet tai kas padaryta su meile, savaime yra tobula.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/05 08:57:59 08:57:59

Svečias: Neziurek, ka tas besaibis rasineja. Padebesinis jis, tik sventa rasta ismano, kur parasyta, kad moteris turi but priklausoma nuo vyro ir su viskuo taikytis. Bet mes visi asmenybes ir turim teise buti savimi, buti gerbiami ir vertinami. Turejau as panasu partneri. net ne visai toki kritiska ir tai neistveriau.

Besaibis atvirksciai kai ne kurie sveciai nieko nepatarinejo. Ir saskaitu su savo praeitimi nesuvesdinejo.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/05 09:01:18 09:01:18

saule-graza:
Daug kartu sakiau jam, o ir psichologai pastebeta kad nuolatine kritika ir priekaistai zudo santykius. Jei ka blogai darau, reikia svelniai pasakyti, o ne teisejo tonu skaityti nuosprendi ir i prieki teigti kad kita kart bus dar blogiau, dar netobuliau, tuoj sudegs nuo mano veiksmu ir namai ir arklides...ne komplimentu man reikia o nuosirdaus palaikimo ir pripazinimo kad esu jam geriausia arba bent jau gera neziurint i tuos visus trukumus.

nesupratau kas cia man noreta pasakyti pirmoje pradzioje. O i antra dali jau atsakiau anksciau.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/05 11:16:25 11:16:25

Svečias: Bet mes visi asmenybes ir turim teise buti savimi, buti gerbiami ir vertinami.

Ar sukima i kaire vadinate buti savimi? Ir ar toks veiksmas gerbtinas ir kaip toks veiksmas turetu buti vertinamas?

Mindulis

M

2 įrašai

2012/06/05 14:34:32 14:34:32

zinoma norisi,kaip ir visiem manau

Svetlana

S

980 įrašai

2012/06/05 15:42:52 15:42:52

Atsakymas saule-grazai: pritarčiau Ugnelei, kad su tokiu vyru bus sunku. Vargu ar jis pasiruošęs keistis. Vienok pamėginčiau pabendrauti su nepažįstamuoju, tik ne seksualiai. Pajaustumėt savo reakcijas į kito žmogaus dėmesį, palyginsite su savo vyro elgesiu - kartais tai labai naudinga. Ir dar pastabėlė: dažnai žmonėms sakau "jei jūsų vyras/žmona nemano, kad jūs jam esate geriausia/s pasaulyje, jis/ji nėra jūsų žmogus". Gal griežtai, bet gan tikslai. Atsiprašau jei kas kitaip mano ar jaučia.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/06/05 16:42:54 16:42:54

svetlana: "jei jūsų vyras/žmona nemano, kad jūs jam esate geriausia/s pasaulyje, jis/ji nėra jūsų žmogus".

Auksiniai žodžiai, Svetlana.
Antra pusė gali turėti milijoną trūkumų, bet jei jis manys šitaip, jis bus tavo žmogus ir tu dėl jo padarysi viską.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/06/05 17:26:27 17:26:27

svetlana: Atsakymas saule-grazai: pritarčiau Ugnelei, kad su tokiu vyru bus sunku. Vargu ar jis pasiruošęs keistis. Vienok pamėginčiau pabendrauti su nepažįstamuoju, tik ne seksualiai. Pajaustumėt savo reakcijas į kito žmogaus dėmesį, palyginsite su savo vyro elgesiu - kartais tai labai naudinga. Ir dar pastabėlė: dažnai žmonėms sakau "jei jūsų vyras/žmona nemano, kad jūs jam esate geriausia/s pasaulyje, jis/ji nėra jūsų žmogus". Gal griežtai, bet gan tikslai. Atsiprašau jei kas kitaip mano ar jaučia.

Niekada nepatarciau lyginti dabartinio vyro, zmonos,su kitais buvusiais ar manomais,tai didžiausia klaida ir zinoma vinis į santykiu karsta. Nors iš šono tai gali atrodyti ir visai nekaltai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/05 18:09:28 18:09:28

Svečias:
Svečias: Bet mes visi asmenybes ir turim teise buti savimi, buti gerbiami ir vertinami.

Ar sukima i kaire vadinate buti savimi? Ir ar toks veiksmas gerbtinas ir kaip toks veiksmas turetu buti vertinamas?

Is kur istraukei minti apie sukima i kaire. Trecia karta sakau, kad reikia mesti sita, na pabuti atskirai, irgi variantas. Kodel tau buvimas savimi asocijuojasi su ejimu i kaire? Turi tokiu problemu?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/06 08:00:18 08:00:18

Senas hrienas:

Niekada nepatarciau lyginti dabartinio vyro, zmonos,su kitais buvusiais ar manomais,tai didžiausia klaida ir zinoma vinis į santykiu karsta. Nors iš šono tai gali atrodyti ir visai nekaltai.

Trumpai ir aiškiai.

svetlana: Atsakymas saule-grazai: pritarčiau Ugnelei, kad su tokiu vyru bus sunku. Vargu ar jis pasiruošęs keistis. Vienok pamėginčiau pabendrauti su nepažįstamuoju, tik ne seksualiai. Pajaustumėt savo reakcijas į kito žmogaus dėmesį, palyginsite su savo vyro elgesiu - kartais tai labai naudinga. Ir dar pastabėlė: dažnai žmonėms sakau "jei jūsų vyras/žmona nemano, kad jūs jam esate geriausia/s pasaulyje, jis/ji nėra jūsų žmogus". Gal griežtai, bet gan tikslai. Atsiprašau jei kas kitaip mano ar jaučia.

Kiekvieno* santykio pradžioje "baltas švarus" lapas, o tik vėliau išlenda trūkumai. Palyginimas tuo ir neteisingas, kad lyginama sutepta su švariu.
O jei dar ale susižavėjimai ar meilės kaip seilės, tuomet dovanėlės lenda dar vėliau. O kur dar ten pažinties ieškančio pastangos nore patikti.

Vertinti, kad esantis pats pačiausias taip pat manau neteisinga. Kaip jūs ir rašote nes žmogus nėra kito nuosavybė. O tokios nuostatos besilaikantis skyrybų atveju netenka savo vertės. (nes jį palieka pačiausias). Man labiau patinka, ir manau tai teisingiau, kai kito būvimas priimamas kaip dovana. Pirma tai žmogaus nesisavina, iš to esti laisvė. Save dovanoti tai ir yra Meilė, ir tai sąmoningas noras* veikti.

" Vienok pamėginčiau pabendrauti su nepažįstamuoju, tik ne seksualiai. "

Mh. fantastika. ar tikrai tikite tuo ką kalbate? o kodėl su vyru ne moterimi (drauge)

Apie jausmus nekalbantys vyrai tampa guodėjais...
Vienaip kai tai profesionalus psichologas, kunigas.
Savo vidaus atskleidimas pašnekovui, veda į santykio artumą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume