Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Pickup

Pickup

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 10:02:15 10:02:15

Zygfrid, jei tai, ką rašai, nors maža dalelyte tiesa - paskaityk apie šizoidinį asmenybės sutrikimą. Sėkmės.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/11/01 10:06:58 10:06:58

Iš esmės daug teisingų minčių išsakyta. Pagrindinė mintis aiški: nori gauti - turi veikti. Ir žinoti, ko nori. Ir kad viskas daug paprasčiau. Absoliuti tiesa. Tik tas veikimas turbūt yra skirtingas. Pasiskaitęs žalias jaunimėlis ims manyti, jog jeigu užsimaniau, turiu užsiversti va ant stalo merginą, ir ją paturėti... Taip, kai kada tinka ir toks variantas. Bet nesuabsoliutinkim moterų. Zygfrydo paminėtas atvejis darbo vietoje skamba gerai. Bet yra moteris, kuri tokiu atveju jausis pažeminta ir išnaudota.Ir nepasitenkinusi (moteriška fiziologija). Jai reikės pirma išgirsti 10 kartų tai, kokia ji yra svarbi. Saugumo jausmas.
Man rodos, vyrui tereikia stebėti moterį - jos noras, pasiryžimas suartėti juk matosi pakankamai akivaizdžiai Tada nedviprasmiškai parodyti iniciatyvą, jog vyras jos geidžia ir ją turės. Ir žiūrėti, ar akys ims blizgėti

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/01 10:09:58 10:09:58

Zygfrid: Mes vadovaujames aistra, o ne logika.

Gerai, kad ne Mes.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/11/01 10:14:40 10:14:40

Svečias: Zygfrid, jei tai, ką rašai, nors maža dalelyte tiesa - paskaityk apie šizoidinį asmenybės sutrikimą. Sėkmės.

Tarybiniai laikais visiems, kuriu nuomone nepatikdavo pripazindavo koki tai sutrikima Siai laikais 40 proc Europieciu oficialiai paskelbe su sutrikimais, tad nereikia klijuoti etikeciu

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/01 10:32:40 10:32:40

Svečias: nepavydek

Yra ko pavydeti?

Svečias: ar ne tu cia sedi metu metais niekam nereikalinga,net ir zigfrydas neima?

Ka tik pasijutau reikalingesne - tu pasnekinai.

Svečias: moterys neturi logikos, ka - nezinojai?

Zinojau. Todel ir pasitikslinau.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/01 10:35:16 10:35:16

Zygfrid: Scorpio, ko tu nesupranti? Mes vadovaujames aistra, o ne logika. "Fiziskai nenori ir net negali, bet vistiek sieki intymumo"- kaip jau nebestovi nuo sekso, bet vistiek lendi; kai nebestovi nuo alkoholio, bet vistiek lendi; kai nenori tos moters visai- bet del skaiciaus (paaiskinau kas nemoka skaityti).

Atrodo, as dar ir suprasti nemoku.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 10:49:39 10:49:39

Neklijuoju, tiesiog siūlau susipažinti su savimi. Nors iš tiesų jūs man visai nerūpite. Lieku prie nuomonės, kad personažą tik kuriate, vaizduojate jį tokį, kokiu gal norėtumėt būti, o pats esate pilkas, už kompiuterio besislepiantis žmogutis.
Dauguma šios svetainės lankytojų tai supranta. Gaila tos mažumos, kuri viską priima už gryną pinigą ir radę dievuką tamstos išgalvotoje personoje, pradės manyti, kad tokia ir yra gyvenimo tiesa.
Teisingi kai kurie žodžiai viename kontekste, kitame visai išsikreipia. Sutinku, kad kai kuriems vyrukams trūksta drąsos ir tik todėl jie praranda norimą moterį. Bet seksą padaryti tikslu ir visas moteris matyti tik sekso objektais...tai taip nebrendyliška ir kvaila...
Jau nekalbėsiu apie tai, kad žmogus, turėjęs begalę seksualinių ryšių, nėra pajėgus užmegzti tvirtesnių ryšių. Jis nejaučia ryšio nė su kuo ir kaip kažkas jau čia minėjo, tai ryškus psichopatijos bruožas.
Galiu ir nekomentuoti jūsų narcistiškai kuriamų temų, bet tai darydama tarsi sutinku su jūsų sapalionėm...
P.S.visai nesitikiu pakeisti kieno nors nuomonę, bet noriu išsakyti savo priešingą nuomonę, kad neatrodytų, jog visi mano taip pat. Tai yra, jog visi prarado sveiką nuovoką apie bendravimą, meilę, draugystę ir etc.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/11/01 10:56:34 10:56:34

Svečias:
Jau nekalbėsiu apie tai, kad žmogus, turėjęs begalę seksualinių ryšių, nėra pajėgus užmegzti tvirtesnių ryšių.

Su tuo visiskai nesutinku.
Prasau nenukrypkime nuo temos. Tema apie moteru suviliojima, o ne apie mane.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/01 11:00:54 11:00:54

Zygfrid: Su tuo visiskai nesutinku.

Gali nesutikti. Tiksliau ir turetum.

Ir tema ne apie viliojima. Tiesiog vieno vaikino sapnas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 11:04:09 11:04:09

Zygfrid:
Svečias:
Jau nekalbėsiu apie tai, kad žmogus, turėjęs begalę seksualinių ryšių, nėra pajėgus užmegzti tvirtesnių ryšių.

Su tuo visiskai nesutinku.

Tipiškas, klasikinis atsakymas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume