2011/10/31 22:43:28 22:43:28
Darbo vietoje nereiketu uzmezgineti seksualiniu kontaktu. Turejau omenyje mastymo islaisvinima. Kad aplinkiniai gali lengvai sudalyvauti su jumis seksualiniame kontakte. Tereikia tik drasos ir veikti. Prisiminiau pora atveju, kai uzejes i biura kokiais tai reikalais, nekaltai isgeres arbatos, tiesiog uzrakinau duris ir paemiau ten dirbusia nepazistama mergina. Prisipazinsiu kazkda toks scenarijus butu mane sokiraves. Zinoma ta pradziai isbandziau su pazistama mergina. Po to su nepazistama. Sunku nugaleti suformuotas elgesio normas savo galvoje. Reikia jas lauzyti ir tam padeda patirtis. Dazniausiai gyvenime viskas buna paprasciau nei mes isivaizduojame. Mane net ir dabar sokiruoja ivykiai. Atrodo keistai, kai sutinki moteri, kuri is paziuros nepasiekiama, o prabegus trumpam laikui su ja isdarineji, tai ka sunku net sugalvoti. O paaiskinimas paprastas- visi mes turime seksualines fantazijas (ir sveikas ir nelabai). Ir tos fantazijos tampa realybe kada jas pradedi igyvendinti. Tiesiog reikia saves nevarzyti ir veikti. Visada atsiras bendraminciu. Visi mes nesiojame kaukes. Moterys irgi. Labiausiai iskrypusios dazniausiai buna "tos nepasiekiamos".
2011/10/31 22:57:40 22:57:40
[quote="Zygfrid"] tiesiog uzrakinau duris ir paemiau ten dirbusia nepazistama mergina. quote]
Kas veda pirmyn tuo metu - patikusi mergina ar grynas azartas ("aš galiu, aš padarysiu, šitaip dar nedariau"), noras išbandyti ribas (objektas ne svarbiausia šiuo atveju)?
2011/10/31 23:20:01 23:20:01
Nera svarbu kas veda i tiksla, kokios paskatos. Jos gali buti ivairios ir ne viena. Svarbu tik REZULTATAS.
ps: prasau nenukrypti nuo temos. is moteru puses- jei turite pastebejimu kaip jus nusitemti i lova- prasome i studija. Tegu jaunimas mokosi.
2011/11/01 00:19:49 00:19:49
Zygfrid: Nera svarbu kas veda i tiksla, kokios paskatos. Jos gali buti ivairios ir ne viena. Svarbu tik REZULTATAS.
ps: prasau nenukrypti nuo temos. is moteru puses- jei turite pastebejimu kaip jus nusitemti i lova- prasome i studija. Tegu jaunimas mokosi.
Kaip tai nesvarbu?! Jei klausiu, vadinasi, svarbu! Nelabai čia kas daugiau diskutuoja su jumis, jei ką Ne kažin kiek jums tokių atvejų buvo, kad negalėtumėt prisimint
2011/11/01 00:41:37 00:41:37
Turejau omenyje, kad apskritai nesvarbu kas veda link tikslo, svarbus tik rezultatas. Bet kurioje sfroje iskaitant ir santykius.
Mane asmeniskai veda visur libido. Be to as jauciuosi gerai kaip bendrauju su moterimis. Man reikia dvasinio bendravimo, taciau as beveik visada noriu suarteti fiziskai. Daznai tai buna aistra ir geismas. Buna, kad ir fiziskai nenori ir net negali, bet vistiek sieki intymumo. Tai yra vyriski instinktai.
Kalbant apie taip vadinamus "rizikingus" suartejimo atvejus, vienareiksmio atsakymo nera. Vyro organizmas yra sudetingas, todel jis dviprasmiskai reaguoja i stresa ar adrenalina. Vienoje situacijoje didina, kitoje mazina geisma. Kas liecia atsisakyma is moters puses- mano nuomone moterims uztenka avantiurizmo. Ir daznai suveikia netiketumo faktorius. Moteris kaip ir vyras- kuo daugiau svarsto, tuo daugiau dvejoja. Cia kaip sokimas i baseina is 9 m aukscio.
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/11/01 08:46:59 08:46:59
Zygfrid: Turejau omenyje, kad apskritai nesvarbu kas veda link tikslo, svarbus tik rezultatas. Bet kurioje sfroje iskaitant ir santykius.
Toks mastymas budingas psichopatams.
Zygfrid: Daznai tai buna aistra ir geismas. Buna, kad ir fiziskai nenori ir net negali, bet vistiek sieki intymumo. Tai yra vyriski instinktai.
Cia kazkaip su logika prasilenkta. Ar as klystu?
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/11/01 08:49:55 08:49:55
Atrodo, Zygfridas jau turi viena pasekeja (cia as ne apie save). Tuoj Lietuvoj turesim svento Zygfrido baznycia.
2011/11/01 09:06:44 09:06:44
Lady-scorpio: Zygfrid: Turejau omenyje, kad apskritai nesvarbu kas veda link tikslo, svarbus tik rezultatas. Bet kurioje sfroje iskaitant ir santykius.
Toks mastymas budingas psichopatams.
Zygfrid: Daznai tai buna aistra ir geismas. Buna, kad ir fiziskai nenori ir net negali, bet vistiek sieki intymumo. Tai yra vyriski instinktai.
nepavydek ar ne tu cia sedi metu metais niekam nereikalinga,net ir zigfrydas neima? moterys neturi logikos, ka - nezinojai?
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/11/01 09:30:06 09:30:06
Lady-scorpio: Zygfrid: Daznai tai buna aistra ir geismas. Buna, kad ir fiziskai nenori ir net negali, bet vistiek sieki intymumo. Tai yra vyriski instinktai.
Ir taip ir ne.
2011/11/01 09:58:37 09:58:37
Scorpio, ko tu nesupranti? Mes vadovaujames aistra, o ne logika. "Fiziskai nenori ir net negali, bet vistiek sieki intymumo"- kaip jau nebestovi nuo sekso, bet vistiek lendi; kai nebestovi nuo alkoholio, bet vistiek lendi; kai nenori tos moters visai- bet del skaiciaus (paaiskinau kas nemoka skaityti).
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume