Oi kaip intymu gaudyti begėdį Borgia, ar ne? Ir dar būti tokioms tikrioms, kad tai tikrai Borgia. Žodžiu, moteriškaičių pasitikėjimas savo įžvalga ir savimi begalinis. Statistika ironiškai teigia: dauguma moterų klysta ir painiojasi gaudydamos vyrus, Borgia taip pat. Svarbu, kad būtų ką gaudyti ir kalti prie gėdos stulpo. Nežinau, kas čia mane galėtų pažinoti, kai su niekuo nesu susitikęs ir niekam nesu nieko daugiau pasakojęs apie save kiek ir čia. Borgia nemėgsta meluoti, taip kad gaudyti galite kiek tik norite, tik kitų žmonių išdykavimus nepriskirkite man. Jei ir pameluoja – tai melo yra labai mažai. Atrodo, kad už to manęs gaudymo slypi viena labai nemiela problema: nepasitenkinimas ir dėmesio trūkumas. Taigi ir patarimas vienas jums: po visų dienos rutinos darbų, kai vaikai nuprausti, paguldyti į lovas, kai indai suplauti o skalbinius ramiai kunkuliuoja skalbimo mašina, metas nustoti gaudyti Borgia, nes tai negarbinga. Raskite laiko ir dėmesio visai kitiems dalykams, nes tie etikečių klijavimai visai prie Borgijos nelimpa, nes aš čia ieškojau bendraminčių, o ne meilužių. Minčių įvairovė, patikimų draugų ratas lygiai taip pat reikalingi kaip ir lytinių santykių įvairovė, kurie daugiau kitokių santykių nepajėgūs turėti, reikalinga siekiant išvengti lytinio gyvenimo monotonijos ir abipusio partnerių atšalimo, verčiančio ieškoti meilužių. Negebėjimas draugauti su kita lytimi slopina ne tik lytinę aistrą, bet ir gyvenimišką aistra, ar ne, kalantieji man etiketes? Kiekvienas savo gyvenime galime išskirti penkias svarbias jo dalis. Turime fizinę, emocinę, protinę, socialinę bei dvasinę gyvenimo pusę. Visos šios penkios yra taip suformuotos, kad kartu veiktų harmoningai, bet be partnerio, be draugų tai neveikia. Kad nekurios nelabai mandagios damos netinkamai apie mane mano man nei šilta, nei šalta, manyti apie mane blogai nieks nedraudžia, gėdinti taip pat, aš net skatinčiau jus blogai apie mane galvoti, kad aš kaip vyras niekam neįdomus, niekaip nesugebantis užmegzti normalių santykių, kad rašinėju apsimesdamas moterimi yra jūsų miela teisė taip galvoti. Pykdau auditoriją, iškreipiu vaizdą apie čia besilankančias šaunias moteris, formuoju klaidingą vaizdą ir netinkamą nuomonę jaunimui. Ir kokia čia dama galėtų žinoti mano metus, kurie graudina ir liūdina. Man atrodo, kad damos labiau šposina mane gaudydamos meluojant ar dar ką negerą darant nei aš. Kiek žinau, elektrikams aukštų mokslų baigt nereikia – užtenka žemojo išsilavinimo, ar taip, damos? Kokį jūs turite didelį privalumą dėl gero charakterio prieš DP vyrus, ar taip? O šiaip tai labai jau Jums ačiū, kad susirūpinote mano intymiu gyvenimu ir blogu charakteriu.