Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/02 09:22:11 09:22:11

Svečias:
Neveidmainiaukit. O daryti tokias generalizacijas tai apskritai yra juokinga. Taip suskirstyt visą pasaulį į juoda/balta tai yra tiesiog trumparegiška. Pilna visokių idiotų toliau skylės nematančių, bet yra ir perdėtų doruolių, kur bėga išpažinties fantazijom aplankius. Absoliuti dauguma, kaip ten bebūtų, manau papuola į vidurį. Tokie pareiškimai tai tolygūs "visi vyrai kiaulės", "visos bobos durnos" ir taip toliau.

as asmeniskai tokiu nepazistu kurie begtu vos minciai kilus. Bet zinau kas nutinka zmogui kuris eina i dialoga su bloga mintim.
O veidmainyste tai ir yra buti drugnu. Buti kaip visi trumparegiska. Daryti taip kaip visi daro nebuti savimi.

Amantium

A

6 įrašai

2012/06/03 07:17:33 07:17:33

Svečias:
Svečias:
Svečias: Keite, turintis darnias poras, cia nesedi. Jie su savo porom sedi. Taip, kad nefantazuok

Iš kur tokios keistos mintys? Tai žmonės internete diskutuoja tik tada, kai turi problemų santykiuose? Jūs bent lašą savigarbos turit, taip kalbėdami? Net mokyklos laikais, kiek merginų bebūčiau turėjęs - nei vienos niekada neišdaviau. Ne dėl to, kad nebuvo noro ar galimybių, o tiesiog iš elementarios pagarbos. Ir dabar labai laimingai jau esu su tuo pačiu žmogumi daugiau nei du metus. Tai nereiškia, kad neatkreipiu dėmesio į kitas merginas. Bet šventuoju nesidedu, nors problemų ir neturiu.

Neveidmainiaukit. O daryti tokias generalizacijas tai apskritai yra juokinga. Taip suskirstyt visą pasaulį į juoda/balta tai yra tiesiog trumparegiška. Pilna visokių idiotų toliau skylės nematančių, bet yra ir perdėtų doruolių, kur bėga išpažinties fantazijom aplankius. Absoliuti dauguma, kaip ten bebūtų, manau papuola į vidurį. Tokie pareiškimai tai tolygūs "visi vyrai kiaulės", "visos bobos durnos" ir taip toliau.

Ar nori pasakyti, kad vietoj to, jok nakti su miela partnere bendrautum, seksu uzsiimtum sedi nosi i kompa ikises?

Seksu užsiiminėtum. Iškart seksas. Neįsižeiskit, bet ar tamstą taip spaudžia? Ar jūs įsivaizduojat, kad ilgalaikiuose santykiuose kiekvieną laisvą akimirką reikia mylėtis? Baikit juokus su tokiom keistom išvadom. Didžiąją dalį laiko praleidžiu skaitydamas, rašydamas arba mokydamąsis. Kartais taip nutinka, kad net išmušam iš režimo. Mergina miega naktį, o aš dieną, vėliau vėl grįžtam. Bendras gyvenimas tai nėra nuolatiniai aistros priepuoliai. Greičiau tarpusavo pagarba ir taip toliau. Atvirai pasakius esu nustebęs žmonių mintimis čia, todėl po šito komentaro iškart išsiregistruosiu. Ir pasakysiu dėl ko. Nors čia kažkas mėgina aprengti save dorybingumo rūbais, tačiau jei geriau įsižiūrėsi, tai visų dėmesys koncentruotas į seksą. Seksas seksas seksas. Tai nėra normalu. Žmogui, kuris gyvena pilnavertį gyvenimą, seksas toli gražu, manau, nėra toks svarbus. Ir pasakysiu kodėl. Aš turiu daug pomėgių, interesų ir darbų. Šiaip tai palinkėsiu Jums visiems sėkmės ir atsipalaiduoti šiek tiek. Nepriklausomai nuo to, ką žmonės sako, aistra sukyla visiems (ir tikrai ne tik žiūrint į partnerį). Tai normalu. Išdavystė - atskira tema.

O atsakant į tamstos klausimą. Taip. Neretai iškeičiu seksą į gerą knygą ar įdomų filmą. Mat mylėtis šiaip jau reikia ne tada, kai "turi galimybę", o tada, kai nori. Kartais tai būna septynis kartus per dieną, kartais tai būna kartą per septynias dienas. Visaip pasitaiko. Bet manau, jog į viską žiūrėti sausai per sekso prizmę yra paprasčiausiai nesveika. Mūsų vartotojiškos visuomenės pasėkmė. Sėkmės gyvenime! Aš su Jumis atsisveikinu:)

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/03 08:02:09 08:02:09

Nu jo.
Seksu uzsiimti kai nori sekso. Ir dar kitus vadinti vartotojais. Ir dar apie doruma kalba.

Seksas, seksas temos pavadinima mielasai perskaityk.
Isdavystes. Kai rasei savo komentare apie pilnaverti gyvenima poroje neradau vietos, apie tavo merginos poreikius.
Ne tavo cia mergina temos autore?
Geros kloties broli.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/03 08:17:09 08:17:09

Sakai daug skaitai, tai tuomet nebus sunku isrutuliuoti zemiau prideta.

]Tas daug daro, kas daug myli.
Tas daug daro, kas gerai daro. Gerai gi
Daro, kuris savo valia palenkia bendrai gerovei.

Daznai tai kas yra vadinama meiles
Darbu, yra ne kas kita, kaip sau naudos
Ieskojimas, nes retai palinkimai, savo valios
Ieskojimas ir atlyginimo viltis neturi itakos
Musu veiksmams.

Tomas Kempietis

saule-graza

S

5 įrašai

2012/06/03 20:01:31 20:01:31

Nuolat pykstuosi su savo patneriu, nes jis lb kritiskas, vis as negerai ka padarau namu ukyje. Atrodo mylime vienas kita, bet jau pavargau gincytis, sakyti jam kas man nepatinka. Nes jam apskritai sunku itikti, o as net ir nesistengiu, noriu buti savimi. Kaip tycia gatveje mane pakalbino nepazistamas vyras, jis noretu su manim susitikti, bendrauti, kavos isgerti...Na, man kaip tik ta vakara taip buvo bloga su saviskiu, kad pasiemiau is nepazistamojo jo tel. nr, sakiau parasysiu...Saviskiui papasakojau beveik viska, tik jis nezino kad turiu kontakta. Ar labai smerktina jei susitikciau su tuo vyru del dvasinio bendravimo? Man reikia palaikymo, pripazinimo kad esu puiki moteris, nes is kitu ta girdejau ne syki, tik ne is dabartinio. Ir ka darytumete, moterys, tokiu atveju?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/06/03 21:06:32 21:06:32

saule-graza: Nuolat pykstuosi su savo patneriu, nes jis lb kritiskas, vis as negerai ka padarau namu ukyje. Atrodo mylime vienas kita, bet jau pavargau gincytis, sakyti jam kas man nepatinka. Nes jam apskritai sunku itikti, o as net ir nesistengiu, noriu buti savimi. Kaip tycia gatveje mane pakalbino nepazistamas vyras, jis noretu su manim susitikti, bendrauti, kavos isgerti...Na, man kaip tik ta vakara taip buvo bloga su saviskiu, kad pasiemiau is nepazistamojo jo tel. nr, sakiau parasysiu...Saviskiui papasakojau beveik viska, tik jis nezino kad turiu kontakta. Ar labai smerktina jei susitikciau su tuo vyru del dvasinio bendravimo? Man reikia palaikymo, pripazinimo kad esu puiki moteris, nes is kitu ta girdejau ne syki, tik ne is dabartinio. Ir ka darytumete, moterys, tokiu atveju?

Kam gyventi su žmogum, su kuriuo taip blogai, kad net reikia svetimų žmonių palaikymo? Gal tada reikia susirasti partnerį, su kuriuo galėtum būti savimi ir kuris tau ir pasakytų, kokia tu puiki?
Ar tu norėtum savo partneriui būti tik, tarkim, virėja ir meilužė, o kad savo dvasiniu pasauliu ir išgyvenimais jis dalytųsi su kita moterimi, kuri jį palaikytų ir pripažintų? Ir kaip manai, kiek ilgai tai tęstųsi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/03 22:45:27 22:45:27

saule-graza: Nuolat pykstuosi su savo patneriu, nes jis lb kritiskas, vis as negerai ka padarau namu ukyje. Atrodo mylime vienas kita, bet jau pavargau gincytis, sakyti jam kas man nepatinka. Nes jam apskritai sunku itikti, o as net ir nesistengiu, noriu buti savimi. Kaip tycia gatveje mane pakalbino nepazistamas vyras, jis noretu su manim susitikti, bendrauti, kavos isgerti...Na, man kaip tik ta vakara taip buvo bloga su saviskiu, kad pasiemiau is nepazistamojo jo tel. nr, sakiau parasysiu...Saviskiui papasakojau beveik viska, tik jis nezino kad turiu kontakta. Ar labai smerktina jei susitikciau su tuo vyru del dvasinio bendravimo? Man reikia palaikymo, pripazinimo kad esu puiki moteris, nes is kitu ta girdejau ne syki, tik ne is dabartinio. Ir ka darytumete, moterys, tokiu atveju?

Bet sutik su tuo, kad tavo dabartinis draugas puikus vyras kai nesipykstat. Bent jau man tai atrodo, nes pas mane labai panasu i tavo situacija. Protrukiais buna kad atrodo viskas - tuoj skambinsiu anam, kurio kontaktus taip pat turu... Bet atvestu, praeina pyktis ir mano zmogelis man pats mylimiausias ir geriausias. .. Jega!
Banziau atsakymu ieskot siame forume kas ir kaip, bet eilini karta nusivyliau, nes zmogeliai -es) cia kai kurie (-ios) tik ir ziuri kaip igelt, arba problema supranta visai ne taip, kaip nori pasakyti...
Tai kad tavo siuometinis brangiausias tikrai neabejingas tau bet charakteris jo toks. Nieko nepadarysi, kazkaip reikia laikytis, o ne save siulyt su peruku nepazistamiems vyrams uzmiezscio miskelyje... Tu turi pacia didziausi vertybe - buti savimi ir dar islikti ne kekse.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/03 22:53:47 22:53:47

Ugnelė.:

Kam gyventi su žmogum, su kuriuo taip blogai, kad net reikia svetimų žmonių palaikymo? Gal tada reikia susirasti partnerį, su kuriuo galėtum būti savimi ir kuris tau ir pasakytų, kokia tu puiki?
Ar tu norėtum savo partneriui būti tik, tarkim, virėja ir meilužė, o kad savo dvasiniu pasauliu ir išgyvenimais jis dalytųsi su kita moterimi, kuri jį palaikytų ir pripažintų? Ir kaip manai, kiek ilgai tai tęstųsi?

Ugnele, man rodos Jus kazkaip uzstrigot vienoj vietoj kazkuriam gyvenimo tarpsny ir bandot patarinet kazka, nors pati ar esate isitikinusi savo ''gudrom kalbom''? Ar taip lengva susirasti normalu partneri, kuris butu tiesiog idealus ir priimtu Jus su visais Jusu trukumais? Kad abiem butu gera gyventi niekada nesipykstant tarpusavyje? Tokiu poru gal 1 is 1000000. Tai kad neieskokim idealumo kur jo nera, nes net dvyniai yra skirtingi...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/06/04 06:33:26 06:33:26

Svečias:
Ugnelė.:

Ugnele, man rodos Jus kazkaip uzstrigot vienoj vietoj kazkuriam gyvenimo tarpsny ir bandot patarinet kazka, nors pati ar esate isitikinusi savo ''gudrom kalbom''? Ar taip lengva susirasti normalu partneri, kuris butu tiesiog idealus ir priimtu Jus su visais Jusu trukumais? Kad abiem butu gera gyventi niekada nesipykstant tarpusavyje? Tokiu poru gal 1 is 1000000. Tai kad neieskokim idealumo kur jo nera, nes net dvyniai yra skirtingi...

Susirasti idealų partnerį neįmanoma, nes tokių nebūna. Ir to nereikia, nes būtų visiškai neįdomu gyventi su savo paties kopija.
Bet žmogus šalia turėtų būti toks, kad norėtųsi dėl jo stengtis, galbūt pasiginčyti, gal ir susipykti kartais, bet kad iš to būtų kažkoks rezultatas, gautųsi kažkoks sprendimas. Kam jums tas žmogus, dėl kurio net stengtis nebesinori? Kas tada tokias poras besieja? Seksas? Bendri finansai? Visose porose būna ginčų, nesutarimų, bet kertiniai dalykai turi sieti žmones.
Aš už tai, kad problemas spręsti su savo žmogu, o ne ieškoti nepažįstamo, kuris tau patvirtintų, kokia tu puiki. Ir kaip paskui? Paskui tu sutvirtėjusi nuo tos minties grįžti pas saviškį, kuriam tu ne puiki?

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/06/04 06:56:13 06:56:13

Manau, kad teisingai pasielgei kad papasakojai vyrui apie ta nepazistama, jei ne kvailas , turetu padaryt teisingas isvadas. Bet del to dvasinio bendravimo, gal vis tik nereiketu skubeti...
Zinoma as nepazistu jusu , todel galiu ir klysti, bet is tavo komentaro supratau, kad Abu su savo vyru, vienas kitame ieskote tik savo poreikiu patenkinimo, ir per prievarta tenkinate kito poreikius,is cia ir konfliktai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume