Taigi atėjo vasara ir dar labiau užsiundė gražuoles - oponentės ant manęs. Jos taip supyko ne juokais, kad net asmenines kelnaites pamiršo. Va kur prasideda vasaros erotika. Vieniems bus dailių pusnuogių merginų ir šilto vandens sezonas. Kitiems - didžiulė ašara arba naujas muštynių sezonas. Visgi noriu visas doras pikčiurnas ir žavingas bekelnes pasveikinti su vasara ir kartu atsisveikinti - nebegadinti jums nuotaikos ir gražių temų. Linkiu oponuojančioms jaustis vasarą saugiai, nesvarbu, jūs su kelnaitėmis ar be kelnaičių. Suprantu, kad Borgia visoms čia taip įgrįso ir nervus tik begadina, o vasarą gi nesinori niekam nuotaikos gadinti, juk kai kurioms tai bus meilės vasara. Karšta, nuoga ir gili kaip jūra – graži kaip pasaka. Prieš moteris Vasaros bylos laimėti neįmanoma. Likite sveikos mano dorosios oponentės! Būkite geros, minėkite mane tik bloguoju, taip lengviau bus pergyventi vasarą, pievų gėlėmis pasipuošusią. Vasara visada graži kaip moteris, bet moteris graži ir žiemą, rudenį ir pavasarį. Ji gi grožio ir įkvėpimo etalonas. Ech, vasara ašara, vasara palaima – ji tokia graži kaip moteris. Vasarą ji žaliai rausva kaip žemuogių pievelė. Mano tikrasis vardas buvo – Julius M., o Lelis Borgia – tik pseudonimas. Dovanokite, jei ką netyčia užgavau ar įžeidžiau ar per daug kritikavau per tuos metus kiek aš čia buvau . Likite sveiki ir tokie pat kūrybingi ir šmaikštūs, mylėkite, draugaukite ir būkite mylimi, laimingi ir visur laukiami. Jei yra norinčių apie ką nors rimtai ir juokais padiskutuoti ar susidraugauti, galite parašyti: [email protected] Pagarbiai, - Lelis Borgia, - tschüß!