Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/05/28 12:33:30 12:33:30

Manęs ta Gaga niekuo nestebina. Ji tik apsimetinėja ir prisiderina prie Holly Propagandawood reikalavimų. Liberalų ir Markūzos-Friedman‘ų visuomenėje, kai prasčiokams(nekilmingiesiems) mokama tik minimali alga tokios vertybės kaip ištikimybė, padorumas, garbė, orumas ir kitos įprastos moralinės nuostatos netenka prasmės, praranda savo vertę, kai reikia išgyventi arba šiek tiek prakutusiems naujalietuviams puikuotis tarp direktorių, ministerių ar prezidentų naujomis meilužėmis ir sex nuotykiais, orgijomis, verčia vaidinti ar apsimesti esančiais svingerių vakarėlių liūtėmis ir liūtais, kitaip būsi nepriimtas, atstumtas ir gali labai nepatikti Pasaulio mūrininkams. Palaidas, primityvus seksas, smurtas, alkoholizmas, narkomanija, dirbtinė prastuomenės kriminalizacija, bukas kalimas beprasmių dalykų universitetuose verčia žmones totaliai valdomais zombiais – paprasčiausia ir pigiausias masių valdymo priemone – mechanizmu. Taip žmonės, jiems net nenujaučiant, paverčiantis zombiais, kurie, įtikėję į jų smegenis kišamomis nesąmonėmis, vaikšto, valgo, miega, vartoja, primityviai dulkinasi, šloviną analą, kaupia pinigus, ima kreditus ir tai vadina gyvenimu, nesuprasdami kad yra reklamos, rinkodaros, viešųjų ryšių – melagingos propagandos nuolat mulkinami ir apgaudinėjami. Holly Propagandawood mašina dirba visa galia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/29 11:39:21 11:39:21

Kažkaip man gėda būtų išeiti be kelnaičių į gatvę ar į darbą.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/30 05:52:43 05:52:43

Šiandien oras geras, kaip tik tokiam smagiam pasivaikščiojimui tinkantis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/31 08:38:10 08:38:10

Svečias: Šiandien oras geras, kaip tik tokiam smagiam pasivaikščiojimui tinkantis.

Ar tau neatrodo, kad kažkas su galva negerai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/01 08:04:20 08:04:20

Štai ir atėjo vasara, todėl ne tik be kelnaičių norisi palakstyti, bet ir fainą vibratorių įsigyti, kai rimtų vyrų nelabai ir matosi aplink: daug išgeriančių ir šiaip šlykščių blevizgatorių – agresyvių ir atgrasių tipų, todėl praverčia vibratorius. Pirkausi kūgio formos mini vibratorius( 11cm). Tokia „Jauki Klasika“ lengvai man telpa į rankinę, kišenę. Manau, kad mane visur jis lydės šią vasarą – pliaže ir kelionėje, gamtoje, pievoje ar mergvakaryje. Pasirodė besąs atsparus vandeniui, todėl ir vonioje ar duše man suteikia malonumą. Suteikia neužmirštamų akimirkų. Šilkinis lengvas masažas, pereidamas į intensyvią vibraciją, nuneša į aistros aukštumas be vyrų. Kam jie mums ir bereikalingi, jei yra tokie nekultūringi, nepaslaugūs, nemandagūs ir dar - be darbo dažnas?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/01 09:26:02 09:26:02

Svečias: Štai ir atėjo vasara, todėl ne tik be kelnaičių norisi palakstyti, bet ir fainą vibratorių įsigyti, kai rimtų vyrų nelabai ir matosi aplink: daug išgeriančių ir šiaip šlykščių blevizgatorių – agresyvių ir atgrasių tipų, todėl praverčia vibratorius. Pirkausi kūgio formos mini vibratorius( 11cm). Tokia „Jauki Klasika“ lengvai man telpa į rankinę, kišenę. Manau, kad mane visur jis lydės šią vasarą – pliaže ir kelionėje, gamtoje, pievoje ar mergvakaryje. Pasirodė besąs atsparus vandeniui, todėl ir vonioje ar duše man suteikia malonumą. Suteikia neužmirštamų akimirkų. Šilkinis lengvas masažas, pereidamas į intensyvią vibraciją, nuneša į aistros aukštumas be vyrų. Kam jie mums ir bereikalingi, jei yra tokie nekultūringi, nepaslaugūs, nemandagūs ir dar - be darbo dažnas?

man taves gaila, ne todėl, kad naudoji meilės pakaitalą ir susikoncentruoji/uždarai kitam save masturbuodamasi, bet todėl, kad dar šituo džiaugiesi. Toli pažengei, toli. Visi vyrai kiaulės? Ar tikrai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/01 14:50:24 14:50:24

Svečias: Štai ir atėjo vasara, todėl ne tik be kelnaičių norisi palakstyti, bet ir fainą vibratorių įsigyti, kai rimtų vyrų nelabai ir matosi aplink: daug išgeriančių ir šiaip šlykščių blevizgatorių – agresyvių ir atgrasių tipų, todėl praverčia vibratorius. Pirkausi kūgio formos mini vibratorius( 11cm). Tokia „Jauki Klasika“ lengvai man telpa į rankinę, kišenę. Manau, kad mane visur jis lydės šią vasarą – pliaže ir kelionėje, gamtoje, pievoje ar mergvakaryje. Pasirodė besąs atsparus vandeniui, todėl ir vonioje ar duše man suteikia malonumą. Suteikia neužmirštamų akimirkų. Šilkinis lengvas masažas, pereidamas į intensyvią vibraciją, nuneša į aistros aukštumas be vyrų. Kam jie mums ir bereikalingi, jei yra tokie nekultūringi, nepaslaugūs, nemandagūs ir dar - be darbo dažnas?

Kad nekuris vyras be darbo ar nevisai mandagus - ne beda. Siandien darbo neturi, ryt tures, bet jis vistiek yra vyras.
O va kai vyras, niekaip nesugebantis uzmegzti normaliu santykiu su moterim, rasineja apsimesdamas moterimi, tai jau yra blogai. Pykdo auditorija, iskreipia vaizda apie cia besilankancias moteris, formuoja klaidinga vaizda ir nuomone jaunimui.
Ir kai tas vyras ne jauniklis, o solidaus amziaus, tada graudu ir liudna. Sposai sposais, bet nereikia tu moteru tokiomis parodyti, kokios jos nera bei rasyti daugiskaita ju vardu.
Ar ne taip, Leli Borgia?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/01 15:24:53 15:24:53

Lelis Borgia: Palaidas, primityvus seksas, bukas kalimas beprasmių dalykų universitetuose verčia žmones totaliai valdomais zombiais – paprasčiausia ir pigiausias masių valdymo priemone – mechanizmu. .

Nu jo... kai zmonems niekaip nepavyksta baigti savo mokslu del tam tikru charakterio ypatybiu, tada tenka uzsiimti va tokia propaganda

Visur akcentuojat palaida primityvu seksa. Gal paaiskintumet placiosioms masems, koks tas jusu neprimityvus? Suprasciau, jei bent koki turetumet.... O dabar bile pliurpt

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/06/01 16:36:11 16:36:11

Oi kaip intymu gaudyti begėdį Borgia, ar ne? Ir dar būti tokioms tikrioms, kad tai tikrai Borgia. Žodžiu, moteriškaičių pasitikėjimas savo įžvalga ir savimi begalinis. Statistika ironiškai teigia: dauguma moterų klysta ir painiojasi gaudydamos vyrus, Borgia taip pat. Svarbu, kad būtų ką gaudyti ir kalti prie gėdos stulpo. Nežinau, kas čia mane galėtų pažinoti, kai su niekuo nesu susitikęs ir niekam nesu nieko daugiau pasakojęs apie save kiek ir čia. Borgia nemėgsta meluoti, taip kad gaudyti galite kiek tik norite, tik kitų žmonių išdykavimus nepriskirkite man. Jei ir pameluoja – tai melo yra labai mažai. Atrodo, kad už to manęs gaudymo slypi viena labai nemiela problema: nepasitenkinimas ir dėmesio trūkumas. Taigi ir patarimas vienas jums: po visų dienos rutinos darbų, kai vaikai nuprausti, paguldyti į lovas, kai indai suplauti o skalbinius ramiai kunkuliuoja skalbimo mašina, metas nustoti gaudyti Borgia, nes tai negarbinga. Raskite laiko ir dėmesio visai kitiems dalykams, nes tie etikečių klijavimai visai prie Borgijos nelimpa, nes aš čia ieškojau bendraminčių, o ne meilužių. Minčių įvairovė, patikimų draugų ratas lygiai taip pat reikalingi kaip ir lytinių santykių įvairovė, kurie daugiau kitokių santykių nepajėgūs turėti, reikalinga siekiant išvengti lytinio gyvenimo monotonijos ir abipusio partnerių atšalimo, verčiančio ieškoti meilužių. Negebėjimas draugauti su kita lytimi slopina ne tik lytinę aistrą, bet ir gyvenimišką aistra, ar ne, kalantieji man etiketes? Kiekvienas savo gyvenime galime išskirti penkias svarbias jo dalis. Turime fizinę, emocinę, protinę, socialinę bei dvasinę gyvenimo pusę. Visos šios penkios yra taip suformuotos, kad kartu veiktų harmoningai, bet be partnerio, be draugų tai neveikia. Kad nekurios nelabai mandagios damos netinkamai apie mane mano man nei šilta, nei šalta, manyti apie mane blogai nieks nedraudžia, gėdinti taip pat, aš net skatinčiau jus blogai apie mane galvoti, kad aš kaip vyras niekam neįdomus, niekaip nesugebantis užmegzti normalių santykių, kad rašinėju apsimesdamas moterimi yra jūsų miela teisė taip galvoti. Pykdau auditoriją, iškreipiu vaizdą apie čia besilankančias šaunias moteris, formuoju klaidingą vaizdą ir netinkamą nuomonę jaunimui. Ir kokia čia dama galėtų žinoti mano metus, kurie graudina ir liūdina. Man atrodo, kad damos labiau šposina mane gaudydamos meluojant ar dar ką negerą darant nei aš. Kiek žinau, elektrikams aukštų mokslų baigt nereikia – užtenka žemojo išsilavinimo, ar taip, damos? Kokį jūs turite didelį privalumą dėl gero charakterio prieš DP vyrus, ar taip? O šiaip tai labai jau Jums ačiū, kad susirūpinote mano intymiu gyvenimu ir blogu charakteriu.

Viešnia

V

281 įrašai

2011/06/01 22:17:10 22:17:10

Jeigu tu žinotum, Borgia, kaip tu mums atsibodai, manau, tada nerašinėtum šitų neįdomių paklodžių, kurių nieks neskaito.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume