Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/06/02 05:50:34 05:50:34

Taigi atėjo vasara ir dar labiau užsiundė gražuoles - oponentės ant manęs. Jos taip supyko ne juokais, kad net asmenines kelnaites pamiršo. Va kur prasideda vasaros erotika. Vieniems bus dailių pusnuogių merginų ir šilto vandens sezonas. Kitiems - didžiulė ašara arba naujas muštynių sezonas. Visgi noriu visas doras pikčiurnas ir žavingas bekelnes pasveikinti su vasara ir kartu atsisveikinti - nebegadinti jums nuotaikos ir gražių temų. Linkiu oponuojančioms jaustis vasarą saugiai, nesvarbu, jūs su kelnaitėmis ar be kelnaičių. Suprantu, kad Borgia visoms čia taip įgrįso ir nervus tik begadina, o vasarą gi nesinori niekam nuotaikos gadinti, juk kai kurioms tai bus meilės vasara. Karšta, nuoga ir gili kaip jūra – graži kaip pasaka. Prieš moteris Vasaros bylos laimėti neįmanoma. Likite sveikos mano dorosios oponentės! Būkite geros, minėkite mane tik bloguoju, taip lengviau bus pergyventi vasarą, pievų gėlėmis pasipuošusią. Vasara visada graži kaip moteris, bet moteris graži ir žiemą, rudenį ir pavasarį. Ji gi grožio ir įkvėpimo etalonas. Ech, vasara ašara, vasara palaima – ji tokia graži kaip moteris. Vasarą ji žaliai rausva kaip žemuogių pievelė. Mano tikrasis vardas buvo – Julius M., o Lelis Borgia – tik pseudonimas. Dovanokite, jei ką netyčia užgavau ar įžeidžiau ar per daug kritikavau per tuos metus kiek aš čia buvau . Likite sveiki ir tokie pat kūrybingi ir šmaikštūs, mylėkite, draugaukite ir būkite mylimi, laimingi ir visur laukiami. Jei yra norinčių apie ką nors rimtai ir juokais padiskutuoti ar susidraugauti, galite parašyti: [email protected] Pagarbiai, - Lelis Borgia, - tschüß!

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/02 21:47:26 21:47:26

Viešnia: Jeigu tu žinotum, Borgia, kaip tu mums atsibodai, manau, tada nerašinėtum šitų neįdomių paklodžių, kurių nieks neskaito.

Skaitom, miela Viesnia. Skaitom. Dar yra parako tabokineje.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/02 21:50:25 21:50:25

Lelis Borgia: Taigi atėjo vasara ir dar labiau užsiundė gražuoles - oponentės ant manęs. Jos taip supyko ne juokais, kad net asmenines kelnaites pamiršo. Va kur prasideda vasaros erotika. Vieniems bus dailių pusnuogių merginų ir šilto vandens sezonas. Kitiems - didžiulė ašara arba naujas muštynių sezonas. Visgi noriu visas doras pikčiurnas ir žavingas bekelnes pasveikinti su vasara ir kartu atsisveikinti - nebegadinti jums nuotaikos ir gražių temų. Linkiu oponuojančioms jaustis vasarą saugiai, nesvarbu, jūs su kelnaitėmis ar be kelnaičių. Suprantu, kad Borgia visoms čia taip įgrįso ir nervus tik begadina, o vasarą gi nesinori niekam nuotaikos gadinti, juk kai kurioms tai bus meilės vasara. Karšta, nuoga ir gili kaip jūra – graži kaip pasaka. Prieš moteris Vasaros bylos laimėti neįmanoma. Likite sveikos mano dorosios oponentės! Būkite geros, minėkite mane tik bloguoju, taip lengviau bus pergyventi vasarą, pievų gėlėmis pasipuošusią. Vasara visada graži kaip moteris, bet moteris graži ir žiemą, rudenį ir pavasarį. Ji gi grožio ir įkvėpimo etalonas. Ech, vasara ašara, vasara palaima – ji tokia graži kaip moteris. Vasarą ji žaliai rausva kaip žemuogių pievelė. Mano tikrasis vardas buvo – Julius M., o Lelis Borgia – tik pseudonimas. Dovanokite, jei ką netyčia užgavau ar įžeidžiau ar per daug kritikavau per tuos metus kiek aš čia buvau . Likite sveiki ir tokie pat kūrybingi ir šmaikštūs, mylėkite, draugaukite ir būkite mylimi, laimingi ir visur laukiami. Jei yra norinčių apie ką nors rimtai ir juokais padiskutuoti ar susidraugauti, galite parašyti: [email protected] Pagarbiai, - Lelis Borgia, - tschüß!

Na neiseikite, neisizeiskite, pabukite dar, jus mums reikalingas, tegu ir ne visiems, bet visiems buti reikalingu juk ir neimanoma...Taip graziai kalbate apie moteris...kas mus pagirs ir supras?

Lady_skorpio

L

1 įrašai

2011/06/03 21:07:27 21:07:27

Lelis Borgia: Taigi atėjo vasara ir dar labiau užsiundė gražuoles - oponentės ant manęs. Jos taip supyko ne juokais, kad net asmenines kelnaites pamiršo. Va kur prasideda vasaros erotika. Vieniems bus dailių pusnuogių merginų ir šilto vandens sezonas. Kitiems - didžiulė ašara arba naujas muštynių sezonas. Visgi noriu visas doras pikčiurnas ir žavingas bekelnes pasveikinti su vasara ir kartu atsisveikinti - nebegadinti jums nuotaikos ir gražių temų. Linkiu oponuojančioms jaustis vasarą saugiai, nesvarbu, jūs su kelnaitėmis ar be kelnaičių. Suprantu, kad Borgia visoms čia taip įgrįso ir nervus tik begadina, o vasarą gi nesinori niekam nuotaikos gadinti, juk kai kurioms tai bus meilės vasara. Karšta, nuoga ir gili kaip jūra – graži kaip pasaka. Prieš moteris Vasaros bylos laimėti neįmanoma. Likite sveikos mano dorosios oponentės! Būkite geros, minėkite mane tik bloguoju, taip lengviau bus pergyventi vasarą, pievų gėlėmis pasipuošusią. Vasara visada graži kaip moteris, bet moteris graži ir žiemą, rudenį ir pavasarį. Ji gi grožio ir įkvėpimo etalonas. Ech, vasara ašara, vasara palaima – ji tokia graži kaip moteris. Vasarą ji žaliai rausva kaip žemuogių pievelė. Mano tikrasis vardas buvo – Julius M., o Lelis Borgia – tik pseudonimas. Dovanokite, jei ką netyčia užgavau ar įžeidžiau ar per daug kritikavau per tuos metus kiek aš čia buvau . Likite sveiki ir tokie pat kūrybingi ir šmaikštūs, mylėkite, draugaukite ir būkite mylimi, laimingi ir visur laukiami. Jei yra norinčių apie ką nors rimtai ir juokais padiskutuoti ar susidraugauti, galite parašyti: [email protected] Pagarbiai, - Lelis Borgia, - tschüß!

Kodėl nutarėt, kad Borgia čia visoms įgriso? Nekreipkit dėmesio į pastabas žmonių, įgrisusių net sau patiems.

Viešnia

V

281 įrašai

2011/06/05 06:34:44 06:34:44

Nematau tame nieko blogo. Vasara, o kodėl gi ne? Tai rizikinga, bet kartu ir romantiška.

Vanessa

V

2 įrašai

2011/06/26 05:17:37 05:17:37

Sveiki, vyručiai mielieji - aš be kelnaičių!
Aš kalbama tik anglų kalba. Aš naudoju vertėjas. Aš graži mergina, gera, miela, patikima mergina, kuri ieško draugystės savo šalyje. Man patinka jums ir esu čia nustatyti šio pirmojo kontakto su jumis. galima turėti saugią ir meilės santykius. Jei du žmonės yra pasisekė surasti vienas kitą, ji paprastai nesvarbu, kuriame taškas gyvenime jie padaryti. Kai ateina meilė, amžius yra tik skaičius. Karšta, aš tikrai be kelnaičių, galite susisiekti su manimi tiesiogiai ([email protected]). Daugiau informacijos apie mane. Telaimina jūs, mano mielieji, Dievas, kaip aš laukiu jūsų atsakymų ir rimtų pasiūlymų.
Vanessa

Vanessa

V

2 įrašai

2011/06/26 05:48:24 05:48:24

On every street you encounter
in all the streets you lose
know so well your body
both dreamed your figure
What is your eyes closed when I walk
to limit your time
and drink to sip water and air
that you went through the waist
both so close so real
my body is transformed
and plays his own element
a body that is no longer your
a river that disappeared
where one seeks me your arm
On every street you encounter
in all the streets you lose
I want your body
I want you sex
Take me - I'm yours
.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/28 13:54:51 13:54:51

Labai jau vasariškas klausimas. Nevisada nešioju.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/08 12:32:28 12:32:28

Pagaliau paaiškėjo, kad vasarą vaikščiojimas be kelnaičių ir trumpi sijonai ilgina gyvenimą. Kuo mažiau drabužių moteris dėvi, tuo ilgiau gyvena. Tokią drabužio ir gyvenimo trukmės ryšį nusakančią išvadą padarė britų mokslininkai. orgijai turėtų patikti, jis gi skelbėsi esąs nudistas. Nudistai, išeitų, apskritai turėtų būti tada ilgaamžiai, bet kažin ar tai tiesa? Mokslas žino, kad drabužiuose po skalbimo ar valymo lieka cheminių medžiagų, kurios, reaguodamos su prakaitu ir sudaryti pavojingus junginius. Šie prasiskverbia į odą ir neigiamai veikia moters sveikatą ir vaisingumą, gali netgi sukelti vėžį. Antra, plikšės turi daugiau galimybių pakabinti turtingą vyrą, pritraukti vyrų dėmesį ir ištekėti. Mes gi žinome, kad šeimos žmonės gyvena ilgiau nei viengungiai. Moteris, dėvinčias minimaliai drabužių arba vaikščiojančias be kelnaičių, veikia pačios gamtos faktoriai, turintys įtakos ilgaamžiškumui. Daugiau atviro kūno demonstruojančios moterys yra atviresnės, nuoširdesnės, kūrybingesnės, protingesnės, nepriklausomos ir labiau save prižiūri. Seksualių drabužių mėgėjos dažniau mylisi, o seksas irgi palankiai veikia gyvenimo trukmę. Todėl yra manoma, kad gilių iškirpčių ir ekstremaliai trumpų sijonėlių gerbėjos rūpinasi savo sveikata ir ilgesniu (nenuobodžiu) gyvenimu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 12:24:51 12:24:51

Nu bliamba, bobos visai pasileido - jau vaikšto be kelnaičių ir tuo dar didžiuojasi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume