Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Pickup

Pickup

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/11/01 11:05:11 11:05:11

Visiems oponentams, kurie nesutinka su mano teiginiais. Siulyciau nesisvaidyti frazemis apie sapnus. Temos pavadinimas aiskus. Jei jus esate protingesnis, smaikstesnis, nesate pilki ir sugebate suvylioti moteri. Parasykite [b:3nalbmg9]pagal save, kaip reikia ta padaryti[/b:3nalbmg9],- kas trukdo? Parasykite, koks turi buti sveikas neiskreiptas priejimas, kas efektyviai veikia ir yra isbandyta. O jei neturite ka pasakyti ta tema, galite ir patyleti. Aciu.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/11/01 11:28:07 11:28:07

Kodel pradejau tokia tema. Todel, kad norisi padeti vienisiems zmonems. Antroji priezastis yra ta, kad noris paneigti daug klaidingu mokymu.
Ka daro nevykeliai- jie kopijuoja kitus nevykelius. Nesimokykikte is kvailu zurnalu, neimkite pavyzdzio is savbo nevykeliu draugeliu.
Taip pat jie stengiasi viska neigti arba zeminti kitus- tuo tarsi pateisina savo menkavertiskuma. Ir taip pasijaucia geriau.

1. taisykle. Atsisakykite negatyvizmo. Visada galvokite tik teigiamai. Jei galvosite, kad moteris ne duos, tai ji ir neduos. Jei galvosite, kad jus prastas- toks ir busite. Galvokite apie save gerai. Galvokite pozityviai apie viska. Niekam neidomu klausytis jus asaru. Teigiamas poziuris visada traukia. Karta man pasake: zinai kodel tu visiems patinki- todel, kad tau patinka visi.

2. taisykle- nezeminkite aplinkiniu. Ir ypac saves.
    Daznai nevykeliai zemina kitus. Pvz pamate patrauklia mergina su kitu vaikinu, garsiai pareiskia, kad ji tik del babkiu ir tas vaikinas gavo ta moteri nes turi babkiu. Arba- oi kokia ji durna, kad yra su tuo vyru. Nors tai gali buti netiesa. Ir tokiu poziuriu, nevykelis vyras tik dar labiau save pazemina- nes net neistarus garsiai pasidaro aisku, kad jis labiau nevykes, nei tie zmones, kuriuos jis zemina. Ziurekite i aplinka lygiaverciai. Ir busite lygus su ja. Tai padeda atsikratyti nepilnavertiskumo komplekso.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 11:56:42 11:56:42

Iš kur čia visa tai nupylei? Čia tik dalis tiesos, o visa kita - klaidinga.

smalsi katė

S

12 įrašai

2011/11/01 12:37:29 12:37:29

Tegu rašo, ką jums gaila? Man pvz., visai neįdomi tema "Mėgstamiausios dainos" ar "Mėgstamiausi kvepalai",tai ir nesiraunu ten

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/01 13:37:39 13:37:39

Zygfrid: Kodel pradejau tokia tema. Todel, kad norisi padeti vienisiems zmonems. Antroji priezastis yra ta, kad noris paneigti daug klaidingu mokymu.

Seksas neuzpildo vienatves.
Padeti puola tie, kuriems patiems reik pagalbos.
Vienas tera teisingas mokymas. Ar toji tiesa patogi, jau kitas klausimas.
O kuriom asmenybems reik savos tiesos ir savo mokymo as tau jau sakiau anksciau.

Neklaidink zmoniu Zigfridai. Nepadedi tu jiems, o luosiji.
Tau kaip argumenta galiu pasakyti.
Save realizave zmones svyti dziaugsmu. Taip jau gamta sudeliojo, kad tokie vyrai ir moterys nelieka nepastebeti.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/11/01 13:55:30 13:55:30

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Seksas neuzpildo vienatves.
Padeti puola tie, kuriems patiems reik pagalbos.

Dalinai uzpildo, bent jau palengvina gyvenima. Taip, reikia/arba reikejo. Kam nereikia, tas ir nesupras. Tas ir nesugebes mokyti. Negalima mokyti spresti problemu, kuriu nesi isgyvenes ir neisivaizduoji ka jos reiskia.

ps: tam draugui be pinigeliu. ar gali pats ka nors is saves ideti konstruktyviai i sia tema (pamirstant tavo bandymus sumenkinti mane- kas man vienodai sviecia).

Svetė

S

256 įrašai

2011/11/01 14:43:04 14:43:04

Zygfrid: Kodel pradejau tokia tema. Todel, kad norisi padeti vienisiems zmonems. Antroji priezastis yra ta, kad noris paneigti daug klaidingu mokymu.
Ka daro nevykeliai- jie kopijuoja kitus nevykelius. Nesimokykikte is kvailu zurnalu, neimkite pavyzdzio is savbo nevykeliu draugeliu.
Taip pat jie stengiasi viska neigti arba zeminti kitus- tuo tarsi pateisina savo menkavertiskuma. Ir taip pasijaucia geriau.

3. taisykle. Atsisakykite negatyvizmo. Visada galvokite tik teigiamai. Jei galvosite, kad moteris ne duos, tai ji ir neduos. Jei galvosite, kad jus prastas- toks ir busite. Galvokite apie save gerai. Galvokite pozityviai apie viska. Niekam neidomu klausytis jus asaru. Teigiamas poziuris visada traukia. Karta man pasake: zinai kodel tu visiems patinki- todel, kad tau patinka visi.

4. taisykle- nezeminkite aplinkiniu. Ir ypac saves.
Daznai nevykeliai zemina kitus. Pvz pamate patrauklia mergina su kitu vaikinu, garsiai pareiskia, kad ji tik del babkiu ir tas vaikinas gavo ta moteri nes turi babkiu. Arba- oi kokia ji durna, kad yra su tuo vyru. Nors tai gali buti netiesa. Ir tokiu poziuriu, nevykelis vyras tik dar labiau save pazemina- nes net neistarus garsiai pasidaro aisku, kad jis labiau nevykes, nei tie zmones, kuriuos jis zemina. Ziurekite i aplinka lygiaverciai. Ir busite lygus su ja. Tai padeda atsikratyti nepilnavertiskumo komplekso.

Respect, Zygfrid, tu saunuolis. Sitas tavo postas absoliuciai teisingas, tik DP nevykeliai niekada to nepripazins, nes is tikro jie tik temoka zeminti kitus. Jei butu protingesni, isiklausytu i siuos tavo zodzius.

vytas0527

V

153 įrašai

2011/11/01 14:54:40 14:54:40

Bet zygridas nemažai tiesos pasakė. Galėtum atidaryti konsultacijų biura

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/01 14:56:43 14:56:43

dabar visi berniukai darys kaip dede Zygfridas pamoke

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/01 15:31:55 15:31:55

Zygfrid: [Dalinai uzpildo, bent jau palengvina gyvenima. Taip, reikia/arba reikejo. Kam nereikia, tas ir nesupras. Tas ir nesugebes mokyti. Negalima mokyti spresti problemu, kuriu nesi isgyvenes ir neisivaizduoji ka jos reiskia.

ps: tam draugui be pinigeliu. ar gali pats ka nors is saves ideti konstruktyviai i sia tema (pamirstant tavo bandymus sumenkinti mane- kas man vienodai sviecia).

Nieko as taves nemenkinau. Sakiau kaip yra. Idejau, tik tu mano pasakyme nieko neperskaitei.
"Dalinai uzpildo, bent jau palengvina gyvenima."
alkoholis, narkotikai taip pat "palengvina" tam kartui gyvenima.
"Negalima mokyti spresti problemu, kuriu nesi isgyvenes ir neisivaizduoji ka jos reiskia"
Gerai pagalvojus, o kokia auditorija galetu tapti tavo mokiniais?
O kokias problemas galima isspresti nudulkinus vardo neklausiant?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume